|
|||||||
| Notka |
|
| Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: paski wybielające crest czy blendamed??
też melduje zamówienie paseczków
28 sztuk i zaczynam we wtorek
|
|
|
#932 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Paski wybielajace Crest- ktore lepsze?
Witajcie!
Ja uzywam paskow CREST Whitestrips. I po judenym użyciu zauwazyłam zmiane. A po dwoch juz mialam zeby takie jakie chiałam miec Serdecznie polecam! Szybko i nie jest drogo w porównaniu do wybielania u dentysty
|
|
|
|
|
#933 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Nakładki wybielające WhiteTime
Ja zakupiłam whitetime w piątek wieczorkiem i przyszły mi we wtorek. Dzisiaj mija trzeci dzień od kiedy ich używam. Niestety mam bardzo żółte zęby już od dzieciństwa, ale delikatnie widać, że zmieniły swój kolor. Zobaczymy jak będzie dalej. Smak czuję tylko na samym początku, gdy nakładam nakładki na zęby, ale nie jest on intensywny i nie mdli. Najgorszym utrapieniem są chyba te nakładki, ponieważ nie do końca dopasowały się do zębów
Zobaczymy jak będzie dalej!
|
|
|
|
|
#934 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nakładki wybielające WhiteTime
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#935 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny, po przeczytaniu całego wątku, skuszona Waszymi pozytywnymi opiniami, zdecydowałam się kupić paski crest- tańszą wersję. Zużyłam właśnie trzeci pasek i.. DUPA!
Nie widzę żadnego efektu. Tyle osób pisało, że widać je już po pierwszym razie, a ja po trzech nic? Dokończę kurację, ale straciłam już nadzieję, że można coś z moimi zębami zrobić nie wydając majątku na dentyste... A przy mojej bladej cerze wydają się nawet bardziej żółte, niż w rzeczywistości są. W dodatku piję dużo herbat, za co moje zęby raczej nie są wdzięczne. Liczyłam, że chociaż z tego uda mi się je wybielić..Dlaczego te paski na mnie nie działają? Może powinnam poczekać do końca zanim wypowiem się o efektach? Czy coś się wtedy zmieni? |
|
|
|
|
#936 |
|
Zadomowienie
|
Czy wie ktos moze gdzie w sklepach stacjonarnych mozna dostac jeszcze jakiekolwiek paski...? Z rossmanow wycofali Blend-a-medy, a bardzo zalezy mi na czasie i chcialabym w poniedzialek gdzies dostac jakies paski...za kazde info bd bardzo wdzieczna
|
|
|
|
|
#937 |
|
Raczkowanie
|
Ja pytałam w aptekach i blendamedów nie ma nawet w hurtowniach.
Zastanawiami się więc nad crestami, ale sama nie wiem
|
|
#938 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#939 |
|
Przyczajenie
|
Żadnych pasków dziewczęta nie uświadczycie w aptekach, ni w drogeriach
W tamtym roku bodajże wszedł przepis przepchnięty przez stomatologów, że mają wycofać wszelkie produkty które mają ileśtam procent nadtlenku wodoru. Pozostaje allegro |
|
|
|
|
#940 |
|
Zadomowienie
|
Zartujesz... Kurcze to niedobrze. Nie mam czasu na czekanie na przesylke z all, mialam nadzieje na rozpoczecie wybielania w poniedzielek :ryczy:
|
|
|
|
|
#941 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Paski wybielające Bright White
podbijam, ktoś coś wie?
|
|
#942 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie dzisiaj miałam kolejne podejście do Crestów
Za pierwszym razem jakieś pół roku temu wylądowałam na dyżurze stomatologicznym ,bo ból był straszny Jednak nie wiem czy będę widziała duże efekty , ponieważ jeszcze BP się trzyma
|
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
co to BP?
|
|
|
|
|
#944 |
|
Przyczajenie
|
Biała Perła
|
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
aha dzieki
|
|
|
|
|
#946 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
Jak często można powtarzać kurację paskami Crest? |
|
|
|
|
#947 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam sobie nastepne 7 sztuk pasków
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
Okk, w sumie jakoś marzec/kwiecień wybielałam sobie połową i się zastanawiałam, czy mogę zacząć od nowa - tym razem całością. Ale jak widzę to chyba muszę poczekać...
|
|
|
|
|
#950 |
|
Przyczajenie
|
Moje 3 podejście po pasków znów zakończyło sie strasznym bólem zębów
Mam zbyt wrażliwe zęby , ale za krótki czas minął od wybielania BP
|
|
|
|
|
#951 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#952 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Możecie podać strone na allegro itp., na których kupowałyście paski? I po jakim czasie widać było efekt?
Proszę o odpowiedz... ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Witam! Możecie mi pomóc znaleźć i zamówić paski? Na jakich stronach zamawiałyście? podajcie jakieś linki... prosze
|
|
|
|
|
#953 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Wybielał ktoś może zęby paskami rembrandt? Cena na all kusi, ale nie mogę znaleźć żadnych informacji o tych paskach...
|
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Paski wybielające - Biała Perła CZY Crest Supreme?
Może komuś ta informacja się przyda
Używałam BP jakoś 4 lata temu. Na pewno pomogła. Nie miałam hollywoodzkiego uśmiechu, ale na pewno były bielsze- przed wybielaniem moje zęby były dość żółte;/ teraz, po 4 latach zdecydowałam się wybielić paskami Crest Supreme. Spróbowałam na dolne zęby i myślałam, że umrę z bólu, bo mam pękniętego zęba tam. No, ale nic. Dzisiaj spróbowałam na górny łuk i już po pierwszym użyciu widzę wielką różnicę Nie wiem co zrobię z faktem, że górny łuk będzie wybielony a dolny nie za bardzo, ale pomyślę o tym później bo i tak bardziej mi widać górny łuk
|
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
ja polecam te cresty i jakiego kolwiek sprzedawce na allegro co ma duzo komentarzy, myśle ze takie osoby raczej nie wcisną bubla.
efekt ja widzę już po 1 pasku jak się dobrze przyjżeć proponuje trzymać paski na zębach 25 min nie 30 jak podaje ulotka, wtedy nie ma wrażliwości żadnej, bynajmniej u mnie a mam dość wrazliwe zeby
|
|
#956 |
|
Przyczajenie
|
hej! a ja właśnie jestem po nałożeniu całkiem innych pasków niż blend-a-med czy crest. Kupiłam je w promocyjnej cenie i są to paski Bright White. I chyba widzę już jakiś efekt. Są po części jakby troche bielsze, chociaz może to efekt placebo
ale to co zdążyłam zauważyć, to dziąsła są faktycznie bardziej wrażliwe. Po użyciu drugiego paska chciałam sobie przeczyścić zęby nitką dentystyczną i poleciała mi krew. Chyba lepiej nie robic tego podczas kuracji No i czuję, czuje lekki dyskomfort w buzi po pasku, nie jest to ból ciężko nazwać te uczucie, jakby zęby były takie ciężkie mam nadzieje na efekty, chociaż mam jedynkę bardziej żółtą, stało to się najprawdopodobniej od zbicia zęba w dzieciństwie, bo widać jakby od środka był taki jakby popękany ;( ciekawe czy wybieli mi ten ząb, inaczej będzie widoczna roznica
|
|
|
|
|
#957 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Paski wybielające - Biała Perła CZY Crest Supreme?
Gdzie kupiłaś te paski? Chodzi mi o sprawdzonego allegrowicza
o i jeszcze pytanie ile%?
|
|
|
|
|
#958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zobaczymy, jak będzie pod koniec...
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda że nie robicie zdjęc
przed i po
|
|
#960 |
|
Raczkowanie
|
aakkzzii po Twoim poście zrobiłam zdjęcie w połowie kuracji, ale tylko telefonem i słaba jakoś, jak za kilka dni skończę, to zerknę czy coś widać, i jak komuś zależy to wrzucę moje zęby
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.

28 sztuk i zaczynam we wtorek

Serdecznie polecam!
Zobaczymy jak będzie dalej! 
Może powinnam poczekać do końca zanim wypowiem się o efektach? Czy coś się wtedy zmieni?