Rozstanie z facetem XXVIII - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-28, 10:13   #841
justysiaa89
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII

Cytat:
Napisane przez Olvnia Pokaż wiadomość
Zazdroszczę i gratuluję
każda z nas na pewno dojdzie tu do takiego etapu, ja w związku byłam rok, w porównaniu z wieloma z was to bardzo krótko, więc może dlatego jest mi trochę łatwiej

Cytat:
Napisane przez Lemony Pokaż wiadomość
Dobry przykład na to, że (jak zostało napisane na pierwszej stronie ), że najlepszy kontakt to brak kontaktu! Dzięki temu można się po prostu szybciej pozbierać, a nie przedłużać swoje męki
Cieszę się, że już ci trochę lepiej
dziękuję na początku bolał mnie ten brak kontaktu, teraz widzę, że wyszło mi to na dobre

Drakan a Ty jak tam ?
justysiaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 13:04   #842
zyciowo
Raczkowanie

Jak to jest, że po dniu radości przychodzi taki wielki dół, tęsknota, nadzieja na rzecz niemożliwą. Czemu oni tak nie cierpią? Czemu to takie niesprawiedliwe?
zyciowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 13:14   #843
Olvnia
Zadomowienie

Byłam chwilę na mieście i wszędzie,dosłownie wszędzie były pary. Po prostu jakiś atak przesłodzonych parek. Tu za rączkę,tam buziaczek ...bleeCzy jestem złą osobą jeżeli patrzę się na nich i myślę sobie "i tak się rozstaniecie a on potem będzie udawał,że nigdy się nie znaliście"
Książki przeczytane od 07.2014: 40

Edytowane przez Olvnia
Czas edycji: 2013-08-28 o 13:15
Olvnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 13:27   #844
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam chwilę na mieście i wszędzie,dosłownie wszędzie były pary. Po prostu jakiś atak przesłodzonych parek. Tu za rączkę,tam buziaczek ...bleeCzy jestem złą osobą jeżeli patrzę się na nich i myślę sobie "i tak się rozstaniecie a on potem będzie udawał,że nigdy się nie znaliście"
też tak sobie mówię
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 13:40   #845
klaudia179654
Raczkowanie

[QUOTE=zyciowo;42499580]Jak to jest, że po dniu radości przychodzi taki wielki dół, tęsknota, nadzieja na rzecz niemożliwą. Czemu oni tak nie cierpią? Czemu to takie niesprawiedliwe?[/QUOTE

Ja znalazłam sposób na nie myślenie o eksie książki i zakupy tez zastanawiam się dlaczego tak to jest?mam nie raz takie doły ale obiecałam sobie,że nigdy więcej w życiu nie będę płakała przez niego u mnie minęło już 9 tygodni...od rozstania mój w ogóle nie cierpi zdradzał mnie i okłamywał jest obecnie z tamtą i gdzie tu sprawiedliwość?i jak mam w nią wieżyć ?całe grono jego znajomych udaje,że mnie nie zna jakbym to ja coś złego zrobiła teraz mam to gdzieś to oni są żałośni a nie ja mój były duzo, duzo złego mi zrobił każde jego słowo jest kłamstwem ŻYCZ MU SZCZĘŚCIA wieże,że on za to zapłaci nie można tak po prostu krzywdzić drugiej osoby zło wyrządzone przez tą osobę wraca zawszę ale mu tego nie życzę znam takie przypadki gdzie wszystko wróciło po czasie ... Będzie dobrze głowa do góry

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Eh mam podobne odczucia ale to jest chore jak ktoś tak bliski dla nas może się stać tak odległy i nieznany w kilka minut ja to poznałam i poczułam na własnej skórze...nie chciałabym już tego nigdy w życiu posmakować...
klaudia179654 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 13:46   #846
xkarolinax
Raczkowanie

.

Edytowane przez xkarolinax
Czas edycji: 2013-09-24 o 12:07
xkarolinax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 14:06   #847
Malla
Nie depcze krokusów

xkarolinax - nieważne, co zrobiłaś. Musisz kupić nowy nóż
Stary 2013-08-28, 14:07   #848
xkarolinax
Raczkowanie

.

Stary 2013-08-28, 14:12   #849
jogurtowy muffin
Raczkowanie

.

Edytowane przez jogurtowy muffin
Czas edycji: 2013-11-25 o 13:10
jogurtowy muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 14:15   #850
k-n
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xkarolinax Pokaż wiadomość
Ale nie wyszło to jakoś źle?
Nie, nie wyszło.
Ciesz się nowym rozdziałem życia.
Stary 2013-08-28, 14:24   #851
Drakan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justysiaa89 Pokaż wiadomość
Drakan a Ty jak tam ?
Jedna rzecz mnie zdziwiła, ale i ucieszyła zarazem. Otóż w szafce z ubraniami trzymam różne pachnące rzeczy - świeczki, kadzidła, kulki do kąpieli i takie tam. Trzymam też jedną zapachową świeczkę, którą kupiliśmy razem na dłuższy wspólny wypad, zresztą bardzo udany. Jej zapach bardzo dobrze mi się kojarzył, przywoływał na myśl wiele wspomnień. Zaraz po rozstaniu nawet nie dało się na nią patrzeć... Ale ostatnio biorę ją do reki, zaciągam się... i nic. Zero smutku, wspomnienia się zatarły. SUKCES!

Cytat:
Napisane przez zyciowo Pokaż wiadomość
Jak to jest, że po dniu radości przychodzi taki wielki dół, tęsknota, nadzieja na rzecz niemożliwą. Czemu oni tak nie cierpią? Czemu to takie niesprawiedliwe?
Czytając tutaj parę wątków i wypowiedzi chłopskiej części forum na Intymnym, twierdzą, że 'za wiele mają rzeczy do roboty / zainteresowań / rozrywek by się rozstaniami przejmować'. Ciekawe
A dziewucha to już w ogóle czasem taki nieistotny dodatek przy tak interesującym życiu

Cytat:
Hej. Pracuje z moim ex w jednej firmie. I w końcu przyszedł czas, że musiałam cos u niego załatwić. Starałam się odsunąć to w czasie jak najbardziej się da. Dzisiaj stanęłam twarzą twarz z nieuniknionym problemem. Uznałam ze ciągle krycie się nie ma sensu, a prędzej czy później i tak będę musiała coś u niego załatwić. Nie chce żeby myślał ze wciąż plącze w poduszkę. Miało pójść gładko, coś w stylu: cześć potrzebuje to i to, dzięki cześć. Ale nie poszło. Chciałam być zimna i twarda, ale jak zwykle chyba byłam uśmiechnięta idiotka. On USMIECHNIETY od ucha do ucha (głupi gnojek) zapytał czy jestem obrażona ( zerwal ze mna definitywnie 2 tygodnie temu po czym uciekł na urlop zebym czasem nie chciala jakis wyjaśnien) Dociekliwie pytał jak tam z moja noga, wiec mimo unikow w wieeelkim skrocie powiedzialam co i jak. Zabrałam co miałam zabrac i wyszlam. Cholera, nie tak to planowałam. Nie miało byc „miło”, bo mi miło nie jest. Ale widze ze dla tego pana problemu nie ma. Byl usmiechniety. Nie tego sie spodziewałam. Zwlaszcze ze zerwal ze mna krzyczac ze to koniec. Mialo byc chlodno, z dystansem, totalnie sluzbowo. Az mi sie przykro zrobilo ze byl taki usmiechniety ze nie zrobilo mu sie nawet przykro... Ze mial jeszcze czelnosc zapytac czy jestem obrazona ( nie wiem co odpowiedzialam tzn albo odpowiedzialm ze nie i szybko na jednym wdechu dodalam ze przyszlam po to i po to, albo nie odpowiedzialam i odrazu powiedzialam ze przyszlam po to i po to. Wychodzac bylam na siebie zla, powinnam byla odpowiedziec mu zeby nie udawal ze go to interesuje. ( Miałam mały wypadek a on nawet nie przyjechał ani do szpitala ani do mnie do domu, następnego dnia ze mną zerwał). Strasznie chciałam oddać mu ostatnią rzecz, którą powinnam mu oddać. Super wystrzałowy nóż kucharski. Złościł się ze u mnie w domu nie ma żadnego porządnego noża, więc kupił ten, pomimo moich zapewnień że na pewno takiego drogiego noża nie potrzebuję. Uzgoniliśmy, że jak się przeprowadzi na swoje to go sobie zabierze. Więc wyrwałam się z pracy, pojechałam do domu po ten nóż. Dałam mu go mówiąc pod nosem „jeszcze ten nóż, cześć” i wyszłam. Mam nadzieje, że pomimo tego zachowania, wie jak bardzo mnie skrzywdził. Ws umie to chyba teraz mogę to już nazwać prowadzeniem podwójnego życia bo mieszkał z była dziewczyną (ponoć ze względów finansowych – pan wygodnicki)

Chyba nie zrobiłam z siebie wariatki, prawda? Nie wyszło to źle?

Z UNIESIEŃ POZOSTAŁO MI UNIESIENIE BRWI, ZE WZRUSZEŃ - WZRUSZENIE RAMION.

Dla mnie bardzo dobrze, że rozmawiałaś normalnie gdybyś była zimna to byłby znak, że jeszcze Ci na gościu zależy, a wtedy głupek miałby przewagę. A tak pogadałaś jakby nigdy nic. Byłaś normalna, obojętna, prezent zwróciłaś bo wypadało. Z czasem to Ci się zwróci
A tak na marginesie fajny avatar.

Edytowane przez Drakan
Czas edycji: 2013-08-28 o 14:25
Drakan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 14:55   #852
zyciowo
Raczkowanie

Cytat:
Czytając tutaj parę wątków i wypowiedzi chłopskiej części forum na Intymnym, twierdzą, że 'za wiele mają rzeczy do roboty / zainteresowań / rozrywek by się rozstaniami przejmować'. Ciekawe
A dziewucha to już w ogóle czasem taki nieistotny dodatek przy tak interesującym życiu

Dla mnie bardzo dobrze, że rozmawiałaś normalnie gdybyś była zimna to byłby znak, że jeszcze Ci na gościu zależy, a wtedy głupek miałby przewagę. A tak pogadałaś jakby nigdy nic. Byłaś normalna, obojętna, prezent zwróciłaś bo wypadało. Z czasem to Ci się zwróci
Dodatek? A co my przedmioty? jest nudno to się zabawimy, jest ciekawe to niech idzie w pi****u?

Ciekawe jak bycie normalną w rozmowie się może w przyszłości zwrócić. Podasz przykład, bo jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
Stary 2013-08-28, 15:00   #853
Olvnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Drakan Pokaż wiadomość
Dokładnie i przeraża mnie to. Dla mnie miłość była centrum świata,dla niego czymś co jak jest to jest fajnie,ale jak nie ma to w sumie też jest fajnie
Stary 2013-08-28, 15:19   #854
xkarolinax
Raczkowanie

.

Stary 2013-08-28, 15:45   #855
201607040946
Konto usunięte

Dziewczyny, ja dzisiaj zjechalam strasznie P. powiedzialam, ze jesli i ze mna nie bedzie spedzal tyle czasu co z nia, to do widzenia na zawsze. Powiedzial, ze chcr sprobowac ale nawet jesli nic z tego, to po prostu przestane z nim obcowac.

I nowy kolega, ten, co przechodzi to samo, co ja, zaproponowal mi rozbierana sesje oczywiscie bedzie duzo fotoszopa, bo on tworzy muzyke undustrial/noise/ambient i chce nakrecic mini filmik. Akcja bedzie sie dziac w piwnicy, nago, bede zwiazana i miala wymalowane cialo
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 15:54   #856
Betii_
Raczkowanie

Cytat:
Cały czas tęsknie, to jest jakieś chore. Przecież mnie skrzywdził !
Wtedy zadaje sobie pytanie: czy z takim mężczyzną chciabyś być? Czy chciałabyś takiego chłopa dla swojej siostry czy córki?
To że jakieś tam, uczucia w Tobie są nie zmienia faktu, że jeśli raz przekroczy się jakąs granice, drugi raz będzie łatwiej. Czyli nie raz będzie zachowywał się jak drań, nie raz mnie oszuka, nie raz skrzywdzi. Przecież to nie ma sensu, tylko dlaczego tak za nim tęsknie? Mozę dlatego że to był mój pierwszy "łóżkowy".
Dokładnie to jest chore żeby się tak męczyć przez tyle czasu a oni nic. Ta udręka nie daje mi żyć normalnie.

Na szczęście/nieszczęście zaczynam od września praktyki (zaczęłam drugi kierunek jak byłam na piątym roku żeby mój były nie został sam w akademiku bo on studiuje już 7 lat i nic nie ukończył nawet inżyniera nie zrobił...) także już to skończę zostało mi pół roku.Jeszcze angielski mi się zaczyna od września. Planuję też wynieść się z akademika za dużo wspomnień i duże prawdopodobieństwo że go spotkam jak będzie przychodził do swojej młodej fladry lub też będzie tam mieszkał dalej.
Liczę na jakąś zmianę że nie będę miała czasu i odetnę się od tych wszystkich miejsc przepełnionych nim. Mam nadzieje że to chociaż trochę pomoże bo już mam dosyć tego ciągłego cierpienia w które sama się wpędzam
Betii_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 16:02   #857
xkarolinax
Raczkowanie

.

Stary 2013-08-28, 16:33   #858
zyciowo
Raczkowanie

Cytat:
Hej. Przecież cały czas dostawałyśmy sygnały z niebios. Tylko nie chciałyśmy ich słyszeć. 7 lat i bez inżyniera? I co? A kurat w życiu osobistym miałby być poukładany?
hahaha mój miał podobne podejście do tego tematu. Ja byłam jego motywacją do ich skończenia i do wielu innych rzeczy też. A teraz w pracy mówi, że nie ma motywacji... ale co z tego jak myśli o swojej wcześniejszej pannie (z problemami).
Stary 2013-08-28, 17:51   #859
Onnaa88
BAN stały

A mi tak smutno,w sobotę nie mam nawet z kim na piwo wyjść.Moja kumpela ta co mnie tak zawiodła jedzie na wekend do tego ratownika z jeziora.Nie rozmawiam z nią nadal,ale dowiedziałam sie od naszej wspólnej znajomej.Miałam iść na ślub kumpeli we wrześniu,ale nie pójdę bo będę cienko z kasa stała,ona pewnie sie obrazi i stracę kolejna koleżankę
Jeszcze do niedawna miałam tylu znajomych,a teraz wszyscy zaczynaja sie wykruszac.
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 18:38   #860
ama09
Zakorzenienie

a mój ex wstawił to na fejsa http://www.youtube.com/watch?v=XbRCW...&feature=share z podpisem ''byłoby komu dedykować'' a w komenatarzach ma od znajomych "to już nie jesteście razem?"

dalej mam go zablokowanego, dowiedzialam się od kumpla o tym wpisie

swoją drogą słowa tej piosenki
Stary 2013-08-28, 18:40   #861
Betii_
Raczkowanie

Cytat:
Hej. Przecież cały czas dostawałyśmy sygnały z niebios. Tylko nie chciałyśmy ich słyszeć. 7 lat i bez inżyniera? I co? A kurat w życiu osobistym miałby być poukładany?
No właśnie olał studia wolał się bawić, zero nauki... jak już parę razy powtórzył rok i zaczęłam robić burę o to to dopiero zaczął coś działać ale mu nie wyszło zaczął inny kierunek a ten pierwszy przeniósł na zaoczne. Te zaoczne też rzucił w końcu a tak mało mu brakowało wystarczyło się pół roku sprężyć (robił 4 lata w jeden rok).
A ten nowy kierunek to dobrze mu szło nawet bo go cisnęłam jak była sesja i wszystko w końcu udawało mu się jakoś zaliczyć i teraz już by pisał pracę inżynierską ale zachorował mu ojciec i on "nie miał głowy do nauki" ale do imprezowania miał... ma dużo poprawek nie wiem czy będzie w stanie teraz we wrześniu poprawić wszystko, z tego co jeszcze z nim rozmawiałam to "flądra" go namawiała żeby próbował, no ale też nie ma kasy więc zastanawiał się nad wyjazdem za granicę.

No cóż jak ostatnio mi powiedział on ma to w dupie jak i nasz związek i ma w dupie też czy będzie za jakiś czas spał pod mostem...

Nie wiem co mu się stało wcześniej jeszcze miał jakieś plany na przyszłość, interesowało go czy skończy te studia w końcu, ja go interesowałam i to żeby w przyszłości mieć jakiś lepszy byt a później to tylko słyszałam mam to w dupie. Teraz jak ma "flądrę" to powiedział że ona nie ma planów na przyszłość i to mu odpowiada.
No to spoko ona ma 20 lat to może i nie mieć ale on ma 27 a jest chyba dopiero na jej poziomie emocjonalnym...

Może lepiej dla mnie że tak się stało jak się stało mimo iż mi ciężko. W przyszłości może by też tylko imprezował i by były ciągle kłótnie o pieniądze i o to że nic nie robi. A może by się ogarnął. Okaże się
Stary 2013-08-28, 18:44   #862
Olvnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
a mój ex wstawił to na fejsa http://www.youtube.com/watch?v=XbRCW...&feature=share z podpisem ''byłoby komu dedykować'' a w komenatarzach ma od znajomych "to już nie jesteście razem?"

Za wszystko co zrobiłaś,
że mi nie wybaczyłaś,
za wszystkie twoje płacze,
ja też ci nie wybaczę.
Dlatego bujaj się bujaj się nie zobaczysz więcej mnie!

hahah mistrzunio z Niego,ahh ale romantyk
Stary 2013-08-28, 18:49   #863
Phoce
Flawless

Cytat:

Haha, ale smutny chłopczyk
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 18:49   #864
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Za wszystko co zrobiłaś,
że mi nie wybaczyłaś,
za wszystkie twoje płacze,
ja też ci nie wybaczę.
Dlatego bujaj się bujaj się nie zobaczysz więcej mnie!

hahah mistrzunio z Niego,ahh ale romantyk
ewidentnie kierowane do mnie a on to taki dobry był i nic nie zrobił mówilam Wam, że on w sobie nie widzi winy
Stary 2013-08-28, 19:00   #865
Betii_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
A mi tak smutno,w sobotę nie mam nawet z kim na piwo wyjść.
Mam podobny problem, większość znajomych to byli jego znajomi a teraz to mnie tylko zbywają A ci co mam to już mają dosyc słuchania o mojej nieszczęśliwej miłości...
Może któraś z was dziewczyn jest z Lublina i chciałaby czasami wyskoczyć na piwko i ponarzekać na los???
Stary 2013-08-28, 19:12   #866
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Betii_ Pokaż wiadomość
Mam podobny problem, większość znajomych to byli jego znajomi a teraz to mnie tylko zbywają A ci co mam to już mają dosyc słuchania o mojej nieszczęśliwej miłości...
Może któraś z was dziewczyn jest z Lublina i chciałaby czasami wyskoczyć na piwko i ponarzekać na los???
U mnie ten sam problem był gdy rozstalam sie z exem to przez dobre pól roku nie miałam do kogo buzi otworzyć,i ciagle siedziałam w domu,dopiero pózniej poznałam w pracy sporo fajnych ludzi.Ale gdy klei zwolnili z pracy to wszystkie kontakty z biegiem czasu sie urwaly.W nowej pracy mam dużo starszych osób,i większość ma dzieci,jedynie szybkie piwko po pracy zostaje i to tyle
Przeraża mnie myśl samotnych wekkendow.Gdzie przez dobry rok wiecznie gdzieś balowalam
Szkoda,ze nie jestem z Bydgoszczy
Stary 2013-08-28, 19:14   #867
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Haha, ale smutny chłopczyk
a ja taka zołza

cały czas puszczam tą za☠☠☠ist* nutę aż mi się humor poprawił
Stary 2013-08-28, 19:19   #868
Onnaa88
BAN stały

U mnie ten sam problem był gdy rozstalam sie z exem to przez dobre pól roku nie miałam do kogo buzi otworzyć,i ciagle siedziałam w domu,dopiero pózniej poznałam w pracy sporo fajnych ludzi.Ale gdy klei zwolnili z pracy to wszystkie kontakty z biegiem czasu sie urwaly.W nowej pracy mam dużo starszych osób,i większość ma dzieci,jedynie szybkie piwko po pracy zostaje i to tyle
Przeraża mnie myśl samotnych wekkendow.Gdzie przez dobry rok wiecznie gdzieś balowalam
Szkoda,ze nie jesteś z Bydgoszczy

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

[[[[[
Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Szkoda,ze nie jestes z Bydgoszczy
Stary 2013-08-28, 19:20   #869
Phoce
Flawless

Cytat:
a ja taka zołza

cały czas puszczam tą za☠☠☠ist* nutę aż mi się humor poprawił
Powinnaś podesłać mu to: http://www.youtube.com/watch?v=D3wqMCLNPvM Poziom byłby zachowany
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 19:21   #870
Onnaa88
BAN stały

Betti_
Coś mi szwankuje wizaz i klika razy podobny post wyswietlil
Szkoda,ze z Bydgoszczy nie jesteś tak byśmy sie spotkały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości