|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Ewa, fakt, my też raz na stojąco próbowaliśmy, to tż tak się zmachał, że skończyliśmy na łóżku, ale z tą odmianą, że na siedząco.
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Ill, ojjjjj, jeszcze długa droga, zanim się pokażę. Bo to 2/30 to jest dopiero pierwsza część. |
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaa, codzienne bunganie przez miesiąc uskuteczniasz
![]() Cytat:
|
|
#3003 |
|
Wtajemniczenie
|
Lenova...nie wiem co Ci poradzić. Mogę tylko współczuć
![]() Deli nie denerwuj się, będzie wsio ok zobaczysz
|
#3004 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wisienko, nie migaj tylko gadaj, mi to 30 wygląda na chodakowską bo ona ma tam 30 dni, 30 minut costam costam ![]() a w ogóle muszę się wam pochwalić, że... dzisiaj weszłam w moje przedciążowe dżinsy! ![]() Black - gratulacje dla siostry! aż mnie ciarki przeszły
|
|
|
#3005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do spodni, to nieźle padną ci mundurowcy tam, jak taka seksi mamuśka wróci![]() Cytat:
![]()
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Oj...tam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie tak, jak widać efekty; motywacja wtedy jest
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
No tak. Miałam zacząć inaczej, ale ponieważ moja kondycja... Przepraszam, ja nie mam kondycji.
No, to stwierdziłam, że zacznę od czegoś łatwego - czyli na początek Chodak, a potem będzie Jillian Michaels Elmi, chciałabym, ale z moim libido.... Cud, w ogóle, że tam jeszcze nie zarosłam...
|
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, spadam na razie do łazienki
i dziekujemy za komentarze w klubie
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brej nocy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, i zapomniałam napisać, że tż mnie wpienił.
Wczoraj wrócił z pracy i od razu na kompa, ale później coś się młodą zajął. A dziś też od razu lapek, Pola akurat spała, więc też się położyłam, żeby się zdrzemnąć. Ale akurat wtedy się obudziła i zaczęła płakać, to ten zamiast ją wziąć, to "ciii, ciii, spokojnie kochanie" i dalej siedzi. Tyle miałam ze spania. W☠☠☠☠iłam się i cały czas się nią zajmowałam, potem szykowałam kąpiel, to nagle na ręce ją chciał brać, ale mu jej nie dałam i się wielce obraził.Takiego... |
|
|
|
#3012 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazłam buty jeszcze: o takie http://www.cogdziezaile.pl/index.php...pilki-reserved, 79 zł dałam na wyprzedaży a są skórzane.
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie sziusy
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Sylwia, |
|
|
|
#3014 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
|
#3015 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42509121]Dorka chyba nie lubi szarlotki sypanej, zawsze potem jest mega pobudzona albo bączy ![]() Black, tak, wyrzucanie to jest to ![]() bunga bunga... obie zrobione na podłodze w trakcie remontu [/QUOTE]Mów kiedy następny remont ![]() Cytat:
No wiedziałam że dasz radę Jak się pali pod dupką to się da sprężyć Będzie dobrze.Cytat:
SuperMichałek mi płakał godzinę, brzusio go bolał, prężył się i purkał. Teraz nie wiem, łosoś, pomidor czy pietruszka Czy może ja coś zjadłam. Bieda moja mała.Idę spać, słodkich snów kochane Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-08-28 o 22:32 |
||||
|
|
|
#3016 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
hahaha, faceci ![]() u mnie bylo tak z karmieniem, jak ja karmilam i w koncu mialam dosc i juz jak lazilam z mlodym po calym domu z kilkanascie minut a ten nic, to w koncu odpuszczalam a tz z fochem ze go zaglodze, ze musze kombinowac zeby cos zjadl a ile raz on probowal rano mu kasze dawac (nie zdarza sie to czesto) i nie chcial jesc nic a nic to tz odkladal butelke bo przeciez on go nie zmusi
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
ill,
ewulka, brawo! super! mi dzisiaj waga pokazala 58,5kg, jeszcze 6,5!!!! i bede przeszczesliwa
|
#3018 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Wy juz naprawde na drugie gotowi jestescie i tak na powaznie? ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
do tropical island i po kilku / nastu drinkach chcieli nas wyrzucic stamtad wlasnie z tego powodu ale to czlowiek jeszcze mlody i glupi byl. Brakuje mi takiego czasu z TZ wlasnie
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42510092]oby
![]() pięknie, nadal kciuki trzymam ![]() wyjdź stąd... ![]() [/QUOTE] ![]() Elllmi, prosze Cie bardzo :P Tylko stopy wystaja bo zasnal pieron po 5 minutach od wsadzenia do wozka haahah ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3020 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mogę zasnąć ciagle się martwię
![]() Tak w ogóle to na basenie dziś byliśmy( moze to tez nadmiar wrażeń tak na nią wpływa) fajnie było. Podobało się. Szaja mocz badany,wsio ok. Zęby według pedatry też jeszcze hen hen daleko. CO do psychologa to ponoć można,tu o integracje sensoryczną chodzi. Dziękuję za wsparcieeee ! Deli kciuki za Amelcię ![]() Zazdroszczę Wam dziewczyny motywacji do ćwiczeń, ja jak zobaczyłam że się mieszcze w coś przed ciąży to stwierdziłam że nie jest tak źle ( choc jest) i co ja się będę wysilać... No i bungowania też Wam zazdroszczę , mnie póki co tylko tampon zapycha Dobra idę dalej próbowac spać . |
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Wam chyba nie pisałam
Wczoraj przyszła paka z ciuszkami dla Polencji. 25 sztuk za łącznie 104 złe, chyba gud?Jest trochę na teraz, ale też na zimę - body z długim i bluzy.
|
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Lady, kółka Cię nie wkurzają? Nie skręcają nieproszone?
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Spadam już. Jakbym nie wróciła, to papa! ![]() |
|
|
|
#3025 | ||
|
Zakorzenienie
|
proszę Państwa, Filip łapie piona
http://www.youtube.com/watch?v=EVidm...ature=youtu.betylko musiałam głos wyciąć, bo na końcu moje niecenzuralne słowo było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no wygląda fajnie (trzeba było jeszcze z boku zrobić ), tylko ja bym zginęła z takimi kółeczkami u nas na zadupiu
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Dzieki dziewczyny
Duza w tym zasluga TZ. Przez ostatnie dwa dni to on wlasciwie zajmowal sie malym (ja tylko w sumie cyca uruchamialam), jak Kuba spal to TZ i obiad upichcil. Chociaz sie chlopaki zintegruja ![]() Ale niedlugo sie skonczy, bo TZ w sobote wraca juz do pracy. Dobranoc |
|
|
|
#3027 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ciekawa jestem Twojego stylu zawsze jak zdjęcie wklejałaś to coś mi się z garderoby podobało ![]() Cytat:
wow 36 u mnie 38-40 byłam dziś tez w RE ale jakoś na niczym oka nie zawiesiłam... sama nie wiem co potrzebuję będę musiałą listę zrobić.Hani tez bym musiała coś kupić ![]() Ja dziś kupiłam 4 paczki pampersów dla Haniola i chusteczki 2x dady i 3x kindi (w rossie 11 z za 3 szt) i termometr taki do czoła i ucha w Lidlu, Ma go któraś? całkiem wporzo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
![]() no i a jeszcze 2 dni temu na filmiku raczkował, brzdąc mały
|
|
#3028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak mojego, to nic ciekawego, bo ja nie mam stylu jakiegoś konkretnego, tylko takie pomieszanie z poplątaniem![]() co do rozmiarówki, to tak samo; gdzie mi tam do 36 ![]() i ja już mam liste, co mi potrzeba i to mnie przeraża rok temu nic za bardzo nie kupowałam, bo już brzuszek był i szkoda mi było kasy na coś, co potem będzie za duże; no i teraz nic jesiennego nie mam Filipowi na razie kurteczkę kupiłam używaną (bo mi TŻ nie dał na tą co chciałam, a kasy nie miałam )
|
|
#3029 |
|
Zadomowienie
|
hejka lasexzki ...
jestesmy z blanka u mojej friend, zostajemy do niedzieli, kozystamy jeszcze z ciepla i faktu ze mozemt aie powczasowax. li ma wielka chate za miastem, ogrod, mamy swoj pokoj z lazienka ... jak na wakacjach, jedynie wody brak ;p nadrobilam kochane widzialam ze bylo o bungowaniu i Neti buduje napiecie :dd u nas sporo miejsc zaliczonych, ALE z takim stazem .. za rok nam 15 lat szczeli ... najwiekszy hardcore ujezdzalam go w parku, tz na lawce siedzial js na nim w spodniczce bez majtek, takze nic nie bylo widac ..bi nagle moherowka sie przysiadla do nas i wyklad nam daje ze tak nie przystoi zeby dziewczyna tak na chlopsku i blablabla ... a ja sie tak kiwalam i kiwalan .. no ale finiszowac rrzebabylo w domu ...neti przyznawaj sie !!! black buziaki dla siostrybi kciuki za test sekretny ! deli kciuki za badania ... Nie lubie pisac z tel bo nie da sie wielocytatu zrobic wrrrr a tak wogole padam na pysk ... od 5,50; nie spie .. Znow to pisze i odpadam w trakcie
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.

) więc przenieśliśmy się do łóżka. Było pod prysznicem, ale raz, że ślisko, a dwa - ja musiałam stać na palcach a on kucać 
bo ona ma tam 30 dni, 30 minut costam costam
padną ci mundurowcy tam, jak taka seksi mamuśka wróci

No, to stwierdziłam, że zacznę od czegoś łatwego - czyli na początek Chodak, a potem będzie Jillian Michaels 

buziaki. Dobranoc

... najwiekszy hardcore ujezdzalam go w parku, tz na lawce siedzial js na nim w spodniczce bez majtek, takze nic nie bylo widac ..bi nagle moherowka sie przysiadla do nas i wyklad nam daje ze tak nie przystoi zeby dziewczyna tak na chlopsku i blablabla ... a ja sie tak kiwalam i kiwalan .. no ale finiszowac rrzebabylo w domu ...