|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: XIX część wątku będzie nosić nazwę: | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? |
|
0 | 0% |
| Jedna z drugą poszły rodzić, ta zaś w ciąży jeszcze chodzi |
|
2 | 3,51% |
| Już zaczęły się porody, zaraz będzie młoda, młody |
|
1 | 1,75% |
| Wrześnióweczki już gotowe, zaraz będą dzidzie nowe |
|
13 | 22,81% |
| Wrzesień jeszcze w słońcu chodzi, nasze dziecię już się rodzi |
|
5 | 8,77% |
| Porodówka z uśmiechem wita, dzidzię wygania wrześniowa kobita |
|
0 | 0% |
| Idźcie rodzić już dziewczyny, bo tą ciążę przenosimy |
|
1 | 1,75% |
| Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku, ale czas na świat maluszku |
|
25 | 43,86% |
| Szykujcie torby dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny |
|
9 | 15,79% |
| Moja dzidzia śliczna, mała już by świat zobaczyć chciała |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.
dobra idę dalej spać
małż ma jutro na nockę także jakby mnie nie było to nie panikujcie, że rodzę
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.
|
|
|
|
#4083 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-
Dobry
![]() Cytat:
Super,że wszystko oki.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ano jest coś w tym seksie ![]() Cytat:
Cytat:
Myślami będę z Wami Cytat:
---------- Dopisano o 05:38 ---------- Poprzedni post napisano o 05:35 ---------- Jeszcze chwilka i będziecie się konsumować ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4084 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ---------- Passion - kciuki za dzis !!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.
dzien dobry
|
|
#4086 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść, nie śpię od 5...
Na szczęście bóli jak na @ nie miałam, ale od krzyża promieniuje mi ciągle na lewą nogę (bo śpię na lewym boku i na niej jest cieżar) i mnie tak wnerwiająco pobolewa. Ech, nigdy nie może być pięknie... Cytat:
Głupie pytanie.Oczywiście,że się boisz,ale jesteś też pozytywnie nakręcona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko nie jedz za dużo, a dzisiaj od rana na czczo![]() Cytat:
![]() Norma, mój w upały też głównie tak spał. Ja zresztą też ![]() ![]() Cytat:
![]() Łeee to moge pomarzyć Kaśka a u Ciebie nic się nie działo?Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4087 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.
Ale mnie w nocy zlapaly dlugasne i bolace przepowiadacze...az w koncu tz obudzilam, zeby mi nospe przyniosl. Caly dzien mnie ogolnie lapaly, jakies bardziej bolesne niz wczesniej. Ale przeszlo i potem nirmalnie spalam "az" do 6. Dzis wyprawa na ktg, wiec pewnie znow mi zejdzie sporo czasu, bo niestety musze osobiscie udac sie do banku zmienic dane osobowe. A po poludniu pewnie padne :screwy:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4088 | |
|
dryfuję słowami
|
Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X
Cytat:
Kurcze, śniło mi się, że sama byłam i wpakowała mi się jakaś laska do chałupy żeby się wynosić, bo to jej mieszkanie. I jakimś cudem wśród gapiów była moja znajoma w LO. Aż się przez sen zestresowałam. Passion, trzymam kciuki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- A nie da się zmienić tych danych jakoś w necie? No chyba, że nazwisko zmieniasz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013
nadrobilam wczorajszy dzien
jak zwykle mase pieknych rzeczy pokupywalyscie Cytat:
skladasz przescieradlo na cztery metoda perfekcyjnej pani domu ono wtedy w calosci miesci sie na desce i prasujesz zlozone 2minuty i gotowe nie wyobrazam sobie prasowac na materacu, wyciagac materac. albo podpinac przy lozeczku zelazko a i tak tylko jedno przescieradlo wyprasowane ja wczoraj wyprasowalam 10przescieradel.do wozka i 10do lozeczka ahhh i 8kompletow poscieli, ktora i tak pol roku bedzie w.szafie lezec ![]() a dzis jade zawiezc do stolarza moja kolyske ![]() chce zeby mi wyczyscili i zlozyli porzadnie bo po 25latach na strychu mogla sie troche zdefasonowac
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mam
Hej
wczoraj byłam na wizycie już ostatniej .Położenie płodu główkowe, waga ok 3 kg, AFI 7, łożysko ściana boczna prawa, FHR 150 u/m (słyszałam ponownie serduszko). Amelia jest już w kanale rodnym, bardzo nisko ułożona (podczas ręcznego badania czuł główke niziutko-tak mi córkę „wymacał”, że zaczęła się kotwasić i szaleć w brzuchu), szyjka bardzo miękka. Według jego opinii poród sn.
|
|
#4091 |
|
Wtajemniczenie
|
Co to za zastòj z porodami?! Rodzić Wam się nie chce?!
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj bedzie dzieciaczek passion chyba
wiecatrakcje beda
|
|
#4093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mam
Cytat:
|
|
|
#4094 | |
|
dryfuję słowami
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić
Cytat:
Gratulacje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
hejo
Cytat:
![]() nic ja na prawdę w te 3 dni dużo robiłam itd. ja chyba jak 5 ton węgla przerzucę to mały i tak się na wyjście nie skusi także niech sobie robi co chce ![]() a ja od rana zła już mi sis P. napisała, że od dziś milka w kaufie za 1,99... i wiecie co to oznacza skoro kauf jest zaraz obok nas
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
kaska duzo milki w domu
![]() zjadlabym.cos slodkiego moj.dziec pewnie.niezle utuczony juz jest wizyte mam.2wrzesnia i 4wrzesnia ![]() ale beznadziejna noc bez tz ![]() uzaleznilam sie od tego goscia, w zwiazku z tym pozwolilam spac psy w lozku, alez jestem cielepeta Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
no dzisiaj będzie Maja od Passion
trzymamy za Was kciuki
|
#4098 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013
W takim razie
![]() A ja mam dziś wizytę Nie chciałam wczoraj schizować, ale mała była dziwnie leniwa Nawet kąpiel jej nie pobudziła... Teraz jeszcze też jej nie czuję - wypiję kawę, zjem coś słodkiego i zobaczymyWczoraj dostałam jeszcze przypadkowo w plecy z nogi, od strony tej nieszczęsnej nerki - bolało jak diabli ![]() Przepraszam za byki, ale piszę z telefonu. ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Więc prawie jak moja, no nie?
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013
NIE! trzeci dzień z rzędu wizytacja
jeszcze wczoraj słyszałam jak mówiła do P., że ona jedzie na te 2 tygodnie na praktyki a później przyjedzie bo będzie Miki- wy☠☠☠i....e! nie dość, że teściowa to jeszcze ona będą mi siedziec po porodzie nad łbem.! ale gów... mnie to obchodzi sama powiem, że jestem zmęczona i nie chcę odwiedzin, bo jak powie P. to nie dotrze, a jak nie dotrą moje słowa to pakuję siebie i Mika i idę do mamy ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-08-29 o 07:49 |
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można c
Według gina mam siedzieć na walizkach
.
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić?
Cytat:
![]() Tassia - az 8 przesieradel?! Ja mam 2 do wozka i 2 do lozeczka i mysle ze styknie na poczatek? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można c
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
napewno
![]() passion dopiero doczytałam! trzymam mocne kciuki za was ![]() ![]() wszystko będzie dobrze![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
aha co do szczepionki jednak już odjęłam decyzje po rozmowie z pediatra i szczepie engerixem, tak jak dziewczyny mowiły jest z lepszej firmy i jest oczyszczony wiec kasa nie jest duza a mozna byc spokojnym
|
|
#4104 |
|
dryfuję słowami
|
MELDUJĘ, ŻE ZAGŁOSOWAŁAM
![]() kurdee, mam w domu wojnę... bo mi koleżanka zakręciła w głowie, powypisywała mi z głupia frank różne imiona na M. najpierw część odrzuciłam przez złe skojarzenia, a drugą część olałam. że niby brzydka. a od wczoraj tak samo z siebie jedno z nich do łba mi weszło i wyjść nie chce. zaczęłam czytać o tym imieniu na necie i po prostu jestem zachwycona. ale oczywiście mąż się nie zgadza, bo za dziwne. i upiera się, że nie i koniec. do tej pory ciężko nam było podjąć decyzję, bo wiecznie coś nie grało. niby podoba się, ale coś jest nie tak. a tu mi pasuje wszystko. a ten taki uparty no i wojna...
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
martano to czekamy na rozwinięcie akcji
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Inwersja co za imie?
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
matal Ty nasza power woman
chętnie bym ci pomogła...ale juz niedługo bedzie tż i jakoś sie wszystko ułoży ![]() Motyl
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
passion trzymam MOCNO MOCNO kciuki za was dzisiaj
![]() marta nic tylko czekamy na rozwój akcji
|
#4109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
żołądek mnie boli
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

małż ma jutro na nockę także jakby mnie nie było to nie panikujcie, że rodzę 

) ,no a później ostatnia w przychodni 18.09 
Super,że wszystko oki.
Aaa i jednak źle myślałam,cwaniara jest głową w dół (podobno już bardzo nisko) a to czym mnie tak naiwania to rączki, ma długie
Myślami będę z Wami
" 

[/RIGHT]
bo jak patrzę na pogodę to takie maleństwo trzeba ubrać cieplej niż siebie 

ja na prawdę w te 3 dni dużo robiłam itd.
Nie chciałam wczoraj schizować, ale mała była dziwnie leniwa