|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2
judka, ty perwersie
ma ![]() Cytat:
:brz ydal:
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2
Cytat:
tez tak przewijam Tomka to nawet na stojaka czasem dziabie
|
|
|
|
|
#2343 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() szał Cytat:
![]() Cytat:
małżonek chyba wniebowzięty ![]() Swingersi ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
jutro, bo teraz dziecko śpi, nie będę szafą szurac
![]() no przeca mówie ze jak kupe robi ![]() Ide spać ![]() Mąż mnie woła ![]()
|
#2345 | ||
|
Zadomowienie
|
Ja też mam biedronkę najbliżej
![]() He he, Oli czasami spierdziela z tyłkiem w kupie ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2346 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedno standardowe więc tam by mogła być od korytarza ale od salonu takie wielkie między komodą a ścianką i tu bramkę nawet ciężko by było zamontować ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2348 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-
Cytat:
![]() Brawo ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2349 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Że niby mąż wrócił, to się o koleżankach zapomina
![]() ![]() Cytat:
![]() To se porobię. A dzisiaj utrafiłam promo w Tesco - 4 słoiczki deserków bobovita w cenie 3 więc szarpnęłam się na zapas. ![]() Cytat:
dla jednego i drugiego ![]() Ja zrobiłam risercz uprzednio i kupiłam na alle Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Spać... ta... no... na pewno... ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Naciągnęłam dzisiaj tżta na wizytę w tesco celem uzupełniania garderoby naszej córki. Ewa weszła w posiadanie" - 5cio pak body z długim 9-12/55pln - 2wu pak pajaców do spania 6-9/26pln - 2wu pak portków dresowych 9-12/39pln Na więcej nie dał się naciągnąć a była masa fajnych rzeczy... Chyba pójdę jutro sama coś dokupić ![]() A w ogóle to a propos tych pajaców. Tak se grzebałam w tych rozmiarach i to 6-9 wydawało mi się ogromne, przyszłam do domu i przymierzyłam na Ewkę i akurat Jakieś mam zaburzone postrzeganie mojego dziecka. Niby wiem, że spora ale jednak ciągle mam wrażenie, że taka malutka
|
|||||
|
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie na chwilę obecną to nie mam jakiegoś dramatu. Wodę wylała raz w całości i póki co znudziło jej się. Bardzo intryguje ją miska do jedzenia, bo jest metalowa. Wymyłam ją i dałam jej zobaczyć tak żeby pies nie widział. Jak ją za którymś razem tak mocno ją pacnęła, że sama się wystraszyła i zaczęła płakać ( metal + kafelki). Zobaczymy jak to dalej będzie - nie mówię, że nie. Narazie sobie jakoś radzimy. Ale z drugiej strony na trudne sytuacje mam jeszcze drzwi, które mogę zamknąć.
|
|
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
A i w moim Tesco są te kaszki bobovita bez cukru - dzięx T'ai!
---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Nie no oczywiście jak ja przychodzę to wszystkie spac polazły
|
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zakupy ![]() ja też tak mam z pajacami, zawsze mi się takie dłuuuuuugie wydają
|
|
|
|
|
#2353 | |||
|
Zadomowienie
|
Twój Tż chyba ma inne zdanie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Najlepsze bodziaki jakie nabylam są z H&M ale drogie bo za dwa 40 zł. Kupilam biale na chrzciny, pralam nie raz i wygladają jak nówki,ani się nie rozciągnęły ani nie zmalały... |
|||
|
|
|
#2354 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
obawiam się jednak że będzie niesmaczne... ![]() Cytat:
Melduję, iż obecnie jesteśmy na wsi (parę dni) i spacerujemy po łonie natury, a mojej córeczce na tych spacerach najwyraźniej się nudzi, pewnie z braku obiektów (domów, aut, płotów) i dodatkowo ukołysana jazdą po nierównym terenie w mig usypia
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakościowo zapowiadają się dobrze. Są chyba z grubszej bawełny niż pajace ale może to zależy od kolekcji ![]() A co do H&M to się zgodzę. Ja trafiłam kilka sztuk na ciuchach i nic się z nimi nie dzieje a Ewka nosi prawie na okrągło. Ani nie rozciągnięte, ani nie wyblakłe, farba z zatrzasków nie złazi (zmora tych ze smyka). |
|
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym że on nigdy nie jadł na mleku, raz mu dosypałam miarkę mm i nie za bardzo podeszło
|
|
|
|
|
#2357 | ||
|
Wtajemniczenie
|
to normalne, nie ma sie co martwic Cytat:
![]() bo jak na razie to scena rockowa rzadzi ![]() Cytat:
![]() a po Tomku jak to bylo z J&M? widocznie stoi w kulawym miejscu
|
|
#2358 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Judka jest goraca ![]() ![]() Tyle zescie naskrobaly , i tak mi homor poprawilyscie Cytat:
Fotelik zyrafka superowy Cytat:
powiem![]() musialam posta podzielic bo mi emotki nie chcialy przejsc bo tu tylko
|
|
#2359 |
|
Zadomowienie
|
te wczorajsze świeto to splenie ( chyba tak to sie mówi) nie wiem dokładnie jakie to świeto ale dosyć duże.
u nas to zawcze duzy rodzinny obiad jest... moja mała ze dwa dni kończy 8 miesięcy noc była cięzka mała bardzo piszczała i ja i TŻ jesteśmy padnęci dzis
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#2360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-
Cytat:
![]() Akurat po 6 zl za sztukę, bo poszlam w dzień jak bylo -20% tylko. W czw jest -50% ale sie zawsze boję że już nic nie będzie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama mowila ze tez po karmieniu troche jej zmalaly, ale kobita ma i tak ogromne teraz, zreszta mam w albumie zdjecie jej ![]() A bramka stoi na drodze do lodowki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Ej Sola Iza skonczyla wczoraj 9 miesiecy ![]() 100 latek !!!!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Wstawac!!!! Moja armia juz nie spi!!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamus
Cytat:
![]() Chciałam małej babok z nochala wyciągnąć fridą to się nie dała. Ja jej do nosa a ona łapskami mi za to i do buzi ciągnie więc leży nadal z babolkiem![]() ogólnie jak tak patrze na nią to mi się wydaje, że ona by dała radę się przesunąć do zabawek tylko ją te zabawki nie interesują na tyle żeby się opłacało męczyć ![]() i coś na kształt "mama" nam wychodzi tż mówi, że tylko ja to słyszę
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamus
heloł
![]() mój do spania ma pajace 12-18 mcy, a też mi się wydawały ogromne jak wyciągałam z kartonu, tylko ja 5 szt opitoliłam stópki nożyczkami i podszyłam, bo chyba by się wściekł zamiast spać
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
W c&a-20% i darmowa dostawa
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
To może ja sobie jednak też taką bramkę sprawię
Jak się uderzę raz czy drugi to może odechce mi się nieplanowanych wycieczek do kuchni ![]() Dziękujemy Iza już bardzo się zmęczyła po poranku i jest w trakcie drzemki ![]() Ale powiem Wam, że nie chce mi się budzić o tej 6 ej, ale z drugiej strony jak już się ogarnę to w sumie cieszę się, że jeszcze tyle dnia przede mną. Mogłaby jednak brać czasem pod uwagę, że człowiek od czasu do czasu nie domaga o tej porze
|
|
|
|
#2367 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja też nie bierze pod uwagę i dzisiaj pobudka też o 6 mimo, że zasnęła o 21:25 ale jakoś ją przeciągnęłam w łóżku do tej 7, bo nie miałam siły wstać![]() ----------------- moje dziecko uwielbia metki od zabawek. Właśnie zjada ![]() kurczę młoda dostała takiego micha pluszowego od mojej kumpeli. Ze Smyka. I takie dziadostwo, że kłaki wyłażą z niego. Jak Mela się nim bawi to później w rączkach ma pełno pluszu wrrr...
Wymianka Edytowane przez kala__20 Czas edycji: 2013-08-29 o 08:36 |
|
|
|
|
#2368 | |
|
Zadomowienie
|
to co się nie przyznaje
w tym wieku jeszcze moze....Sola sto latek dla Izuni Cytat:
A propo stópek ,macie jakies sprawdzone skarpetki które nie spadają z nózek?? bo kupilam juz prawie takie podkolanówki po kolana a one i tak zlatują
|
|
|
|
|
#2369 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() do bezmlecznych daję póki co normalnie mleko Cytat:
dlatego ja na noc pajaców w ogóle nie używam, nawet zimą ![]() Sola dla Izy ![]() Jan sobie wstał przed 7 więc pewnie już padł u babci po jogurcie żadnych rewolucji nie zauważyłam także będę dawać coraz więcej |
|||
|
|
|
#2370 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo rączkami i jak ściągnie to się cieszy albo robi tak stopą o stopę i wtedy też spadają. Wszystkie bez wyjątku. Aby nie spadały to zakładam na legginsy wtedy lepiej się trzymają i chociaż stopami nie ściągnie :brzydal :---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

:brz ydal:

Byłam w niej wczoraj na randce z mężem i dała radę

obawiam się jednak że będzie niesmaczne... 

Klaudia 16.10.2009