|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXII + przeogromna dawka plotek
zamawiam, koleżance już wysłałam, ma na dniach mi kliknąć, bo ja się na tych tych all i ebayach nie znam
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXII + przeogromna dawka plotek!
Witam
dzis prawdopodobnie ostatni dzien pracy i wakacje do października Evelina 12 dolcow? 3 dzien mani noszę i mnie nosi bo chce cos nowego Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXII + przeogromna dawka plotek
Dobry!
Mam to samo, ale nie chce mi się malować Nie wiem czym... nie mam czym, a jak patrzę na Wasze pazurki to chcę, żeby moje już odrooosły
|
#784 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Cytat:
Maluj piaskiem
|
|
#785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem co mam zrobić z kształtem boczki trochę odrosły kuszą kwadraty ale boję się po ostatniej przygodzie Obecna długość już mnie strasznie denerwuję, a skracanie moich "migdałów" zajmuję mi sporo czasu Mam dwa dni na namyślenie i pewnie nic mądrego nie wymyślę
|
||
|
|
|
#786 | ||||
|
Konto usunięte
|
Ja tesh... Będzie słitaśnie i rószofo...
![]() Cytat:
![]() No ale nie da się zaprzeczyć ![]() Śliczne ![]() Cytat:
![]() Bu... to nie dasz się namówić na migdałki? ![]() No niestety... Na szczęście zmywa się po jednym umyciu rąk, w odróżnieniu od koralowego, którym już kijanka uciapała cały ręcznik... ![]() Cytat:
Ej a mi się Natka podoba. Znałam kiedyś Nataszę, której się okropnie nie podobało własne imię, to wszyscy wołali na nią Natka i było ok. ![]() Cytat:
![]() To są dzieciowe lakiery do paznokci, takie zmywające się od wody. W biedrze dopadłam, bo Deemka linkiem w klubie rzuciła. Ona sobie jajca robiła, a nawet nie wie ile radochy mojej małej sprawiła, bo tak to bym pewnie przegapiła |
||||
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo widzę, że wątek podąża za trendami
Ju nie ma maluj czerwienią tylko maluj piaskiem ![]() Hmm tylko, że piaski mam już wszystkie rozdziewiczone, ba! użyte po kilka razy, a w pudełku stoją dziewice, które mnie kują po oczach (ale ja dziś narzekam ) - Alias stoi, Gift of Sparkle użyty chyba tylko raz na czterech paznokciach, no i boxowe niektóre jeszcze nie użyte
|
#788 |
|
Konto usunięte
|
Czy po użyciu topu z EF macie potem odciski pościeli ?
Bo ja ostatnio jak pomalowałam koło 12 użyłam starego topa i poszłam spać koło 23 a rano obudziłam się odciskami :/ |
|
|
|
#789 | |||
|
Oby do wiosny
|
Bardzio ładnie
![]() Sory... ![]() Bardzo ![]() Drugiego sama jesteś autorką ![]() Cytat:
Cytat:
Miałam takie same skórki jak Ty. Teraz jak ręką odjął. i to bez wycinania.... Mani zacne. Na prawej faktycznie lepiej No ja mam obecnie Poshe, Seche, INM i Quicka z EF. Zrobię porównanie jakieś. Cytat:
Ale czemu akurat dla Malinki?? Dla niej było miesiac temu. A... Pilar jeszcze nie ogłosiła wyników... A co się dzieje na wskazówce? |
|||
|
|
|
#790 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Dziewice nie nabrały jeszcze mocy urzędowej. Maluj różowym piaskiem ![]() Cytat:
Nie wrzucałam wtedy dla Malinki. W ogóle nie malowałam paznokci. Miałam mały poślizg Jeszcze mam zaległe mani dla Misiaczka.
|
|
#791 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Swoją drogą wczoraj w Blusitowym Hebe zatkało nas przy standzie z Essie.... Lakiery z teorerycznie tym samym numerem różniły się diametralnie.... MuchiMuchi- w jednej flaszcze był bladym bejbi pinkiem z brzoskwiniowymi podtonami (z 1/5 ubytkiem wtf???) a w drugiej róż był zdecydowany bez podtonów..... <adhd mode on> Lubię ten wątek... Uczy pielęgnacji pazurków, czasem pozwala zrywać łokcie, podszlifuje rodzimy język, wywoła psychodeliczne wizje i zahaczy o drobe perwersje typu sm... Czad! [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4251440 5]JOoo Śnieguś... ![]() No ale nie da się zaprzeczyć ![]() [/QUOTE] Czy one wodozmywalne? ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
aaaa.... |
||
|
|
|
#792 | |||
|
Konto usunięte
|
Za moich też
![]() Cytat:
Cytat:
No teraz to prawdziwe kiwi Cytat:
Pejczykiem pogonić czy się Panna weźmie za rozdziewiczanie? Cooone, Smoo... pytałyście o Chinki... Ja mam na liście Four Leaf Clover, Aquadelic, Tart-Y For The Party, Watermelon Rind i Deviantly Daring. Wątpię żeby się Wam te lakiery podobały, przynajmniej większość z nich... Aaa rozmyślam nad kolejnym podejściem do lakierowego odwyku, właśnie po to, żeby sobie odłożyć trochę grosza i poszaleć pod koniec roku. ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Tak. To znaczy chyba z założenia... ![]() Te jaśniejsze bez problemu. Najciemniejszy się tylko trochę rozpuszcza, maże, i farbuuuje wszystko wokół.
|
|||
|
|
|
#793 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4251486 4]
Tak. To znaczy chyba z założenia... ![]() Te jaśniejsze bez problemu. Najciemniejszy się tylko trochę rozpuszcza, maże, i farbuuuje wszystko wokół. [/QUOTE]To może niech najciemniejszy zginie? |
|
|
|
#794 |
|
Strażnik Wizażu
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4251440 5]To są dzieciowe lakiery do paznokci, takie zmywające się od wody.
W biedrze dopadłam, bo Deemka linkiem w klubie rzuciła. Ona sobie jajca robiła, a nawet nie wie ile radochy mojej małej sprawiła, bo tak to bym pewnie przegapiła cieszę się, że córa szczęśliwa a Ty nef, nie czujesz, że rymujesz?
|
|
|
|
#795 |
|
Konto usunięte
|
W tym problem, że on jest najładniejszy - koral z różowym shimmerkiem...
Trudno, jakoś to przeżyję, albo będziemy go używać tylko na krótko przed kąpielą ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- A nie czuję, nie... nie zwróciłam uwagi wcześniej
|
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Achhh, muszę się przyznać... Chyb kupię piasek z GR albo PR- ten jasny róż... Przez Kawkę! U niej się w nim zakochałam! ![]() Śniegusku, jakby i znowu nie spasował to jest Twój (chyba, że już masz :P) ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Ło w mordę, rym pierwsza klasa ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- I zapowiadam, że w sobotę już dam paznokcie dla Pilarka
|
|
|
|
|
#797 | |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4251525 0]W tym problem, że on jest najładniejszy - koral z różowym shimmerkiem...
Trudno, jakoś to przeżyję, albo będziemy go używać tylko na krótko przed kąpielą [/QUOTE] No cóż... te nasze lakierowe dylematy..... Cytat:
Nie mam jeszcze
|
|
|
|
|
#798 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pietruszka ![]() Cytat:
inne pochodne już nie bardzo. Cytat:
linie niektóre trochę poszarpane ale całość fajna Cytat:
A ja patrzyłam za żołtym, albo czerwonym a ciągle jest tylko niebieski do którego mam dupa... Cytat:
ale zepsuło się całkiem? bo w sumie farbka jak zaschnie to chyba się tak łatwo nie zmywa? no ale nie próbowałam...
|
|||||
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, też w szoku jestem! ![]() no .. ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4251440 5] Ej a mi się Natka podoba. Znałam kiedyś Nataszę, której się okropnie nie podobało własne imię, to wszyscy wołali na nią Natka i było ok. [/QUOTE]a to tak spoko, na mnie Natka zawsze kuzynka wolała, co mi już w końcu obrzydło. zazwyczaj na mnie wołają Nat, co bardzo lubię, za czasów gimnazjalnych - Natacha ( ), a w domu i K. wołają na mnie Mania i to najbardziej lubię - Mania, Mańka.. [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4251486 4] Cooone, Smoo... pytałyście o Chinki... Ja mam na liście Four Leaf Clover, Aquadelic, Tart-Y For The Party, Watermelon Rind i Deviantly Daring. Wątpię żeby się Wam te lakiery podobały, przynajmniej większość z nich... [/QUOTE] Four Leaf Clover mam podobną zieleń, ale Aquadelic i Tart-Y For The Party są fajne będziesz robić jakieś zamówienie Chinek? nie w najbliższym czasie? to może bym coś jeszcze wypatrzyła, podpięłabym się pod zamówienie
|
|
|
|
|
#800 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale extra pasuje!
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42514495]Czy po użyciu topu z EF macie potem odciski pościeli ?
Bo ja ostatnio jak pomalowałam koło 12 użyłam starego topa i poszłam spać koło 23 a rano obudziłam się odciskami :/[/QUOTE] Nie macie Maluję paznokcie, czekam pół godziny dla pewności i do łózia Odkąd nie używam drogeryjnych wysuszaczy nie mam tego problemu![]() Ten wełniany drań mnie wykończyy!
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42514495]Czy po użyciu topu z EF macie potem odciski pościeli ?
Bo ja ostatnio jak pomalowałam koło 12 użyłam starego topa i poszłam spać koło 23 a rano obudziłam się odciskami :/[/QUOTE] ![]() Ani razu Quick Dry masz? [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4251486 4]Pejczykiem pogonić czy się Panna weźmie za rozdziewiczanie? Poproszę pejczyk, bo ciężko ze mną ![]() Cytat:
Różowy piasek... to zacny pomysł jest
|
|
#804 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Tym bardziej mnie to do obu zniechęca
|
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#806 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A teraz się na ANS kończy promocja - 10%, ale jak chcesz sama zamawiać to się jeszcze do 1 września masz szanse załapać.
|
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez to strasznie denerwuje, no ale... jak mi się coś wybitnie podoba to jakoś się z tym godzę
|
|
|
|
#808 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

Nie wiem czym... nie mam czym, a jak patrzę na Wasze pazurki to chcę, żeby moje już odrooosły 

boczki trochę odrosły kuszą kwadraty ale boję się po ostatniej przygodzie
Mam dwa dni na namyślenie i pewnie nic mądrego nie wymyślę

a dziadek swego czasu wołał za mną: Talia Italia...

cieszę się, że córa szczęśliwa
A nie czuję, nie... nie zwróciłam uwagi wcześniej
), a w domu i K. wołają na mnie Mania i to najbardziej lubię - Mania, Mańka..