|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Lenova super, ze mialas lepsza nocke i mloda w koncu pospala
Neti Ty hardcorze tz w czasie drogi tegesowac z tym, ze moj Tz to krazyl po miescie i krazyl ![]() ![]() Neti kurde a moze jakas bryczka, albo powoz konny ![]() ![]() Ale dzis ladnie, idziemy zaraz na spacer z Ryskiem i psami ... ciekawe ile w wozku pojezdzi
|
|
#3062 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja obstawiam, ze neti sie bungala na przystanku autobusowym, albo dworcu pks
![]() Hej Eee doczytalam, ze przystanek nie, to moze samolot albo budka telefoniczna taka zamykana haha, hmmm, co jeszcze... pociag, market???
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-08-29 o 10:04 |
|
|
|
#3063 |
|
Zadomowienie
|
Cala
silver dziekuje
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kochane!
Czytałam piąte przez dziesiąte, bo nastroju brak... ![]() Lenova tak dobrze Cię rozumiem Mam nadzieję, że to wszystko szybko minie, bo te nasze Blanki to może snu nie potrzebują, wampirki małe ![]() Deli trzymam kciuki za amelkę ![]() nawijko ![]() Lady fajna bryka, Pietraszko rozkosznie śpi więc dobry zakup Historie bungowe pierwsza klasa. My raczej z tych romantycznych, a nie szalonych ![]() Buziaki dla wszystkich chorych dzieciaczkow i naszych kochanych jubilatów! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej kobietki, my już po badaniach, dobrze, ze pierwsze weszlysmy, bo byśmy czekały ze dwie h. Amelka tak płakała....serce mi się kroiło... pobrali jej dużo krwi, ok 3-4 fiolki, juz ze stresu nie wiem, wyniki dopiero za 2-3 tyg ;/ ;// a dzis do mnie wpadają laski ze studiów, obiecalam zrobic pizze
|
|
|
#3066 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
charlizz, Daria też tak mruczy jak zasypia
za raczkowanie!!! fewcia, Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ciekawi mnie ten pociąg Cytat:
Cytat:
uwielbia wyrzucanie zabawek. I jest DOKŁADNIE tak jak to opisałaś to znaczy:rozgląda się , coś tam niby obserwuje i zabawka bach na ziemię cwaniaki małe nasze Cytat:
Cytat:
![]() nie smutaj kochana. Daria śpi w swoim łóżeczku odkąd skończyła 1,5 miesiąca ![]() Cytat:
za koleżanke
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
o rety, jak nie kawka w piecu to motyl w domu aaaaaaaaaaa
|
|
#3068 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Neti to może tramwaj? no dawaj, Aśki z moherem nie przebijesz ![]() A my z tych i bardziej romantycznych i bardziej szalonych, więc bywała wanna z wodą a w tle muzyka i świece albo plaża ale i samochód czy las (w zimie), namiot czy przy ognisku na krzesełku pod kocem (zimno teoretycznie było)... ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- w C&A online - 20% na odzież niemowlęcą i dziecięcą
|
|
|
|
#3069 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie, a badanie moczu robiłaś?? Cytat:
Ill, a gdzie Ty pracujesz?? (nie pamiętam, wybacz) ![]() ![]() A taki http://www.filmweb.pl/film/Obecno%C5...87-2013-627100 mega,mega,mega straszny. Po filmie bałam się do łazienki iść , nie mówiąc już o zaśnięciu ![]() ![]() Cytat:
idę nadrabiać dalej
|
|
#3070 |
|
Wtajemniczenie
|
Silver, kciuki za mame, bedzie dobrze
Illusion, super zakupy, az Ci troche pozazdroscilam tego powrotu do pracy. Bedziesz w ludziach itp. Wiadomo, ze bedziesz tesknic za Igim, ale na pewno wszystko sobie poukladasz Fewcia, zycze poprawy samopoczucia po pogrzebie. Charlizz, dla Olczasa za raczki ![]() Lenova, ja tez nic nie pomoge w sprawie takich histerii, ale widzialam, ze dzisiaj nocka lepsza, wiec trzymam kciuki za nastepne. Black, fratulacje dla siostry ![]() zdawaj nam relacje, bedziemy jej dopingowac ![]() ![]() Debrah, zdrowka dla Amelki i kciuki za kolezanke ![]() Neti, zdradz w koncu tajemnice bungowania ![]() Lady, super fura, my jak teraz smigamy na siedzaco, to chyba bym wozka nie zamienila ![]() Narazie wiecej nie pamietam, bo pisze z glowy na tablecie. Bede zaraz oiekla drozdzowe z przepisu nancy i lece bo Julczas sie obudzil, milego dnia
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paź królowej, nie zabijaj!!!
|
|
#3072 | |||
|
Zakorzenienie
|
Widzę że przez moje bunga bunga na blacie rozwinął się temat bungowania na dobre
Cytat:
prawie z łóżka spadłam! Cytat:
I zdrówka życzę Cytat:
![]() Będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Dziękuję za kciuki dla mojej mamy Właśnie jest operowana.
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Dziewczyny u której w Biedronce są jeszcze te pudełka? Chodzi mi o sowę?w jakich jest kolorach?...u nas już nic..przez te chrzciny zapomnialam.
P.s. Pociąg ...blisko blisko ![]() ![]() ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-29 o 11:16 |
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam!!!! tak raz dwa te 10 stron
![]() Dziecie śpi JUŻ 40 minut (a jak zamiast COŚ zrobić to WIZAŻ Boję się że zaraz się obudzi. Idę umyć szybko włosy i kawę sobie zrobić.
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Będąc w temacie - szybki numerek i przeleciałam raz dwa, tylko dwie strony ![]() Deli, nasza Pola powstała w hotelu, nie powiedzieliśmy rodzicom, że nie wracamy na noc do domów, potem taaaka afera. ![]() Lenova, buziaczki dla Blaneczki za skończone 8 miesięcy! ![]() ----------------- Noc z 6 pobudkami, tzn. obudziła się o 2, a potem tak łkała przez sen, więc wzięłam ją do nas i jak tylko zaczynała płakać, to głaskałam szszałam, i spała dalej. I tak do 6, a potem jeszcze drzemka do 10 ![]() Braciak wrócił (ale tylko do niedzieli, spuchnął od zęba i musi wyrwać ![]() Ja mam dzisiaj w planach absolutne odgruzowanie naszego pokoju i wszystkiego, co w nim jest. PPD może potem wpaść i sprawdzić ![]() Tak więc odezwę się pewnie późnym popołudniem.... Albo będę wpadać co jakiś czas ![]() Adios
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-08-29 o 11:20 |
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Hmm...tramwaj??
|
|
#3077 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Ale historie! A w pociągu to żadna filozofia-przedział był zamykany więc nie takie szaleństwo. Jeszcze mi się przypomniało jak zabawiałam TŻ kiedy rozmawiał przez tel. Jedyne co zdołał wydukać to "no, no, no"
![]() Lady zazdroszczę wózka, Ani krzesełka a Ill, że tak ładnie się do pracy ubiera ![]() Debrah biedna Amelcia, oby juz się nie męczyła ślicznotka! Lenova my też przechodzimy ciężki okres, na nic pocieszenia, to minie i tyle. ![]() Aha Lady to Ty jeździłaś bez skrętnych kół? Masakra, jak dawałaś radę? Ja innej opcji nie używam :niee: Deli wiem co czujesz, też ostatnio krew pobierałyśmy, biedne Maluszko a my musimy je jeszcze krępować żeby się nie ruszały brrrr Black ale nowina! Oby to była prawda. Zazdroszczę Ci dzieci w bliskiej rodzinie, zawsze to fajnie tak święta nie święta, spotkania, spacery... Bokeh-jak Ci się udaje tym czymś zmierzyć tempę? Też mam i pokazuje mi 32'. Szału dostaję
|
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś kretyn zaczął wiercić i obudził mi dziecko
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova, wszystkiego najlepszego dla Blanki
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
O..i ja też..buziaczki dla malutkiej.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Wasze historie bungowania mnie rozwaliły
My z mężem bungowanie zaczęliśmy właśnie w samochodzie. Raz czy dwa policja do nas zapukała przez szybkę ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Oczywiście przyłączam się do życzeń dla Blaneczki |
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Foteczki
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, ale fajna ta husiawka
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Buziaczki dla Daruni
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
silver jak mama? Już po?
neti może mała podpowiedź? w toalecie w pociągu?Ewik i co zrobiła policja? Ukarała Was za zakłócania porządku publicznego? ![]() Lenova wszystkiego najlepszego ![]() ja czekam na t. mieli być po 11 a tkwią w korku ![]() dzieć śpi, pewnie jak przyjadą to się obudzi
|
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Dziękuję. Jest właśnie operowana.
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Wchodzę mając nadzieję że Neti już się wygadała a ta dalej jak zaklęta Pospaliśmy do 10:30 ale przyznam szczerze że myślałam że pójdę dospać na podłogę. Moje dziecko ma ADHD napewno! W dodatku jest terrorystą... Binladen i Husajn to chyba jego przyleciele byli w poprzednim wcieleniu Mówiłam już że kocham mojego męża?
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
no huśtawka fajna, z ikei....niestety nie nasza. U znajomej byłam i ona ma dla dziecka taką huśtawkę. Ale Daria radoche miała
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

z tym, ze moj Tz to krazyl po miescie i krazyl 

Mam nadzieję, że to wszystko szybko minie, bo te nasze Blanki to może snu nie potrzebują, wampirki małe 

pobrali jej dużo krwi, ok 3-4 fiolki, juz ze stresu nie wiem, wyniki dopiero za 2-3 tyg ;/ ;// 
Zazwyczaj upatrzy sobie jedną ofiarę i tę jedną ciągle wywala... Dziś, przez 10 minut (bo potem zasnęła) zdążyła wyrzucić gumową żabę... 8 razy. 

... najwiekszy hardcore ujezdzalam go w parku, tz na lawce siedzial js na nim w spodniczce bez majtek, takze nic nie bylo widac ..bi nagle moherowka sie przysiadla do nas i wyklad nam daje ze tak nie przystoi zeby dziewczyna tak na chlopsku i blablabla ... a ja sie tak kiwalam i kiwalan .. no ale finiszowac rrzebabylo w domu ...