|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9061 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]()
![]() |
#9062 |
Miuoshowa
|
Potrzebuje pomocy. Szukam opisu, ktory dalby do zrozumienia facetowi, ktorego bardzo slabo znam, ale i tak lubie, ze chcialabym isc z nim na jakis spacer czy cos, zebys sie lepiej poznac
![]()
#9063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to opisy twojej robocizny? ;p ![]() masz talent ![]() ostatni zabieram w trybie natychmiastowym bo jest the best! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dołączam się do prośby o opisy bo sama też nie mam pomysłu =/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9065 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tzn u mnie tak, że znam go nawet dobrze, codziennie bywam u niego w domu (właściwie to u jego siostry ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez troche pokradne ![]() ![]()
![]() |
#9067 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chciałabym mieć taką wyobraźnię, ale niestety ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9068 |
Zakorzenienie
|
Moje serce jest do wzięcia...czeka na przystojnego księcia. (;
A ja chciałabym być tylko tą o której myślisz. a Ty, a Ty kim dla mnie mógłbys być? ![]() Spacer? Księżniczce sie nie odmawia! ;p
#9069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9070 |
Zakorzenienie
|
anioł to ze mnie grzeszny
![]()
#9071 |
BAN stały
|
A słodszy zapach róży...gdy zerwana w nocy
I z dłonią w dłoni,na brzegu morza,tańczyli przy blasku księżyca... Rzuciłem rozpostare sny pod Twoje stopy-stąpaj ostrożnie-depczesz moje sny Zamknij się i pocałuj mnie. Kocham Cie.I jest ze mną coraz gorzej. |
![]() ![]() |
![]() |
#9072 |
Zakorzenienie
|
stoję od lat w kolejce po szczęście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9073 |
Zakorzenienie
|
kilka cytatów:
"nie był moim kolegą. zabiłam go" "jedna chwila - oddech, jedna chwila - spokój, jedna chwila - wolność" "czasami wystarczy jeden dotyk..." "Ja właśnie żuję gumę dla dzieci..." "Liczymy oddechy miasta, które śpi..." a na liscie nic ciekawego :|
#9074 | |
Raczkowanie
|
a ja mam pytanko i prośbę
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#9075 |
Zakorzenienie
|
*Byc z nim tam gdzies pisane jest mi...
*Z nim na koniec swiata bez butow bym poszla... *Takich 5 jak on jeden nie ma we wszechswiecie... *Zatancze tylko z Nim bo JEST TYM KIMS WAZYM MI.... *spotykalam sie z Nim w snie a teraz juz na jawie... *szczescie pisane jest mi bo moge byc z Nim *tylko z Nim moge na chmurce zyc i traskawkowe mleko pic *Dlugo go szukalam ale wazne ze znalazlam ![]() wymyslane jakies 5 minut temu ![]()
#9076 |
Zakorzenienie
|
on był dla niej większy niż Bóg, żeby on jeszcze kochac mógł.
Czuje w sobie gniew, bezpowrotnie tracę Cię ..tonę, tonę w morzu łez. archiwum wspomnień: "trwa usuwanie" żaden mężczyzna nie miał tak mało czasu i nie dał mi tak wiele.
#9077 |
Zadomowienie
|
Rebelious, natchnelas mnie i teraz mam opis pochodzacy z tej samej piosenki:
ktos teraz o mnie dba, przeszlosc upilam sloncem ![]()
#9078 |
Zakorzenienie
|
| A cad is a man who kisses and tells
cham to ktoś, kto mówi, gdy całuje. | *Baba bez brzucha, jak garnek bez ucha. *Iluż mężczyzn nie umie inaczej poruszyć serca kobiety, jak tylko je raniąc *To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze *Najtrudniejszy jest koniec miesiąca. Zwłaszcza 30 ostatnich dni *Nie trać czasu z kimś kto nie ma go, aby go spędzać z tobą *Ranę zadałeś, ranę otrzymasz *"Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha i chce, żebyśmy byli szczęśliwi." *"Piękno jest tym, co czujesz wewnątrz i co odbija się w twoich oczach." * "Wszystko jest piękne, wystarczy tylko umieć dobrze spojrzeć."
#9079 |
Wtajemniczenie
|
Zabierz mnie na drugi brzeg chcę być przy Tobie
nawet nie wiesz jak lubię budzić się i czuć usta twe obudz we mnie swoja Wenus...zobacz serce ktore drży a jesli tez tęsknisz za mna...jak za Toba tesknie ja Odarta z sił zgubiłam śmiech W związku z samotnością A kiedy cię pocałuję, Trzy dni w gębie cukier czuję |
![]() ![]() |
![]() |
#9080 |
Zadomowienie
|
-...natłok myśli,to mnie niszczy trzeba walczyć wygrać zniszczyc,to co boli,niepokoi,miec oparcie w kimś kto koi...
-przepraszasz mnie za miłośc która kończy sie...za zranione serce moje... -wiesz że nigdy nie odzyskasz mnie,nazawsze już bezemnie będziesz Ty... -wszędzie dokoła czuje jeszcze zapach Twój,w białej pościeli widzę Ciebie znów... -czy to bło tylko złudne marzenie?czy na jawie moim snem byłeś Ty...? -cos się kończy,coś odchodzi w dal...szare życie musi dalej trwać... ![]() -czy zostaną mi już tylko wspomnienia i tęsknoty łzy...? -na pamiątkę mam smutny Twój uśmiech by nie zapomnieć Cię... -nie chce być sam jak nie chce nikt,wszystko co mam znaczyłoby nic... -samotnym nitk być nie chce bo szczęscie to mieć cel i kogoś obok... -nie dbasz-tracisz,nie odzyskasz nigdy !!! -kiedy tęsknię zamykam powieki i jesteś...tak bardzo chce czuć Cie obok siebie... -kilometry głuchych słów między Nami... -chodź dzisiaj tak daleko Nam do siebie wiem jedno,napewno zobaczę Cie znów... -aniołku cudowny,kochanie jak dobrze że nie jestem już sama,bo mam miłość swego życia którą na nic nie zamienie! |
![]() ![]() |
![]() |
#9081 |
Przyczajenie
|
"Gdyby nie faceci dzisiaj w autobusie nie byłoby się czego złapać
![]() "Zakrzepła sól na nagich wargach... " " Facet= mała dziewczynka, w glowie mu tylko lalki i wózki ![]() "Żyj tak żeby nikt przez Ciebie nie płakał" "..Jednym pocałunkiem przekonałeś mnie.. " "Marzenia trzeba mieć,ale nie trzeba wierzyć w to,że sie kiedyś spełnią" "Prawda ma dwie strony - Twoją i moją":P ""Cieszę się z każdej chwili.... bycia razem... " "Wraz z nadejściem lepszego jutra lepsze wydaje sie wczoraj" "cotojestspacjaigdziesiet owlacza?" "Pawełku kocham Cię ![]() ![]() ![]() "Jest dobrze, a gdy jest dobrze staje się źle" (niesety prawda..;/:P) ..i coś na zły humor: "Krzyk już nie przynosi mi ulgi... =( .." ..przed maturką: "Pozytywne aspekty habilitowanej desperacji ! ![]() ..to opiski moje, moich znajomków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9082 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Coś mojego: Chodźmy tam szukać swego dnia..
![]() |
#9083 |
Raczkowanie
|
15 letnia dziewczyna chce pozabijać wszystkich facetów...2 lata później rozgląda sie czy ktoś nie ocalal...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9084 |
Raczkowanie
|
"Kazdy mezczyzna ma jeszcze jedna szanse, ale u boku innej kobiety"
![]()
![]() |
#9085 |
Zakorzenienie
|
cytat Dody?
![]() opisy kradnę ![]() " nieszczerość jest śmieszna ![]() " The LOVE is like the WIND.I can't see it but I feel it... ![]() "In my field of paper flowers and candy clouds of lullaby ![]() " main serv status : offline " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9086 |
Raczkowanie
|
fajne te wasze opisiki
![]() ![]() kilka opisów z mojej listy: Do you speak eng? No?... ale sex bedzie?? ![]() Czekam i czekam...chyba na cud! On nawet nie wie o tym, ze jest w czyims sercu motyl.. To jest moje niebo, ledwie ponad Ziemia, moje przejasnienia wsrod burz... |
![]() ![]() |
![]() |
#9087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9088 |
Rozeznanie
|
*Jestem księżniczką z bajki,która nareszcie pragnie się obudzić
*A Ty jesteś bohaterem...Pomóż mi,przecież możesz mnie ocalić *Twoje imię pachnie dla mnie jaśminem... *I twoja męska niepewność odbija się każdego dnia w moich łzach... *Kochaj mnie jeśli nawet sprawiasz mi ból... *Jak jest na tej plaży,gdzie pragnę być i na Twoich plecach rysować mapę żeby znów Cię spotkać *Dla Ciebie poruszyłabym niebo i ziemię,gdybym mogła...
#9089 |
Raczkowanie
|
<<<!!!Życie to śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową!!!>>>
Jeżeli masz kogoś, kto Cię kocha,daje Ci te setkę powodów by żyć... HuRrra HuRrA - Za 3 dni MaTuRa [!] lol ;(( / Life is Brutal ;/ ..hej za rok matura..za dni pare :P:P >> |
![]() ![]() |
![]() |
#9090 |
Konto usunięte
|
Opisem u mnie jest najczęściej link do mojej biżu :P
Ale lubię ten tekst: Jak kochać, to księcia, jak krasć - to miliony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.