Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-29, 12:47   #2461
manieczka1
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! S

oj widzę, że niedługo się dużo teścików posypie mam nadzieję, że wszystkie będą pozytywne
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 12:49   #2462
debraM
Wtajemniczenie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
W sensie cytologię? Czy co?
Nie. Na bakterie, ale taki sam wymaz jak przy cytologii.

Cytat:
Napisane przez nadiak1 Pokaż wiadomość
W środę będę miała 14dpo, a ja chciałam w czwartek testować, dobra niech będzie środa tylko bardzo się boje, że wyjdzie negatyw
Możesz ze mną w piątek

Cytat:
Napisane przez kw14tuszek Pokaż wiadomość
dziewczyny a powiedzcie, jak miałam monitoring i byłam akurat w trakcie owulacji, to lekarz chyba powinien widzieć coś na usg, nie? pęknięty pęcherzyk czy płyn w zatoce douglasa?
A masz to usg przy sobie? możesz wstawić zdjęcie? Ja mam na parę dni przed owulacją to byśmy sobie porównały
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 12:51   #2463
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

dziewczyny czy temperatura z teraz może mi coś dać czy raczej wprowadza w błąd bo jestem na chodzie? bo ni kija nie umiem się zorientować jak wy obliczacie i zauważacie nadchodzącą owulację ostatniego razu sugerowałam się wykresem i sugerowanymi dniami wyznaczonymi przez ovufriend.

bo dodałam na ovu na wykresie wygląd szyjki na z wczoraj i dziś, wyszło mi pomarańczowe światło, z ciekawości zmierzyłam tempkę, bo widziałam, że niektóre mierzyły i tak: rano miałam 36,2 a teraz 36,9 mogę się tym sugerować czy nie specjalnie?bo widzę, że kasujecie potem szyjki, śluzy, bo uvu szaleje i wprowadza w błąd

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 12:53   #2464
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Oj tez bym chciała szybciej Trzymam kciuki jak Tobie się udało to pewnie i mi

Ale powiem Wam, że dziwnie się czuje przy Was..tzn. nie które miały @ później niż ja i albo na dniach już będą testować albo tak jak u Max jest ciąża a ja czekam czekam czekam i się doczekać nie mogę
Kochana no kiedyś musi się nam udać potrzebujemy po prostu trochę dłużej czasu ale bądź dobrej myśli
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 12:55   #2465
kw14tuszek
Raczkowanie

DebraM nie mam, nie dostałam żadnego zdjęcia, może dlatego, że na nfz miałam wizyty? powinnam dostać zdjęcia? no nic tam nie było jak mi wtedy pokazywał na monitorze, tam gdzie był pęcherzyk nie było nic
Stary 2013-08-29, 12:57   #2466
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy temperatura z teraz może mi coś dać czy raczej wprowadza w błąd bo jestem na chodzie? bo ni kija nie umiem się zorientować jak wy obliczacie i zauważacie nadchodzącą owulację ostatniego razu sugerowałam się wykresem i sugerowanymi dniami wyznaczonymi przez ovufriend.

bo dodałam na ovu na wykresie wygląd szyjki na z wczoraj i dziś, wyszło mi pomarańczowe światło, z ciekawości zmierzyłam tempkę, bo widziałam, że niektóre mierzyły i tak: rano miałam 36,2 a teraz 36,9 mogę się tym sugerować czy nie specjalnie?bo widzę, że kasujecie potem szyjki, śluzy, bo uvu szaleje i wprowadza w błąd
Jeśli chodzi o tempkę jest JEDNA ZASADA:
zawsze mierzymy temperaturę o tej samej porze i w tym samym miejscu i nie ma mierzenia temperatury po kilka razy dziennie

jeśli chodzi o ovu to też zauważyłam, że wariuje dlatego ja wpisuję tam tylko temperaturę i brane leki i nic więcej
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 13:13   #2467
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
DebraM nie mam, nie dostałam żadnego zdjęcia, może dlatego, że na nfz miałam wizyty? powinnam dostać zdjęcia? no nic tam nie było jak mi wtedy pokazywał na monitorze, tam gdzie był pęcherzyk nie było nic
Ja miałam już taaaaki wielki pęcherzyk, ale nie miał widocznego wzgórka, więc sama nie wiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sg5i.jpg (99,5 KB, 34 załadowań)
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 13:15   #2468
Leine
Zakorzenienie

Cytat:

ja nic nie kasuję
bez sensu badać, zapisywać a potem kasować

Jak nie jest się pewnym to nie zapisywać i tyle

kto to widział mierzyć temperaturę w czasie dnia? masz zapewne opisane w ulotce, że 3h po spaniu, organizm ma się nie ruszać, nie robić gwałtownych ruchów itp itd
Cytat:
dziewczyny a powiedzcie, jak miałam monitoring i byłam akurat w trakcie owulacji, to lekarz chyba powinien widzieć coś na usg, nie? pęknięty pęcherzyk czy płyn w zatoce douglasa?
nietety gin nie jest w stanie zobaczyć gdzie jest jajeczko, gdy pęcherzyk pęknie
tylko może potwierdzić, że pęcherzyka już ni ma
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 13:27   #2469
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o tempkę jest JEDNA ZASADA:
zawsze mierzymy temperaturę o tej samej porze i w tym samym miejscu i nie ma mierzenia temperatury po kilka razy dziennie

jeśli chodzi o ovu to też zauważyłam, że wariuje dlatego ja wpisuję tam tylko temperaturę i brane leki i nic więcej
Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
ja nic nie kasuję
bez sensu badać, zapisywać a potem kasować

Jak nie jest się pewnym to nie zapisywać i tyle

kto to widział mierzyć temperaturę w czasie dnia? masz zapewne opisane w ulotce, że 3h po spaniu, organizm ma się nie ruszać, nie robić gwałtownych ruchów itp itd
dobraaa spokooo luuz upewniam się bo ta szyjka otwarta mnie zastanawiała czy to się już owu nie zbliża faktycznie u mnie zero serduszek, to muszę trafić w samo uwu i wówczas szaleć więc doszukuję się objawów przedowulacyjnych żeby być przygotowaną mój ostatni cykl w końcu

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-08-29, 13:34   #2470
Olgietka
Zakorzenienie

Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Hej! Mam fotografa, który robi sesję brzuszkowe za 250pln. Jakbyście miały ochotę

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2013-08-29, 13:35   #2471
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
dobraaa spokooo luuz upewniam się bo ta szyjka otwarta mnie zastanawiała czy to się już owu nie zbliża faktycznie u mnie zero serduszek, to muszę trafić w samo uwu i wówczas szaleć więc doszukuję się objawów przedowulacyjnych żeby być przygotowaną mój ostatni cykl w końcu
kochanie popatrz sobie u mnie jak z szyjką było otworzyła się kilka dni przed owu, ale była średnio wysoka. W dniu owu była wysoko

I nie pajacuj z tą tempką wiesz, ja mam nerwy przez @ więc mogę Cię trochę pobić (na kimś wyżyć się trzeba )

dobra lecę na rower i po perfumik dla siebie
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 13:38   #2472
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:

Ale powiem Wam, że dziwnie się czuje przy Was..tzn. nie które miały @ później niż ja i albo na dniach już będą testować albo tak jak u Max jest ciąża a ja czekam czekam czekam i się doczekać nie mogę
spokojnie, cierpliwość popłaca
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-08-29, 13:53   #2473
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:

No właśnie mam to samo Też się nie mogę doczekać tej mojej owulacji Chyba mam tym razem cykl bezowulacyjny! Zawsze czułam strasznie, bolało mnie bardzo aż noga mi drętwiała a tym razem nic
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 13:55   #2474
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
No właśnie mam to samo Też się nie mogę doczekać tej mojej owulacji Chyba mam tym razem cykl bezowulacyjny! Zawsze czułam strasznie, bolało mnie bardzo aż noga mi drętwiała a tym razem nic
kochana! nie zamartwiaj się na zapas, może jeszcze będzie owulka. Ja w tym cyklu też zero objawów na nią, a liczę, że będzie. Generalnie rzadko kiedy mam jakieś objawy na owulację, a ostatnio mi na wykresie wyznaczyło i sama ginka potwierdziła, że była, więc głowa do góry!
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-08-29, 13:58   #2475
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
kochanie popatrz sobie u mnie jak z szyjką było otworzyła się kilka dni przed owu, ale była średnio wysoka. W dniu owu była wysoko

I nie pajacuj z tą tempką wiesz, ja mam nerwy przez @ więc mogę Cię trochę pobić (na kimś wyżyć się trzeba )

dobra lecę na rower i po perfumik dla siebie
tyle, że ja nie wiem co oznacza wysoko , dowiem się po dłuższej obserwacji, a dopiero co zaczęłam dlatego pytam i dlatego z ciekawości zmierzyłam tempkę więc luuuz proszę

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-08-29, 14:00   #2476
fantastka
Zakorzenienie

Ja dzisiaj znowu jestem nieprzytomna Już chcę do domu...

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 14:08   #2477
Kamel
Wtajemniczenie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Mygda Pokaż wiadomość
Od jakiegoś czasu czytam ten wątek i się zastanawiał czy do was dołączyć. W sumie od lipca się staramy i teraz znowu czekany czy cos będzie.
Myślę sobie tak nad obserewowaniem owu.
Boje się przez torze się chce to trudniej jest.
Dodam ze w kwietniu odstawilam evre. Zanim zaczelam przykljejac to miałam torbiele na jakniku. Nie wiem jak teraz jest bo gin bardzo malo mówi.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Witaj

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
U mnie już wczoraj śluz na różowo... Więc ten miesiąc bez testowania, @ wyprzedziła moje plany Za miesiąc się uda, aż sama sobie się dziwię z jakim luzem podchodzę do tego Poza tym wreszcie przeprowadzamy się na swoje!!! W weekend pierwsza noc w nowym i mam nadzieję szczęśliwym łóżku ale co za tym idzie zniknę narazie z łącza, bo nie mam u siebie jeszcze Internetu... Więc moje drogie, kiedy wrócę ma tu być mnóstwo nowych ciężarówek, ściskam za Was kciuki !
Przykro mi, powodzenia życzę w następnym cyklu, nowe łóżko

Cytat:
Napisane przez Mygda Pokaż wiadomość
No dlatego jak odstwilam evre to myślę gdzie by tu iść bo nawet jak mu powiedziaalm ze chce zajasc w ciąże to zyczyl powodzenia. Badan żadnych. Nawet usg nie ma i musialam chodzic prywatnie i to w sumie lekarz na usg powiedzial mi ze mam torbiele ale to gin mi wyjasni. Poszlam z wynikiem a on nic. Wypisal recepte na plastry. Muszę poszukać jakiegoś.

Ja bym zmieniła ginekologa

Cytat:
Mi też się to śledzenie ciąży średnio podoba Na razie wpisałam tam jakieś objawy, wyniki bety i wizyty u ginów. Ale znowu zapomniałam się zważyć I musze kupić sobie metr krawiecki do mierzenia obwodu brzucholca Ale chyba na poważnie zajmę się tym po USG Bez sensu jest to, że nie można tam wprowadzać tempek Nadal wolę ten mój regularny wykresik
Cieszę się, że wszystko w porządku i nie musiasz brać leków.
Jeżeli chodzi o owuf to zawsze możesz do nich napisać i podpowiedzieć. Ja Wam pisałam, że 2 dni temu owuf wysłał mi ankietę i napisałam tam co mi brakuje itd, napisałam, że jestem po poronieniu i brakuje mi opcji cyklu zanim pojawi się 1@ i mi wysłali na maila, że pomyślą o tym

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Dziś mamy rocznicę ślubu . Pod wieczór idziemy na obiado - kolację do Restauracji To już 4 lata po ślubie, ale ten czas leci

Idę ogarnąć dom i pomalować
Gratuluję, my mamy 7 za miesiąc

Anya trzymaj się i nie poddawaj, może owu jeszcze przyjdzie.
A jak mąż, lepiej troszkę?
Ja u siebie sprawdzam, czy może być po zabiegu tak z ciekawości, ale o ok 2 dni za późno zaczęłam mierzyć temp, no chyba, że ten cykl się mocno wydłuży bo dziś zaobserwowałam lepki gęsty biały śluz.

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Aha
Dzisiaj dzwoniłam do szpitala i umówiłam się do lekarki która robiła mi zabieg, wizyta dopiero na 16 września była. Ale i tak czekam na 1 @. Jakby przyszła o czasie to ok 12 września oby się nie spóźniła bo wypadnie mi akurat na dzień wizyty i nie wiem czy wtedy zrobi mi usg?
Dodatkowo zapytałam o wynik HP, miał być dopiero za 8 dni, ale mogę już dziś odebrać więc wieczorem pojadę.

Ok idę się wykąpać bo mały wreszcie zasnął i mam odrobinę czasu dla siebie.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 14:16   #2478
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
spokojnie, cierpliwość popłaca
Ja już czekam od stycznia miała być wpadka ale nic z tego nie było także zaczęliśmy starania od cyklu maj-czerwiec więc coraz mniej mam tej cierpliwości no ale co zrobić

Cytat:

Moja najpóźniejsza owulka była w czerwcu dostałam ją 29dc także może jeszcze u Ciebie przyjdzie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Kochana no kiedyś musi się nam udać potrzebujemy po prostu trochę dłużej czasu ale bądź dobrej myśli
mam nadzieje, że jednak już się nam udało

P.S. przyszły mi dziś testy

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 14:24   #2479
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
kochana! nie zamartwiaj się na zapas, może jeszcze będzie owulka. Ja w tym cyklu też zero objawów na nią, a liczę, że będzie. Generalnie rzadko kiedy mam jakieś objawy na owulację, a ostatnio mi na wykresie wyznaczyło i sama ginka potwierdziła, że była, więc głowa do góry!
No a ja właśnie zawsze czułam mocno owulację. Zastanawiam się czy to nie dzieło wiesiołka , którego łykałam po 5 tabletek dziennie od tego miesiąca? Może mi tak cykl rozregulował ? Albo jak to jest napisane w ulotce , że pomaga znosic bóle około menstruacyjne to mi pomógł przy bólach owulacyjnych ???

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość

Anya trzymaj się i nie poddawaj, może owu jeszcze przyjdzie.
A jak mąż, lepiej troszkę?
Ja u siebie sprawdzam, czy może być po zabiegu tak z ciekawości, ale o ok 2 dni za późno zaczęłam mierzyć temp, no chyba, że ten cykl się mocno wydłuży bo dziś zaobserwowałam lepki gęsty biały śluz.

.
Mąż już lepiej, wczoraj miał dobry humor. Powiedział , żebym go zapisała na basen , bo chce chodzić przynajmniej 2 razy w tygodniu. Wyczytałam w blogu jakiegoś faceta, że miał mniej plemników niż mój Mąż i lekarze obstawiali tylko In vitro a jak zaczął chodzić na basen to po 2 miesiącach zaszli w ciążę

Cytat:
Moja najpóźniejsza owulka była w czerwcu dostałam ją 29dc także może jeszcze u Ciebie przyjdzie
Może być tak długi cykl ? Chyba tylko raz miałam taki 36 dni...może znów mi się taki przydarzy ?
Stary 2013-08-29, 14:28   #2480
brydziajones
Zadomowienie

Dupa

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 14:30   #2481
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Dupa
Co się dzieje kochana?

P.S. Ale masz zarąbisty avatar
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 14:34   #2482
vioris
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz

Cytat:
Dupa
Test zrobiłaś?

Stary 2013-08-29, 14:37   #2483
maxwelka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 20

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Test zrobiłaś?

Z tego co wiem to brzydzia dopiero w okolicach owulki jest A wczoraj była u gina
Stary 2013-08-29, 14:37   #2484
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
Co się dzieje kochana?

P.S. Ale masz zarąbisty avatar
Wlasnie wrocilam od gina...stwierdzil,ze ten cykl jest bezowulacyjny i jak mu powidzialam o testach owu,i monitorze ze wykryly hormon 11 i 12 dnia cyklu to powiedzial ze przy 27-28 dniowych cyklach nie moge miec tak wczesnie owulacji: mad: i ze on zadnych sladow owulacyjnych nie widzi. Kazal mi zbadac prolaktyne w nastepnym 5dc no i bedzie monitoring. Moj tz do tego czasu ma isc zrobic badanie nasienia.

Jajniki i cale podbrzusze tak mnie dzisiaj napierdzielaja ze az ciezko mi chodzic...od 3 dni ale dzisiaj to najgorzej. Aha no i mam kilka malych cyst

aaa no i bedzie mi robi badania w kierunku niedrożności jajowodów....

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Edytowane przez brydziajones
Czas edycji: 2013-08-29 o 14:42
Stary 2013-08-29, 14:42   #2485
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie wrocilam od gina...stwierdzil,ze ten cykl jest bezowulacyjny i jak mu powidzialam o testach owu,i monitorze ze wykryly hormon 11 i 12 dnia cyklu to powiedzial ze przy 27-28 dniowych cyklach nie moge miec tak wczesnie owulacji: mad: i ze on zadnych sladow owulacyjnych nie widzi. Kazal mi zbadac prolaktyne w nastepnym 5dc no i bedzie monitoring. Moj tz do tego czasu ma isc zrobic badanie nasienia.

Jajniki i cale podbrzusze tak mnie dzisiaj napierdzielaja ze az ciezko mi chodzic...od 3 dni ale dzisiaj to najgorzej. Aha no i mam kilka malych cyst
No to niech mąż szybko idzie się badać i oby wszystko było na dobrej drodze!!! Będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli
Stary 2013-08-29, 14:46   #2486
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
No to niech mąż szybko idzie się badać i oby wszystko było na dobrej drodze!!! Będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli
Dzieki Max, no ruszamy teraz z machina.Zaczna sie badania,poprobujemy naturalnie do grudnia i jak nic w dalszym ciagu to inseminacja.

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

tylko dlaczego mnie tak podbrzusze boli?no i ten moj skok tempki..czy myslicie ze lekarz sie mogl pomylic i owulka faktycznie byla tylko nie ma mozliwosci zobaczenia jajeczka? ehh sama sie juz ludze chyba. No nic czekam na @ w takim razie

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-08-29, 14:53   #2487
ilona_0105
Raczkowanie

Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

powiedzcie mi co robiłyscie zanim zaczelyscie starania? jakies badania albo coś ?

ja biorę witaminy kwas foliowy wyczytalam ze bierzecie wiesiolek to też sobie kupię i coś jeszcze ?

a jak to jest z ta temperatura proszę jakoś cierpliwa osobę żeby mi wytłumaczyla jak krowie na granicy he he

zaręczyny 09.08.2010

II kreseczki 11-12.04.2013

I usg 22.04.2013
wizyta+usg 7.05.2013
ilona_0105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 14:57   #2488
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Dzieki Max, no ruszamy teraz z machina.Zaczna sie badania,poprobujemy naturalnie do grudnia i jak nic w dalszym ciagu to inseminacja.

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

tylko dlaczego mnie tak podbrzusze boli?no i ten moj skok tempki..czy myslicie ze lekarz sie mogl pomylic i owulka faktycznie byla tylko nie ma mozliwosci zobaczenia jajeczka? ehh sama sie juz ludze chyba. No nic czekam na @ w takim razie
Ja mam podobny plan : Do końca roku naturalnie a później inseminacja
Patrzyłam na Twój wykres: rzeczywiście masz niezły skok. Ciekawe, czy lekarz jest pewien tego co mówi? Bo skoro już owu była to chyba nie może tam nic zobaczyć? A skoro nie widzi to może dlatego mówi , ze owulacji nie było? Ufasz temu lekarzowi ??
Stary 2013-08-29, 15:01   #2489
Karoloo
<3 <3 <3

brydzia a moze pójdziesz do innego gin ??

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 15:04   #2490
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam podobny plan : Do końca roku naturalnie a później inseminacja
Patrzyłam na Twój wykres: rzeczywiście masz niezły skok. Ciekawe, czy lekarz jest pewien tego co mówi? Bo skoro już owu była to chyba nie może tam nic zobaczyć? A skoro nie widzi to może dlatego mówi , ze owulacji nie było? Ufasz temu lekarzowi ??

Mam nadzieje, ze jakos nam pojdzie Anya, musimy sie trzymac.Damy rade co?powiedz ,ze damy?Musimyyyyyy

Kurcze wlasnie bylam u niego pierwszy raz , z polecenia..pomogl kolezance mojej szwagierki zajsc w ciaze i dotrzymac do konca. Miala wielkie problemy z utrzymaniem i kazda wczesniejsza tracila. Byla u wielu lekarzy i tylko ten jej zdolal pomoc. Wiec mysle ,ze jest facet kompetentny tylko zastanawiaja mnie te bole...o tempce i owulacyjnych testach mowil ,ze poniewaz hormon wzrasta to i tempka ale to nie znaczy ze sie jajeczko uwolnilo....

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
brydzia a moze pójdziesz do innego gin ??
Mialam usg dopochwowe i tez zadnego jajeczka nie widzialam...tylko male cystki a badal mnie dosc dlugo i dokladnie..

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości