Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-29, 12:48   #4201
Pollinaa
Zakorzenienie

Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X

Doszła paczka z Naturelle a z nią katalog wiosna/lato z zegarkiem Co tam, że szła od piątku
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 12:49   #4202
pysiak103
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
W poście #4017 tego wątku. My lecimy tutaj kochana...

Czy ktoś wie coś więcej o miniaturkach w stacjonarkach?
U mnie sa miniaturki w sklepie po 5,90 ale jakie to teraz nie wiem ale ja brałam miniaturkę błyszczyka SP, zel-krem hydra
pysiak103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 12:50   #4203
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Dotarła też paczuszka z kodem -50%
oczywiście w środku katalog wiosna-lato
a z wysyłkowej dołączyli ofertę z gratisową Naturelle
fajna paczuszka

kocham te miski mam juz 3 zestawy

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 12:52   #4204
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Ubolewam od wielu lat nad tym, że miniatury są dostępne WYŁĄCZNIE W WYSYŁKOWEJ. W dodatku jak pisałam w poprzednich postach ich cena wzrosła z 19,90 na 24,90 za 3 szt.

Kocham miniaturki
W nowej ofercie z gratisową Naturelle jest zestaw trzech miniaturek za 19,90 zł: IN, VN i So Elixir nr oferty 9PYC1RC02
Stary 2013-08-29, 12:53   #4205
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Napisane przez pysiak103 Pokaż wiadomość
U mnie sa miniaturki w sklepie po 5,90 ale jakie to teraz nie wiem ale ja brałam miniaturkę błyszczyka SP, zel-krem hydra
Ale mi chodziło o miniaturki perfum, a nie pielęgnacyjne. W każdym razie dzięki.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2013-09-13 o 18:55
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 12:54   #4206
dianor
Rozeznanie

Muszę zatem iść na zwiady do stacjonarnego ws miniaturek.
Zrobiłam symulację do oferty 9PYC1RC02
Vanille Iris SE edt 72918
Jasmin MdB SE Purple 73935
i oba wchodzą po 19,90 z tym, że 72918 ma cenę katalogową 29,90.
dianor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 12:56   #4207
Koshatka
Zakorzenienie

W ofercie wysyłkowej (tylko nie pamiętam czy z torbą czy z perfumami) miniaturki perfum są po 24,90.

Wczoraj napakowałam koszyk na chyba 300 zł, ostateczną decyzję odłożyłam na dziś a tu kod nie działa. Cóż za oszczędność.
Stary 2013-08-29, 13:00   #4208
kikilu
Raczkowanie

Cytat:
W poście #4017 tego wątku. My lecimy tutaj kochana...

Czy ktoś wie coś więcej o miniaturkach w stacjonarkach?
Dzięki Nie da się nie zauważyć, szalone Ja w sierpniu przystopowałam
kikilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 13:14   #4209
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Za miniatury chyba zapłaciłaś po 6,63 zł. Nie dają miniatur w gratisie często. Zauważyłyście, że dotychczas zestaw 3 miniatur kosztował 19,90, a teraz już 24,90? A za 19,90 to jest teraz 1 miniatura perfum + 2 pielęgnacyjne. Lubię dawać miniatury - uroczy prezent.
Miniaturę Irisa mam z wymianki. Ale faktycznie Vanille Noire chyba mam z zakupionych miniaturek.

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
Piękna kolekcja Z tych wszystkich które wydają Ci się najładniejsze?
Sol Elixir wersja edp zdecydowanie
Za Cue i Naturelle nie przepadam, najchętniej bym je wymieniła na coś innego...

Ah i miałam jeszcze z Les Plaisirs Nature - wodę malinową i wodę mandarynkową

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
W ofercie wysyłkowej (tylko nie pamiętam czy z torbą czy z perfumami) miniaturki perfum są po 24,90.

Wczoraj napakowałam koszyk na chyba 300 zł, ostateczną decyzję odłożyłam na dziś a tu kod nie działa. Cóż za oszczędność.

Haha

Mnie kuszą 2 zamówienia - z so elixir purple i błyszczykiem i z Iris Noir chyba jednak Czy są już dostępne skany do tych dwóch ofert? I czy widziałyście gdzieś w necie albo macie jakieś zdjęcia swatchy błyszczyków Sexy Pulp? Najbardziej interesują mnie odcienie: Indyjski róż i Ciemna Czerwień.
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 13:26   #4210
dianor
Rozeznanie

Weszłam sobie na aledrogo poszukać miniaturek i przy okazji znalazłam aukcję z ceną "z księżyca"
http://allegro.pl/yves-rocher-nature...474960846.html
wklejam jako ciekawostkę, to nie jest reklama ani moja aukcja
Stary 2013-08-29, 13:34   #4211
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez dianor Pokaż wiadomość
Weszłam sobie na aledrogo poszukać miniaturek i przy okazji znalazłam aukcję z ceną "z księżyca"
Cyba kogoś powaliło

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-08-29, 13:42   #4212
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Cyba kogoś powaliło
no cena zaporowa

..mnie kusi z nowości tusz vertige volume.. chyba sobie zrobię prezent w jego postaci

irlandia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 13:45   #4213
stenka30
Zadomowienie

Dostałam dziś paczkę z krok1, zamawiałam te przecenione błyszczyki jeżyna i pomarańczowy,korektor i krem z niebieskiej serii. Ciekawa byłam tych błyszczyków bo były tutaj chwalone i tak jeżyna daje mocny kolor ale się rozmazuje strasznie, łatwo się wymazać jak dziecko dookoła, dopasowałam go od razu do pomadki w podobnym kolorze i będę je łączyła bo sam jak dla mnie jest nie do użycia ale za to ma właściwości pielęgnujące bo usta są mięciutkie po nim jak po balsamie.
Pomarańczowy znowu znika na moich naturalnie ciemnych ustach i daje tylko połysk ale też go dopasowałam do pomadki trwałej pomarańczowej którą świetnie wykańcza bo mają prawie identyczny kolor i to nawilżanie jest super. Tak że w sumie to jestem zadowolona i nie wiem czy kupować te nowe kolory pomarańczowa czerwień i subtelny koral, może lepiej poczekać na opinie
Jutro pewno będzie paczka z Jaśminkiem, już się doczekać nie mogę
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 13:47   #4214
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Haha

Mnie kuszą 2 zamówienia - z so elixir purple i błyszczykiem i z Iris Noir chyba jednak Czy są już dostępne skany do tych dwóch ofert? I czy widziałyście gdzieś w necie albo macie jakieś zdjęcia swatchy błyszczyków Sexy Pulp? Najbardziej interesują mnie odcienie: Indyjski róż i Ciemna Czerwień.
błyszczyki z serii SP są właściwie pół-transparentne,i szału moim zdaniem nie ma

irlandia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 13:56   #4215
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2013-09-08 o 14:10
Stary 2013-08-29, 13:57   #4216
Sylwia_26_08
Raczkowanie

Dziś czekam na dwie paczusie, jedna z kodem 50 % a druga z gratisowym Hoggarem. Dawno się tak nie cieszyłam

Może któraś z Was skusiłaby się na Ming Shu? Próbowałam sie zaprzyjaźnic z tym zapachem, ale totalnie nie jest dla mnie. Mam buteleczke 50 ml z niedużym ubytkiem. Chętnie poznałabym na przykład Yrię.
Sylwia_26_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 14:13   #4217
mamaAmelka
Zakorzenienie

Przyjrzałam się bliżej dzisiejszym fakturom za zamówienie i jakie było moje zdziwienie gdy zauważyłam, że na syna fakturze jest mój nr klienta zadzwoniłam do nich i okazało się, że system automatycznie podpiął go pode mnie, a ja na fakturze w e-sklepie otrzymałam jego nowy nr zależało mi na nowym nr ponieważ chcę kilka razy skorzystać z oferty z gratisowymi perfumami SdE. Spytałam przy okazji czy otrzymam tą ofertę i Pani powiedziała, że nie bo jest dla klientów którzy częściej zamawiają z wysyłkowej Ale w ramach wyjątku wyślą ta ofertę na syna na szczęście od czego jest internetowa strona wysyłkowa
Stary 2013-08-29, 14:16   #4218
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Napisane przez Sylwia_26_08 Pokaż wiadomość
Może któraś z Was skusiłaby się na Ming Shu? Próbowałam sie zaprzyjaźnic z tym zapachem, ale totalnie nie jest dla mnie. Mam buteleczke 50 ml z niedużym ubytkiem. Chętnie poznałabym na przykład Yrię.
Lubię, ale mam w zapasie.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2013-09-13 o 18:55
Stary 2013-08-29, 14:17   #4219
dianor
Rozeznanie

Błądziłam trochę dzisiaj po aledrogo i znalazłam yves rocher w strefie marek. Okazuje się, że też sprzedają jako sklep na all... Szału nie ma ale poprzeglądać można. http://yvesrocher.strefamarek.allegro.pl/
Stary 2013-08-29, 14:20   #4220
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Błądziłam trochę dzisiaj po aledrogo i znalazłam yves rocher w strefie marek. Okazuje się, że też sprzedają jako sklep na all... Szału nie ma ale poprzeglądać można. http://yvesrocher.strefamarek.allegro.pl/
Nowy kanał sprzedaży.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2013-09-13 o 18:54
Stary 2013-08-29, 14:23   #4221
stenka30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irlandia87 Pokaż wiadomość
błyszczyki z serii SP są właściwie pół-transparentne,i szału moim zdaniem nie ma
Dokładnie, te kolory to jakiś pic, mam różowy i ciemną czerwień i na ustach ten sam efekt czyli połysk, mimo to mogę polecić ze względu na dobrą jakość, nie lepi się, długo utrzymuje na ustach, można nakładać na pomadki.
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 14:44   #4222
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Uff, no to Yves Rocher wyleczyło mnie z dylematu KLIKAĆ CZY NIE KLIKAĆ?

I tak nie dostanę mleczka owsianego, oliwkowego i kokosowego. Zapomnieć mogę też o kokosowej wodzie toaletowej, lawendowym balsamie do stóp, odbudowującej maseczce do włosów, toniku hydra vegetal. Nie dostanę też balsamu do dłoni z masłem karite, płukanki malinowej, 2 pompek i zmywacza do paznokci, ani uroczych gratisów.

Mniej chowania kosmetyków po kątach, mniej wyrzutów sumienia spowodowanych ubytkiem kasiory z portfela na specyfiki umilające życie, mniej zastanawiania się czy faktycznie jest mi to potrzebne, czy to tylko moja zachcianka no i mniej stresu spowodowanym koczowaniem na listonosza w obawie przed krzywym spojrzeniem któregoś z domowników.

Ale, ale... z uwagi na znaczne promocje, odwieczne zachcianki i niemalże 2- miesięczny brak aktywności na polu kupujący- sprzedający, jedno zamówienie z Lune 13 wczoraj poczynione. Z tego miejsca, chcę podziękować Wam za pomoc w wyborze
I tak, w moje łapki wpadnie:

Id Nazwa produktu Ilość Wartość 46765 Nawilżająco-łagodzący krem na dzień 1 49.00 zł 68712 Maseczka z glinką marokańską do twarzy i włosów 1 34.90 zł 69328 Orientalny peeling do ciała z glinką marokańską 1 46.90 zł 70086 Koncentrat nawilżający 1 49.90 zł 71911 Odświeżający żel do mycia twarzy 1 23.90 zł F85262 Zestaw 3 pojemników do przechowywania żywności 1 PREZENT FS1918 Prezent niespodzianka 1 PREZENT Wartość produktów: 204.60 zł
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 0.00 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: "LUNE13" / -50.00 %
Wartość zamówienia: 102.30 zł

Postawiłam na rzeczy, których potrzebuję i które zawsze chciałam wypróbować, a niestety ich cena do tej pory skutecznie mnie odstraszała.
Drugie zamówienie opierało się już na bibelotkach, drobinkach, zielonym punkcie i ładnych zapaszkach Ale... innym razem. Spokój sumienia NAJWAŻNIEJSZY.
Ponadto kolejnego kompletu misek już bym nie zniosła ( wiem ,że większość z Was jest z nich zadowolona, ale ja jednak wolę w gratisie kosmetyki)

Co się zaś tyczy próbek, nigdy nie mogę narzekać na ich brak. Co prawda w paczkach, rzadko (z tendencją do wcale) je widuję ale jakoś nie jestem tym faktem rozgoryczona. Cieszę się z gratisów, kodów i szybkiej wysyłki, co mi tam po jakiejś próbce.
Natomiast jeśli faktycznie interesuje mnie jakiś produkt, wysyłam wtedy maila do bok-u z prośbą o dołączenie do przesyłki kilku saszetek.
Yves Rocher jeszcze nigdy mi nie odmówił. ( Dżizas jak to zabrzmiało ) Po kilku dniach w skrzynce pocztowej odnajduję list rocherowy z próbeczkami. Często jest ich nawet większa ilość, niż ta o którą prosiłam.
Także Dziewczyny jeśli bardzo Wam zależy na wypróbowaniu kilku kosmetyków, polecam tą drogę.

Jakby nie patrzeć, mimo kilku wpadek, Rochery to dobra firma, choć nie zawsze wszyscy są równo traktowani, ale tak czy siak więcej można zyskać niż stracić, oczywiście o ile korzystamy z oferty ( promocje, kody, gratisy) z głową.

Dobrze, że pojawiają się nowe, ciekawe oferty wysyłkowe- bo od jakiegoś czasu było z tym krucho, nowości kosmetyczne, i kod -50%, który faktycznie rabatował wszystko. Jakby nie patrzeć po dwóch miesiącach coś się ruszyło.

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Podświadomie przeczytałam : alledrogo

Aaaa... no przecież jak byk jest napisane w pierwszym rzędzie "aledrogo" hihi.
Chyba pora się zdrzemnąć :P

Edytowane przez AnulaQa
Czas edycji: 2013-08-29 o 14:47
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 15:36   #4223
kaasia_a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
Uff, no to Yves Rocher wyleczyło mnie z dylematu KLIKAĆ CZY NIE KLIKAĆ?

I tak nie dostanę mleczka owsianego, oliwkowego i kokosowego. Zapomnieć mogę też o kokosowej wodzie toaletowej, lawendowym balsamie do stóp, odbudowującej maseczce do włosów, toniku hydra vegetal. Nie dostanę też balsamu do dłoni z masłem karite, płukanki malinowej, 2 pompek i zmywacza do paznokci, ani uroczych gratisów.

Mniej chowania kosmetyków po kątach, mniej wyrzutów sumienia spowodowanych ubytkiem kasiory z portfela na specyfiki umilające życie, mniej zastanawiania się czy faktycznie jest mi to potrzebne, czy to tylko moja zachcianka no i mniej stresu spowodowanym koczowaniem na listonosza w obawie przed krzywym spojrzeniem któregoś z domowników.

Ale, ale... z uwagi na znaczne promocje, odwieczne zachcianki i niemalże 2- miesięczny brak aktywności na polu kupujący- sprzedający, jedno zamówienie z Lune 13 wczoraj poczynione. Z tego miejsca, chcę podziękować Wam za pomoc w wyborze
I tak, w moje łapki wpadnie:

Id Nazwa produktu Ilość Wartość 46765 Nawilżająco-łagodzący krem na dzień 1 49.00 zł 68712 Maseczka z glinką marokańską do twarzy i włosów 1 34.90 zł 69328 Orientalny peeling do ciała z glinką marokańską 1 46.90 zł 70086 Koncentrat nawilżający 1 49.90 zł 71911 Odświeżający żel do mycia twarzy 1 23.90 zł F85262 Zestaw 3 pojemników do przechowywania żywności 1 PREZENT FS1918 Prezent niespodzianka 1 PREZENT Wartość produktów: 204.60 zł
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 0.00 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: "LUNE13" / -50.00 %
Wartość zamówienia: 102.30 zł

Postawiłam na rzeczy, których potrzebuję i które zawsze chciałam wypróbować, a niestety ich cena do tej pory skutecznie mnie odstraszała.
Drugie zamówienie opierało się już na bibelotkach, drobinkach, zielonym punkcie i ładnych zapaszkach Ale... innym razem. Spokój sumienia NAJWAŻNIEJSZY.
Ponadto kolejnego kompletu misek już bym nie zniosła ( wiem ,że większość z Was jest z nich zadowolona, ale ja jednak wolę w gratisie kosmetyki)

Co się zaś tyczy próbek, nigdy nie mogę narzekać na ich brak. Co prawda w paczkach, rzadko (z tendencją do wcale) je widuję ale jakoś nie jestem tym faktem rozgoryczona. Cieszę się z gratisów, kodów i szybkiej wysyłki, co mi tam po jakiejś próbce.
Natomiast jeśli faktycznie interesuje mnie jakiś produkt, wysyłam wtedy maila do bok-u z prośbą o dołączenie do przesyłki kilku saszetek.
Yves Rocher jeszcze nigdy mi nie odmówił. ( Dżizas jak to zabrzmiało ) Po kilku dniach w skrzynce pocztowej odnajduję list rocherowy z próbeczkami. Często jest ich nawet większa ilość, niż ta o którą prosiłam.
Także Dziewczyny jeśli bardzo Wam zależy na wypróbowaniu kilku kosmetyków, polecam tą drogę.

Jakby nie patrzeć, mimo kilku wpadek, Rochery to dobra firma, choć nie zawsze wszyscy są równo traktowani, ale tak czy siak więcej można zyskać niż stracić, oczywiście o ile korzystamy z oferty ( promocje, kody, gratisy) z głową.

Dobrze, że pojawiają się nowe, ciekawe oferty wysyłkowe- bo od jakiegoś czasu było z tym krucho, nowości kosmetyczne, i kod -50%, który faktycznie rabatował wszystko. Jakby nie patrzeć po dwóch miesiącach coś się ruszyło.

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Podświadomie przeczytałam : alledrogo

Aaaa... no przecież jak byk jest napisane w pierwszym rzędzie "aledrogo" hihi.
Chyba pora się zdrzemnąć :P
Ja kiedyś tą drogą prosiłam o dołączenie próbek 2 kosmetyków. Pani z BOK-u odpisała, że dołączą lecz jak się okazało dołączyli próbki zupełnie innych kosmetyków, także nie zawsze się udaje Cóż... ważne, że cokolwiek dołączyli

Z niecierpliwością czekam na nową ofertę urodzinową (myślę, że takowa będzie we wrześniu). Moja mama ma urodziny dopiero 16 września i tak się zastanawiam... kiedy powinni wysłać tą ofertę? Na długo przed urodzinami? Ja swojej urodzinowej wcale nie dostałam ale te sierpniowe i tak mnie nie interesowały. I jeszcze jedno... czy ma któraś z Was urodziny na początku września? Nie grzeszę cierpliwością i chciałabym już mieć tą ofertę
kaasia_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 15:45   #4224
pysiak103
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaasia_a Pokaż wiadomość
Ja kiedyś tą drogą prosiłam o dołączenie próbek 2 kosmetyków. Pani z BOK-u odpisała, że dołączą lecz jak się okazało dołączyli próbki zupełnie innych kosmetyków, także nie zawsze się udaje Cóż... ważne, że cokolwiek dołączyli

Z niecierpliwością czekam na nową ofertę urodzinową (myślę, że takowa będzie we wrześniu). Moja mama ma urodziny dopiero 16 września i tak się zastanawiam... kiedy powinni wysłać tą ofertę? Na długo przed urodzinami? Ja swojej urodzinowej wcale nie dostałam ale te sierpniowe i tak mnie nie interesowały. I jeszcze jedno... czy ma któraś z Was urodziny na początku września? Nie grzeszę cierpliwością i chciałabym już mieć tą ofertę

Ja mam 9 i nic nie dostałam ani z wysyłkowej ani do stacjonarki
Stary 2013-08-29, 15:45   #4225
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Cytat:
Napisane przez kaasia_a Pokaż wiadomość
ja kiedyś tą drogą prosiłam o dołączenie próbek 2 kosmetyków. Pani z bok-u odpisała, że dołączą lecz jak się okazało dołączyli próbki zupełnie innych kosmetyków, także nie zawsze się udaje :d cóż... Ważne, że cokolwiek dołączyli
I tak się zdarza.
Ale, zawsze to para próbek do przodu.
Potem ich braki w paczce tak nie martwią. Hihi

Kaasia a i pysiak 103 - śmiem twierdzić, że biba się niebawem szykuje Jakby co, to Wiecie- najlepszego

Edytowane przez AnulaQa
Czas edycji: 2013-08-29 o 15:50
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 15:50   #4226
pysiak103
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość

I tak się zdarza.
Ale, zawsze to para próbek do przodu.
Potem ich braki w paczce tak nie martwią. Hihi

Kaasia a i pysiak 103 - śmiem twierdzić, że biba się niebawem szykuje Jakby co, to Wiecie- najlepszego

biba jak nie wiem co i dziekuję
Stary 2013-08-29, 17:05   #4227
basia296
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sylwia_26_08 Pokaż wiadomość
Mój mąż też wczoraj dostał ofertę, ale jakie było moje rozczarowanie, kiedy zobaczyłam, że zamiast gratisowych perfum jest torba sportowa
I tak: za zamówienie powyżej 35 zl torba sportowa + różowy tusz do rzęz za szybkie zamównienie i niespodzianka powyżej 59 zl (wartośc 82zl)
Nie zachwyca...
Dziś wyjęłam 2 oferty ze skrzynki moją i syna. Szłam do domu zgrzytając zębami bo juz z wygladu kopert wiedziałam , że są 2 rózne oferty. Syn dostał tę z 3 zapachami ,a ja ..... Wybierz swój ulubiony prezent spersonalizowany .Otworzyłam nieco zła, ale po chwili humor mi się poprawił ponieważ zobaczyłam 3 propozycje do wyboru : Un Matin Au Jardin Roża, Neroli lub SH krem męski nawilżający 3 w 1 . Zaskoczką totalną jest ten krem, no ale .... Obie oferty z gratisowa wysyłką od 100 zł.

Puściłam zamówienie z oferty urodzinowej syna

MOM.DE BONHEUR WODA PERF.50ML1PrezentPrezent
60355TRANSAT SZAMP/ŻEL P.PRYSZ.200M1-17.4 zł
50668NATURE/HOMME SZAMPON/ŻEL PRYSZ1-17.94 zł
73433SV3 MLECZKO DO DEM. /WYGŁ.1-24.6 zł
62215PN2 PASTYLKA DO KAP. JEŻYNA1-4 zł
62426PASTYLKA DO KAPIELI TRUSKAWKA1-4 zł
14095BP PASTYLKA MUSUJACA DO STÓP1-3.5 zł
PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 2-1Gratis
PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 4-1Gratis
PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 6-1Gratis
Razem za produkty w złotych-71.44 zł

Edytowane przez basia296
Czas edycji: 2013-08-29 o 18:41
basia296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 17:30   #4228
lychie
Raczkowanie

Neroli- WOW !

Ja jestem trochę zawiedziona- składałam dzisiaj telefonicznie zamówienie z jaśminem. Chciałam złożyć drugą z Irysem na drugiego domownika, ale Pani mi powiedziała, że niestety są to oferty spersonalizowane ;-(
Ale na szczęście jedna poszła i czekam na nowości
Stary 2013-08-29, 17:57   #4229
GOśka T.
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny. Wracam z powrotem do Was

Mi od 2 tygodni<albo i dłuzej) nic nie przysłąli żadnej nowej oferty

właśnie złożyłąm zamówionko "dla nowych"( na swoje dane tylko inny mejl- dojdzie mi czy nie nie wiem...najwyzej.

chciałąm zamówic Pn mango i marakuja a tu mi piszą ,ze go nie ma już to pewnie Wy wykupiłyście hehe

ostatnio zamawiałam.
STOP zaskórnikom
Smoothie kremowy żel pod prysznic i do kąpieli Owoce Leśne 400ml
Pompka dozująca do produktów Plaisirs Nature
Zestaw podróżny PREZENT
Woda toaletowa L'ea PREZENT

a jutro wybieram się do stacjonarki ,jeszcze nie wiem co kupię,ale tzreba kupony wykorzystać

kurde wkręciłam się w YR -szkoda tylko portfela....
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 18:30   #4230
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Dziewczyny, nie wiecie czy w stacjonarce mozna kupic baze pod podkład? bo zapomniałam o niej jak zamawiałam zkodem -50%

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości