|
|
#1381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: SGGW- Wątek zbiorczy
Głupiaś
Jaja sobie robię ![]() Chodzi o to, że jak mniemam interpretowałaś wiersz na maturze ;d i nie podzielasz miłosci do przedwiośnia ![]() ja też widziałam tylko z Adamczykiem. ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- nie ogarnaj bo nie dasz rady :d
|
|
#1382 |
|
Raczkowanie
|
Tjaaaaa
Anetę ogarnąć nie jest rzeczą łatwą ;p Dziewczęta, wy mimo wszystko pamiętajcie, że ja po części humanistką jestem i chociaż wybrałam się na kierunek ścisły na studia, to wciąż wos, historia czy j. polski są dla mnie ważne ;p Także jak zaczynam pieprzyć od rzeczy, to znaczy że wracam do 'korzeni' xD
|
|
#1383 |
|
Raczkowanie
|
A ja czytałam Zbrodnie i karę dwa razy
i to z wypiekami na twarzy, tak mi sie spodobała, za to Lalki przemęczyć nie mogłam chociaż czytać lubię bardzo Krzyżacy i Potop oprócz tego oczywiście A wszystkie te filmy i książki jak Harry czy Stowarzyszenie, albo seria Meg Cabot chłonełam jak gąbka, normalnie jak wspominam te czasy to aż mi się ciepło na serduchu robi
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Raczkowanie
|
Ja Krzyżaków po pierwszych oporach w czytaniu,no bo wstęp był dla mnie prawdziwą nudą, wręcz pokochałam i mogłabym analizować na lekcji i przez 2 tygodnie, czego inni nie mogli pojąć ;D Potopu wprawdzie całego nie przeczytałam, ale fil obejrzany- 5 godzin maratonu ;D
A pozostałe książki, Cabot, Stowarzyszenie itp to miód na serce ;D
|
|
|
|
|
#1385 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1386 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja siostra osiągneła szczyt debilizmu :d smsy z pokoju do pokoju bo się nie odzywamy a chce coś ode mnie :dogarniesz w październiku Marciochu ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
|
|
|
#1387 | ||||||
|
Tajka
|
Cytat:
2. Nie oglądam ![]() Cytat:
Książki fajnie mi się czytało, serial mnie natomiast bardzo nudzi. Cytat:
Teraz zauważyłam, że cz. I wyszła w okolicach 2000 roku :P Cytat:
Ale i tak...książki 1000x lepsze :P
|
|
|
#1388 |
|
Raczkowanie
|
Oooo , temat lektur szkolnych ..czytało sie czytało ..ale nie wszystko
nawet czasami pani nie miała sił i wiedziała, że nie bardzo czytamy te książki to włączała nam film na lekcji właśnie ..pozbieram sobie wasze propozycje książek i pójde do tej biblioteki , czas wrócić do czytania a co do seriali to oglądacie ? Bo ja np to Ranczo oglądałam, pewnie ! ale oprócz tego to uwielbiam House'a i Czas honoru , takie medyczno-wojenne
|
|
|
|
|
#1389 |
|
Zadomowienie
|
Gossip girl oglądałam
fajne było. Książka też chociaż książka była dziwna... W sensie, że wszystkie ja glee lubię chociaż teraz bez Finna to nie to samo będzie ranczo przestałam oglądać jakoś ale m jak miłość robi się coraz ciekawsze :-D mistrzostwem jest rodzinka.pl i ja to mam szczęście
|
|
#1390 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w sumie to jak widzą ze na jakims kierunku większość ludzi jest z jednej mniej więcej okolicy, to może się nie bawią w dzielenie według regionów. ale to i tak sie dowiemy w swoim czasie jak to wyjdzie ![]() Cytat:
ale nie wiem czy na pewno tak jest. może jest tu ktoś kto się dokładniej w tym orientuje ![]() Cytat:
aż mi się przez was smutno zrobiło, bo sobie przed wakacjami powybierałam filmy jakie chce obejrzeć, zebrało się tego chyba ze 100 a do tej pory jeszcze nic dosłownie nic nie obejrzałam, taki paradoks, są wakacje a ja nie mam czasu włączyć filmu czytać książki też miałam zamiar, no ale wszystko jak powyżej... w dodatku nie wiem od czego by zacząć, tyle tego jest xD za to wy to chyba już widziałyście każdy serial jaki leci w TV i nie tylko!!:PP Edytowane przez _Suavis Czas edycji: 2013-08-29 o 11:22 |
|||
|
|
|
|
#1391 |
|
Raczkowanie
|
I nie zapominajmy o 5165 odc. 'Mody na sukces '
no ja sie odzwyczaiłam od oglądania seriali bo to jednak trzeba na bieżąco być w temacie , 'M- jak miłość to mój serial ! od dzieciaka go oglądam teraz lecą początkowe odcinki ale musiałabym wstać o 7 rano , a to noc dla mnie jeszcze ![]() no nasza babka od polskiego była załamana , chciała nam chociaż troche wiedzy wpoić żeby nie było wstydu na maturze a co do filmów to jest ich tyle , że ciężko wybrać najlepsze do obejrzenia
Edytowane przez patka111111 Czas edycji: 2013-08-29 o 11:25 |
|
|
|
|
#1392 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o seriale, to z polskich tylko Ranczo i Rodzinka.pl
a tak poza tym, to Bones, Revenge, Merlin, Pamiętniki wampirów, Supernatural itp
|
|
#1393 |
|
Raczkowanie
|
Fajna sprawa obejrzeć sobie coś po męczącym dniu na uczelni
więc wystarczy sie zgadać i można oglądać od października w wolnym czasie
|
|
|
|
|
#1394 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem uzależniona od oglądania seriali w internecie. jak znajdę jakiś dobry to jestem w stanie przez tydzień 6 sezonów obejrzeć, a potem narzekam, że się już skończyło i muszę czekać na nowe odcinki. najlepsze jakie dotąd obejrzałam to Gra o tron, The Walking Dead, True Blood, Chirurdzy (moje niespełnione marzenie o byciu lekarzem), Californication, Gotowe na wszystko, Sekretny dziennik Call Girl i może przestanę już wymieniać, ale wszystkie polecam!
|
|
|
|
|
#1395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też kiedyś chciałam iść w tym kierunku więc widze , że podobnie jak ty ![]() to temat filmów i książek nam sie rozwinął to jeszcze zapytam o muzyke ..co lubicie posłuchać ? chyba że już było takie pytanie
|
|
|
|
|
|
#1396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja to bym rozróżniła ;d Przy czym lubimy się bawić i czego lubimy słuchać w domu ![]() Ja ostatnio obejrzałam wszystkie odcinki AbstrachujeTV ![]() to sporo oglądacie. ja w internecie nie mogę bo transfer ;/
|
|
|
#1397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak normalnie, w domu to ja duuuużo bardziej wolę cięższe klimaty ;p Disturbed, SOAD, Avenged sevenfold itp, itd. Ah! I uwielbiam covery Madilyn Beiley PS. na video.anyfiles transfery nie obowiązują ;p To jest takie filmowy youtube ;p
|
|
|
#1398 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A szkoda,że "Gotowe na Wszystko" się skończyły. Super serial!
|
|
|
|
#1399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś na targu byłam ![]() Mam trochę pierdół do akademika. W sensie, że piżamę i 2 pary dresów :d Jeansów mi szkoda trochę bo zaraz ufleje czy coś a taki dres to wiecie.... ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- a na imprezach to tylko disco ja w domu lubię Happysad, Akurat, Coldplay, Imagine Dragons, Lindsday Stirling ![]() Chociaż ostatnio mam fazę na http://busolka.wrzuta.pl/audio/1HWgyiBRBYm/ ![]() ja głównie pojedyńcze piosenki wyłapuję ![]() Ostatnio Bałkanica mi po głowie chodzi całe dnie
|
|
|
#1400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jeśli o muzykę chodzi to dosłownie z każdego rodzaju znajdzie się utwór który kocham i też taki którego nie cierpię, ale najbardziej lubię klimaty clubowe, house, trance, jak słyszę to całkowicie odpływam
|
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Zadomowienie
|
no to mam to samo
![]() kiedyś mi się spodobała jakas piosenka z muzyki klasycznej :d typowa opera jakaś. chyba z "Upioru w operze" nawet. I też się nią jarałam ze 2 tyg :d
|
|
#1402 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ani do słuchania ani do tańczenia. Niektóre piosenki to jeszcze jakoś zniosę, ale tylko niektóre Natomiast jeśli chodzi o muzykę której słucham to różnie. Ostatnio lubie piosenki the pretty reckless, stromae, paramore, bastille, panic at the disco, marina and the diamonds i wiele innych ale do głowy mi teraz nie przychodzą... a no i lubie większość piosenek na esce rock ![]() A co do filmów i seriali to wiekszosc ostatnio mnie nudzi ogladalam przyjaciol przez jakis czas ale mnie to znudzilo, bo za dużo odcinków i zaczeło mi sie wydawac monotonne, bo ciągle przyjaciele i przyjaciele ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1403 |
|
Zadomowienie
|
hahah
Mi sie metal ostatnio zaczął podobać ![]() Przez faceta xD
|
|
#1404 |
|
Raczkowanie
|
Mnie piosenki disco-polo to cieszą najbardziej na imprezach jak już jestem "weselsza" hahaah.
A tak to Avicii, Armin van Buurenm Calvin Harris, Swedish House Mafia!
|
|
|
#1405 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Od razu mi się z 'Igrzyskami...' kojarzy ![]() Cytat:
Nooo i bardzo dobrze! Nie będziesz mi mówiła że jakichś wrzasków słucham, jak to już niektórym moim koleżankom się zdarzało
|
|
|
#1406 |
|
Zadomowienie
|
podali numery indeksów! Achtung Achtung!
![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Radioactive jest super! Ale cover z Lindsday wymiata ! ![]() no to będziemy słuchać mietalu
|
|
#1407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
|
#1408 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Z początku. Późniejsze odcinki już mnie nieco wkurzały i nie śmieszyły tak bardzo, jak ich pierwsze "dzieła". Tak samo z AdBuster'em. Jego pierwsze "obalanie reklam" było za☠☠☠iste. Potem się pogorszył. ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Done. Zarejestrowałam się i teraz...no właśnie. Czekać na plany, na wpisy, na wszystko
|
|
|
#1409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
właśnie, co do muzyki to naprawde różne różniaste gatunki ..ale np metalu to nie słucham i klasycznej lubie techno..Avicii , Armin to jest to ! no i jeszcze skrillex'a lubie a i jeszcze rock&roll jest świetny disco to do potańcowania jest dobre ! ogólnie lubie od czasu do czasu piosenki z wcześniejszych lat , takie starocie są piękne
|
|
|
|
|
|
#1410 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ED. Geniusz! Myślałam, że rejestrować się nie trzeba xD
“ Ona była z rodzaju tych, co w pierwszej chwili są bardzo twarde, ale miękną, kiedy się je podrapie pod brodą i powie, ze trochę się je lubi. Wtedy gotowe są zrobić dla Ciebie wszystko. ” Edytowane przez Marcioch_ Czas edycji: 2013-08-29 o 18:57 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

Jaja sobie robię 

A wszystkie te filmy i książki jak Harry czy Stowarzyszenie, albo seria Meg Cabot chłonełam jak gąbka, normalnie jak wspominam te czasy to aż mi się ciepło na serduchu robi 

ranczo przestałam oglądać jakoś