|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Po prostu mnie to rozwala. Nie wiem, może na piątym roku doczekam się trochę wolnego, hohohooh
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
![]() Praktyki mam teraz. ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Oczywiście niektóre filologie mają bardzo logiczny plan zajęć - jeden dzień w tygodniu do godziny 14 idą sobie do szkoły na praktyki przez semestr. Ja muszę poświęcić miesiąc mojego prywatnego wolnego
|
|
|
|
|
#4112 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
My mieliśmy jeden dzień praktyki w ciągu semestru, plus miesiąc praktyk w podstawówce i gimnazjum |
|
|
|
|
#4113 |
|
Konto usunięte
|
Co za padaka, co rok sobie obiecuje "tak tak teraz pójdę na drugi kierunek" za każdym razem się niemiło rozczarowuję bo się okazuje ze byłabym 7 dni w tygodniu na uczelni
|
|
|
|
#4114 |
|
Konto usunięte
|
drabina, bo to MY mamy być dla uczelni, nie uczelnia dla nas, nie pojęłaś jeszcze tego?
|
|
|
|
#4115 |
|
Konto usunięte
|
Dlatego mam mój dylemat życiowy - państwowa uczelnia czy wyekehemekehm się na to i iść na drugi kierunek na kiepską ale prywatnie.
|
|
|
|
#4116 |
|
Konto usunięte
|
ja sobie daję rok powrót na studia. Muszę zadać sobie ważne pytanie: co chcę robić. a później zacznę to robić
|
|
|
|
#4117 |
|
Konto usunięte
|
Ja wiem co chcę robić ale nie wiem co się najbardziej opłaca xD
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
ja od 3go roku miałam wolne piątki, a na 5tym wymarzony plan
na przedostatnim semestrze 3 dni zajęć, na ostatnim dwa oczywiście mogli nam to beznadziejnie rozwalić na cały tydzień, ale zakręciliśmy się tu i tam i mieliśmy wszystko w przeciągu dwóch dni, a potem od środy weekend
|
#4119 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4120 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie oglądałam rozmowy w toku, jakiś stary odcinek. Koleś szedł na 3 lata więzienia, chciał lasce przypiąć bransoletkę (na 3 lata!) ktorej nie da się zdjąć (tzn drugi raz założyć) z napisem "jestem zajęta kocham Damiana"i kazał jej podpisać oświadczenie, że za 3 lata podda się badaniu wariografem czy aby na pewno go nie zdradziła.
LOL |
|
|
|
#4121 |
|
Konto usunięte
|
moja siostra jest mistrzem.
Dwa lata temu kupiłam jej w prezencie kubek. Kubek jak kubek,z flagą angielską kupiony za kilkanaście funtów. No i stoi tak sobie w oryginalnym pudełku, Młoda używa innych naczyń, bo... tamten może się zbić. Ok, teraz wyjeżdża do internatu, myślałam, że chociaż teraz zabierze go ze sobą. Nie. Będzie stał w tym pudełku, bo się rozbije. Zastanawiam się, czy zauważyłaby w ogóle, że korzystam sobie z tego kubka pod jej nieobecność
|
|
|
|
#4122 |
|
KOTerator
|
Mam jak Twoja siostra
. Czasami jak coś bardzo mi się podoba to nie używam tego, żeby nie zniszczyć . Tż odkrył na to sposób - wystarczy kupić 2 sztuki, wtedy mam jedną na wystawkę a jedną używam. Sama się sobie dziwię .
|
|
|
|
#4123 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co prawda mi tez zdarza się chomikować pewne rzeczy, ale wtedy, gdy wiem, że niedługo gdzieś wyjadę. |
|
|
|
|
#4124 |
|
KOTerator
|
Oj przecież nie chodzi mi o to, że robię wystawę jak w muzeum, tylko po prostu stoi to na półce nieużywane w obawie, żeby się nie zepsuło/zniszczyło/zgubiło/porysowało.
Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2013-08-29 o 17:26 |
|
|
|
#4125 |
|
Konto usunięte
|
Nie ogarniam tego
|
|
|
|
#4126 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4127 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
znalazłam nowe ciekawe filmiki. Koniec z "co jest w mojej torebce" teraz będę oglądała "co jest na moim iphone". Normalnie, dlaczego zawsze odkrywam takie filmiki, gdy muszę pisać pracę/uczyć się? |
|
|
|
|
#4128 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4129 |
|
Zadomowienie
|
Naprawdę dziwią mnie niektóre tagi na youtube. Właśnie na jednym z obserwowanych przeze mnie kanałów pojawił się tag, polegajacy na tym, że osoba ma zawiazane oczy i ma zgadnąć jaki przedmiot trzyma w ręce
|
|
|
|
#4130 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4131 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- albo tagi facetów, którzy zgadują co to jest za przedmiot/malujących swoje dziewczyny. Nie wiem czy inni są tacy nieogarnięci, czy mój luby aż tak zniewieściały, ale nic co babskie nie jest mu obce. Nawet wie co to jest kozieradka i do czego służy. ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- wyobraziłam sobie jakby wyglądały filmiki facetów, którzy każą swojej lubej odgadywać co to za narzędzia ma w skrzynce. -co to jest? -no śrubokręt -do czego? -do przykręcania śrub -jakich? -??? -hihihihi 1,5 mm , głuptasku |
|
|
|
|
#4132 |
|
Zadomowienie
|
Ja maniakanie oglądam o zdobyczach z sh
Po prostu to jest jedyne miejsce gdzie kupuję i może się jakichś tajnikółw fachu dowiem ![]() Jak można mieć na wsi kota od roku i nigdy nie być z nim u weta? |
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
są chętne?
|
#4134 |
|
Konto usunięte
|
Pan ma interesujący zgryz.
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Pan ma lek na nieuleczane choroby, wolę to. ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Kurde, przez internety nie wiem już kto uprawia zaawansowany trolling a kto potrzebuje pilnej pomocy
|
|
|
|
#4135 |
|
Konto usunięte
|
jaka to jest pozycja 5 na 8?
|
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie zupełny brak szacunku dla szukających mieszkań/pokoju do wynajęcia.
Koleżanka szuka i słucham z przerażeniem jej relacji. Ogłoszenia w necie piękne, a na żywo wiele rzeczy okazuje się inaczej, np. lodówka jest, ale pan zapomniał w ogłoszeniu dopisać "działa tylko światło, ale nie mrozi", ogrzewanie jest, ale jak sobie wynajmujący kupi węgiel i napali w piecu czy popsuty kran w kuchni i radź sobie sam z umyciem naczyń. Oczywiście tłumaczenie właścieli, czemu tego nie naprawią czy nie polepszą warunków jedno - nie mamy pieniędzy ![]() Jak można tak nie szanować cudzego czasu i zatajać takie informacje w ogłoszeniach
|
#4137 |
|
Konto usunięte
|
pewnie myślą, że trafi im się albo zdesperowany, albo głupi, który mimo tego zamieszka tam.
|
|
|
|
#4138 |
|
damn good coffee
|
|
|
|
|
#4139 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Tak myślę. Zależy, kto tego kota posiada. Ja znam rodzinę, w której córka zaszła w ciążę a jej mądrzy rodzice oddali kota na wieś, bo dziecko może się alergikiem urodzić. Trzymanego kilka lat w domu, persa (!) na wieś. |
|
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak szukałam mieszkania we Wrocławiu rok temu to był koszmar istny. Albo nieinformowanie od razu o wszystkich kosztachalbo zdjęcia perfekt a jak się wchodzi do mieszkania to zero tam światła bo widok z okna na obdrapany blok obok a cała ściana zawalona meblościanką i jesteś w połączeniu egipskiego grobowca i mieszkania rodem z PRLu ![]() Dziwił mnie też kompletny brak szacunku do mojego czasu przy umawianiu się na oglądanie. Np. miałam być o 15 a on dzwoni 15.05, że już jedzie ale są korki. Ciekawa jestem gdzie te korki skoro jechałam chwilę wcześniej całe miasto i nic nie było zakorkowane, nawet tam gdzie się korkuje zazwyczaj. Dzwoni następny raz 15.25 ! i mówi że jeszcze musiał wejść do sklepu Zależało mi na mieszkaniu to czekałam wydawało się spoko a jak tam weszliśmy w końcu to okazało się, że chyba facet miał imprezkę dzień wcześniej i nie zdażył posprzątać miliona butelek wódki i puszek po piwie oraz spioły z petami w umywalce w łazience. Ogólnie wyglądało to jak jakiś skłot bardziej niz mieszkanie z ogloszenia. Masakra.
Edytowane przez maryanna3 Czas edycji: 2013-08-29 o 20:00 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

na przedostatnim semestrze 3 dni zajęć, na ostatnim dwa