Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz. XVIII - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: XIX część wątku będzie nosić nazwę:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? 0 0%
Jedna z drugą poszły rodzić, ta zaś w ciąży jeszcze chodzi 2 3,51%
Już zaczęły się porody, zaraz będzie młoda, młody 1 1,75%
Wrześnióweczki już gotowe, zaraz będą dzidzie nowe 13 22,81%
Wrzesień jeszcze w słońcu chodzi, nasze dziecię już się rodzi 5 8,77%
Porodówka z uśmiechem wita, dzidzię wygania wrześniowa kobita 0 0%
Idźcie rodzić już dziewczyny, bo tą ciążę przenosimy 1 1,75%
Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku, ale czas na świat maluszku 25 43,86%
Szykujcie torby dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny 9 15,79%
Moja dzidzia śliczna, mała już by świat zobaczyć chciała 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-29, 20:22   #4681
Snow_White1
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Fajne
Szkoda, ze u mnie by się za nic nie zmieściło też mi się takie marzyło

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
My rozważamy zakup takiego mobilnego przewijaka, w domu by się sprawdził, bo można go właśnie używać w różnych miejscach. Ale poczekamy, jak się młody urodzi, czy faktycznie ten przewijak okaże się niezbędny.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
wpadlam egoistycznie powiedziec o mojej wizycie
szyjka bardzo krotka ale zamknieta :/ na ktg aktywnosc macicy sie rysuje co mnie cieszy
mam wzor planu porodu ktory musze wypelnic
mloda jak poprzednio przypakowala w 3 tyg z 2009 do 2409 tak teraz w 10 dni przypakowala do 2950!!!!! matall plis wpisz
ogolnie mam byc aktywna
dzis zrobilam z monia spacer po miescie i chodze jak inwalida
pipka mnie kluje i ogolnie masakra
a dzis mam nadzieje wg zalecen gina wykorzystac Dawida hihih

buziaki

Pisałam dziś wcześniej, że ze mną na KTG była dziewczyna po fenku i pessarze, z TP na 03.09 i nic się nie dzieje. Mówiła, że po odstawieniu tego wszystkiego, ma mniej skurczy niż wcześniej (miała bardzo silne w 31 tc).
Stary 2013-08-29, 20:22   #4682
logoasia
Zakorzenienie

Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość

A taki miałam dobry humor. Pisałam Ci ,że czuję się tak lekko i szczęśliwie. Jak udało się pozytywnie załatwić jedną rzecz to nastąpił cios ze strony z której bym się w życiu nie spodziewała.
Dobra kochane ja uciekam. Nie mam już głowy do niczego. Idę pod prysznic i się chyba położę.
jak to mówią w przyrodzie musi być równowaga, szkoda tylko ze takim kosztem odpoczywaj i nie myśl za dużo
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
uch mloda wykapana, cycki wydojone, to jest czas zeby cos w koncu zjesc

w ogole mloda to zarlok, mialam z jednej odciagnietej porcji 80 ml i wrabala wszystko i stwierdzilam ze jestem zboczona bo lubie gapic sie przy odciaganiu jak tryska mleczko po kapieli przystawilysmy sie do cyca na nowych nakladach i zalapala, tak zassala ze nie chciala oddac
dobrzeee niech maleńka ciągnie
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
haha, to ja ostatnio mowie do meza... "nawet nie zauwazyles ze scielam wlosy i mam nowy kolor" a on mi na to "zauwazylem na koncie, ale slow mi braklo by na fryzjera wydawac 200 zl"
hihi czyli wybaczone
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
po kapieli jestem
jest ok
ale strachu sie najadlam
jeszcze troszke czuje ale puscilo wiec pieknie

zjadlam.kolacje, wypilam herbatke, leze wykapana, a moj maz szlifuje kolyske dla dziecka w garazu
zaden stolarz nie chcial sie podjac
w ogole znow mam pytanie
wiem ze zameczam ale moze ktos wie
na allegro sa kolyski 90x40cm i do nich materace
raz pisze na aukcji ze materac do kolyski o rozmiarach 90x40a raz ze materaz o rozmiarze 90x40 do kolyski

po wymierzeniu mojej kolyski potrzebuje materac 90x35
kurcze to jest kolyska sprzed 27lat i nie wiem co robic
bo inych materacy nie ma
.
ja bym spróbowała na zamówienie zrobić ten materacyk
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
na szczęście o 17:00 jechaliśmy do gina bo musiałam poprawić L4 bo zła data była, a on do mnie, że sprawdzimy małego na szybko zrobił szybki podgląda, wody, serducho, tętno itd wszystko gra
a później do moich rodziców pojechaliśmy i tyle
wizyta express

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Madziuchna Mama będzie jutro- jednak przylatuje samolotem ;]
wow, to masz niespodzianke
Cytat:
szyjka bardzo krotka ale zamknieta :/ na ktg aktywnosc macicy sie rysuje co mnie cieszy
mloda jak poprzednio przypakowala w 3 tyg z 2009 do 2409 tak teraz w 10 dni przypakowala do 2950!!!!! matall plis wpisz
ogolnie mam byc aktywna

buziaki
niezła waga
to teraz to roboty
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 20:25   #4683
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

logoasia niespodzianka? nie,nie.. wiedzialam o tym 'pomyśle' ;P

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 20:33   #4684
Snow_White1
Wtajemniczenie

Ewcia - nie musisz się chyba godzić, jak Ci to nie leży...?
Stary 2013-08-29, 20:34   #4685
logoasia
Zakorzenienie

u mnie też dziś Niemcy...
małż zamiast zajmować się Andzią na podwórku, popijał piwko z sąsiadami, chował się żebym nie widziała, ale wcale nie musiałam tego oglądać żeby później wyczuć..
śpi dziś na dole na kanapie, zarzucił mi że traktuje go jak nastolatka bo on musi przychodzić i pytać czy może piwko wypić
już ja mu litanie dałam o bezpieczeństwie dziecka i o problemach z alkoholem. najgorsze jest to że mojemu tż imponują sąsiedzi z osiedla, kur.wa są po 10-20 lat od nas starsi, stare zbudyniałe bysiory bez planów na życie, a ten kurna znalazł sobie autorytety... masakra
no ale przecież jemu się należy, po co organizować dziecku czas jak może samo sobą się zająć
powiedziałam ze teraz naprawdę potraktuję go jak nastolatka..wściekłam się, dam mu tyle roboty że jeszcze odszczeka swoje niezadowolenie z życia
Stary 2013-08-29, 20:35   #4686
kaska87
Zakorzenienie

buu pojechał, a Wy cos osłabłyście ostatnio z pisaniem, więc pooglądam film i idę spać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 20:36   #4687
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
logoasia niespodzianka? nie,nie.. wiedzialam o tym 'pomyśle' ;P
chodziło mi bardziej o to że miała wybrać się autobusem, ale pamiętam już że twój brat chyba ostatecznie sponsorował bilet

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-29, 20:39   #4688
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
chodziło mi bardziej o to że miała wybrać się autobusem, ale pamiętam już że twój brat chyba ostatecznie sponsorował bilet
Szkoda w ogóle gadać

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 20:39   #4689
Snow_White1
Wtajemniczenie

Logoasia - chował się z piwem, no nie mogę
Stary 2013-08-29, 20:43   #4690
papalinka83
Zakorzenienie

Diorisha - bidulko Nie łam się. Malutka jest już donoszona, a waga też nie jest zła, więc po prostu już niedługo ją zobaczysz ina pewno będzie wszystko dobrze

Mój brzuch rośnie w tempie astronomicznym, a młoda rusza się jak szalona, że aż mnie to męczy. Swędzi mnie skóra, pewnie od tego rozciągania, a teraz po kąpieli to mam wrażenie, że w ogóle mnie wszystko swędzi. Idę chyba zaraz spać, bo jutro rano idę na badanie moczu i morfo

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 20:43   #4691
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Ewcia - nie musisz się chyba godzić, jak Ci to nie leży...?
niby nie muszę ale jak 16 matek na mnie wskazuje palcem i przytakuje to ja jak taka sierotka....no ale kurn abędę mieć dziecko i przerwe od szkoły a nie dziecko i dalej żyć dziećmi cudzymi w szkole coś tu wymyśle
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-29, 20:43   #4692
matallewar
Zakorzenienie

tassia proszę: http://allegro.pl/show_user.php?uid=3519652

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 20:44   #4693
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Logoasia - chował się z piwem, no nie mogę
mhm takiego mam agenta dla mnie jego zachowanie podchodz czasem wręcz pod ferdka z kiepskich
Stary 2013-08-29, 20:54   #4694
tassia
Zakorzenienie

Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

logoasia no stress
dobre masz podejscie
trzeba go wyszkolic troche
niestety ja z moim podobne akcje przezywalam, dluga droga zanim.ogarnelam to ale warto bylo

a mowia ze psychologowi jest latwiej

w ogole to nie lubie polskiej muzyk zbytnio a szczegolnie tej topowej ale przypadla mi piosenka zespolu lemon pt nice
poprawia nastroj i dodaje sily

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
niby nie muszę ale jak 16 matek na mnie wskazuje palcem i przytakuje to ja jak taka sierotka....no ale kurn abędę mieć dziecko i przerwe od szkoły a nie dziecko i dalej żyć dziećmi cudzymi w szkole coś tu wymyśle
a mozesz pracowac legalnie na macierzynskim?
nie znam.sie na karcie nauczyciela ale normalnie przez 14tygodni nie masz szans na prace bo odbiora ci urlop macierzynski

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
gracias

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 20:54   #4695
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
logoasia no stress
dobre masz podejscie
niestety ja z moim podobne akcje przezywalam, dluga droga zanim.ogarnelam to ale warto bylo

w ogole to nie lubie polskiej muzyk zbytnio a szczegolnie tej topowej ale przypadla mi piosenka zespolu lemon pt nice

z polskich rytmów polecam Sofa modern jazz w wydaniu awangardowym

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-29, 21:02   #4696
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Masakra. Moje dziecko mnie dziś tak wpieniło w aucie - rykiem o nic, ze mało nie wjechałam pod inne auto. Nie ogarniam jego zachowania ostatnio. Już nerwowo mnie przerasta to ciągłe ryczenie o byle pierdołę.

A dodatkowo małż dziś znów poza domem- mecz na stadionie. Już 3 noc pod rząd, jak mi na dniach powie, że chce gdzieś jeszcze iść lub jechać to schowam się do jakieś norki chyba.

Ooo a teraz zjechał z kanapy na główkę na dywan ( dobrze, że owinięty w rogal do spania/karmienia) i o dziwo płaczu zero. Nieogarniam...

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 21:07   #4697
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
jeszcze mi się przypomniało, że przez jakiś czas w ciąży brałam femisept uro, to taki nie do końca lek, trochę jak suplement.. coś tam dał, ale nie wiem czy nadałby się na leczenie zaplenia
Biorę to codziennie już drugie opakowanie i szału nie ma. Latam jak walnięta do wc. Chyba znowu jakieś bakterie wyhodowałam :/ no chyba, że to dobrze, że dużo sikam

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wiem, że temat był wałkowany sto razy, ale chcę się upewnić - ten linomag maść zielona jest do pupy jak nic się nie dzieje, np. smarujemy co którąś pieluchę profilaktycznie, a jak już są jakieś odparzenia to sudocrem?
Właśnie dzisiaj odebrałam paczkę z apteki internetowej i mam na pupę linomag zielony i bepanthen. Porównałam na ręce ich konsystencje i już wiem, że linomag jest taki lekki, tłuściutki, przeźroczysty i że będzie po każdej kupce, a bepanthen jest cięższy, gęściejszy, biały, więc na powstałe odparzenia, czyli zgodnie z ulotką. Podobno sudocrem nie powinno się stosować u dziewczynek, więc nie kupiłam.

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Siedzę na tej aptece i siedzę i pomysłu mi brak co zamawiać
Jak jeszcze nie zamówiłaś to mogę Ci podać listę rzeczy jakie ja zamówiłam w aptece na podstawie zebranych porad z wizażu

Zrobiłam dzisiaj polecane przez Was krokiety ruskie zrobiłam podwójną porcję i myślałam, że padnę w trakcie, bo bardzo dużo tego wyszło, ale bardzo smaczne, a najlepsze już takie schłodzone. Sporo zamroziłam i będzie awaryjny obiad
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 21:07   #4698
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
aaa, i wczoraj nam już pepek odpadł

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
A ja już po wizycie, mała zrobiła przewrotkę i leży głową do dołu... Chyba zaczynam panikować, bo psychicznie się nastawiłam do CC
to super
na pewno przyzwyczaisz się do nowej sytuacji, wiadomo że teraz doznałaś szoku bo już byłaś nastawiona na cc

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
My już od jakiegoś czasu w domku. Z moim łożyskiem nie jest jednak za dobrze-są duże zwapnienia. Mała od ostatniej wizyty przybrała jedynie 60g i jest dysproporcja między wymiarami główki i nóżek. Dostałam skierowanie do szpitala- mam się stawić w niedzielę (mój gin idzie na urlop i już nie ma dużuru w szpitalu -dzwonił przy mnie do swojego znajomego który właśnie w niedzielę ma dyżur) . W rozpoznaniu mam wpisanie podejrzenie IUGR. I jeśli ta diagnoza się w szpitalu potwierdzi to będą indukować poród. Nie pobrał mi nawet wymazu na GBS bo powiedział,że i tak nie zdążę odebrać.
Oczywiście nie muszę Wam opisywać swojego przerażenia. Mam wrażenie ,że to wszystko to jakiś zły sen. Czytałam kiedyś o tym ale w życiu nie pomyślałabym,że to może mnie dotyczyć. Jak tylko wsiadłam do samochodu to rozwyłam się jak głupia. Głowa mi pęka od tego wszystkiego : ( Ja głupia myślałam,że Ona się mało rusza bo jest duża i tak przypakowała a to moje łożysko przestaje być wydolne...
kochana
Po pierwsze mała ma naprawdę ładną wagę, a po drugie praktycznie już donoszona
a w szpitalu będziesz spokojniejsza, bo ciągle pod kontrolą. trzymam za Was kciuki!

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
P

My po USG mamy się baardzo dobrze
Bartosz zostaje Bartoszkiem. Wisi sobie mój nietoperek główką do dołu gotowy do wyjścia Wszystkie wymiary w normie, przepływy też.
Maleńki w 34 tyg waży całe 2234g Ginek stwierdził,że średniaczek z niego będzie
.

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Chwalę się prezentem od mamy
Dostaliśmy mega przewijak, komodę właściwie. Jest biała i wielka Na półeczkach wstawię koszyczki i będę miała świetnie zorganizowane miejsce pracy. Ten mebel jest wysoki, świetnie, o to chodzi żeby nie musieć się schylać.
http://allegro.pl/geuther-4842-sl-pr...504818276.html
super niespodzianka

Cytat:
ogolnie mam byc aktywna

buziaki
ulal mocno przypakowała brawa dla Julki

ja mam zjazd nastroju

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 21:09   #4699
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
logoasia no stress
dobre masz podejscie

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

a mozesz pracowac legalnie na macierzynskim?
nie znam.sie na karcie nauczyciela ale normalnie przez 14tygodni nie masz szans na prace bo odbiora ci urlop macierzynski

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

gracias

niewiem na jakiej to zasadzie mam byćna pewno nie na żadną umowę! chyba pseudo charytatywnie ale jednak się z tego wykręcę NIe chce mi sie -->jestem leń!!! Ale charytatywnie to nawet bym mogła tak 30min tygodniowo jak bedę po Adiego chodzić

Edytowane przez ewacia85
Czas edycji: 2013-08-29 o 21:10
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-29, 21:10   #4700
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość

Jak jeszcze nie zamówiłaś to mogę Ci podać listę rzeczy jakie ja zamówiłam w aptece na podstawie zebranych porad z wizażu
podziel się zapiszę sobie i będę miała gotową listę na wrzesień do zakupów

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 21:10   #4701
teacherka
Zakorzenienie

EWacia, nie zgodziłanbym się... Wiem, ze masz dobre serduszko, ale z niemowlakiem w domu to niezbyt odpowiedni moment na charytatywną pracę Powiedz, że teraz jesteś na macierzyńskim, że chętnie, ale za rok - pół godzinki przed odebraniem Adiego zrobisz zajęcia i tyle.

a flashcards robiłam w tym roku sama. ojjjj naprawcowałam się...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 21:11   #4702
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość

Zrobiłam dzisiaj polecane przez Was krokiety ruskie zrobiłam podwójną porcję i myślałam, że padnę w trakcie, bo bardzo dużo tego wyszło, ale bardzo smaczne, a najlepsze już takie schłodzone. Sporo zamroziłam i będzie awaryjny obiad
O ,poproszę

Póki co mam paracetamol, czopki glicerynowe, pampy i octanisept.

A co to za ruskie krokiety

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 21:11   #4703
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Masakra. Moje dziecko mnie dziś tak wpieniło w aucie - rykiem o nic, ze mało nie wjechałam pod inne auto. Nie ogarniam jego zachowania ostatnio. Już nerwowo mnie przerasta to ciągłe ryczenie o byle pierdołę.

A dodatkowo małż dziś znów poza domem- mecz na stadionie. Już 3 noc pod rząd, jak mi na dniach powie, że chce gdzieś jeszcze iść lub jechać to schowam się do jakieś norki chyba.

Ooo a teraz zjechał z kanapy na główkę na dywan ( dobrze, że owinięty w rogal do spania/karmienia) i o dziwo płaczu zero. Nieogarniam...
mojej ance przechodzi pomału świrowanie, wyszły jej wszystkie 5tki, teraz tylko łagodzimy ból. bunt dwulatka przechodzi pomału w wiek pytań czuję że będzie ciężko

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-29, 21:11   #4704
tassia
Zakorzenienie

Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

padam na pysk
dobrej nocy
skurcze mnie konkretnie wykonczyly
causki

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 21:14   #4705
Madzia000
Zadomowienie

Matko jakas antyseksowa jestem ostatnio... malz sie tak rzuca na mnie, a ja nie mam na nic ochoty... No nornalnie jak stara wyga

Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 21:16   #4706
logoasia
Zakorzenienie

ja też lecę spać dobrej nocki
Stary 2013-08-29, 21:16   #4707
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X

Cytat:
padam na pysk
dobrej nocy
skurcze mnie konkretnie wykonczyly
causki

Zycze zatem, bys odespala i odpoczela.

Stary 2013-08-29, 21:17   #4708
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Madziuchna Mama będzie jutro- jednak przylatuje samolotem ;]
super.

Ladan gratuluje wizyty.

Ja znów się źle czuje. Jutro muszę podjechać do lekarza.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 21:17   #4709
Snow_White1
Wtajemniczenie

Rusalka - a co sie dzieje, ze nastroj kiepski?

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
super.

Ladan gratuluje wizyty.

Ja znów się źle czuje. Jutro muszę podjechać do lekarza.
A co sie dzieje??

Stary 2013-08-29, 21:18   #4710
rubinka25
Rozeznanie

Widzę, że dziś jest dzień wkur****** się na mężów.

Mój też dziś postanowił, że odwiedzi sobie kolegę. No ok. Pojechał o 18, ale prosiłam żeby wrócił do 20 bo musimy jeszcze dziś zamówić AGD do kuchni i wybrać kolor frontów do wc. I co? Ok. 20:45 dzwoni jeszcze od kolegi, że dzwonił do niego gość z ekipy remontowej i mówił, że jest jakiś problem z płytkami w łazience, podsunął jakieś rozwiązanie i do jutra mamy dać mu odpowiedź co robimy. A mąż do mnie to zastanów się i jutro damy mu znać. To ja mam się zastanawiać nad wszystkim? No i pytam o której raczy wrócić. Stwierdził, że do 22 będzie. I co? Jest 22:15 a jego nadal nie ma.
Jestem pewna, że sobie wypił pewnie z 1-2 piwka i czeka aż z niego wyparują, żeby móc siąść za kółko. A tak naprawdę to dostał ode mnie zakaz picia alkoholu po tym jak na początku sierpnia o 4 nad ranem kolega z żoną przytargali go prawie nieprzytomnego z imprezy.
Więc tym bardziej jestem wkur*****. Niech no się tylko pojawi w domu!!!

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości