|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: ósma część naszego wątku będzie miała nazwę : | |||
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. VIII |
|
0 | 0% |
| Prasuj szybciej małe body, wnet odchodzić zaczną wody! |
|
13 | 21,31% |
| smoczek butla cycek mleka i urodzi sie pociecha . |
|
1 | 1,64% |
| Stresy nam się zaczynają, bo niektóre odliczają! |
|
1 | 1,64% |
| Często kopię i mam czkawkę, mama kończy mi wyprawkę! |
|
15 | 24,59% |
| Muszę torbę już kupować i niedługo ją pakować! |
|
0 | 0% |
| Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy |
|
0 | 0% |
| lekarz tętno osłuchuje, maluch w brzuchach nam buszuje! |
|
1 | 1,64% |
| Morfologię, mocz, żelazo- każda z nas dziś robi żwawo! |
|
0 | 0% |
| Chód już kaczy, wdzięk pingwina, brzuch do przodu nam wypina! |
|
28 | 45,90% |
| W trzeci trymestr już wbiegamy, stresy niezłe zaczynamy! |
|
2 | 3,28% |
| Kupa stresu no i czasu- się zaroi od bobasów |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Aaby proszę się nie dołować
Nina ślicznie rośnie, a co do wagi teraz jak już wiesz zaczniesz się troszkę bardziej pilnować i będzie wszystko ok
|
|
|
|
#3182 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Cytat:
Ciekawe kiedy nastąpi godzina 0 ![]() Cytat:
tak się tylko wydaje ![]() Cytat:
Chyba może się rozchodzić albo to kości miednicy i taki ból powodują. Tez miałam ostatnio w Rossmanie kupić ten 3 pak ale się powstrzymałam bo stwierdziłam że poczekam na jakąś promocję.I udało się A ręczniki są takie milusie że tylko się do nich przytulać. Cytat:
![]() Mnie też,sama bym sobie taki sprawiła ![]() Nasze wzajemne dopingowanie zmobilizowało mnie do działania
|
||||
|
|
|
#3183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dużo tego![]() ręczniki cudne skąd zamawiałaś? [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42530047]Dziewczyny, ja na sekundę. Chciałam tylko napisać Wam czego dowiedziałam się dziś na wizycie- myślałam, że to będzie rutynowa kontrola... Szyjka skrócona o 1cm, blizna po cc cienka... Mam całkowity nakaz leżenia plackiem, inaczej zostanę skierowana na patologie ciąży. Kolejna wizyta 14 września i do tego czasu mam na siebie chuchać i dmuchać. Zapytałam też czego mam się spodziewać w czasie porodu- pani dr powiedziała, że raczej na 100% będzie zrobiona kolejna cesarka... Jakoś mi dziwnie na samą myśl o tym... Dobrze, że już wiem czego się spodziewać, ale na samo wspomnienie się boję :/ Uważajcie na siebie... ja się pewnie trochę doprawiłam tym sprzątaniem po remoncie Jutro oddaje Olę od rana mojej mamie i leżę...[/QUOTE]oszczędzaj się ja wlasnie jestem po rozmowie z moją sis pytala się czego byśmy potrzebowali, z takich nieco większych wydatków - ona będzie chrzestną i chce nam coś kupić z wyprawkowych rzeczy...stanęło na śpiworku do wózka chciałam taki,ale szkoda mi było kasy...myslalam,ze może sam koc by wystarczyl... także się cieszę
|
||
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
W Kauflandzie Pampers premium care za 36,99
http://www.promobaby.pl/promocja-15409.html Cytat:
![]() że Nina taka już duża i wszystko ok.A mi zapach Dzidziusia się podoba,a Loveli dla mnie za mdły ![]() Też ostatnio mi powychodziły takie krosty,ale niczym ich nie smarowałam.Już się z nimi pogodziłam.Nie martwię się.Głowa do góry!!! |
|
|
|
|
#3185 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiadomo, jak w nocy śpie to i ciśnienie niższe Jak mi wtedy nie zrobią usg to w następną niedzielę idę na wizytę do polskiej ginki i zobaczymy co ona na to. Póki co będę się oszczędzać, choć wkurza mnie to, że sie dobrze czuję a w domu za dużo nie robię ![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42530047]Dziewczyny, ja na sekundę. Chciałam tylko napisać Wam czego dowiedziałam się dziś na wizycie- myślałam, że to będzie rutynowa kontrola... Szyjka skrócona o 1cm, blizna po cc cienka... Mam całkowity nakaz leżenia plackiem, inaczej zostanę skierowana na patologie ciąży. Kolejna wizyta 14 września i do tego czasu mam na siebie chuchać i dmuchać. Zapytałam też czego mam się spodziewać w czasie porodu- pani dr powiedziała, że raczej na 100% będzie zrobiona kolejna cesarka... Jakoś mi dziwnie na samą myśl o tym... Dobrze, że już wiem czego się spodziewać, ale na samo wspomnienie się boję :/ Uważajcie na siebie... ja się pewnie trochę doprawiłam tym sprzątaniem po remoncie Jutro oddaje Olę od rana mojej mamie i leżę...[/QUOTE]Oszczędzaj sie Kochana Dobrze, ze córcią ma się kto zająć ![]() Cytat:
Cytat:
no no ale się tego nazbierało ![]() Ręczniki śliczne Cytat:
wyprawki coraz pełniejszeJa zamówiłam 3 pokrowce na przewijak ![]() Cytat:
Super, że wszystko ok i oby sie obróciła ![]() Waga skoczyła bo nagle zmieniłaś tryb życia, teraz już pewnie nie będzie tak gnać ![]() Zmykam już, dobrej nocki |
||||||
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Trele myślę ze u Ciebie to prędzej 2 jeśli chodzi o pieluchy. Ale to zależy kiedy urodzisz.
Rybko ja mam te babydrem 2 paczki, ale w dotyku sa raczej pieluchami na "po domu". Kotek myślę, że można jakieś elastyczne taśmy z metra kupić, zszyć i zaprasować. Kwiaty gotowe albo na yt zobaczyć jak sie je robi. A te mniejsze to pewnie koronki. Tylko z drobnymi elementami ostrożnie. Ze 2h dyskutowalismy nad imieniem. Porozumienia brak. Teraz mi niedobrze w choinkę wiec Dobranoc. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/okrycie-kapielowe-...501296059.html Taki mega gruby chciałaś ten śpiworek? |
|
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cos w ten desen: http://allegro.pl/babylux-k12-spiwor...505451143.html |
|
|
|
|
#3189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co masz robić,poleń się trochę ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- Czas spać ![]() Dobrej nocki |
|||
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
Paula a jak Twoje ciśnienie dziś ? Teraz tez podwyższone ?
Ciekawe co CI powiedzą . ![]() Ta dziewczyna która urodzila na wrzesniowkach to miała termin 2 tyg później niż ja , i 5 dni wcześniej niż Maomami dzieje się .. Z tym że urodziła przez CC więc z pewnością miała jakies problemy .. Idę spać . DObranoc .
|
#3191 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3192 | |
|
Konto usunięte
|
Z Miśkiem wszystko dobrze - duży jest i w razie jakiegoś tfu tfu za wczesnego porodu nie powinno być źle. Ale daj Boże przetrzymać jeszcze chociaż miesiąc- toż to dopiero 7... Chociaż ciągle kołacze mi się ta fama, że jak rodzić to lepiej w 7 niż 8. Ale ja uważam, że dziecko powinno pozostać w brzuchu jak najdłużej się da.
Cytat:
Ciągle mi dokucza, że jeszcze tydzień temu chciałam z Olą na wesołym miasteczku na łabędziach się pokręcić... ![]() Dziś już od 7 nie śpię, wybierałam Olę do babci. Teraz wzięłam sobie laptopa, książki, gazety do łóżka i leżę. Nie wiem co będę robiła cały dzień, jestem sama w domu do 15.30. W nocy łapały mnie jakieś bolesne skurcze bardzo nisko, ale pooddychałam głęboko i zasnęłam. Dziś już brałam nospę, magnez, mam też rozkurczowe czopki, ale póki co nie chcę.. Patrzcie, tak to wszyscy u mnie gadali, że po co ja tak wszystko już szykuję, kompletuję, czyszczę wózek, szukam fotelika- a teraz nagle każdy mówi, że całe szczęście, że już wszystko gotowe... No tak.. ja już po sklepach nie poszaleję, a mojego męża sobie nie wyobrażam jak szuka i kupuje Miśkowi ubranka. Pewnie będę mogła liczyć na mamę w tej kwestii bo jednak jeszcze kilku cieplejszych ciuszków, pampersów, chusteczek nie mamy. Ok, wracam do przeglądu prasy, a Wam życzę spokojnego, miłego dnia
|
|
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Bry.
Ojjj nemosku, przez Twoja wiadomosc o pieluchach w kaufie pol nocy nie spalam :P Zamowilam już co prawda w DOZ ale teraz się bije z myślami żeby szybko sie ubrać i podjechac bo jakby nie było-tanio. Tylko ja kurna tej promo w gazetce nie widziałam :/. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3194 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Ty sie nie smuc,bo wszystkie Twoje smutki mala odczuwa,wszystkie tu porodzimy i wrocimy do formy,z tusza,cialem,wygladem.Ja w to gleboko wierze...a co do skory na posladkach,tragedii u mnie nie ma,ale tez jakies wredoty pojedyncze sie trafiaja (dla mnie szok,bo pupe mialam gladziusienka)...ale robie sobie 1-2x w tyg,piling,taki ostrzejszy (z erisa jakis mam gruboziarnisty),bo stwierdzilam,ze tylek mozna trzee...no malutko oliwki na tylek,bo ona tez zapycha pory,jakos idzie ta moja walka. glowa do gory ! weronisiek88 dbaj o siebie jak najlepiej teraz,trzymam za Was kciuki,zeby bylo wszystko ok...a co do wczesniejszych zakupow...jednak sie sprawdza,ze trzeba sluchac swojej wlasnej intuicji,nawet jak ktos ma sie krzywo patrzec...w nosie z tym,teraz chociaz mozesz byc spokojna,ze co Ci bylo potrzeba masz juz kupione. ja do tej pory odzalowac nie moge,bo po zeszlej zimie,jakos wiosna byly jeszcze wyprzedawane w 5-10-15 kombinezony dla maluchow,jeden mi sie bardzo podobal i kosztowal 49,90,taki gruby zimowy kombinezon,ale usmiechy byly pod nosem,ze tak wczesnie,ledwo sie dowiedzialam,ze w ciazy i juz bede kupowac ciuchy i jakos sie zawstydzialam chyba sama przed soba i dalam spokoj....no a teraz szukam w takich cenach kombinezonow na allegro,uzywanych,ktorych obejrzec nie moge....glupota niby,ale pretensje moge miec tylko do siebie....dlatego stwierdzialm,ze mam w nosie,jak czuje,ze cos jest potrzebne to jest i tyle.swoja kase wydaje w koncu podejrzalam jeszcze w gazetce rossmana,ze od dzis sa jakies bodziaki dla maluchow http://www.rossnet.pl/promocje# nie da sie wkleic chyba dokladnie strony,musicie sobie dalej tam przejrzec.za jakas godz.sie wybiore i zerkne czy w ogole warto-dam znac jak cos milego dnia wszystkim |
||
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Weronisiek leż i odpoczywaj Aaby dzieciątko już duże... wagą się nie przejmuj... spadnie po porodzie ![]() Dzień dobry ![]() ja zaraz muszę zabrać bandę do sklepu po jakieś pieczywo. |
|
|
|
|
#3196 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42530047]Dziewczyny, ja na sekundę. Chciałam tylko napisać Wam czego dowiedziałam się dziś na wizycie- myślałam, że to będzie rutynowa kontrola...
Szyjka skrócona o 1cm, blizna po cc cienka... Mam całkowity nakaz leżenia plackiem, inaczej zostanę skierowana na patologie ciąży. Kolejna wizyta 14 września i do tego czasu mam na siebie chuchać i dmuchać. Zapytałam też czego mam się spodziewać w czasie porodu- pani dr powiedziała, że raczej na 100% będzie zrobiona kolejna cesarka... Jakoś mi dziwnie na samą myśl o tym... Dobrze, że już wiem czego się spodziewać, ale na samo wspomnienie się boję :/ Uważajcie na siebie... ja się pewnie trochę doprawiłam tym sprzątaniem po remoncie Jutro oddaje Olę od rana mojej mamie i leżę...[/QUOTE]Oszczędzaj sie kochana Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień Dobry
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Weronisiek dobrze z nie posłuchałaś i przygotowałaś wyprawkę. Też uważam, że lepiej mieć wszystko przygotowane wcześniej. U mnie koniec 6 miesiąca, ale będę się powoli brać już za wyprawkę.
|
|
|
|
#3198 |
|
Wtajemniczenie
|
To znów ja
wcześniej się nie przywitałam wiec robię to teraz![]() dziś coś marnie ze snem, obudziłam się za potrzeba o 4.44 i nie mogłam usnąć do 7, wlazłam w końcu na wizaż, ale mąż chciał spać i mu komp przeszkadzał, poźniej zasnełam na 30 minuta potem się obudziłam bo głodna byłam. Pogoda nieciekawa, a musze zrobić duże pranie i potem będę się relaksować u kosmetyczki bo jutro idę na wesele ![]() Ryba internet w mieszkaniu to rarytas nie?????????? trzeba się delektować
|
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
aaa nie przywitałam się :x Dzień dobry
![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3200 |
|
Wtajemniczenie
|
witam kochane..wpadam z kawka sie przywitac ,moja mala z babcia smiga juz na polkua ja was postanowilam troszenke nadrobic ale ogolnie wszystkiego nie jestem w stanie) ciesze sie ze juz wrzesien idzie i wgl te tasiemce sie zaczna w tv,oj bedzie co ogladac
|
#3201 | |
|
Raczkowanie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42530047]Dziewczyny, ja na sekundę. Chciałam tylko napisać Wam czego dowiedziałam się dziś na wizycie- myślałam, że to będzie rutynowa kontrola...
Szyjka skrócona o 1cm, blizna po cc cienka... Mam całkowity nakaz leżenia plackiem, inaczej zostanę skierowana na patologie ciąży. Kolejna wizyta 14 września i do tego czasu mam na siebie chuchać i dmuchać. Zapytałam też czego mam się spodziewać w czasie porodu- pani dr powiedziała, że raczej na 100% będzie zrobiona kolejna cesarka... Jakoś mi dziwnie na samą myśl o tym... Dobrze, że już wiem czego się spodziewać, ale na samo wspomnienie się boję :/ Uważajcie na siebie... ja się pewnie trochę doprawiłam tym sprzątaniem po remoncie Jutro oddaje Olę od rana mojej mamie i leżę...[/QUOTE]Leż w takim razie z tymi gazetami i książkami i odpoczywaj Na pewno nie zaszkodzi ![]() Cytat:
Nie może. Żadne kości ani ogonowa ani miednicy się nie rozchodzą w żaden sposób. Rozciągają się tylko mięśnie. Na SR babka nam tłumaczyła dość dobitnie, że przeświadczenie, że kości miednicy się rozsuwają żeby zrobić więcej miejsca dla dziecka to mega bzdura ![]() W ogóle ilość ciuszków mnie powaliła A to ponoć mój Kubuś ma dużo ubranek ;pKurczę takie teraz mam w podświadomości ciśnienie, że powinnam kończyć przygotowywanie wyprawki, bo to już za sekundę 7 miesiąc leci, ale jakoś tak nie mogę się zebrać do zbierania kosmetyków i rzeczy dla siebie do szpitala :/ Ogólnie jakoś mi tak humor spadł wczoraj i trzyma :/
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja!
![]() Gratuluje wszystkich wizyt, zakupoe itd ![]() Nie cytuje bo korzystam z internetu w telefonie bo cos nam sie spsula siec w domu.. Srednia noc mialam, nie dosc ze TZ wczoraj sie przeziebil to dodatkowo mial goraczke to jeszcze moje koty stwierdzily ze pochrupia sobie karme wie sie obudzilam a potem jescze na dokladke 2 razy syrena wyla bo jakis pozar byl :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#3203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Ja już wyprawiłam męża do pracy a za chwilę zabieram się za robienie pierogów ruskich z teściową . A później zostaję sama w domu . A tak serio - cieszy mnie to bo zaplanowałam sobie porządki w szafach u nas na górze i teściówka nie będzie nade mną stać tylko zrobię wszystko po swojemu |
||
|
|
|
#3204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co to takiego ta oś? ![]() My kupiliśmy caly komplet- z fotelikiem, spacerówka, spiworkiem, torbą itp., wlasnie dlatego zdecydowaliśmy się na ta aukcje( aha, zdjecie wkleiłam przykładowe) bo slyszalam ze takie dodatki firmowe strasznie drogie, a to potem chyba głupio wygląda jak by coś jak wozek inny, śpiworek inny, torba inna itp Szary super, mój jest właśnie taki szarawy, podoba mi się ![]() Cytat:
![]() A ja mam dziś wizytę u lekarza tutaj, no ciekawe jestem strasznie i też zestresowana, ciekawe jakie podejście będzie miał do mojej ciąży i porodu
"If your dreams don't scare you they're not big enough".... Edytowane przez Taszanta Czas edycji: 2013-08-30 o 09:14 |
|||
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zapraszam na knedle
moja mama w koncu bedzie robila ![]() W ogole to Nela dzisiaj sie chyba pepowina bawila bo jak patrzylam na brzuch to moj pepek wygladal tak jakby chciala go wciagnac do srodka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.V
musiała mocno ciągnąć tą pępowinę hihi
|
|
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Tak poza tym po ostatnim układaniu Jaśkowych rzeczy miałam się nimi pochwalić
Oczywiście to tylko część ![]() Jeśli któreś są nieprzekręcone to przepraszam ale coś mi się same zdjęcia przekręcają na laptopie
|
|
|
|
#3208 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z ranka
Marnie coś dzisiaj spałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie w gazetce nie ma ![]() Eh nie rozumiem ![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42534116]Z Miśkiem wszystko dobrze - duży jest i w razie jakiegoś tfu tfu za wczesnego porodu nie powinno być źle. Ale daj Boże przetrzymać jeszcze chociaż miesiąc- toż to dopiero 7... Chociaż ciągle kołacze mi się ta fama, że jak rodzić to lepiej w 7 niż 8. Ale ja uważam, że dziecko powinno pozostać w brzuchu jak najdłużej się da. Wspaniałe te zakupy Ciągle mi dokucza, że jeszcze tydzień temu chciałam z Olą na wesołym miasteczku na łabędziach się pokręcić... ![]() Dziś już od 7 nie śpię, wybierałam Olę do babci. Teraz wzięłam sobie laptopa, książki, gazety do łóżka i leżę. Nie wiem co będę robiła cały dzień, jestem sama w domu do 15.30. W nocy łapały mnie jakieś bolesne skurcze bardzo nisko, ale pooddychałam głęboko i zasnęłam. Dziś już brałam nospę, magnez, mam też rozkurczowe czopki, ale póki co nie chcę.. Patrzcie, tak to wszyscy u mnie gadali, że po co ja tak wszystko już szykuję, kompletuję, czyszczę wózek, szukam fotelika- a teraz nagle każdy mówi, że całe szczęście, że już wszystko gotowe... No tak.. ja już po sklepach nie poszaleję, a mojego męża sobie nie wyobrażam jak szuka i kupuje Miśkowi ubranka. Pewnie będę mogła liczyć na mamę w tej kwestii bo jednak jeszcze kilku cieplejszych ciuszków, pampersów, chusteczek nie mamy. Ok, wracam do przeglądu prasy, a Wam życzę spokojnego, miłego dnia [/QUOTE]Oby te skurcze już nie powróciły ![]() No właśnie lepiej być wcześniej przygotowanym A może jeszcze uda Ci się wybrać na zakupy jak po wizycie będzie ok. Tez tak uważam Cytat:
A po prostu trzeba brać jak jest okazja tylko że wytłumacz to mojej głowie pokręconej ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013.
Mozliwe, chcialam to nagrac ale nie chciala ze mna wspolpracowac
![]() W ogole mam wrazenie ze mala zamiast 20 godzin spania i 4 god harcowania to ona ma odwrotnie ze 20 szaleje.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze kilka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

Nina ślicznie rośnie, a co do wagi teraz jak już wiesz zaczniesz się troszkę bardziej pilnować i będzie wszystko ok 

Pózniej mówili że na mojej mamy urodziny które są jutro , oby tez nie .. A mój Tż dziś mi powiedział że on to by chciał na 16.09 - nie wiem czemu
, czyli jeszcze nic straconego
tak się tylko wydaje 

Muszę się nad swoim w takim razie zacząć zastanawiać 
Jutro oddaje Olę od rana mojej mamie i leżę...[/QUOTE]

wiadomo, jak w nocy śpie to i ciśnienie niższe

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)