|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
mnie rozwalają wspólne konta na fejsbuku "Ania Jasio Nowak Kowalski". W ogóle właśnie zauważyłam, że trochę dziwią mnie rozmowy, albo nagminne wstawianie jakichś obrazków czy czegośtam innego na tablicę drugiej połówki, mimo iż para widzi się codziennie, albo nawet ze sobą mieszka.
Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się to dość nienaturalne, wstawiane nie ukochanej osobie, ale po to, by inni widzieli jak bardzo się kochają. |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle fb to kopalnia glupich rzeczy mam czasem wrażenie. Czy też raczej: fb uaktywnia w ludziach głupotę, juz wcześniej głupi byli ale teraz wyszlo na wierzch ![]() I tak, też mnie śmieszą te rozmowy par na tablicach. Weszłam ostatnio do kumpla bo pamiętałam że miał fajną piosenkę ale nie pamiętałam kiedy ani tytułu. I zanim znalazłam musiałam się przekopać przez coś w stylu: 'kocham cię dziubasku, a ja ciebie prosiaczku, nie ja ciebie bardziej myszeczko, a ja ciebie najbardziej słoniku, tygrysku'i do tego pierdyliard obrazków ze stron typu: torebunia.pl, kozaczki.pl, babskie.pl zwykle z obrazkiem jakiejś dziewczyny co zamyślona leży na łóżku a pod spodem podpis: Miłość jest wtedy, gdy z dnia na dzień bliska osoba staje się całym Twoim światem. AAAAA! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4173 | |
Zakorzenienie
|
ja mam u siebie dziewczynę, która lubi KAŻDE swoje zdjęcie bez wyjątku, każdy status i każdy komentarz, który doda. dlaczego ludzie to robią?!
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() aaaa... znam chłopaka, który z zawodu jest piekarzem i wrzuca zdjęcia bułek. Maaasakra ;d Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2013-08-30 o 00:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 | |
made in Wonderland
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jest taka miłość która nie umiera choć zakochani uciekną od siebie porzucona jak pies samotna wierna nawet niewiernym na spacerze w niebie Edytowane przez Amiszonowa Czas edycji: 2013-08-30 o 00:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdybym ich nie znała to bym myślała że to dla jaj ale niestety nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4177 | |
Konto usunięte
|
serio. Przeszedł sam siebie, gdy wstawił te buły jako zdjecie w tle.
I niestety to wszystko na poważnie ;d Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | |
Zakorzenienie
|
chłopak ode mnie z pracy wrzucił zdjęcie na którym jest jego ogromny odcisk na palcu u stopy, ostatnio też napisał, że jak nic się nie zmieni w jego życiu to będzie jak 40sto letni prawiczek
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4180 |
Copyraptor
|
Przynajmniej nie macie znajomych, którzy mają 25 lat, stylizują się na karków-twardzieli-hardkorowców, a mimo to afiszują się ze swoją miłością do kucyków pony - friendship is magic, i tatuują sobie kucyka pony na pośladku...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Copyraptor
|
I ze swoją dziewczyną prowadzą bloga, na którym opisują swoje "przygody" (tj. zwykłe ich zdarzenia jak pójście na randkę) z perspektywy dwóch kucyków...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Konto usunięte
|
chociaż tego bloga podeślij
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Copyraptor
|
Nie no, nie mogę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4186 |
Konto usunięte
|
;c popularność mu podskoczy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Konto usunięte
|
to mnie dziwi
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,tit...?ticaid=111372 |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziwi mnie też nazywanie nieudacznikiem kogoś kto miał jaja żeby pojechać do obcego kraju i nauczyć się tam żyć. ---------- Dopisano o 02:44 ---------- Poprzedni post napisano o 02:41 ---------- "Jeden z mężczyzn przedstawiający się jako rodzic i używający nicku "Anders" skonfrontowany z prawdą nie odczuwał zawstydzenia. Zadeklarował, że chciałby zmiany prawa tak, aby seks z dziećmi stał się legalny. Przekonywał też, iż nie miałby nic przeciwko prostytuowaniu się własnej córki pod warunkiem, że miałaby więcej niż 12 lat. " ja p................ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4190 |
Konto usunięte
|
C'nie? tak samo to skomentowałam. na głos.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez MonnieB Czas edycji: 2013-08-30 o 02:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Konto usunięte
|
Nie wiem, to właściwie trudny temat - trudno decydować za tych ludzi, powinni oddawać deklarację głosowania. Czasem ktoś wyjeżdża czasowo - na 5, 10 czy 15 lat, ale wraca do kraju. Głosowanie to także proces długofalowy, wybory z roku np 2015 będą miały znaczny wpływ na nasze życie, ale objawi się to dopiero po kilku latach. Więc trudno mi właściwie wyrazić jednoznacznie co o tym sądzę. Wiadomo że w przypadku osób które wyjechały absolutnie i w 100% na stałe, to nie ma za bardzo sensu, ale aktualnie za granicą jest wiele osób - ale też wiele osób wraca, po latach, albo po krótkim czasie. Nie wiem, po prostu nie wiem:- p. Może w przypadku meldunku za granicą powyżej 10 lat głosowanie powinno być tymczasowo wstrzymywane?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Konto usunięte
|
Z tym głosowaniem najbardziej rozwala mnie polonia amerykańska. Głównie chodzi mi o ludzi, którzy opuścili Polskę w latach ciężkiej komuny i trwają w przekonaniu, ze nic od tej pory się tutaj nie zmieniło. Siedzą tam już tyle lat, ułożyli sobie życie, wracać nie zamierzają więc po co oni głosują. Raz gdzieś pokazywali faceta, który był serio przekonany, że w Polsce nadal są problemy z zakupem papieru toaletowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej wku... mnie polonia z sikago ani toto dobrze nie mowi po polskubani po angielsku. W Polsce nie bylo nigdy albo 30 lat temu nazywa sie patriotami ale kraj ma w d. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(ja miałam podbną sytuację, z tym, że przenosiłam się z jednego końca Polski na drugi - dosłownie ![]() A powyżej zacytowany post aż chciałoby się "podrzucić' emigrantkom https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=45
![]() |
#4196 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Mieszkam poza Polska, z której nie ucieklam a zwyczajnie wyjechalam. W wielu sytuacjach emigracja nie wiąże sie z tym czy ktoś dałby radę żyć w Polsce. Wg mnie masz strasznie zawezone spojrzenie na sprawę. Drabineczko panowie zaskakująco szybko zareagowali. Masakra.
![]() |
#4197 | |||
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42533770]Z tym głosowaniem najbardziej rozwala mnie polonia amerykańska. Głównie chodzi mi o ludzi, którzy opuścili Polskę w latach ciężkiej komuny i trwają w przekonaniu, ze nic od tej pory się tutaj nie zmieniło. Siedzą tam już tyle lat, ułożyli sobie życie, wracać nie zamierzają więc po co oni głosują. Raz gdzieś pokazywali faceta, który był serio przekonany, że w Polsce nadal są problemy z zakupem papieru toaletowego ![]() Nie wiem, jak to dziala, ale tak jest. Ich wyobrazenie o Polsce to jakis kosmos. Znam takich ludzi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4198 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Zadomowienie
|
Moja rodzina za granicą dalej leczy się w Polsce częściowo, płaci tu podatki, ma mieszkanie i większość mówi po polsku. Nie wiem czy wrócą, pewnie nie.
Ja jak byłam głosować w Szwecji to tłumów jakoś nie widziałam, ale kilka osób w kolejce było. I planuję wyjazd za granicę po inżynierce, nie dlatego, że w Polsce nie zarobię bo zrobię to po moim kierunku bez większych problemów, ale chcę zrobić mgr w normalnej atmosferze, a potem móc pracować w kraju, w którym jak ktoś ratuje gołębia nie jest uważany za idiotę i nie boi się przyznać co do własnej orientacji. I nie, nie jest tak, że chcę uciekać a zmienić nic w kraju nie chcę, bo chcę i próbuję ale szczerze mówiąc mam już tego wszystkiego dość bo rozbija się o sprawy personalne [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42535579]Też nie wiem jak to działa, telewizję mają, internet też, wiadomości z kraju mają na bieżąco więc czemu ciągle myślą, że w Polsce mięso nadal jest na kartki ![]() Bo mają też w Polsce rodzinę, która przez telefon donosi im jak to w Polsce zwalcza się KK i polską historie Edytowane przez Bela03 Czas edycji: 2013-08-30 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Też mnie zszokowało nazwanie tych ludzi nieudacznikami. Mój TŻ w najbliższym czasie planuje wyjechać za granicę by odłożyć pieniądze na jakąś naszą wspólną przyszłość. I pewnie będzie tyrał w bardzo ciężkiej pracy, ale dokonuje wyboru, bo w Polsce przy tej samej pracy zarabiałby ledwo tyle żeby się utrzymać, a gdzie oszczędności? Trzeba być realistą, no i pytanie - co to znaczy, że się nie udało w Polsce? To że jest krucho na rynku pracy i ludzie zarabiają skandalicznie małe pieniądze za ciężką pracę to robi z kogoś nieudacznika?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.