|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
Cytat:
|
|
|
|
|
#4142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
np. "Why so they let the dogs kiss Emilia ! I'm sorry but dogs lick themselves clean and then they kiss the baby I had to stop watching be careful!"Czy to jest hejt?? Po prostu Ana ma hopla na punkcie tych psów. ALbo: "How will Anna cope with two babies?!!.. Oh yeh Jofee and her teen sister Erica." Wszyscy widzą, że dzieckiem ciągle zajmuje sie Jofy, bo na ma depresję: ciążową, jesienną, poporodową, przedporodową, zimową, normalną, urojoną.... "Bethany Hilton 4 godziny temu They are leaving a baby in a corner next to a lamp that has already been knocked down before and could easily fall on Emelias head and you see no problem with that? Are you 10 years old or something?" To są przykałady, kiedy ludzie widzą jakieś zdarzenie i mają swoje odczucia. "I can't believe you guys haven't babyproofed that corner with the lamp yet. You left Emilia alone and she broke the lamp again! That is totally irresponsible." A to jest odpowiedź jakiejś ich psychofanki: "Who the fuck would want you as a friend? You're a pig. A big hateful pig in this life when there's no need of it. Get a life ya fucking loser bitch." PS. Gdzie Ana dała te info, że masz dosc? Pewno ją teraz błagają, żeby nie.... :/
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-08-30 o 08:43 |
||
|
|
|
#4143 |
|
Konto usunięte
|
Eeee Karolina faktycznie ma życie jak w Madrycie, ciągle impreza, drink, ciastko, karmel czekolada, burger, frytki i sałatki.
|
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
|
|
|
|
#4145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O szanowaniu jedzenia to można komentarz napisać pod filmikami z idiotycznymi 'wyzwaniami', gdzie ludzie potrafią się obrzucać niesamowitymi ilościami jedzenia. Nie przy dyskusji naturalne vs. chemiczne ??? |
|
|
|
|
#4146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I te psy sie teraz jakies agresywne zrobily-warcza na siebie,gryza sie a obok nich siedzi na podlodze Emilia...
|
|
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i szczerze wolałabym akurat zobaczyć w klipie kogoś, po kim ciążę widać na pierwszy rzut oka ![]() bo kiedyś moja mamuśka miała wpadkę, jak była w ciąży ze mną, bo miała niewielki brzuch (urodziłam się w 6 miesiącu) i jakaś pani zapytała się który to miesiąc, mama odpytała tym samym i okazało się, że ta kobieta po prostu była gruba
|
|
#4148 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-08-30 o 10:19 |
|
|
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam sie, nie popadajmy w skrajnosci. jesli cos jest przeznaczone do jedzenia na surowo, to nie powinno to byc naladowane chemia i tyle. Ja brzydzilabym sie zjesc surowe mieso, ktore jest wgl pakowane w paczki i ma dlugi termin przydatnosci. ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- live u kajmanowej ogladalyscie dziewczynki ? ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- https://www.facebook.com/photo.php?f...e=1&permPage=1 co myslicie o tej stylówie karoliny ?
|
||
|
|
|
#4153 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"* mięso wołowe (88% lub 80, znalazłam różne źrodła), * regulator kwasowości E325, Mleczan sodu – organiczny związek chemiczny, sól sodowa kwasu mlekowego. Jest stosowany jako dodatek do żywności, który konserwuje mięso oraz chroni je przed atakami mikroorganizmów. * regulator kwasowości E331, Cytrynian sodu – organiczny związek chemiczny, sól sodowa kwasu cytrynowego. Stosowany jako smakowy i konserwujący dodatek do żywności. * sól, * olej rzepakowy, * błonnik z grochu, * skrobia z grochu, * maltodekstryna, jest stosowana jako środek zapobiegający krystalizacji sacharozy w przetworach wysokosłodzonych. * ekstrakty, * olejki eteryczne przypraw, * przeciwutleniacz E301, Askorbinian sodu – Sól sodowa kwasu askorbinowego (witamina C, naturalny kwas), który występuje w większości owoców i warzyw. Na skale produkcyjna syntetyzowany na drodze fermentacji glukozy przez bakterie, która poprzedza chemiczne utlenianie. * hydrolizat białka sojowego, pełni rolę substancji smakowo-zapachowej i/lub substancji wzbogacającej. * glukoza, * substancje wzmacniające smak i zapach E621, Glutaminian sodu – organiczny związek chemiczny, sól sodowa kwasu glutaminowego. * ekstrakt drożdżowy, * aromat, * substancja konserwująca E250, Azotyn sodu, NaNO2 – nieorganiczny związek chemiczny, sól kwasu azotawego i sodu. Stosowany jest jako substrat przy produkcji barwników oraz jako dodatek konserwujący do żywności." Wszystkie dodatki, poza jednym, są naturalne, Piotrek powinien zorientować się, w jaki sposób konserwuje się tego rodzaju mięso. E to nie zawsze SAMA CHEMIA, ZŁO, ŚWIŃSTWO! Tutaj można przeczytać czym jest dokładnie każdy składnik: http://platyna.org/blog/2013/08/13/c...ra-z-sokolowa/ Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-08-30 o 10:49 |
|
|
|
|
#4154 | |
|
Zadomowienie
|
Ja się odniosłam do wypowiedzi, która w całości mówiła o sokołowie
, a dokładniej o oburzonej gimbazie, która powinna się nauczyć szanować i chemię, bo nie wszyscy mają takie luksusy. A Marzena z wyrzucaniem tatara to już swoją drogą .Cytat:
|
|
|
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okej, okej - rozumiem! spoczko, po prostu nie zjadlabym niczego pakowanego jesli jest to przeznaczone do jedzenia na surowo - tyle ![]() ale moze to moje uprzedzenie, ktorego nie potrafie uzasadnic, luz ![]() / chociaz widzac wczesniejsze komentarze, to musze dodac - ze pewnie zjadlabym jakbym przymierala glodem, bo chyba 'wybrzydzanie' jest uwazane przez kogos za brak szacunku do jedzenia.. czego nie ogarniam, ale moze nie jestem wystarczajaco rozgarnieta, kto wie
Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2013-08-30 o 10:53 |
|
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
tylko mówienie , że jest się po stronie Piotra niczego nie zmieni.
I każdy może sądzić , że peklowane mięso to zło.. Ale chodzi o słowa jakich użył Piotr, że to nafaszerowane chemią, że po nim się świeci - a to jednak mija się z prawdą , a wydźwięk ma jednoznaczny. Już pomijając ,że tą sprawą Sokołów sobie bardziej zaszkodził niż pomógł.. Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2013-08-30 o 11:04 |
|
|
|
#4158 |
|
Raczkowanie
|
Mnie w filmiku vlogerek spodobala sie sama idea, to fajne, ze spolecznosc yt potrafi sie polaczyc i stworzyc cos razem. Nie mnie oceniac cala sprawe z Sokolowem, ale milo ze dziewczyny cos takiego wymyslily.
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tutaj takze sie zgadzam, po prostu wyobrazilam sobie, ze mam to zjesc i wiem, ze bym tego nie zrobila - tyle.
|
|
|
|
|
#4161 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
" CrogueMitaine113 15 godzin temu Już nigdy w życiu nie kupie niczego z firmy Sokołów, dziś prawie wsadziłam do koszyka ich kabanosy, ale jak dostrzegłam markę od razu odłożyłam ![]() · 85 " +wszystkie kwejki, wiochy, demoty i te inne... Cytat:
Ale jak czytam komentarze do "akcji": "MsLil1986 2 godziny temu przykre to wszystko - rozumiem, ze istnieje tu jakaś youtubowa solidarnośc vlogerów, ale żaden z was nawet nie stał obok kogoś, kto prowadzi dużo przedsiębiorstwo. Gdyby dobre imię mojej własnej firmy zostało zniesławione w taki sposób zareagowałabym tak samo jak Sokołów. Macie prawo przeprowadzać testy, komentować, wypowiadać sie o składzie i jakości produktu - ale tylko rzetelnie i bez zbędnych odruchów wymiotnych. · RockGlamPrincess 2 godziny temu widzę, że testu tatara nawet nie widziałaś i nie jesteś w temacie, po drugie nie masz zielonego pojęcia czy ktoś tu prowadzi duże przedsiębiorstwo, jedno jest pewne każdy z vlogerów prowadzi małe przedsiębiorstwo jakim są nasze kanały i codziennie spotykamy się z krytyką i hejtem i co? każdemu mamy wytoczyć proces???? · 28 w odpowiedzi do: MsLil1986" to kurczę, nie o to tutaj przecież chodzi.... Co ona porównuje "masz za ciasną kurtkę" do "Wasz produkt to największy szit napakowany chemią"? |
||
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dorosły facet to wie że dał dupy, wiec nie ma czego wspierać, krzywda się nikomu nie dzieje - trzeba ponosić konsekwencje za swoje słowa.a Sokołów nie jest firemką składającą się z 5 osób, na dłuższą metę nie odczują tego, że ktoś tam nie kupi ich produktów, gdyby się tego obawiali to by siedzieli cicho drugą rzeczą jest to że jak sprawa zakończy się ugodą to afera nie dotrzea do wiekszości osób które kupują ich produkty.
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-08-30 o 11:13 |
|
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
A dla mnie to głupota podpisywać się i brać udział w czymś o czym nie ma się zielonego pojęcia. Tylko dlatego, że to vloger, jeden z ich grona.
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W każdej takiej zamkniętej grupie społecznej bronią "swoich", jeśli grupa miałaby stracić, choćby zaufanie społeczne, patrz: lekarze, którzy bronią kolegów po fachu, gdy wychodzi jakaś afera, czy psychologowie, którzy bronili Samsona. Trochę drastyczne przykłady, wiem, ale tak mi się skojarzyło. |
|
|
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
ja nawet posunę się do stwierdzenia że ta cała solidarność to dla kasy i popularności a nie z "dobrego serca"
AdBuster wygląda na inteligentnego człowieka, niby mądrzejszy kanał prowadzi, a bawi sie w jakies piosenki na temat afery - po co? bo ludzie bedą szukać, beda trafiać na jego kanał, wiecej ludzi się zainteresuje jego osobą itd. prosty sposób na rozgłos i zbicie kasy. całej reszty tyczy się to samo. tym bardziej, że takie solidaryzowanie nic nie pomoże samemu zainteresowanemu (wrecz przeciwnie jak juz) i krzywda mu się nie dzieje.
|
|
|
|
#4168 |
|
Rozeznanie
|
A propos Ad Bustera, nie wiem , czy widziałyście jak Durex inteligentnie wybrnął, po jego testach prezerwatyw:
https://www.facebook.com/DurexPolska/posts/538430519557719 Można?Można
|
|
|
|
#4169 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4170 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie o to chodzi - demonizowanie tego składu to głupot popełniona przez Piotrka, aczkolwiek 'wybielanie' go nie ma sensu - aby takie mięso się trzymało musi zostać nafaszerowane chemią i tyle. Też od czasu do czasu żyję na krawędzi bo mam ochotę na pasztet z puszki
![]() (A w komentarzach notki, do której został wrzucony link ludzie wypowiadają się jak to autorka bardzo chce ten tatar uniewinnić )Kwestia tego, że u nas dopiero uczą się traktowania zbulwersowanego klienta tak, żeby to nie przyniosło im szkody - nie wiem czy zaglądacie na bloga Lusterko Em - napisała kiedyś, że kawa ze starbucksa jej nie smakowała - dostała z koleżanką zaproszenie na kawę, którą specjalnie przygotował im menadżer. Oczywiście wszystko poszło na bloga. Sokołów mógł zrobić coś podobnego lub np 'kontr' filmik w żartobliwym tonie (nie mówię, że zostawić tak bez odzewu!). Ale widocznie tam nie mają kadry do zadań specjalnych. I zamiast na tym wypłynąć, to mają internetowe pospolite ruszenie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

albo że ich dziecko jest opóźnione i że ma objawy jakiejś choroby umysłowej także nie dziwie im się bo czytać takie coś codziennie to nic miłego... Ludzie mnie przerażają i to do czego są zdolni

dorosły facet to wie że dał dupy, wiec nie ma czego wspierać, krzywda się nikomu nie dzieje - trzeba ponosić konsekwencje za swoje słowa.