Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-30, 10:34   #2491
marieee
Zadomowienie

GG do marieee
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
posłuchaj mojej koty.... potrafię się w nocy obudzić tak tnie

Ja ostatnie dwa dni mam ogromne problemy ze spaniem(nerwy). Moje koty to wyczuły, i wszystkie trzy cisną się, aby spać ze mną. Jeden śpi na krześle, drugi na dywaniku pod nim, a trzeci na pufie. Już się zdarzyło kilka razy, że jeden drugiego "przechrapuje". Najlepiej jest zasypiać, jak wszystkie trzy mruczą

Ostatni dzień przygotowań, zaraz jadę na hybrydę na paznokcie. W ostatniej chwili się umawiałam... Bo wczoraj miałam wizytę właściwą u kosmetyczki i zapomniałam.... Ostatnio wszystko mi z głowy wylatuje... I jak nie zapisze to nie pamiętam...

A córcia rusza się przed snem jak szalona, i rano po przebudzeniu Przecudowne uczucie

MałaMigotka - teściowej powiedz żeby swojego brzucha i wagi pilnowała.. brr... One wszystko wiedzą najlepiej... Moja by mi tylko jedzenie wciskała.....

kukurydzianaa - śliczny brzuś

Gosia - gratulacje synka

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

Edytowane przez marieee
Czas edycji: 2013-08-30 o 10:37
marieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:43   #2492
senira666
Zakorzenienie

właśnie byłam w takim wyprzedażowym sklepie koło mnie (troche SH a troche takich kolekcji co nie zeszły w firmowych sklepach) i przymierzałam płaszczyki jesienne i jak w ramionach dobre to w brzuszku się nie dopinają (albo dopinają się ale na styk) a jak na brzusiu luzik tak że jeszcze do zimy starczy to w ramionach trzy takie jak ja się zmieszczą ... masakra. A ludzi od groma bo akurat na dostawę nowego towaru trafiłam.
Stary 2013-08-30, 10:50   #2493
magnusia
Zakorzenienie

zobaczcie- nie głupia kurtka na zimę (o ile ciepła) http://allegro.pl/w465-sliczna-kurtk...499583139.html

różne rozmiary chyba są - ciekawe jak by się sprawdziła

tak patrze na te kurtki i same wielkie rozmiary są

Edytowane przez magnusia
Czas edycji: 2013-08-30 o 10:51
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:50   #2494
tajeczka
Zadomowienie

Hej
Gratuluję wizyt, poznanych płci, wyników i całej reszty
Ja wczoraj zaszłam do tego gina na fundusz, bo miałam odebrać wyniki, usg nie robił, bo nie ma sprzętu, ale posłuchaliśmy serducha puka zdrowo, więc wyszłam od niego dużo bardziej happy niż weszłam dzisiaj mam prywatną wizytę, to będę miała badanie, i pewnie od razu na usg się zapiszę.

Co do pracy to w Lublinie też nie jest kolorowo, dla przykładu studia nas skończyło 20 osób na roku, pracę na umowę mam ja i mój mąż (chociaż nie z wykształcenia) i jeden kumpel pracuje na umowę zlecenie, reszta nie ma nic...
A jeśli chodzi o szukanie pracy i odmowy, to ja usłyszałam (w kilku miejscach), że mnie nie przyjmą bo mam wyższe wykształcenie z dziwnego kierunku i znam 4 języki obce, więc jestem za bardzo wykształcona, bo jak oni mogą zatrudnić kogoś kto zna tyle języków, jak większość u nich angielskiego nie zna, a kierownictwo słabo.

Pogoda się dzisiaj popsuła i już mi się nic nie chce... normalnie najchętniej bym z domu nie wychodziła w ogóle....
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:57   #2495
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
zobaczcie- nie głupia kurtka na zimę (o ile ciepła) http://allegro.pl/w465-sliczna-kurtk...499583139.html

szkoda tylko że to licytacja to nie wiadomo jak cena będzie.
Też mam jedną w obserwowanych http://allegro.pl/8ak321-mama-liciou...507433295.html

co do pracy to ja parę razy usłyszałam że mnie nie zatrudnią bo za mądra jestem na rozmowach odpowiadałam na techniczne pytania i raz mi gość powiedział że mnie nie zatrudni bo wiem więcej od niego i że go wygryze z posadki...
Stary 2013-08-30, 11:02   #2496
san_g
Zadomowienie

Kurczę naczytałam się z rana opisów porodów i się poryczałam jak głupia...te hormony mnie dobiją. Wczoraj zjadłam obiado-kolację a po godzinie mnie głód dopadł ech ciąża

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 11:02   #2497
cherubinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
U mnie rano ok.5 i wieczorami 21-22

gosia: gratulacje

To i ja się pochwalę. Marcelek ssie kciuka - 21 tc (troszkę niewyraźne)
Cudo

Cytat:
Napisane przez kukurydzianaa Pokaż wiadomość
Ten Mały Potworek przechodzi dzisiaj samego siebie! Ale mamy ubaw z mężem, bo nie dość że wyraźnie czuć, to jeszcze widać przez brzuch. Nie wiem, czy ono jest takie silne czy tylko agresywne Ale niesamowite uczucie. Jeszcze kilka dni temu zastanawiałam się czy to przypadkiem nie jelita, a w tym momencie mam pewność, że dziecię energicznie fika

Zrobiłam sobie pierwszą brzuszkową fotę - a "wybrzuszyło" mnie jakiś tydzień temu dopiero... Dumna mama w Rzymie
Piękny brzuszek

Cytat:
Napisane przez SunShineDoll Pokaż wiadomość
Witam was poranne u mnie dziś dzień dużego brzucha

Muszę iść na badania krwi i moczu ale tak mi się nie chce jakoś tak chłodem wieje, chyba w poniedziałek pójdę
Śliczny A psina leży jak prawdziwy lord

Dziewczynki, nie jestem pewna czy to było "to", ale wczoraj przed zaśnięciem czułam takie przesuwanie w dole brzucha i trochę wyżej delikatne puknięcie. Te puknięcie później jeszcze ze dwa razy się powtórzyło. Rano celowo dłużej leżałam, żeby się wsłuchać, ale cisza. Zobaczę co będzie dalej, bo sama nie wiem czy to było maleństwo
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 11:05   #2498
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
Też mam jedną w obserwowanych http://allegro.pl/8ak321-mama-liciou...507433295.html

co do pracy to ja parę razy usłyszałam że mnie nie zatrudnią bo za mądra jestem na rozmowach odpowiadałam na techniczne pytania i raz mi gość powiedział że mnie nie zatrudni bo wiem więcej od niego i że go wygryze z posadki...

też fajna tylko ciekawe jaka cena będzie.

co do pogrubionego- przynajmniej punkt za szczerość

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez cherubinka Pokaż wiadomość

Dziewczynki, nie jestem pewna czy to było "to", ale wczoraj przed zaśnięciem czułam takie przesuwanie w dole brzucha i trochę wyżej delikatne puknięcie. Te puknięcie później jeszcze ze dwa razy się powtórzyło. Rano celowo dłużej leżałam, żeby się wsłuchać, ale cisza. Zobaczę co będzie dalej, bo sama nie wiem czy to było maleństwo

miałam coś podobnego ale się nie powtórzyło (takie bąble mi się przesuwały w podbrzuszu)- nie piszę wiec bo pewnie to jelita trawią to co im wrzucam
Stary 2013-08-30, 11:06   #2499
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:

Królowa nilu
ciągle się z TŻem nad typ zastanawiamy u nas o ile dziecko nie wydaje dziwnych dźwięków pies jest spokojny ale jak zaczyna to on dziwny niepokój ma i sapie Nie wyobrażam sobie wyjącego dziecka w środku nocy i sapiącego psa . Czy będzicie się jakoś specjalnie przygotowywać na nowego członka? Bo my planujemy zapoznać go z osiuranymi pieluchami ze szpitala no i jak przyjedziemy z Różą to ktoś wyjdzie z psem, żeby zastał już dziecko w domu. Ja zastanawiam się nad poradą behawiorysty ale TŻ twierdzi, że nie potrzebne nam to.
My mamy 26 kilo psiego cielska i tez sie zastanawiam jak bedzie... Na razie wszystkie testy z dziećmi przechodzi śpiewająco, ale zobaczymy co bedzie jak pojawi sie w domu nasze własne...
Stary 2013-08-30, 11:09   #2500
cherubinka
Zadomowienie

Cytat:
miałam coś podobnego ale się nie powtórzyło (takie bąble mi się przesuwały w podbrzuszu)- nie piszę wiec bo pewnie to jelita trawią to co im wrzucam
Dlatego też zobaczę czy mi się powtórzy, bo nie jestem pewna, czy jelita mnie w balona nie robią
Stary 2013-08-30, 11:13   #2501
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość

A zamawiałaś już od tego sprzedawcy ciuchy ?
Ponieważ ja zamawiałam 2 razy i w sumie dwa razy się zawiodłam .A Akurat miał rzeczna której mi zależało i przy okazji licytowałam więcej rzeczy , żeby przesyłka mi się opłaciła .
I jeśli chodzi o jakoś to z jakością u niego średnio . Mam kilka rzeczy które na zdjęciach wyglądały cudnie a w rzeczywistości tragedia
Stary 2013-08-30, 11:17   #2502
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
U mnie rano ok.5 i wieczorami 21-22

gosia: gratulacje

To i ja się pochwalę. Marcelek ssie kciuka - 21 tc (troszkę niewyraźne)
Piękny!

Cytat:

Muszę iść na badania krwi i moczu ale tak mi się nie chce jakoś tak chłodem wieje, chyba w poniedziałek pójdę
Brzuch, brzuchem ale jaką Twój świetny pies ma fajną kość!

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
moj piesek(avatar) strasznie(!!) chrapie...az TV musze dawać głosniej!

mam pytanie macie dalej bole jak na @? jestem w 17tyg i boli mnie jak na @ dosc mocno....
Mnie co parę dni boli jak na @ ale tak delikatnie i powiedzmy po 5 sekundach przechodzi. Mam tak od początku ciąży. Ostatnio powiedziałam o tym gince, stwierdziła, że jeżeli bóle nie są silne i nie zdarzają się bardzo często to mam się nie martwić Powiedziała, że to normalne, bo wszystko w środku się rozciąga.

Cytat:

Całkiem fajna ta kurteczka Jak za taką cenę to mogłabym się skusić :P Ale widzę, że to licytacja i nie wiadomo jak na żywo wygląda

Zrobiłam porządek w ciuszkach maluszka Tzn. z całej sterty odrzuciłam te typowo dziewczęce. W tygodniu wszystko popiorę, poukładam i pospisuję ile czego mam
A jak najlepiej układać ciuszki? Rozmiarami? Czy np. śpiochy do śpiochów?

Edytowane przez Akkma
Czas edycji: 2013-08-30 o 11:19
Akkma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 11:25   #2503
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość

Zrobiłam porządek w ciuszkach maluszka Tzn. z całej sterty odrzuciłam te typowo dziewczęce. W tygodniu wszystko popiorę, poukładam i pospisuję ile czego mam
Juz chcesz prac? Nie zakurzy sie?

Ja zrobiłam pudło 0-3 miesiące i tam ulozylam spiochy do spiochow itp. Ale u nas trwa przeprowadzka, wiec wszystko jest wielką prowizorką. Oby tylko Mlody sie nie pośpieszyl i nie postanowił przywitać swiata zanim sie nie wprowadzimy do nowego mieszkania

A dzisiaj idę na wizytę, mam nadzieję, ze bedzie nudna
Stary 2013-08-30, 11:26   #2504
em ma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wczoraj właśnie mówiłam TŻowi, że fajnie by było tak raz na 1-2 tyg podpiąć sobie kroplówkę z magnezem Te 6g magnezu z kroplówki, którą miałam w szpitalu dalej mnie trzyma.
Dla porównania: magnezin 500 ma 130mg magnezu, więc trzeba się trochę nałykać.
No nie powiem...łykam średnio 3, 4 dziennie, ale nie przeszkadza mi to, bo jednak w porównaniu z poprzednim cudem (co niby miał się świetnie wchłaniać a czułam się jakbym w ogóle magnezu nie brała) ten jest dla mnie ok.
Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
mam pytanie macie dalej bole jak na @? jestem w 17tyg i boli mnie jak na @ dosc mocno....
Teraz już nie (24 tydzień), ale wydaje mi się, że jeszcze koło 18 tygodnia miałam właśnie takie @ bóle. Mimo wszystko nie były one jakieś mocne.
Cytat:

Ja jeszcze nie myślę o kurtce na zimę póki co intensywnie się zastanawiam czy wejdę w cokolwiek z moich jesienno-wiosennych okryć
Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
Co do pracy to w Lublinie też nie jest kolorowo, dla przykładu studia nas skończyło 20 osób na roku, pracę na umowę mam ja i mój mąż (chociaż nie z wykształcenia) i jeden kumpel pracuje na umowę zlecenie, reszta nie ma nic...
A jeśli chodzi o szukanie pracy i odmowy, to ja usłyszałam (w kilku miejscach), że mnie nie przyjmą bo mam wyższe wykształcenie z dziwnego kierunku i znam 4 języki obce, więc jestem za bardzo wykształcona, bo jak oni mogą zatrudnić kogoś kto zna tyle języków, jak większość u nich angielskiego nie zna, a kierownictwo słabo.

Pogoda się dzisiaj popsuła i już mi się nic nie chce... normalnie najchętniej bym z domu nie wychodziła w ogóle....
Ja czasem mam wrażenie, że w Lublinie to można dostać pracę tylko jako przedstawiciel handlowy lub jako pracownik call center (ach...ta słynna nazwa: "opiekun klienta" albo "specjalista ds. obsługi klienta biznesowego"). Z mojej grupy w Lublinie zostało 5 osób...żadna nie pracuje w zawodzie. Reszta rozjechała się po Polsce i świecie.

Edytowane przez em ma
Czas edycji: 2013-08-30 o 11:30
em ma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 11:27   #2505
guapissima
Raczkowanie

Sliczne te Wasze maluchy!!!!!!!
Ja sie chcialam pochwalic, ze do wczoraj nic nie czulam, a dzisiaj w nocy male nagle zaczelo kopac i kopie nadal
guapissima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 11:27   #2506
forester
Zadomowienie

Mi się z kurtek podobają np takie: http://www.pieknamama.pl/kurtka-rita-5014.html albo taka http://www.bonprix.pl/produkt/kurtka...779&return=ref , ale ceny mnie powalają- na jeden sezon to jest wysoka cena, choć boje się, że nie będę miała wyjścia :/

Edytowane przez forester
Czas edycji: 2013-08-30 o 11:29
forester jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 11:28   #2507
SunShineDoll
Rozeznanie

Akkama kość ma już dobre 2 lata nie umie sobie z nią poradzić kupiliśmy chyba za 6 złoty to chyba kość krowy? On jej nawet nie potrafi podnieść On ma tyle zabawek, że szok w oddali leżą te, co pływają na balkonie w jego basenie i co jakiś czas przynosi je do domu.
SunShineDoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 11:28   #2508
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Dzoniłam odwołać wizytę u poprzedniego gina tak się stresowałam ... cały tydzień próbowałam się dodzwonić . Bałaś się , ze będzie się pytać dlaczego czy rezygnuje . A tu dzwonię mówię , że chce odwołać wizytę podaje nazwisko i już żadnych pytać ja to jestem jednak panikara
Stary 2013-08-30, 11:31   #2509
sadlaczyca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość
Ja mam posegregowane rozmiarami i rodzajami, tak łatwiej mi było się ogarnąć, bo ciuchów dostałam mnóstwo od kumpeli. I teraz jak robiłam listę wyprawkową to otworzyłam jedno pudło i tylko policzyłam ile czego jest Mój małż musi w końcu zacząć się mobilizować i robić "szafkę na dziecko", tzn komodę na dziecięce ciuszki, bo w naszej szafie to już nic się nie zmieści. Na razie rzeczy dzieciucha leżą na kupie w kącie w garderobie, tylko miejsca coraz mniej bo rzeczy przybywa z każdym tyg, np. wczoraj kupiłam wanienkę
Stary 2013-08-30, 11:34   #2510
nattalli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lidkaa82 Pokaż wiadomość

Kurde dziewczyny jakoś nisko czuje ruchy tego mojego berbecia. Tak kojaże że powinny być na wysokości pępka teraz a ja wciąż czuje tak na wysokości gumki od gatek, lub odrobine powyżej. Jak to jest u was???
JA przez długi czas czułam poniżej pępka bardziej po lewej stronie. A teraz mam nawet odczucie że zaraz nad pępkiem od czasu do czasu dziecko się przemieści i wydaje mi się znowu że to chyba za wczesnie na takie miejsce ... to 18 tydzień, brzuszek mały chociaz rośnie.

26.05.2013 II kreseczki

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fs65gkig2xlf5.png
nattalli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 11:35   #2511
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez forester Pokaż wiadomość
Mi się z kurtek podobają np takie: http://www.pieknamama.pl/kurtka-rita-5014.html albo taka http://www.bonprix.pl/produkt/kurtka...779&return=ref , ale ceny mnie powalają- na jeden sezon to jest wysoka cena, choć boje się, że nie będę miała wyjścia :/

oj drogie są .... szkoda kasy na kurtkę na raz.
Ja poszukam w lumpkach- może coś trafię i koleżanka mówiła że ma taką jedną więc muszę przymierzyć
Stary 2013-08-30, 11:35   #2512
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Juz chcesz prac? Nie zakurzy sie?
Planuję wyprać teraz, bo mam miesiąc wolnego i leżę do góry tyłkiem i się nudzę Później zaczną mi się zajęcia. Pomyślałam, że popakuje je w świeże reklamówki, schowam do wolnej szafy i nic nie powinno się zakurzyć

Cytat:
Akkama kość ma już dobre 2 lata nie umie sobie z nią poradzić kupiliśmy chyba za 6 złoty to chyba kość krowy? On jej nawet nie potrafi podnieść On ma tyle zabawek, że szok w oddali leżą te, co pływają na balkonie w jego basenie i co jakiś czas przynosi je do domu.
To jak pies ma swój basen to ja już zazdroszczę Twojemu dzieciowi hehe
Stary 2013-08-30, 11:36   #2513
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez forester Pokaż wiadomość
Ja się jeszcze waham co zrobic z kurtką. Z jednej strony kusi mnie troche kupienie takiej z panelem, którego potem można użyć do noszenia w chuscie, ale z drugiej strony wcale nie wiem czy będę nosić zimą od razu...

Edytowane przez perfuzja
Czas edycji: 2013-08-30 o 11:40
perfuzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 11:45   #2514
magnusia
Zakorzenienie

Laski- rusza się!!!! i widać jak brzuch skacze na razie delikatnie ale ewidentnie się coś kokosi w środku
dziwne uczucie
Stary 2013-08-30, 11:45   #2515
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Ponieważ ja zamawiałam 2 razy i w sumie dwa razy się zawiodłam .A Akurat miał rzeczna której mi zależało i przy okazji licytowałam więcej rzeczy , żeby przesyłka mi się opłaciła .
I jeśli chodzi o jakoś to z jakością u niego średnio . Mam kilka rzeczy które na zdjęciach wyglądały cudnie a w rzeczywistości tragedia
U takich sprzedawców jak Dynia czy Julnata sa ciuchy z bonprixu lub z halensa, które nie trafiły do normalnej sprzedaży, przez jakieś wady. Nie są to podróbki a dokładnie to co w ofercie katalogowej. Tyle, że np mają jeden szew przeszyty krzywo, albo guma w spodniach nierówno wszyta, albo kieszeń jedna mniejsza. Bonprix tez nie wszystkie ciuchy ma jakościowo dobre - można się naprawdę naciąć. I tu jest dokładnie to samo. No ale czasem cena swoje robi i ja sama kupuję u takich sprzedawców. Mam jedne dresowe spodnie właśnie z źle wszyta gumą i jednym suwakiem na dole krótszym (nie widać tego wcale), kurtkę przeciwdeszczową z coś trochę krzywą kieszenią. No ale zapłaciłam za jedno i drugie po 6 zł więc mi tego nie szkoda

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ja się jeszcze waham co zrobic z kurtką. Z jednej strony kusi mnie troche kupienie takiej z panelem, którego potem można użyć do noszenia w chuscie, ar z drugiej strony wcale nie wiem czy będę nosić zimą od razu...
Ja zimowej kurtki ciążowej kupować nie będę na pewno. W grudniu jeszcze mrozów nie ma. A zawsze można założyć jeden sweter więcej - Choć pewnie wiele wtedy wychodzić i tak nie będę.
Moja koleżanka, która rodziła dwa lata temu w styczniu sprawiła sobie ciepłe poncho, w którego używa cały czas.

Idę dzisiaj ściąć moje kudły, bo już mnie szlag z nimi trafia. Nie dość, ze mam gęste włosy to jeszcze grube. Sciachałabym je na krótko ale pewnie skończy się tylko na podcięciu i mocnym wydegażowaniu.

Edytowane przez mezaga
Czas edycji: 2013-08-30 o 11:47
mezaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 11:53   #2516
katarzyniak
Rozeznanie

U mnie ruchy wyczuwalne już są od tygodnia A jestem w końcówce 17stego tygodnia. Jestem pewna na 100% że to są ruchy, tylko że czuje je bardzo nisko, na wysokości właśnie gumy od majtek ;p No i nie czuję ich systematycznie, tylko przeważnie rano/wieczorem i to są lekkie odczucia
02 czerwiec - pierwszy test,
08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739.
26 czerwiec - beta 51800 i serduszko

Wymiana kosmetyczna:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700
katarzyniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 11:55   #2517
lejdi_aga13
Rozeznanie

Cytat:
Laski- rusza się!!!! i widać jak brzuch skacze na razie delikatnie ale ewidentnie się coś kokosi w środku
dziwne uczucie
gratki!!

dziewczyny mam pytanie... 21 bylam u ginka 1 raz publicznie bo bolał mnie brzuch,było akurat miejsce w tym dniu a moj prywatny wyjechał na 2 dni. Powiedział,że trzeba bedzie sie polozyc w szpitalu jak bedzie bolał brzuch bo dosc napięty jest, dostałam skierowanie . Pojechałam do mojego gina nastepnego dnia jak wrocił i mowił,ze jest OK mam duzo lezec odpoczywac ,na usg wszystko ok przy badaniu OK ale jak ebdzie bolał mam jechac. Od 2h boli jak na @ dosc mocno ,coraz w sumie mocniej do tego strasznie mnie bolą plecy z tyłu tak nagle. Myśle czy jechac do tego szpitala bo moj nie odbiera-dzis jest na porodowce wlasnie z tego co wiem. I czy to z 21 skierowanie do szpitala moze byc wazne dalej?
Julia Renata 28.01.2014 11:30

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz

Edytowane przez lejdi_aga13
Czas edycji: 2013-08-30 o 11:56
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 11:57   #2518
cherubinka
Zadomowienie

Cytat:
dziwne uczucie
A jednak ...super

Lejdi, ja bym jechała jak najszybciej na IP, bez względu na to czy skierowanie jeszcze ważne.

Edytowane przez cherubinka
Czas edycji: 2013-08-30 o 11:59
Stary 2013-08-30, 11:58   #2519
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
ja ogólnie raczej ciuchów przez neta nie kupuje ale że to tylko na ciąże to stwierdziłam że popatrze i jakby cena była w miare ok to pewnie bym kupiła ale skoro mówisz że gościu nie za dobry to sobie daruje i poszukam innego. Poza tym ciągle mam nadzieje że w ciucholandzie coś mi się trafi
Stary 2013-08-30, 11:58   #2520
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:

No rzeczywiście dzisiaj masz duży brzuszek wyjątkowo

Cytat:
Napisane przez isia4891 Pokaż wiadomość
Niestety wiem o czym mówisz, ja mimo że mam pracę, to szukałam w swoim kierunku pracy poltorej roku,w między czasie skończyłam kurs z księgowości i dupa , 400 osób na 1 miejsce, 200 osób, nie wspomnę o testach na stanowiska państwowe.... jednym słowem umowy smieciowe , albo praca bez umowy...w galerii pracowałam dawno temu na studiach było to inne czasy lepsze. Niedawno też pracowałam 3 tyg bo myślałam , że pogodzie dwa pół etaty...ale nie dało się zmieniali grafik z dnia na dzień...zero organizacji...nieplatne zebrania przed praca....tak wygląda zielona wyspa
No właśnie te nasze Kielce, mimo że kocham to miasto, to zero przyszłości w Nim

Cytat:
dziwne uczucie
_Shiloh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości