|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
hej
mnie wczoraj @ dopadła, wszystko, jak na złość, ale już lepiej, dzisiaj odpoczywam w domu, może wieczorem gdzieś się wybiorę i zobaczę, jak z naszymi tańcami, na ktore co tydzień jeździmy, już mi się powoli nie chce, no ale.. dziś postaram się ładnie trzymać, bo wczorajszy wieczór woła o pomstę do nieba lecę Was nadrabiać |
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, mnie też gubi żarcie na noc...
ja do późnego popołudnia mogę nic nie jeść, bo mi się nie chce, a potem
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3753 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja też cały dzień ładnie, a na wieczór to bym konia z kopytami zjadła-wczoraj się trochę opanowałam-bo do jajka na miękko zjadłam malutką kromeczkę z wędliną i paprykę dzień doberek! jak fajnie,że dziś piątek i siedzę w pracy aby do 12,bo później odwiedza mnie koleżanka i pojedziemy sobie rowerkami gdzieś,pewnie nad wisłę,pogadamy,ach!
|
||||
|
|
|
#3754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Biedna Ty przez ta @
![]() Tatuś dobry, ale na początku mnie wkurzył, bo mi pokazał stronę ze promocje i mówi, ze dobre zniżki i może coś chce, a potem wybrałam sobie bluzę i skarpetki a on stwierdził, ze tylko skarpetki w sumie mi kupi ale jakoś go przekonałam a sam ma po kilka koszulek z krótkim, długim rekawem oddychajacych i pełno innych rzeczy do biegania ![]() Dzien dobry obudzilam sie rano i w głowie juz miałam jakieś grzeszne śniadanie, ale szybko Wam o tym mowie! Będzie dietkowy dzien, o
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2013-08-30 o 09:03 |
||
|
|
|
#3755 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dzisiaj mam znowu pościk na śniadanko zjadłam chlebek z jajkiem na twardo i ogórkiem, do pracy wzięłam jabłko i sobie zjem ok 13 (dozwolone w diecie), a na wieczór zrobię jakąś pysznościową zupkę z warzywami i kurczakiem |
||
|
|
|
#3756 |
|
Konto usunięte
|
Hejka. Właśnie zjadłam śniadanie i siedzę przy kawie
Jakieś mam ciężkie dni ostatnio, chyba depresja mnie dopada powoli...
|
|
|
|
#3757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Shine, powodzenia
![]() Trax, proszę pocwiczyc, uśmiechnąć sie i nie ma depresji! ![]() Ja zjadłam omleta i biorę sie za nauke ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3758 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3759 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie na patelni już dawno teflonu nie ma cały zeskrobany jest. Cytat:
a węgle raz jeden wybaczę bo wiema jaka u ciebie była sytuacja. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jakie ja mam zakwasy Ałłłłaaa
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2013-08-30 o 09:57 |
|||||||
|
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
Czuję się niegodna zaglądać tutaj. Wczoraj zjadłam chyba wszystko co było możliwe do zjedzenia i czuję się jak kupa teraz. Zresztą i tak mnie żołądek boli
|
|
|
|
#3761 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja ostatnie mam ataki nerwowego głoda, jadłabym wszystko i to głównie pod wieczór |
|
|
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie ja tak miałam wczoraj - najpierw się zdrzemnęłam godzinkę, później zjadłam obiad, zdrzemnęłam się znowu a potem to szło już wszystko.
|
|
|
|
#3763 |
|
Konto usunięte
|
Zbliża się nowy miesiąc i pora na ogarnięcie się
|
|
|
|
#3764 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
o dziwo po tych węglach mam wagę 67,4 ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42537475]Zbliża się nowy miesiąc i pora na ogarnięcie się [/QUOTE]a mi się zbliża poniedziałek, kolejne ważenie
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2013-08-30 o 11:28 |
|||
|
|
|
#3765 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42537475]Zbliża się nowy miesiąc i pora na ogarnięcie się
[/QUOTE]
takie myślenie lubię laski, co jest? ogarniamy nie ma żadnej depresji! trzeba się cieszyć z małych rzeczy ![]() zobaczcie ile już za nami, razem przespamowałyśmy styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień... więc co teraz? teraz pora dokończyć dzieło i spamować przez wrzesień, październik, listopad i grudzień KTO JEST ZE MNĄ? ihaha a w Sylwestra...... w Sylwestra będziemy najpiękniejszymi lachonami na świecie a w ogóle to siema z rana dzisiejszy dzień zaczęłam standardowo od kawy i niestandardowo od grzanek z masłem i czosnkiem. i tak sobie siedzę i śmierdzę w nadziei że coś z moim gardłem się polepszy
|
|
#3766 | ||
|
Tajka
|
Hej dziewuszki
![]() Czym się, w hantlach, różnią obciążniki monster od laubr ? Bo na allegro widzę jedne z tym opisem, a drugie z innym
|
|
#3767 | ||
|
Rozeznanie
|
Nie dziękuję
![]() Cytat:
Cytat:
chyba nikt nie trwa na diecie bez żadnego grzeszku tzn. ktoś tam może trwa, ale nie znam |
||
|
|
|
#3768 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle to przyznawać się ile od stycznia poleciało z wagi i cm każdej JEśli nie ma spadków to coś jest nie tak i pora na serio spiąć tyłek, no bo skoro już tu jesteśmy to chcemy coś zmienić nieee?Ja i tak pewnie należę do czołówki marudzących, ale żeby nie było bo od stycznia pełne 8kg spadło no i jakieś ponad 50cm w obwodach To jest coś ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Aaaaaaaaa i zapomniałam o najważniejszym Kolejny Shred level 2 za mną |
|
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
traxx no to pod koniec grudnia każda będzie musiała zrobić wielkie porównanie
![]() nie motywuje Was to? mnie tak
|
#3770 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Hej
Chciałabym Wam powiedzieć że chce wrócić...jako dojrzalsza Ania. Kupilam karnet ns silownie i ide od wtorku. Dużo myślałam i chyba nie jestem gotowa na związki. Chce poświęcić czas dla Siebie i syna. Oboje idziemy na Angielski od września. Planuje wyjazd za granicę i zacząć od początku. Mądrzejsza przez doświadczenia z kilku lat. Wiem że ostatnio zachowywałam się irracjonalne... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie ze spacerku, przyjemnie na dworze
oczywiście zaszłam do Rossmana i do jeszcze jednej drogerii kupiłam szampon do włosów, lakier do paznokci, dwie odżywki tyż do pazurów i jedwab CHI a miałam oszczędzać ciągle się łamią, w ogóle nie mogę wyhodować choć trochę dłuższych ![]() Cytat:
To straszne jest wieczorami... kiedy człowiek chce przestać wciągać, a tu gęba sama miele dalej Cytat:
no moje @ są niefajne... ale dobrze, że mam długie cykle to jakby rzadziej @ przychodzi ![]() Grunt, że dał się przekonać ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42535469]Hejka. Właśnie zjadłam śniadanie i siedzę przy kawie Jakieś mam ciężkie dni ostatnio, chyba depresja mnie dopada powoli... [/QUOTE]Żadnej depresji! ja wiem, że jesień się zbliża, mi też niefajnie z tego powodu, chodzę jakaś ospała i bez życia, ale nie możemy uzależniać swojego szczęścia od pogody nie będzie ona nami rządzić fajne laski z nas! U mnie jeszcze trochę jest
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3773 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba się otrząsnąć i walczyć dalej Cytat:
kocham Cię ![]() Cytat:
będę tu chyba zawsze [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42538282]Aaaaaaaaa i zapomniałam o najważniejszym Kolejny Shred level 2 za mną No! ogarnęła się i przeszła do rzeczy
|
|||
|
|
|
#3774 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A CO DO RESZTY: masz całkowitą rację ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42538282]Ogarniamy i spamujemy dalej ![]() Tak w ogóle to przyznawać się ile od stycznia poleciało z wagi i cm każdej JEśli nie ma spadków to coś jest nie tak i pora na serio spiąć tyłek, no bo skoro już tu jesteśmy to chcemy coś zmienić nieee?Ja i tak pewnie należę do czołówki marudzących, ale żeby nie było bo od stycznia pełne 8kg spadło no i jakieś ponad 50cm w obwodach To jest coś ![]() Aaaaaaaaa i zapomniałam o najważniejszym Kolejny Shred level 2 za mną !a te spadki, jak już Ci wcześniej pisałam są super! zawsze jak się będziesz dołować pomyśl ile już osiągnęłaś i to tylko Twoja zasługa, nikogo i niczego innego Cytat:
ja sobie obiecałam, że fajnie by było zobaczyć 5 z przodu Jak już jestem blisko tej 60,to wiem że jestem w stanie to osiągnąć. Także do końca roku 5 z przodu na 100% A motywacje mam podwójną, bo 28.12 wesele mojego kuzyna Obiecałam sobie kupić obcisłą sukienkę ![]() Cytat:
a co z D., chyba zmiana na dojrzalszą Anię nie spowoduje skreślenie go totalnie?Moja mama ma za tydzień imieniny. Robimy jej z siostrą tartę z kremem i białą czekoladą i borówkami . Także przez cały tydzień obiecałam sobie nie grzeszyć i wtedy dopiero ją zjem
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2013-08-30 o 12:46 |
||||||||
|
|
|
#3775 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42538518]No właśnie, a byłby wielki wstyd gdyby nie było spadków po roku czasu lub było gorzej
Musimy się pilnować i to bardzo dokładnie! do roboty ![]() Cytat:
za ogarnięcie się, no i za początki z angielskim Rossmann w dodatku po drodze na uczelnię. Boziu daj piniążka ![]() miiiiłość rooośnie woookół naaasss Cytat:
5 z przodu! ![]() mnie uszczęśliwiłoby 62 kg pod koniec roku znam siebie i wiem, że od października będzie mniej czasu na myślenie o jedzeniu, ciągle zajęcia, ciągle w biegu, a wieczorem pokusy, znajomi, alkohol... tak łatwo iść w tango ale będę robiła co w mojej mocy, żeby ta waga ciągle z miesiąca na miesiąc choć troche spadała i marzy mi się 62 kg w grudniu
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-08-30 o 13:11 |
||
|
|
|
#3776 |
|
Konto usunięte
|
Ja natomiast nie chcę po prostu widzieć ,,7'' z przodu na mojej wadze
I będę zadowolona, bardziej mi zależy na wyglądzie dlatego będę się starała pracować nad tym Zaliczyłam właśnie 40 min hula hop
|
|
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jako przyjaciolka![]() Wlasnie obmyslam plan jak polaczyc to z praca, ostatnim semestrem kosmetyki ![]() Co do wagi planuje 80kg do konca roku
|
|
|
|
|
#3778 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42539778]Ja natomiast nie chcę po prostu widzieć ,,7'' z przodu na mojej wadze
I będę zadowolona, bardziej mi zależy na wyglądzie dlatego będę się starała pracować nad tym Zaliczyłam właśnie 40 min hula hop [/QUOTE]znam ból siódemki z przodu i zgadzam się - jest okropna nie chcemy jej ![]() 40 min? łooł nieźle atakujesz boczki ![]() Cytat:
![]() organizacja jest najważniejsza za wagę ile teraz ważysz?
|
|
#3780 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

ja do późnego popołudnia mogę nic nie jeść, bo mi się nie chce, a potem

Kolejne placki rzucamy na placka poprzedzającego i ściera znów na górę

ja nie wiem jak będę wstawała po niedzieli o 6 
ale nadrobiłam Was, jestem na bieżąco

Jakieś mam ciężkie dni ostatnio, chyba depresja mnie dopada powoli...

. Od jutra już znów będzie sport w 100%, do tego dietka i ładnie się trzymamy 

nie ma żadnej depresji!
trzeba się cieszyć z małych rzeczy 

kupiłam szampon do włosów, lakier do paznokci, dwie odżywki tyż do pazurów i jedwab CHI
ciągle się łamią, w ogóle nie mogę wyhodować choć trochę dłuższych
ja wiem, że jesień się zbliża, mi też niefajnie z tego powodu, chodzę jakaś ospała i bez życia, ale nie możemy uzależniać swojego szczęścia od pogody
będę tu chyba zawsze
za ogarnięcie się, no i za początki z angielskim