|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
najpierw był ślub, a potem siedzieli na weselu
![]() Cytat:
ale jeszcze nad tym pomyślę, bo nie wiem czy u nas będzie się dało taki długi stół PM zrobićKaEs wiem, że taki zabobon jest, ale dla mnie to strasznie głupie jest
|
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
justynkie, to był żart
![]() Przecież jasne jest, że nie zaprosiłabym świadkowej bez partnera, btw - osoby samotnej też nie, bo uważam, że nie mam prawa skazywać druhnę i drużbę na siebie bez ich zgody ![]() Napisałam, że najchętniej zaprosiłabym ją samą, bo nie lubię jej partnera. Nie napisałam, że planuję tak zrobić.
|
#3693 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
|
|
#3695 |
|
Rozeznanie
|
To nie takie proste, trzeba najpierw uprzedzc o slubie i moj TZ musi zostac uznany przez skarbowke.... Znajomych corka hajtnela sie w PL i w Szwedzkich papierach jest nadal Panna...
|
#3696 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3697 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
a ja na szczęście lubię wszystkie osoby towarzyszące naszych gości... no może poza żonką kuzyna, która zaprosiła mnie samą na ich ślub ... ale byłam wtedy zła... a dobrze wiedziała, że jestem z moim P. już długo. Charakterek też ma niezły
Z kolei mam problem, bo mąż świadkowej miał kiedyś jakąś kłótnię z moim tatą i niezbyt się lubią, dlatego wolałabym abyśmy my siedzieli ze świadkami przy okrągłym stole (akurat 6 osób), a rodzice przy osobnym. może posadzę razem rodziców, teściów i naszych braci (razem 10 osób z os. tow.) ? co o tym sądzicie?
|
#3699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chciałabym, aby nasi Rodzice się zintegrowali
|
|
#3701 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
że usiądą sami a spotyka sie z nimi bedą tylko na parkiecie?![]() ![]() Cytat:
czytam i czytam ten wierszyk i nie widze nic niestosownego w ostatnim zdaniu. ![]() Cytat:
Cytat:
)Magdalenka - mam prośbę czy mogłabyś wrzucic jeszcze raz zdjęcie twoich kolczyków z apartu na uchu? nie znalazłam ich w żadnym sklepie stacjonarnym a chciałabym jeszcze raz im się przyjrzeć
|
|
#3702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z obserwacji wiem, że na weselach rodzice młodych często biegają między stołami, przysiadają się do gości. Zawsze jest ktoś z rodziny kiogo nie widzieli przez lata i wesele to miejsce żeby trochę pogadać. Pytają czy czegoś komuś nie brakuje itd. Więc większe jest prawdopodobieństwo że będą chcieli usiąść z rodziną niż rodzicami TŻ. Moi rodzice na pewno nie będą siedzieć z rodzicami TŻ. Lubią się ale nie znają się na tyle dobrze żeby spędzać razem całe wesele. Poza tym mój tata ma dość kontaktów z teściami mojej siostry i zawsze powtarza że to JEJ rodzina a dla niego wciąż obcy ludzie. Mimo że bardzo się lubią Ale też były na początku wspólnie spędzane święta, częste odwiedziny. Nic na siłę.
|
|
#3703 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
hej dziewczyny?
gratuluje wszystkim pmkom ktore maja rok do slubu jutro wyjezdzam najpierw do kuzynki,w ndz do babci wiec marna szansa ze zajrze do was, dopiero w przyszly weekend. prosze nie produkowac za duzo!! w pon bede dzwonic i zapisywac sie do mori lee na przymiarki. po powrocie dam wam znac na kiedy sie umowilam. buziaki! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje MINUS JEDEN wszytkim PMkom!
Nasi rodzice beda siedzieli ze swoimi rodzinami. Patrzcie, piekna KROTKA suknia i cudowny slub, bardzo klimatyczny. http://www.sebastians.pl/2013/08/mar...iek-bialystok/ Nie wiem czu pamietacie, ale probowalam wziac tego foto, ale calkiem mnie olal. Az do niego zadzwonilam i potem znowu cisza. Szkoda, ze taki olewczy stosunek ma do klientow. A moze tylko do mnie? |
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
My bedziemy miec dlugi stol i obok nas bedzie siedziala moja siostra cioteczka(swiadkowa) ze swoim narzeczonym plus swiadek Tz(przyjaciel) z zona. I chcialabym jeszcze przyjaciol i inne rodzenstwo cioteczne, nie pamietam dokladnie ile par sie tam zmiesci ale niedlugo bedziemy na sali to policze
obstawiam, ze 6/7 par spokojnie. A stoly beda ustawione w dwie literki 'c' . Poczatkowo chcielismy okragle stoly ale uznalismy, ze nie sprzyjaja integracji gosci.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chyba macie rację dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
|
|
#3707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prześliczna cerkiew, fajny klimat całego wesela, na ludowo ale elegancko. Chyba Świat_Katarzyny pisała że te zdjęcia które wrzucasz są takie piękne, że u nas w PL nie da się zrobić takiego ślubu. A mi się wydaje, że to kwestia obróbki zdjęć. Te zdjęcia Opiumalfy są jakby przydymione? Nie znam się na tym więc nie umiem fachowo tego nazwać. I to sprawia że widzimy taki elegancki efekt. Teraz jest idealny przykłąd na to, gdyby nie polskie podpisy oraz parę ludowych elementów, dałabym sobie rękę uciąć że to było za granicą.
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
rodzice pelnia taka role,czuwaja nad wszystkim za to na poprawinach, gdzie ten 2 dzien jest juz na spokojnie beda mieli okazje do wspolnych integracji Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co poradze jak koles to palant.
|
|
|
|
|
#3710 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
GRATULACJE !!!! ![]()
|
||
|
|
|
#3711 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3712 |
|
Zadomowienie
|
Ooo widzę GD na tapecie
byłaś już gdzieś w salonach? Ja umówiłam się do Celebrity Bridial i do Madonny na jutro![]() U mnie świadkową będzie siostra (panna) a przy tż będzie jego przyjaciel (już żonaty od lipca). Świadkowie ze swoimi partnerami będą siedzieć przy stole razem z nami. Będą u nas 3 rzędy stołów, po mojej stronie rodzice, dziadkowie, wujostwo i reszta rodziny, rząd środkowy to znajomi, przyjaciele i młodsze kuzynostwo, a po stronie tż jego rodzina - tak to widzę ![]() Opiumalfa, widzę, że znasz się na foto możesz mi powiedzieć co sądzisz o zdjęciach tego pana: https://www.facebook.com/photoyoung..../photos_albums to nasz foto i kam
Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2013-08-30 o 12:44 |
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzialam sesje ktora Ci chyba wczoraj wkleilam? |
|
|
|
|
#3714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Planuję Madonne na pierwszy ogień bo mają suknie Gala i może uda mi się zmierzyć moją ukochaną Gala Bora.
|
|
#3715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
swiat_katarzyny Bardzo proszę. Te kolczyki tyle mi nerwów napsuły, że szok. Bransoletki nadal nie znalazłam. Byłam u kilkunastu jubilerów i nie ma bransoletki pasującej do nich w moim rozmiarze (17, ewentualnie 18). Zmniejszać nie chcą, bo nie wszyscy mają pracownię. Apart też nie zmniejszy mi tej http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,6694 . Już pisałam o tym. Szukam dalej i się nie załamuje
![]() IMG_5157.jpgIMG_5172.jpgIMG_5175.jpg Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-08-30 o 12:54 |
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
TZ przedluzaja umowe
mial do listopada ale dzis pytal i mu przedluzaja. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3718 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio byłam w Madonnie i mam tam wybraną swoją suknię numer 1 ale chciałam jeszcze pooglądać inne.
|
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
moje tez. ale jest bardzo drogi i ma zajeta nasza date. wiec po problemie. i dobrze bo bym sobie chyba w brode plula. Bo sowita zaliczka dla Rutko juz zaplacona.
Cytat:
Zdjecia detali zawsze dobrze wygladaja na zdjeciach i kazdy je lubi a wiadomo, ze na bloga nie wrzuca sie 400zdjec tylko wybrane, najlepsze. Ja uwielbima zdjecia detali! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

j
ale jeszcze nad tym pomyślę, bo nie wiem czy u nas będzie się dało taki długi stół PM zrobić

mega mi sie podobala ale nie na moj budzet 
Mam wypisanych z 10 kiecek, zobaczymy czy akurat te będą odpowiednie dla mojej figury czy w ogóle coś innego 

czy mogłabyś wrzucic jeszcze raz zdjęcie twoich kolczyków z apartu na uchu? nie znalazłam ich w żadnym sklepie stacjonarnym a chciałabym jeszcze raz im się przyjrzeć