Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-30, 13:28   #3781
anulciak85
Zakorzenienie

Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42539899]A ile aktualnie ważysz?[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
znam ból siódemki z przodu i zgadzam się - jest okropna nie chcemy jej
wesele? oo... to udanej zabawy Wam życzę

organizacja jest najważniejsza

za wagę ile teraz ważysz?
87... i ja nie pogradze 7 z przodu jak Wy...przyjme z radoscia

No niestety na wesele cale nie ide bo mam w niedziele na rano do pracy...
Stary 2013-08-30, 13:35   #3782
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
87... i ja nie pogradze 7 z przodu jak Wy...przyjme z radoscia

No niestety na wesele cale nie ide bo mam w niedziele na rano do pracy...
Do grudnia dasz radę zbić te 7kg Musisz się postarać by tak było
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:41   #3783
anulciak85
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42540198]Do grudnia dasz radę zbić te 7kg Musisz się postarać by tak było [/QUOTE]
I tak zrobie!
Stary 2013-08-30, 13:43   #3784
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Chciałabym Wam powiedzieć że chce wrócić...jako dojrzalsza Ania.
Kupilam karnet ns silownie i ide od wtorku. Dużo myślałam i chyba nie jestem gotowa na związki. Chce poświęcić czas dla Siebie i syna. Oboje idziemy na Angielski od września. Planuje wyjazd za granicę i zacząć od początku. Mądrzejsza przez doświadczenia z kilku lat.
Wiem że ostatnio zachowywałam się irracjonalne...
To trzymam za tą dojrzalszą Anię

Cytat:
Rossmann mam teraz przymusowy odwyk, ale jak od października wrócę do MS to mam R. niedaleko domu, nawet nie 5 minut w dodatku po drodze na uczelnię. Boziu daj piniążka
Ja teraz mam do Rossmana 10 minut i jest moją zgubą jakbym miałam pod nosem i to jeszcze "po drodze" tak jak Ty to chybabym oszalała codziennie bym tam była zresztą w moim Rossmanie to panie już mnie dobrze znają

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42539778]
Zaliczyłam właśnie 40 min hula hop [/QUOTE]

Brawo
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:47   #3785
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Czuję się niegodna zaglądać tutaj. Wczoraj zjadłam chyba wszystko co było możliwe do zjedzenia i czuję się jak kupa teraz. Zresztą i tak mnie żołądek boli
też miewam takie wieczory dasz radę się podnieść
Cytat:

laski, co jest? ogarniamy nie ma żadnej depresji! trzeba się cieszyć z małych rzeczy ooo patrzcie jaka krowa fajna:

zobaczcie ile już za nami, razem przespamowałyśmy styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień... więc co teraz? teraz pora dokończyć dzieło i spamować przez wrzesień, październik, listopad i grudzień KTO JEST ZE MNĄ? ihaha

a w Sylwestra...... w Sylwestra będziemy najpiękniejszymi lachonami na świecie
krowa
ja całe życie na wizażu nie zamierzam stąd uciekać aż osiągnę cel
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42538282]
Tak w ogóle to przyznawać się ile od stycznia poleciało z wagi i cm każdej JEśli nie ma spadków to coś jest nie tak i pora na serio spiąć tyłek, no bo skoro już tu jesteśmy to chcemy coś zmienić nieee?

Aaaaaaaaa i zapomniałam o najważniejszym Kolejny Shred level 2 za mną [/QUOTE]
Ja już mówiłam, że od stycznia to mam up&down jedyna zmiana to brzuch, mam widoczniejsze mieśnie, trochę mneij tłuszczu. A i uda dalej tłuste ale mówiłam, że zapierdzielam od września. łatwiej będzie mi się pilnowac, bo w szkole 7 h dziennie, tam zawsze jem ładnie nie daję się jakimś smakołykom a teraz jak siedze w domu, to jem wszystko co jest pod ręką..
za shreda
Cytat:
ale będę robiła co w mojej mocy, żeby ta waga ciągle z miesiąca na miesiąc choć troche spadała i marzy mi się 62 kg w grudniu
trzymam
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42539778]

Zaliczyłam właśnie 40 min hula hop [/QUOTE]

Jejku, znowu już dotychczas za dużo węgli wpadło i to z pieczywa wrrrr... no nic, do końca dnia dużo czasu, będę już omijać węgle. Zjem na pewno omleta z jakimś jogurtem może orzeszki i wiórki kokosowe wpadną też, coby tłuszczy dostarczyć
tylko musze pierw iść na zakupy

Dziś trening- 100 minut, dużo grania Normalnie czuję się przemęczona bardzo, obolała, poszłabym na basen na regenerację
ale to może w niedzielę
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:48   #3786
Konto usunięte

Cytat:
I tak zrobie!
Trzymam
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:52   #3787
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

Dżo sportowcu nasz łatwiej Ci się pilnuje w okresie szkolnym niż w wakacje? ja mam chyba odwrotnie

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:53   #3788
shine_on
Rozeznanie

Heroine86 ja też mam lipę z paznokciami, ale mi się rozdwajają dosłownie od kiedy pamiętam od podstawówki autentycznie teraz robię kurację odzywką Eveline diamentową, ma skrajne opinie (chociaż ta 8w1 jest mocniejsza i to głownie na nią psioczą), ale ja w zeszłym roku pięknie dzięki niej zapuściłam paznokcie. Później zrobiłam hybrydowy, zdjęłam go metodą zgryzająco-zrywającą i tyle widzieli ładne paznokcie no i teraz walczę znowu, a taki piękny lakier ostatnio kupiłam, Golden Rose dający efekt cukrowej posypki

Cytat:
mnie uszczęśliwiłoby 62 kg pod koniec roku znam siebie i wiem, że od października będzie mniej czasu na myślenie o jedzeniu, ciągle zajęcia, ciągle w biegu, a wieczorem pokusy, znajomi, alkohol...
tak łatwo iść w tango
ale będę robiła co w mojej mocy, żeby ta waga ciągle z miesiąca na miesiąc choć troche spadała i marzy mi się 62 kg w grudniu
Ja chcę w końcu tą 5 z przodu nieszczęsną zobaczyć... Już jestem kurde blisko, ale to jak zwykle, wielokrotnie byłam blisko i dupa ale mi jesienią jest łatwiej, bo mniej się wychodzi, mniej grillów i spotkań towarzyskich
shine_on jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:53   #3789
kisiej25
Tajka

Właśnie wtopiłam widelec w 175g melona i 175g arbuza.
Jak fajnie mieć wagę kuchenną, mam taką zajawkę na ważenie produktów haha. 112 kcal.
I zaczęłam prowadzić swój drugi dziennik dietetyczny na stronce http://www.fatsecret.pl/.
Niby prowadzę w excelu i porównuję potem dane fatsecret z ilewazy, ale fs samo mi podlicza kalorie i mogę produkty dodawać. Fajna sprawa.
Jak dobrze dzisiaj pójdzie, to dostarczę sobie równo 1500 kcal. Nigdy mi się to nie zdarzyło haha.
Miałam iść na rower, ale obawiam się, że zaraz deszcz spadnie
Od września będę chodzić na basen, karnet wykupuję

A co z tymi hantlami ?
Ktoś mi powie, czym różnią się monster od laubr ?

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:53   #3790
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
t
Dziś trening- 100 minut, dużo grania Normalnie czuję się przemęczona bardzo, obolała, poszłabym na basen na regenerację
ale to może w niedzielę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-08-30, 13:58   #3791
kisiej25
Tajka

Cytat:
Dżo sportowcu nasz łatwiej Ci się pilnuje w okresie szkolnym niż w wakacje? ja mam chyba odwrotnie
U mnie łatwiej w czasie roku szkolnego było.
To przez to, że jadłam śniadanie o 7, szłam do szkoły, w szkole II śniadanie o 11:30, wracałam do domu koło 15 , jadłam obiad koło 16, uczyłam się/oglądałam seriale/grzebałam po internecie, jadłam kolację koło 20. I to wszystko.
I ćwiczyłam.
Najzabawniejsze jest to, że najwięcej ćwiczyłam w kwietniu , tj. miesiąc przed maturami , kiedy to powinnam skupić się na nauce .
Wtedy dzień w dzień zaliczałam HH, Mel B i co jakiś czas Tiffany. Codziennie skakanka i .

Cytat:

ale to może w niedzielę

Edytowane przez kisiej25
Czas edycji: 2013-08-30 o 13:59
Stary 2013-08-30, 14:00   #3792
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co, rok temu miałam tak, że w wakacje pilnowałam się na maxa i spadłam do 60 kg czyli jakies 7 kg poszło w dół, a teraz? nie potrafię ogarnąć się i od września sobie układam plan jedzeniowy, ćwiczeniowy i nie tylko planuję poświęcić WIĘCEJ czasu na maturalne przedmioty i za angola się biorę na poważnie po Twoich radach coraz więcej czytam i więcej rozumiem czytam na głos i próbuję zapamiętać to, co przeczytałam, przetłumaczam sobie w głowie i mówię do lustra pomaga! Chociaż ostatnio zaniebałam to, ale teraz od września już na poważnie będę odrabiała zadania domowe (które zawsze olewałam) Będzie dobrze Dziś dowiedziałam się, że w moim liceum będzie uczyła moja siostra cioteczna angielskiego ale nie moją grupę na szczęście (byłaby presja, której bym nie zniosła..)
Cytat:
Napisane przez shine_on Pokaż wiadomość

Ja chcę w końcu tą 5 z przodu nieszczęsną zobaczyć... Już jestem kurde blisko, ale to jak zwykle, wielokrotnie byłam blisko i dupa ale mi jesienią jest łatwiej, bo mniej się wychodzi, mniej grillów i spotkań towarzyskich
a ile wazysz aktualnie?
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 14:06   #3793
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine86 ja też mam lipę z paznokciami, ale mi się rozdwajają dosłownie od kiedy pamiętam od podstawówki autentycznie teraz robię kurację odzywką Eveline diamentową, ma skrajne opinie (chociaż ta 8w1 jest mocniejsza i to głownie na nią psioczą), ale ja w zeszłym roku pięknie dzięki niej zapuściłam paznokcie. Później zrobiłam hybrydowy, zdjęłam go metodą zgryzająco-zrywającą i tyle widzieli ładne paznokcie no i teraz walczę znowu, a taki piękny lakier ostatnio kupiłam, Golden Rose dający efekt cukrowej posypki
Ja miałam silne, mocne paznokcie przed ślubem... i podkusiło mnie żeby właśnie na ślub pier.do.lnąć sobie tipsy bo dwa paznokcie miałam trochę krótsze od reszty... no i teraz mam bajzel z nimi nie mogę ich doprowadzić do ładu dodatkowo dużo siedzę w kuchni, moczę je ciągle w wodzie... ;/ odżywki Eveline przetestowałam chyba wszystkie... już miałam wrażenie, że jedna z nich działa, ale tylko odstawiłam i znów była postanowiłam jeszcze raz jej dać szansę- tym razem kupiłam SOS dla kruchych i łamliwych paznokci i też gów.no! W ogóle naczytałam, że ta odżywka jest bleeee, bo zawiera formaldehyd, który niszczy płytkę... ogólnie mogę podsumować, że te odżywki akurat na moje paznokcie nie podziałały... teraz kupiłam firmy Ados, nie ma tego formaldehydu w składzie. Zobaczymy... chociaż i tak myślę, że raczej powinnam postawić na jakieś tabletki czy cuś... może kupię Capivit A+E forte? Słyszałam, że dobry tylko kurde na każdego działa co innego...
Stary 2013-08-30, 14:16   #3794
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

Cytat:
obyś miała tą 5 !

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość

A co z tymi hantlami ?
Ktoś mi powie, czym różnią się monster od laubr ?
monster są sześciokątne

laubr są okrągłe

google nie boli

Cytat:
wiesz co, rok temu miałam tak, że w wakacje pilnowałam się na maxa i spadłam do 60 kg czyli jakies 7 kg poszło w dół, a teraz? nie potrafię ogarnąć się i od września sobie układam plan jedzeniowy, ćwiczeniowy i nie tylko planuję poświęcić WIĘCEJ czasu na maturalne przedmioty i za angola się biorę na poważnie po Twoich radach coraz więcej czytam i więcej rozumiem czytam na głos i próbuję zapamiętać to, co przeczytałam, przetłumaczam sobie w głowie i mówię do lustra pomaga! Chociaż ostatnio zaniebałam to, ale teraz od września już na poważnie będę odrabiała zadania domowe (które zawsze olewałam) Będzie dobrze Dziś dowiedziałam się, że w moim liceum będzie uczyła moja siostra cioteczna angielskiego ale nie moją grupę na szczęście (byłaby presja, której bym nie zniosła..)
oooo cieszę się, że robisz postępy z angolem! i oczywiście trzymam za plany wrześniowe!

kurde, jak fajnie by było jakby nam wszystkim wyszło

Stary 2013-08-30, 14:22   #3795
shine_on
Rozeznanie

Cytat:
a ile wazysz aktualnie?
Na dzień dzisiejszy 62,5 taaa było juz 62,0, no ale później siostra przyjechała, to się jadło to i tamto, w sumie i tak nie jest źle

Cytat:
Ja miałam silne, mocne paznokcie przed ślubem... i podkusiło mnie żeby właśnie na ślub pier.do.lnąć sobie tipsy bo dwa paznokcie miałam trochę krótsze od reszty... no i teraz mam bajzel z nimi nie mogę ich doprowadzić do ładu dodatkowo dużo siedzę w kuchni, moczę je ciągle w wodzie... ;/ odżywki Eveline przetestowałam chyba wszystkie... już miałam wrażenie, że jedna z nich działa, ale tylko odstawiłam i znów była postanowiłam jeszcze raz jej dać szansę- tym razem kupiłam SOS dla kruchych i łamliwych paznokci i też gów.no! W ogóle naczytałam, że ta odżywka jest bleeee, bo zawiera formaldehyd, który niszczy płytkę... ogólnie mogę podsumować, że te odżywki akurat na moje paznokcie nie podziałały... teraz kupiłam firmy Ados, nie ma tego formaldehydu w składzie. Zobaczymy... chociaż i tak myślę, że raczej powinnam postawić na jakieś tabletki czy cuś... może kupię Capivit A+E forte? Słyszałam, że dobry tylko kurde na każdego działa co innego...
No to może faktycznie powinnaś zadziałać od środka... formaldehyd działa tak, że paznokcie robią się twardsze bo się przed nim "bronią". Ja to zresztą gdybym nie malowała, to by się nie rozdwajały, kosmetyczka mojej babci powiedziała, że to reakcja na zmywacz do paznokci. Ale co ja zrobię, że nie lubię mieć niepomalowanych
Stary 2013-08-30, 14:25   #3796
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Hej, wstałam o 7 ja nie wiem jak będę wstawała po niedzieli o 6
Masakra.
6 rano to prawie południe

Madzia za bieganie zazdroszcze wypadu, musiało być świetnie

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42535469]Hejka. Właśnie zjadłam śniadanie i siedzę przy kawie Jakieś mam ciężkie dni ostatnio, chyba depresja mnie dopada powoli...[/QUOTE]

Nie czekaj biernie aż Cię dopadnie tylko chol***

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Czuję się niegodna zaglądać tutaj. Wczoraj zjadłam chyba wszystko co było możliwe do zjedzenia i czuję się jak kupa teraz. Zresztą i tak mnie żołądek boli

Co się stało ?

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42537475]Zbliża się nowy miesiąc i pora na ogarnięcie się [/QUOTE]

Który to już raz w tym roku

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 14:26   #3797
kisiej25
Tajka

Re: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Co do hantli patrzyłam w google itp i nie mogłam nic znaleŹć ale dzięki. Które są lepsze?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Stary 2013-08-30, 14:27   #3798
StupidAlice
Czekoladoholik

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42538282]Ogarniamy i spamujemy dalej

Tak w ogóle to przyznawać się ile od stycznia poleciało z wagi i cm każdej JEśli nie ma spadków to coś jest nie tak i pora na serio spiąć tyłek, no bo skoro już tu jesteśmy to chcemy coś zmienić nieee?

Ja i tak pewnie należę do czołówki marudzących, ale żeby nie było bo od stycznia pełne 8kg spadło no i jakieś ponad 50cm w obwodach To jest coś

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Aaaaaaaaa i zapomniałam o najważniejszym Kolejny Shred level 2 za mną [/QUOTE]

Ha (!) jestem lepsza, tak mi się spodobało, że chudne już drugi raz w tym roku, może uda mi się jeszcze przed Sylwestrem przytyć i zacząć trzecią runde

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-08-30, 14:31   #3799
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No to może faktycznie powinnaś zadziałać od środka... formaldehyd działa tak, że paznokcie robią się twardsze bo się przed nim "bronią". Ja to zresztą gdybym nie malowała, to by się nie rozdwajały, kosmetyczka mojej babci powiedziała, że to reakcja na zmywacz do paznokci. Ale co ja zrobię, że nie lubię mieć niepomalowanych
No nie wiem, moje się twardsze nie zrobiły a no widzisz, to u mnie odwrotnie, jak mam niepomalowane to łamią się jeszcze bardziej także muszę mieć chociaż odżywkę na płytce bo inaczej to jest dramat a w niepomalowanych paznokciach to w ogóle czuję się jak yyy... niedorobiona
Stary 2013-08-30, 14:33   #3800
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

kisiej nie mam pojęcia, nie znam się na hantlach. poszukaj na forach

Alice trzecią rundę mówisz?

Stary 2013-08-30, 14:35   #3801
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Właśnie przyszedł zegarek który zamówiłam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1377866056054.jpg (77,6 KB, 10 załadowań)
Stary 2013-08-30, 14:36   #3802
shine_on
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Co do hantli patrzyłam w google itp i nie mogłam nic znaleŹć ale dzięki. Które są lepsze?
No różnica to jest chyba tylko taka, że jedne się będą turlać po podłodze, a drugie nie

Cytat:
No nie wiem, moje się twardsze nie zrobiły a no widzisz, to u mnie odwrotnie, jak mam niepomalowane to łamią się jeszcze bardziej także muszę mieć chociaż odżywkę na płytce bo inaczej to jest dramat a w niepomalowanych paznokciach to w ogóle czuję się jak yyy... niedorobiona
A malowałaś tak jak zalecali? 3 dni pod rząd jedna warstwa, 4 dnia zmywałaś i malowałaś od nowa? to tak po miesiącu-dwóch dopiero są efekty, moja każda koleżanka je miała i piękne pazury im porosły może Twoje paznokcie są suche skoro się łamią? spróbuj je smarować codziennie olejkiem.
Stary 2013-08-30, 14:37   #3803
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Który to już raz w tym roku
enty O tyle dobrze, że jeszcze ani razu mi waga nie wzrosła i trzymam się spadków
Stary 2013-08-30, 14:40   #3804
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
No różnica to jest chyba tylko taka, że jedne się będą turlać po podłodze, a drugie nie

Mistrz

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:

Alice trzecią rundę mówisz?

Znając mnie to pewnie tak, no i forum, i was lubie

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-08-30, 14:44   #3805
Konto usunięte

Cytat:

Nie czekaj biernie aż Cię dopadnie tylko chol***
Czekaj, czekaj... gdzie ja słyszałam zdanie Nie przyglądaj się biernie...?

Nie no dzisiaj mi już lepiej, radzę sobie bardzo dobrze
Stary 2013-08-30, 14:44   #3806
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ha (!) jestem lepsza, tak mi się spodobało, że chudne już drugi raz w tym roku, może uda mi się jeszcze przed Sylwestrem przytyć i zacząć trzecią runde
Ty lepiej nie tyj
Stary 2013-08-30, 15:15   #3807
Konto usunięte

Zjadłam obiad i już mnie zaczyna ssać, praktycznie codziennie po obiedzie jadłabym i jadła Najlepsze jest to, że chce mi się coś słodkiego Jakbym miała rowerek to już bym kręciła sobie przy serialach, a tak to mogę tylko ponarzekać i bić się z myślami
Stary 2013-08-30, 15:23   #3808
StupidAlice
Czekoladoholik

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42542014]Zjadłam obiad i już mnie zaczyna ssać, praktycznie codziennie po obiedzie jadłabym i jadła Najlepsze jest to, że chce mi się coś słodkiego Jakbym miała rowerek to już bym kręciła sobie przy serialach, a tak to mogę tylko ponarzekać i bić się z myślami [/QUOTE]

Idź na spacer, pobiegaj ( widziałam co pisałaś w klubie )

Używasz jeszcze baniek chińskich?

heroine tak jest (!)

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg

Edytowane przez StupidAlice
Czas edycji: 2013-08-30 o 15:25
Stary 2013-08-30, 15:34   #3809
Konto usunięte

Cytat:
Idź na spacer, pobiegaj ( widziałam co pisałaś w klubie )

Używasz jeszcze baniek chińskich?
Później pójdę pobiegać, chcę wyciągnąć Tż, ale jest oporny na jakikolwiek ruch. Ja się staram to i on by popracował nad sobą. Jest chudzielcem, ale jakby tak z miesiąc poćwiczył to by miał mega sylwetkę

Nie używam bo zostały w PL Za to codziennie katuję swój cellulit masażami, na sucho szoruję gąbką, a później w ruch idzie rolka
Stary 2013-08-30, 16:57   #3810
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

Alice posiedzimy kolejne 3 lata na odchudzaniowym, a potem osiągniemy cel, zajdziemy w ciążę i będziemy zrzucać pociążowe kg zobaczysz

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości