|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. X
patka, sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam!
nou, ja za bardzo przyzwyczajam się do miejsc, ludzi i rzeczy więc zostałabym pewnie na miejscu, ale Ty możesz spróbować, nic nie zaszkodzi chyba.
|
|
|
|
#2492 |
|
Miss Pudernica
|
Odp: Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
[1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;42537844]Podobnież jeszcze jest. Może teraz tę funkcje odziedziczy jej siostra.
Szkoda mi jej, bo to naprawdę przesympatyczna kobieta na którą zawsze można było liczyć. Mają rozwód. Z tego co wiem to ten koleś nie interesuje się ich synem, jest też z zawodu kierowcą tirów więc pewnie nie będzie mu zależało na prawach rodzicielskich.[/QUOTE] To pewnie dostanie kuratora, może ktoś z opieki społecznej będzie przychodził i kontrolował sytuację dziecka. Musi się kobieta ogarnąć, bo przeżycia ma ciężkie, ale jazda samochodem po alkoholu wiemy jak się może skończyć, dobrze że był to rowerzysta. Może ta sytuacja da jej do myślenia i motywację do powrotu do normalnego życia. Najgorzej że ludzie się od niej odsuwają, jeszcze gorzej się pewnie czuje przez takie wytykanie palcami. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2493 | |||||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
Cytat:
Hej ![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję Cytat:
Cytat:
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;42538026]patka, sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam! nou, ja za bardzo przyzwyczajam się do miejsc, ludzi i rzeczy więc zostałabym pewnie na miejscu, ale Ty możesz spróbować, nic nie zaszkodzi chyba. [/QUOTE]Dziękuję Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
|
|
|
#2494 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. X
dzień dobry
właśnie wżeram grzanki <3 Cytat:
ale ja też bym się bała xDCytat:
ja chciałam robic prawko w te wakacje, ale zrezygnowałam, bo nasze stare auto poszło na szrot, a samochodem taty sobie nie pojeżdżę, bo tata przez pracę jest w domu raz na trzy tygodnie. poza tym i tak by mi nie dał zupełnie nie miałabym czym jeździc.zrobię sobie na studiach, albo po. albo wcale Cytat:
witaj ![]() zaraz się wezmę chyba za pranie i obiad ![]() Patka, wszystkiego najlepszego!! Edytowane przez poppy seed Czas edycji: 2013-08-30 o 12:34 |
|||
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
odkurzyłam już pół chałupy, jeszcze pół, i koniec sprzątania na dziś.
nou - ja tak kojarzę, że masz fajne relacje z szefem, poza tym, masz w miarę"luzy"w pracy, w sensie, że masz zrobić swoją robotę i tyle, a w wolnym czasie możesz się pouczyć, nie masz tez problemu z dogadaniem się co do wolnego, czy wypłacenia kasy wcześniej(tak kojarzę). Atmosfera w pracy to bardzo dużo. Choć wiadomo, że chcesz się piąć w górę, ale pomyśl, czy na pewno warto, nawet jak zapłacą Ci parę stów więcej. Wczoraj w końcu obejrzałam z Tżtem(tak, wciągnęłam go ) 1 odc. Suitsów z nowego sezonu, i tak sobie pomyślałam, że Twoja relacje z szefem przypomina mi relację Harveya i Mike'a - też trochę kumpelska, a Twój szef traktuję Cie tak po "swojsku" i opiekuje się Tobą ![]() w ogóle ostatnio mam zajawkę na tableta ale nie wiem w jakiej kwocie są jakieś rozsądne?
|
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wam
Tż do pracy właśnie pojechał ![]() A dziś w Biedronce kupiłam sobie kalendarz na który czekałam od miesiąca ;p
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
nouja mam takie samo zdanie, jak Szajn...
Patka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Spełnienia marzeń, realizacji planów, samych pogodnych dni! |
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
spałam u tżta, ale nie wzięłam kluczy do domu, on jechał na mecz, mama w pracy, siostra u chłopaka, myślałam że tata w pracy w innym mieście, ale los nade mną czuwał i dziś był w Łodzi zadzwoniłam i powiedział, że już wyjeżdża z domu i mi dał klucze ![]() patka patunia patunieczka
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
Patka wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń!
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
goszi - cześć dupeczko!
|
|
|
|
#2501 |
|
Konto usunięte
|
Szajn, on mi sam kiedyś powiedział "Ty to jak Mike jesteś", a jak zapytałam gdzie mój Harvey to się tylko zaśmiał
No i właśnie tego byłoby mi szkoda, bo lepsza kasa to i tutaj jest w perspektywie, a ja nie jestem pewna czy umiałabym jeszcze pracować z kimś na innych zasadach niż tutaj;/ Ale kurka, z ciekawości bym się wysłała, nie powiem---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Pierdziele take robote i kupuję karnet na siłownię. Mam pod blokiem to aż wstyd nie chodzić |
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2503 |
|
Konto usunięte
|
Szajn, jak ciebie nie było to ja kupiłam za 300 zł i od razu była badziewna bateria, więc oddałam do serwisu i teraz czekam. Ale poza tym jak się nim pobawiłam dwa dni to był fajny, z GoClever
|
|
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak byłam u kolegi na grillu klasowym i rano kazali mi wychodzic przez okno, bo się drzwi zepsuły. a że byłam w dośc zabawowym nastroju to byłam przekonana, że się ze mnie nabijają, aż do momentu, kiedy zobaczyłam ludzi wyskakujących przez to okno ![]() !!! ja chyba od września, też mam koło siebie, przypomnij mi xD |
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
patka sto lat!
rośnij duża i zdrowa! ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Kupiłam sobie dwie pary balerin w Centro po 9.99zł |
|
|
|
#2506 |
|
Konto usunięte
|
goszzi, cudowny avek znów.
|
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki wika
|
#2508 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Dziękuję
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kupiłam WH, pilniczek szklany i lakier piaskowy z Pierre Rene za 10 zł ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy
ja też widziałam kalendarze w biedrze i w końcu nie wzięłam, ale teraz żałuję, więc pójdę po niego później
wzięłam zeszyt, karteczki samoprzylepne, korektor i takie pierdoły
|
#2510 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. XI
Ja właśnie lubię takie pierdoły
Wkurzyłam się: babka sprzedała mi szklany pilniczek, na którym jest napisane: Nie do sprzedaży. Nie dostalam paragonu, ale nie wiem czy jest sens isc do niej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e Czas edycji: 2013-08-30 o 14:11 |
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
Ja bez kalendarza jak bez ręki
|
#2512 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
![]() Patka, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Zdrówka, szczęścia, miłości, sukcesów, słodkości i wytrwałości Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to jest straszne, że dziewczyna może reprezentować sobą tak niewiele. Brak jakiejkolwiek kultury osobistej.Cytat:
![]() [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;42535884] ja też uwielbiam jeździć autem Mój rekord, podobnie jak u rivy 150, ale tylko dlatego że samochód się zapchał i więcej nie może iść.![]() [/QUOTE] Ja odkąd zdałam prawko, to nie wyobrażam sobie życia bez samochodu. Też uwielbiam jeździć To mnie maksymalnie relaksuje i uspokaja.Witamy |
|||||
|
|
|
#2513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
hej
na szybko zrobiłam obiad - smażony camembert w panierce, ziemniaki w talarkach i małosolne ogórki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42535518] Zjadłam śniadanie, ogarnęłam się i biorę się za czytanie, potem skoczę się na chwilę do miasta na zakupy, może kupię nowe WH i wrócę do nauki Miłego wszystkim! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń daj znac czy warto kupić WH ![]() potrzebuję kopa żeby wrócić do zdrowego trybu życia... |
||
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. XI
Wszystkiego najlepszego patka!!!! Zaserwuj jakis torcik
|
|
|
|
#2515 |
|
Rozeznanie
|
Kobietki potrzebuje pomocy!
Zamówiliśmy meble kuchenne.. góra wanilia, dół orzech... no i.. jakie ściany? Chciałam coś żywego.. pomarańcz..ale czy nie będzie się gryzło? Ewentualnie limonka? co myślicie?
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, wyłamie się
patka - ja bym się wkurzyłam strasznie. Poszłabym dla samej zasady. Ile za niego dałaś? Soph - ależ ja jestem otwarta na nowości polecisz jakiś konkretnie?Mieliśmy jechać z Tżtem na rower i wstąpić na piwko, ale się zdrzemnął po pracy pozmywam po obiedzie, umyje włosy i będę go budzić
|
|
|
|
#2517 |
|
Konto usunięte
|
szajn, Women's Health. Dzisiaj 2 numer.
|
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
Uera - pomarańcz odradzam, natomiast limonka jest super
|
|
|
|
#2519 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
NA ścianę myślałam jasne coś pod wanilie.. może delikatny beż..? Ale te ściany nowy2.jpg
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
z firm to Meow i Lumiere, je znam najlepiej
![]() z Lumiere jest świetny Nude w załączniku foto z http://mineralne.wordpress.com/, tam też jest cały post na ten teamt. a opis jest taki "Nude Bronzer – baaardzo przyzwoity jasny bronzer. Żadnej pomarańczy, żadnego ostrego, nienaturalnego brązu, żadnych czerwonawych tonów. Delikatny opalony jasny brąz, który co prawda ma drobinki, ale po nałożeniu na skórę, w jakiś dziwny sposób znikają. Jeden z częściej używanych przeze mnie odcieni w makijażu codziennym (generalnie mało widoczny, a jednocześnie dyskretnie “ulepszający” "
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

ale ja też bym się bała xD
mamy wspólne sprawy/zakupy, więc po prostu jeździmy razem. A po drugie - nie kręci mnie to, a nawet się boję. Tzn. uwielbiam jeździć autem, ale tylko z Tżtem. Często jeździmy bez celu
jedziemy gdzieś za miasto na kawę itp. Błądzimy też często, ale lubimy to.Lubię patrzeć jak kieruje samochodem(taki fetysz
), ale osobiście bałabym się wsiąść za kółko. Przeraża mnie to. I nie wiem jak to będzie, jak będę miała ciśnienie i np. będę potrzebowała do pracy to pewnie pójdę na kurs, ale póki co mam z kim jeździć, to nie robię. Poza tym, sporo by minęło zanim Tet pozwoliłby mi wsiąść do jego auta.. On nigdy nikomu go nie pożyczył i nie pożyczy. A mnie może z czasem, ale najpierw musiałabym nabrać sporej wprawy 

rośnij duża i zdrowa! 

to jest straszne, że dziewczyna może reprezentować sobą tak niewiele. Brak jakiejkolwiek kultury osobistej.