To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-08-28, 21:40   #541
Cindy28
Lux Mundi

Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel

Cytat:
Napisane przez kaori16 Pokaż wiadomość
spoko mam dużo czasu żeby psychicznie się na to przygotować bo z tego co widzę do "nudziarzy" Was zaliczyć nie mogę
Hm... można o mnie powiedzieć duuużooo rzeczy, ale na pewno nie to, że jestem nudna . Zazwyczaj Dusza Towarzystwa ze mnie.
Project X jest więc następujący : najpierw ruszam do Wro coby zobaczyć Aliska i Różę i na Krk . Bo reszta Dziewcząt nie wiem gdzie mieszka .

Cytat:
Napisane przez _alison Pokaż wiadomość
Moje akurat nie pochodzą z DŚ jedna do dzis w WLKP
ale pewnie te ich roczniki tak mają
Wiesz jak te babcinki sie teraz naoglądają tych wypudrowanych lal w tv i gazetach to tak gadają
Bardzo możliwe . W sumie babcia extż mieszkała przez większość życia w Belgii, więc powinna ogarniać, a tutaj taki peszek.

Cytat:
Fajnie odżywia skórę No i ja ją te doustnie pije,bleeee:/
Ja raz w roku robię detoksykację spiruliną [3 miechy], ale łykam w tabsach, taką ==>
http://www.azmedica.pl/index.php?mai...FcRQ3godLiQAJA.
Najlepsiejsza z przetestowanych .
Stary 2013-08-28, 22:03   #542
201604250949
Konto usunięte

Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Ja raz w roku robię detoksykację spiruliną [3 miechy], ale łykam w tabsach, taką ==>
http://www.azmedica.pl/index.php?mai...FcRQ3godLiQAJA.
Najlepsiejsza z przetestowanych .
Na detoksykację to chyba lepsza chlorella by byla Tylko dla mnie jej niepoządany skutek uboczny to utrata wagi
A spiruline tez początkowo miałam tą w tabletkach ale zdecydowanie lepiej sprawdza sie u mnie ta sypka

Edytowane przez 201604250949
Czas edycji: 2013-08-30 o 02:48
201604250949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-28, 22:04   #543
201703061427
Konto usunięte

Cytat:
Ja poprzednie mialam przy rynku bo uczelnie i prace mialam w tym miesjcu a tramwajami nie jezdzimy dlatego wybralismy tak a nie innaczej
Teraz na codziej ścisle centrum nie bedzie nam potzrebne,auto jest więc mozna szukac na uboczu
W Wawie nie mieszkalam i w zyciu bym nie zamieszkala Ale znajomi bulą tam za mieszkania. Kiedys kolezance pomagalam wynalesc cos jako tako taniego w centrum dlatego mniej więcej sie orientuje cenoweo
ja w wawie nie chciałabym mieszkać i te ceny , ale chyba o pracę łatwiej też dużo niż w innych miastach. Ja też w sumie rzadko jeździłam bo w wiele miejsc miałam blisko , uczelnia taniec, siłka , tż, akademiki ale juz to co dobre się skonczyło przynajmniej kupię półroczny i nie będę się wkurzać o bileciki . Swoją drogą masakra ile to idzie na wynajmowanie . A wy juz we Wrocławiu na stałe chcecie zamieszkać?

Cytat:
Hm... można o mnie powiedzieć duuużooo rzeczy, ale na pewno nie to, że jestem nudna . Zazwyczaj Dusza Towarzystwa ze mnie.
Project X jest więc następujący : najpierw ruszam do Wro coby zobaczyć Aliska i Różę i na Krk . Bo reszta Dziewcząt nie wiem gdzie mieszka .
.
Moje mieszkanko jest zawsze otwarte dla wszystkich blondyneczek krk czeka , zazwyczaj ze mnie też niestety, stety raz lepiej na tym wychodze raz gorzej .
201703061427 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-28, 22:10   #544
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
ja w wawie nie chciałabym mieszkać i te ceny , ale chyba o pracę łatwiej też dużo niż w innych miastach. Ja też w sumie rzadko jeździłam bo w wiele miejsc miałam blisko , uczelnia taniec, siłka , tż, akademiki ale juz to co dobre się skonczyło przynajmniej kupię półroczny i nie będę się wkurzać o bileciki . Swoją drogą masakra ile to idzie na wynajmowanie . A wy juz we Wrocławiu na stałe chcecie zamieszkać?
Moze i latwiej tam o prace ale jakbym miala sie męczyc przez to w takim miescie to tak nie bardzo
Poki co na stale bo i tak często musimy tam bywac ale tak ogolnie calkiem na stale to chcielibysmy w Gdyni na Orlowie Takie male marzenie na przyslosc
Stary 2013-08-28, 22:14   #545
201703061427
Konto usunięte

Cytat:
Moze i latwiej tam o prace ale jakbym miala sie męczyc przez to w takim miescie to tak nie bardzo
Poki co na stale bo i tak często musimy tam bywac ale tak ogolnie calkiem na stale to chcielibysmy w Gdyni na Orlowie Takie male marzenie na przyslosc
co daje łykanie spiruliny pomaga oczyścic cere? Ja jak zaczełam mieszkać w krk to ogólnie tragedia była za duży tłum , hałas ale z czasem mineło. Ja to chciałabym mieć działkę i domek tez moje małe marzenie Zobaczymy pierwsze co po studiach będzie .
Stary 2013-08-28, 22:25   #546
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Na detoksykację to chyba lepsza chlorella by byla Tylko dla mnie jej niepoządany skutek uboczny to utrata wagi
W sumie i spirulina i chlorella dobre. Swego czasu łykałam to ==> http://www.sanbios.pl/?29,algi-mix i też byłam bardzo zadowolona .

Cytat:
A spiruline tez początkowo miałam tą w tabletkach ale zdecydowanie lepiej sprawdza sie u mnie ta sypka (ochyda ale dalo sie przyzwyczaic, teraz jest mi obojętna w smaku ) Zaczelam ją brac na allergie i astme ktorą kiedys mailam no i poradzila sobie z tym lepiej niz jakies tam dziadowskie leki Najlepszy naturalny lek jak dla mnie na wiele chorob
Co komu odpowiada - u mnie sypka tylko na ryjec .
A z jakiej firmy pijesz ?

Cytat:
Moje mieszkanko jest zawsze otwarte dla wszystkich blondyneczek krk czeka , zazwyczaj ze mnie też niestety, stety raz lepiej na tym wychodze raz gorzej .
Super . Biorąc pod uwagę, że w Krk byłam tylko przejazdem.
To fakt, że bycie Duszą Towarzystwa ma swoje dobre i złe strony, ale ja widzę zazwyczaj tylko te dobre .

Cytat:
Orłowo - dobra miejscówka .

Cytat:
. Ja to chciałabym mieć działkę i domek tez moje małe marzenie Zobaczymy pierwsze co po studiach będzie .
No jo i sad z renetami .
Stary 2013-08-28, 22:31   #547
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
co daje łykanie spiruliny pomaga oczyścic cere? Ja jak zaczełam mieszkać w krk to ogólnie tragedia była za duży tłum , hałas ale z czasem mineło. Ja to chciałabym mieć działkę i domek tez moje małe marzenie Zobaczymy pierwsze co po studiach będzie .
Tak samo mialam jak pierwszy rok mieszkalam we Wroc;] Zawsze leb mnie bolal od tych halasow No ja juz po studiach to teraz pozostaje tylko odkladac kase na kupno jakiegos mieszkania
Czy pomaga oczyścic cere to nie wiem bo akurat z tym problemow nie mam ale skoro ogolnie dziala oczyszczajaco na organizm to pewnie tak Na pewno maseczka z niej jest genialna
A na oczyszczanie cery to sok z pietruszki! mniam

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
W sumie i spirulina i chlorella dobre. Swego czasu łykałam to ==> http://www.sanbios.pl/?29,algi-mix i też byłam bardzo zadowolona .

Co komu odpowiada - u mnie sypka tylko na ryjec .
A z jakiej firmy pijesz ?
tez chcialam kiedys to kupic ale jednak nie chce ryzykowac, ze schudne przez tą chlorelle
Obecnie mam tą: http://swojskapiwniczka.pl/environme...ac6a655b29.jpg

Cytat:
Orłowo - dobra miejscówka .
no ladnie, cicho ale i nie jest daleko do centrum

Czas edycji: 2013-08-28 o 22:27
Stary 2013-08-28, 22:39   #548
201703061427
Konto usunięte

Cytat:
Super . Biorąc pod uwagę, że w Krk byłam tylko przejazdem.
To fakt, że bycie Duszą Towarzystwa ma swoje dobre i złe strony, ale ja widzę zazwyczaj tylko te dobre .
.
ja w szczecinie nigdy i raczej nie wybieram się w sierpniu na rynku krakowskim jest tyle azjatów turystów że boję sie tam chodzić nie ma jak przejść

Cytat:
Tak samo mialam jak pierwszy rok mieszkalam we Wroc;] Zawsze leb mnie bolal od tych halasow No ja juz po studiach to teraz pozostaje tylko odkladac kase na kupno jakiegos mieszkania
Czy pomaga oczyścic cere to nie wiem bo akurat z tym problemow nie mam ale skoro ogolnie dziala oczyszczajaco na organizm to pewnie tak Na pewno maseczka z niej jest genialna
A na oczyszczanie cery to sok z pietruszki! mniam[COLOR="Silver"]

na mieszkanko , slub trzeba odkładać
a co najlepiej dodawać do pietruszki jeszcze? jutro chyba zrobię
nonon kto pomyslałby że Tobie tak zależy na spokoju
Stary 2013-08-28, 22:45   #549
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
na mieszkanko , slub trzeba odkładać
a co najlepiej dodawać do pietruszki jeszcze? jutro chyba zrobię
nonon kto pomyslałby że Tobie tak zależy na spokoju
Na mieszkanko tak ale na slub nie
Najsmaczniejszy i chyba najbardziej popularny to pietruszkowo – jablkowy
Tam gdzie mieszkam i spie musze miec spokoj, nie ma innej opcji Z reszta zawsze mieszkalam na przedmiesciach wiec nie umie sie odnalesc w halasliwych mieszkaniach
Stary 2013-08-29, 12:00   #550
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:

tez chcialam kiedys to kupic ale jednak nie chce ryzykowac, ze schudne przez tą chlorelle
Obecnie mam tą: http://swojskapiwniczka.pl/environme...ac6a655b29.jpg
Nie znam, ale możliwe że się zapoznam .

Cytat:
O to to .

Cytat:
ja w szczecinie nigdy i raczej nie wybieram się w sierpniu na rynku krakowskim jest tyle azjatów turystów że boję sie tam chodzić nie ma jak przejść
Może kiedyś zmienisz zdanie, kto wie.
Gdzie teraz nie ma Azjatów.
Stary 2013-08-29, 13:07   #551
201604250949
Konto usunięte

Ja w Szcecinie bywam ok co rok ale zawsze sie tam gubie, doslownie zawsze

Czas edycji: 2013-08-29 o 13:21
Stary 2013-08-29, 14:39   #552
mystery_
Zakorzenienie

Witajcie
Od razu przepraszam za moją kilkudniową nieobecnosć, której wcześniej nie usprawiedliwiłam W niedzielę pojechałam do babci. Chciałam jej troche pomóc jak to wnuczka. Sprzatnełam jej w domu i jestem u siebie od wczoraj. Dodatkową atrakcją wczorajszego dnia było to, że w końcu zobaczyłam się z TŻ Wrócił! Moja radość była nie do opisania Przywiózł mi słodkości oraz dwa piwa jedno o smaku truskawkowym a drugie - owoców leśnych. Wieczorem poszliśmy do znajomego na grilla. Było śmiesznie

Dzisiaj udało mi sie zdobyć w ostatni dzień promocji mój odcień podkładu Affinitone !
Jutro mascary Maybellinie -20% także tez planuję kupić jedną z nich.

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Dzisiaj mam nadzieję, że załapie się na jakąś domówkę wieczorem

04.08.2009 r.

[...] twoje blizny są twoją siłą
mystery_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-29, 16:50   #553
201703061427
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mystery_ Pokaż wiadomość
Witajcie
Od razu przepraszam za moją kilkudniową nieobecnosć, której wcześniej nie usprawiedliwiłam W niedzielę pojechałam do babci. Chciałam jej troche pomóc jak to wnuczka. Sprzatnełam jej w domu i jestem u siebie od wczoraj. Dodatkową atrakcją wczorajszego dnia było to, że w końcu zobaczyłam się z TŻ Wrócił! Moja radość była nie do opisania Przywiózł mi słodkości oraz dwa piwa jedno o smaku truskawkowym a drugie - owoców leśnych. Wieczorem poszliśmy do znajomego na grilla. Było śmiesznie

Dzisiaj udało mi sie zdobyć w ostatni dzień promocji mój odcień podkładu Affinitone !
Jutro mascary Maybellinie -20% także tez planuję kupić jedną z nich.

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Dzisiaj mam nadzieję, że załapie się na jakąś domówkę wieczorem
a moja ukochana wycofali to super ja też dzisiaj widzę się z tż i własnie zrobiłam pierwszy raz odrosty ciekawe czy mi wyjdą , strasznie się denerwuje aaa ja z zakupami czekam do 20 września podobna jest jakaś mega akcja rosska
Stary 2013-08-29, 19:21   #554
bialaRoza
Wtajemniczenie

GG do bialaRoza

Cytat:
a moja ukochana wycofali to super ja też dzisiaj widzę się z tż i własnie zrobiłam pierwszy raz odrosty ciekawe czy mi wyjdą , strasznie się denerwuje aaa ja z zakupami czekam do 20 września podobna jest jakaś mega akcja rosska
i jak wyszły?

Caaaały dzień przekopywałam galerie, w poszukiwaniu szpilek do kiecki na wesele - oczywiście nie ma. Po 5 godzinach podeszlam do małego sklepiku. I co? Oczywiście były. 100zł tańsze

bialaRoza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-29, 19:42   #555
Gonya_waw
Rozeznanie

To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają

Haha róża to miałas mega szczęście

www.theblondelifestyle.com

Sent from iPad

Gonya_waw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-29, 20:21   #556
bialaRoza
Wtajemniczenie

GG do bialaRoza

Cytat:
Napisane przez Gonya_waw Pokaż wiadomość
Haha róża to miałas mega szczęście

www.theblondelifestyle.co m

Sent from iPad
dokładnie!

Stary 2013-08-29, 20:23   #557
201703061427
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bialaRoza Pokaż wiadomość
i jak wyszły?

Caaaały dzień przekopywałam galerie, w poszukiwaniu szpilek do kiecki na wesele - oczywiście nie ma. Po 5 godzinach podeszlam do małego sklepiku. I co? Oczywiście były. 100zł tańsze
spoko z przodu troszke za siwo ale na pewno po umyciu zejdzie bo zaczełam od grzywki nie powinnam ale tak było łatwiej samemu robi sie kijowo odrosty ale jestem z mamą pokłócona zn ona ze mną nie ale ja tak . Ja na ostatnie wesele też kupiłam niby 10 cm nie dużo a są tak źle wyprofilowane że szkoda gadać
Stary 2013-08-29, 20:34   #558
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
hah niezle ale tak jest zawsze
aa ładniusio sie opalias z tego co widzialam na fociach z fejsa

Cytat:
z przodu troszke za siwo ale na pewno po umyciu zejdzie bo zaczełam od grzywki nie powinnam ale tak było łatwiej samemu robi sie kijowo odrosty
dobrze,z e Ci w ogole wyszlo
Ja nigdy nie robilam odrostow ale pewnie bym to spartolila
Stary 2013-08-29, 20:47   #559
Gonya_waw
Rozeznanie

To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają

Ja to bardzo długo sama farbowałam, na całe szczęście nigdy nie zrobiłam sobię wiochy na głowie grunt to używać sprawdzonej farby

Sent from iPad

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-30, 13:53   #560
201703061427
Konto usunięte

Cytat:

dobrze,z e Ci w ogole wyszlo
Ja nigdy nie robilam odrostow ale pewnie bym to spartolila
ja też nigdy, ale obecna sytuacja mnie zmusiła a mam dwie lewe ręce, jakoś dałam radę cieszę się strasznie że nie musiałam mamy prosić

Cytat:
Ja to bardzo długo sama farbowałam, na całe szczęście nigdy nie zrobiłam sobię wiochy na głowie grunt to używać sprawdzonej farby

Sent from iPad
ja lubię nowa garnier olia jestem w szoku że tak rozjaśnia włosy przy tym prawie nie niszcząc
Stary 2013-08-30, 18:23   #561
Gonya_waw
Rozeznanie

Ja jeszcze jako małolatów, pamiętam że garniera Nie lubiłam. Używałam Wella, a generalnie to polecam luo kolor od loreal w hurtowniach fryzjerskich.

Sent from iPad

Stary 2013-08-30, 19:54   #562
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
aaa ja z zakupami czekam do 20 września podobna jest jakaś mega akcja rosska
wiesz dokladniej co będzie?
Stary 2013-08-30, 20:18   #563
201703061427
Konto usunięte

Cytat:
Ja jeszcze jako małolatów, pamiętam że garniera Nie lubiłam. Używałam Wella, a generalnie to polecam luo kolor od loreal w hurtowniach fryzjerskich.

Sent from iPad
własnie na mnie garniery super się sprawdzają , zależy od włosów : ja nie lubie lorealów , pamiętam że fryzjerka robiła mi jedną farbą profesjonalną(nazwa wyleciała mi z głowy teraz) ale podobny efekt mam w domu za 5 razy mniejszą kase więc nie przepłacam
jak tam ombre , zadowolona ?
alison w tamtym roku była jakaś mega promocja produktów własnych , a w tym szykują duże obniżki podobno masy produktów dokładnie jest to opisane na wątku rossmanowskim , chyba będą siegać przeceny do -40 to poczekam ale jeszcze nie wiadomo dokładnie co przecenią, wiem tylko że podobno dużo tego będzie. Zresztą ja na tym wychodzę gorzej bo po prostu popadam w jakiś amok i wszystko wrzucam do koszyka ostatnio wydałam 200 zł a połowe rzeczy oddałam mamie , no po prostu mądre bardzo
Stary 2013-08-30, 20:38   #564
bialaRoza
Wtajemniczenie

GG do bialaRoza

Cytat:
alison w tamtym roku była jakaś mega promocja produktów własnych , a w tym szykują duże obniżki podobno masy produktów dokładnie jest to opisane na wątku rossmanowskim , chyba będą siegać przeceny do -40 to poczekam ale jeszcze nie wiadomo dokładnie co przecenią, wiem tylko że podobno dużo tego będzie. Zresztą ja na tym wychodzę gorzej bo po prostu popadam w jakiś amok i wszystko wrzucam do koszyka ostatnio wydałam 200 zł a połowe rzeczy oddałam mamie , no po prostu mądre bardzo
nie jesteś sama
uh, uh, wyłapałam pracę na 8 dni i nogi mi nie powiem gdzie wchodzą

Stary 2013-08-30, 20:49   #565
201703061427
Konto usunięte

Cytat:
nie jesteś sama
uh, uh, wyłapałam pracę na 8 dni i nogi mi nie powiem gdzie wchodzą
ja jak wprowadzę sie do krk to też ide od razu , zycie zobaczymy co to będzie
Stary 2013-08-30, 21:05   #566
mystery_
Zakorzenienie

Heeej

Ja dopiero znalazłam wolną chwilę. Dzisiaj rano byłam na mieście w poszukiwaniu jakiejś tuniki do legginsów, bo jutro zapewne wybiorę się do clubu na imprezę, ale oczywiście nic nie znalazłam i chyba wybiorę się w mojej ulubionej. W sumie nie kładłam jej jeszcze na imprezę.
Później zrobiłam obiad i TŻtowałam.

Cytat:
No właśnie ja tez pewnie poczekam na -40% w Rossmanie na kolorówkę, bo muszę dokończyć jeszcze kilka opakowań tuszu

A jaką mascarę Ty używałaś?

04.08.2009 r.

[...] twoje blizny są twoją siłą
mystery_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-30, 21:13   #567
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
w tamtym roku była jakaś mega promocja produktów własnych , a w tym szykują duże obniżki podobno masy produktów dokładnie jest to opisane na wątku rossmanowskim , chyba będą siegać przeceny do -40 to poczekam ale jeszcze nie wiadomo dokładnie co przecenią, wiem tylko że podobno dużo tego będzie. Zresztą ja na tym wychodzę gorzej bo po prostu popadam w jakiś amok i wszystko wrzucam do koszyka ostatnio wydałam 200 zł a połowe rzeczy oddałam mamie , no po prostu mądre bardzo
o to popatrze na tym rossmaniowym wątku
Ja wiekszosc kosmetow i tak tam nie kupuje ale jest pare podstawowych z tamtad co sie konczy więc poczekam sobie moze akurat w promocji będą
Stary 2013-08-30, 21:30   #568
201703061427
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mystery_ Pokaż wiadomość
Heeej

Ja dopiero znalazłam wolną chwilę. Dzisiaj rano byłam na mieście w poszukiwaniu jakiejś tuniki do legginsów, bo jutro zapewne wybiorę się do clubu na imprezę, ale oczywiście nic nie znalazłam i chyba wybiorę się w mojej ulubionej. W sumie nie kładłam jej jeszcze na imprezę.
Później zrobiłam obiad i TŻtowałam.

No właśnie ja tez pewnie poczekam na -40% w Rossmanie na kolorówkę, bo muszę dokończyć jeszcze kilka opakowań tuszu

A jaką mascarę Ty używałaś?
ja na impreze to zazwyczaj sukienka albo spódnica w spodniach nie chodzę ooo tą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...h-mascara.html jak mogli mi to zrobić używam jej już 5 lat no nic muszę zrobić jakis zapas albo na allegro albo w mniejszych drogeriach kupię 2 to zapas na pół roku gotowy a pożniej zobaczy się

Cytat:
o to popatrze na tym rossmaniowym wątku
Ja wiekszosc kosmetow i tak tam nie kupuje ale jest pare podstawowych z tamtad co sie konczy więc poczekam sobie moze akurat w promocji będą
ja kupiłabym sobie podkład tylko oczywiście odcienia na mnie nie ma
moja siostra ma BB od eveline super jest w sumie ma b.dobre opinnie na kwc to teraz jest minimalnie za ciemny a za miesiąc już zaden podkład nie będzie dobry kupiłabym BB cream ale z tego co patrzę to też nie łatwo kupić taki jasny.
Stary 2013-08-30, 22:38   #569
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
ja kupiłabym sobie podkład tylko oczywiście odcienia na mnie nie ma
moja siostra ma BB od eveline super jest w sumie ma b.dobre opinnie na kwc to teraz jest minimalnie za ciemny a za miesiąc już zaden podkład nie będzie dobry kupiłabym BB cream ale z tego co patrzę to też nie łatwo kupić taki jasny.
Dlatego nie kupuje tych dostepnych BB u nas. Jestem wybredna więc wole sobie zamawiac prawdziwy
Wszystkie jakie tu sobie raz w rossie sprawdzalam bylyby dla mnie zaciemne, zwlaszcza zimą

Czas edycji: 2013-08-30 o 22:47
Stary 2013-08-30, 23:08   #570
201703061427
Konto usunięte

dla mnie eveline jest podkładem , na prawdę bardzo dobrym i wcale nie jest taki ciemny w porównaniu do innych . Tylko że oglądam blogi dziewczyn które recenzują je i sa w sumie z karnacji normalne, nigdy nie trafiłam na na prawde bladą dziewczyne która polecałaby jakiś odcień BB . Ja jestem jakoś tak revlon 110 on wiem że bedzie ok dla mnie w zimie tylko nie lubię go jako podkładu , używam go na sylwestra czy cos takiego . Może Ty znasz jakieś własnie spoko BB ?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości