|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |||
|
Lux Mundi
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
. Zazwyczaj Dusza Towarzystwa ze mnie .Project X jest więc następujący : najpierw ruszam do Wro coby zobaczyć Aliska i Różę i na Krk . Bo reszta Dziewcząt nie wiem gdzie mieszka .Cytat:
. W sumie babcia extż mieszkała przez większość życia w Belgii, więc powinna ogarniać, a tutaj taki peszekCytat:
http://www.azmedica.pl/index.php?mai...FcRQ3godLiQAJA. Najlepsiejsza z przetestowanych
|
|
|
|
#542 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
Tylko dla mnie jej niepoządany skutek uboczny to utrata wagi A spiruline tez początkowo miałam tą w tabletkach ale zdecydowanie lepiej sprawdza sie u mnie ta sypka
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-08-30 o 02:48 |
|
|
|
|
|
#543 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przynajmniej kupię półroczny i nie będę się wkurzać o bileciki . Swoją drogą masakra ile to idzie na wynajmowanie . A wy juz we Wrocławiu na stałe chcecie zamieszkać?Cytat:
krk czeka .
|
||
|
|
|
|
#544 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poki co na stale bo i tak często musimy tam bywac ale tak ogolnie calkiem na stale to chcielibysmy w Gdyni na Orlowie Takie male marzenie na przyslosc
|
|
|
|
|
|
#545 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zobaczymy pierwsze co po studiach będzie .
|
|
|
|
|
|
#546 | |||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
.Cytat:
.A z jakiej firmy pijesz ? ![]() Cytat:
. Biorąc pod uwagę, że w Krk byłam tylko przejazdemTo fakt, że bycie Duszą Towarzystwa ma swoje dobre i złe strony .Cytat:
.Cytat:
i sad z renetami .
|
|
|
|
#547 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No ja juz po studiach to teraz pozostaje tylko odkladac kase na kupno jakiegos mieszkania![]() Czy pomaga oczyścic cere to nie wiem bo akurat z tym problemow nie mam ale skoro ogolnie dziala oczyszczajaco na organizm to pewnie tak Na pewno maseczka z niej jest genialna![]() A na oczyszczanie cery to sok z pietruszki! mniam ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() Obecnie mam tą: http://swojskapiwniczka.pl/environme...ac6a655b29.jpg no ladnie, cicho ale i nie jest daleko do centrum
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-08-28 o 22:27 |
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#548 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w sierpniu na rynku krakowskim jest tyle azjatów turystów że boję sie tam chodzić nie ma jak przejść ![]() Cytat:
![]() a co najlepiej dodawać do pietruszki jeszcze? jutro chyba zrobię ![]() nonon kto pomyslałby że Tobie tak zależy na spokoju
|
||
|
|
|
|
#549 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Najsmaczniejszy i chyba najbardziej popularny to pietruszkowo – jablkowy Tam gdzie mieszkam i spie musze miec spokoj, nie ma innej opcji Z reszta zawsze mieszkalam na przedmiesciach wiec nie umie sie odnalesc w halasliwych mieszkaniach |
|
|
|
|
|
#550 | |||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
.Gdzie teraz nie ma Azjatów .
|
|
|
|
#551 |
|
Konto usunięte
|
Ja w Szcecinie bywam ok co rok ale zawsze sie tam gubie, doslownie zawsze
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-08-29 o 13:21 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Od razu przepraszam za moją kilkudniową nieobecnosć, której wcześniej nie usprawiedliwiłam W niedzielę pojechałam do babci. Chciałam jej troche pomóc jak to wnuczka. Sprzatnełam jej w domu i jestem u siebie od wczoraj. Dodatkową atrakcją wczorajszego dnia było to, że w końcu zobaczyłam się z TŻ Moja radość była nie do opisania jedno o smaku truskawkowym a drugie - owoców leśnych. Dzisiaj udało mi sie zdobyć w ostatni dzień promocji mój odcień podkładu Affinitone ! Jutro mascary Maybellinie -20% także tez planuję kupić jedną z nich. ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Dzisiaj mam nadzieję, że załapie się na jakąś domówkę wieczorem
|
|
|
|
|
#553 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to super ja też dzisiaj widzę się z tż i własnie zrobiłam pierwszy raz odrosty ciekawe czy mi wyjdą , strasznie się denerwuje aaa ja z zakupami czekam do 20 września podobna jest jakaś mega akcja rosska
|
|
|
|
|
|
#554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Caaaały dzień przekopywałam galerie, w poszukiwaniu szpilek do kiecki na wesele - oczywiście nie ma. Po 5 godzinach podeszlam do małego sklepiku. I co? Oczywiście były. 100zł tańsze
|
|
|
|
#555 |
|
Rozeznanie
|
To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
Haha róża to miałas mega szczęście
![]() www.theblondelifestyle.com Sent from iPad |
|
|
|
|
#556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#557 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
z przodu troszke za siwo ale na pewno po umyciu zejdzie bo zaczełam od grzywki nie powinnam ale tak było łatwiej ale jestem z mamą pokłócona zn ona ze mną nie ale ja tak
|
|
|
|
|
|
#558 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale tak jest zawsze![]() aa ładniusio sie opalias z tego co widzialam na fociach z fejsa ![]() Cytat:
![]() Ja nigdy nie robilam odrostow ale pewnie bym to spartolila
|
||
|
|
|
|
#559 |
|
Rozeznanie
|
To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
Ja to bardzo długo sama farbowałam, na całe szczęście nigdy nie zrobiłam sobię wiochy na głowie
grunt to używać sprawdzonej farbywww.theblondelifestyle.com Sent from iPad |
|
|
|
|
#560 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#561 |
|
Rozeznanie
|
Ja jeszcze jako małolatów, pamiętam że garniera Nie lubiłam. Używałam Wella, a generalnie to polecam luo kolor od loreal w hurtowniach fryzjerskich.
Sent from iPad |
|
|
|
|
#562 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#563 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
: ja nie lubie lorealów , pamiętam że fryzjerka robiła mi jedną farbą profesjonalną(nazwa wyleciała mi z głowy teraz) ale podobny efekt mam w domu za 5 razy mniejszą kase więc nie przepłacam jak tam ombre , zadowolona ?alison w tamtym roku była jakaś mega promocja produktów własnych , a w tym szykują duże obniżki podobno masy produktów dokładnie jest to opisane na wątku rossmanowskim , chyba będą siegać przeceny do -40 to poczekam ale jeszcze nie wiadomo dokładnie co przecenią, wiem tylko że podobno dużo tego będzie. Zresztą ja na tym wychodzę gorzej bo po prostu popadam w jakiś amok i wszystko wrzucam do koszyka ostatnio wydałam 200 zł a połowe rzeczy oddałam mamie , no po prostu mądre bardzo
|
|
|
|
|
|
#564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() uh, uh, wyłapałam pracę na 8 dni i nogi mi nie powiem gdzie wchodzą
|
|
|
|
#565 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
Ja dopiero znalazłam wolną chwilę. Dzisiaj rano byłam na mieście w poszukiwaniu jakiejś tuniki do legginsów, bo jutro zapewne wybiorę się do clubu na imprezę, ale oczywiście nic nie znalazłam Później zrobiłam obiad i TŻtowałam. ![]() Cytat:
A jaką mascarę Ty używałaś? |
|
|
|
|
|
#567 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja wiekszosc kosmetow i tak tam nie kupuje ale jest pare podstawowych z tamtad co sie konczy więc poczekam sobie moze akurat w promocji będą
|
|
|
|
|
|
#568 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
moja siostra ma BB od eveline super jest w sumie ma b.dobre opinnie na kwc to teraz jest minimalnie za ciemny a za miesiąc już zaden podkład nie będzie dobry kupiłabym BB cream ale z tego co patrzę to też nie łatwo kupić taki jasny.
|
||
|
|
|
|
#569 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wszystkie jakie tu sobie raz w rossie sprawdzalam bylyby dla mnie zaciemne, zwlaszcza zimą
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-08-30 o 22:47 |
|
|
|
|
|
#570 |
|
Konto usunięte
|
dla mnie eveline jest podkładem , na prawdę bardzo dobrym i wcale nie jest taki ciemny w porównaniu do innych
. Może Ty znasz jakieś własnie spoko BB ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

. Zazwyczaj Dusza Towarzystwa ze mnie
.
.

przynajmniej kupię półroczny i nie będę się wkurzać o bileciki . Swoją drogą masakra ile to idzie na wynajmowanie . A wy juz we Wrocławiu na stałe chcecie zamieszkać?
.
to super ja też dzisiaj widzę się z tż i własnie zrobiłam pierwszy raz odrosty ciekawe czy mi wyjdą , strasznie się denerwuje 
: ja nie lubie lorealów , pamiętam że fryzjerka robiła mi jedną farbą profesjonalną(nazwa wyleciała mi z głowy teraz) ale podobny efekt mam w domu za 5 razy mniejszą kase więc nie przepłacam