Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz. XIX - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na tytuł XX części wątku wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku 0 0%
Wrzesień się rozpakowuje, a październik wyczekuje 8 15,69%
Czop i skurczyk nas nękają, dzieci na świat przybywają 0 0%
Jęczące ciężarówki wyczekują ciąż końcówki 1 1,96%
Jedne męczą bułę stale, inne liczą dni wytrwale 7 13,73%
Każda już by rodzić chciała, taka cała obolała 0 0%
Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy 29 56,86%
Ciężko dychać, leżeć, chodzić, już tak bardzo chcę urodzić 6 11,76%
Każda już się rozsypuje, niech ten maluch się wykluje 0 0%
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-30, 20:11   #301
angelikada
Wtajemniczenie

Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
ja
ja bym jednak zostawiła przewijak w sypialni, wg mnie to trochę bardziej ustronne miejsce dla dziecka, a raczej będzie kojarzyło się z ciszą, spokojem i ciepłem. W salonie jest sporo przestrzeni, ale wiecej tam przebywacie i tym samym więcej przynosicie różnych "świństw" z powietrza, wszystko na taki przewijak leci. Jeśli macie możliwość zmiescić go w sypialni to jednak bym przy tym została.
też tak uważam

ja super przewijak bardzo mi się podoba
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 20:12   #302
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
hello

my witamy się z Hubciem w 33 tygodniu

Amelko byłam dzisiaj w Madarze na zakupkach i jak przechodziłam alejką z łóżeczkami to mi się Twój sen przypomniał

kupiłam młodemu papmki 1, chusteczki nawilżane Pempersa, kocyk i okrycie kąpielowe... sis moja jechała to się załadowałam przy okazji i stwierdzam że na allegro to by mi się niekoniecznie opłacało zamawiać
za tygodnie
widzę że imię wybrane
ja jutro jadę do Madaru, już się doczekać nie mogę
planuje zakupić duże gabaryty: wózek,wanienka,przewijak, łóżeczko,materac i chciałam oglądnąć kocyki i ręczniki, jak mówisz że kupiłaś to super może i ja zakupię

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 20:13   #303
Madzia000
Zadomowienie

Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz

Dziewczyny, bo kupilam sobie paski wybielajace zeby crest supreme, myslicie ze moge je w ciazy stosowac ? Niby uwazam, ale zawsze cos polkne tego zelu, teraz je mam na zebach i tak mnie troche gardlo piecze jak przelykam sline pewnie z odrobina tego zelu:/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 20:14   #304
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Kąpiel najchętniej też bym przeniosła do sypialni Ale tam to już kompletnie nie mam gdzie wanienki postawić..
U mnie działa amazon albo ebay i właśnie nie mogę znaleźć takich przewijaków luzem na łóżeczka. Ale to może być wina mojego ograniczonego zasobu słownictwa w języku angielskim

Chyba, że stojak pod wanienke? Wygodne to?
ja będę kapac w łazience moi rodzice mają dosyć sporą a wanienkę kupiłam ze stelażem a ubierać itd. będziemy w sypialni gdzie spimy
Stary 2013-08-30, 20:22   #305
rubinka25
Rozeznanie

Witam się w nowym wątku!

t_89 Gratulacje!!!

Niech już będzie 15 września...

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 20:23   #306
karolson
Zakorzenienie

Gratulacje dla t_89

Bojatoja - super juz w domu

Matal fajny kacik

Ciekawe co z ta Ladan
Stary 2013-08-30, 20:26   #307
niebede
Raczkowanie

Ej właśnie - tak mi się przypomniało o Diosminexie, bo dostałam dzisiaj paczkę z apteki. Przeczytałam ulotkę jeszcze raz i tam nie ma napisane, żeby nie stosować w ciąży. Konsultować z lekarzem. Ale za to nie zaleca się podczas karmienia piersią.

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 20:30   #308
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
To na 90% migrena.
Mam dokładnie tak samo, jak mam migreny. Czasem w ogóle nic nie widzę.

ehhh nigdy tak chyba wcześniej nie miałam i to takie dziwne było ale nie sądziłam że obudzę się z bólem głowy :/ gorzej jak mam kaszlnąć ojjj to wtedy boli. ...

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
ja sama jestem takim przypadkiem przez kilkanaście lat pływałam wyczynowo, i w sumie na treningi z andzią w brzuchu jeszcze chodziłam. Skurczybyki zaczęły się w czwartek, w niedziele urodziłam
ale suma sumarum 2 tygodnie przed terminem urodzilam

heh dlatego uważam ze nie ma reguły może ciało sportowca jest bardziej wzmocnione i dlatego to może czasem dłużej trwac tak właśnie się smiałam z tą moją znajomą :P a ona uparcie chciałam rodzic sn niestety się nie udało i skonczylo cc...
Stary 2013-08-30, 20:32   #309
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
znam przypadek dziewczyny prowadzącej aerobik aktywnej mega która biega również w maratonach i niestety rodziła przez 4 dni :/ w ogóle do tego była jeszcze po terminie, wiec ciąża przenoszona po czym niestety nawet wywoływanie nie pomogło i musiała mieć cc... oczywiście absolutnie tego ladan nie życze ale to czy ktoś jest sportowcem czy nie to nie ma znaczenia...
Też niestety znam taki przypadek, wiec nie nastawiam się, że moja aktywność jakoś mi pomoże.. Acz może podnosci wytrzymałość organizmu i jakoś lepiej się znosi taki długotrwały wysiłek? Kto wie.. Tak czy siak mocne kciuki za Ladan, żeby szybciutko poszło. Ciekawe co u niej Matal, pisz od razu jak się coś dowiesz

Cytat:
ja super przewijak bardzo mi się podoba
Dzięki Używaniec kupiłam za 20$
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 20:36   #310
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się nie odzywa od 2 h ponad, to dobrze wróży chyba, co?

A pamiętacie, że kiedyś ktoś jej powiedział, że będzie mieć ciężki poród, ale Julka urodzi się zdrowa?
facet gdzieś nad woda
Cytat:
Melduję, że fotel jest super, wygodny, ale się na nim raczej nie zaśnie
A tak będzie wyglądał kącik Elenki Brakuje przewijaka (będzie na komodzie w miejscu, gdzie jest poducha, a na niej marchewki )
super.
Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Wpadam tylko na chwile. Dopiero dzisiaj wróciliśmy do domu. Mały miał dość wysoki poziom bilirubiny i dlatego spędziliśmy w szpitalu tydzień. Codziennie był pod lampami. Cieszę się, że w końcu wyszliśmy.
Ja czuję się dobrze. W ogóle nie nastawiłam się na cesarkę. Przed 9.00 badanie i bach decyzja że o 13 cesarka.
Pierwsze 3 dni były ciężkie, bo nie mogłam się zbytnio poruszać. Nie dało się napiąć mieśni brzucha i ogólnie bolało. Czwarty dzień był ok, a w piątym już normalnie funkcjonowałam Teraz boli tylko opuchlizna i siniaki wokół rany.
Filip teraz śpi. Szczerze powiedziawszy boje się dzisiejszej, pierwszej nocy w domu. Już teraz jestem nie wyspana a to dopiero początek.
Cieszę się, że już jestem po i trzymam kciuki za Was dziewczyny
Kocham swojego syneczka

dasz rade.

brzuch mi się stawia co 5 minut, za duzo dzisiaj, sprzątanie, zakupy i spacer.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 20:46   #311
angelikada
Wtajemniczenie

a ja sobie właśnie oglądam rodzinke pl zaraz siostra przyniesie pyszną czekolade na gorąco i będę czekac na mężusia chociaż nie wiem o której wróci może dopiero w nocy ...

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Też niestety znam taki przypadek, wiec nie nastawiam się, że moja aktywność jakoś mi pomoże.. Acz może podnosci wytrzymałość organizmu i jakoś lepiej się znosi taki długotrwały wysiłek? Kto wie.. Tak czy siak mocne kciuki za Ladan, żeby szybciutko poszło. Ciekawe co u niej Matal, pisz od razu jak się coś dowiesz

Dzięki Używaniec kupiłam za 20$

żartujesz?? fajnie wygląda nie jest taki prosty tylko taki inny ja lubie takie rzeczy ;p
Stary 2013-08-30, 20:46   #312
Aaamelkaa
Zakorzenienie

właśnie dzwoniła do mnie mama i powiedziała że jej koleżanki córka rodziła i nie chcieli jej dać znieczulenia przy sn bo miała rwę kulszową i zrobili jej cesarkę
o o chodzi ? przeciez przy cesarce tez jest znieczulenie !
czy rwa kulszowa jest wskazaniem na cc ? i nie można podać znieczulenia przy porodzie SN?

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-08-30, 20:48   #313
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
heh dlatego uważam ze nie ma reguły może ciało sportowca jest bardziej wzmocnione i dlatego to może czasem dłużej trwac tak właśnie się smiałam z tą moją znajomą :P a ona uparcie chciałam rodzic sn niestety się nie udało i skonczylo cc...
masz rację, nie ma reguły. ja również chciałam za wszelką cenę urodzić sn. Kiedys wspominałam ze rodziłam z położną w domu, ale akcja niestety na ostatnie 1,5h skurczów partych przeniosła się do szpitala. udało się urodzić naturalnie, podejrzewam ze gdybym pojechała na pierwszych skurczach, przy mojej słabo rozwijającej się szyjce skończyłoby się cc.
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 20:48   #314
papuga_69
Zakorzenienie

tż właśnie wrócił z pracy, to znaczy z picia z kolegami. Przeklinam chama, postanowiłam że nie będzie mi towarzyszył przy porodzie, z resztą wiecznie jest po piwie gdy wraca więc z wyziewem alkoholowym nawet by go nie wpuścili na porodowkę jak sądzę

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 20:52   #315
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
tż właśnie wrócił z pracy, to znaczy z picia z kolegami. Przeklinam chama, postanowiłam że nie będzie mi towarzyszył przy porodzie, z resztą wiecznie jest po piwie gdy wraca więc z wyziewem alkoholowym nawet by go nie wpuścili na porodowkę jak sądzę
Qurcze, nieciekawie, mozesz w kazdej chwili rodzic przeciez...

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Boja - ciesze sie, ze juz w domku. A czemu mialas cc? Jesli pisalas wczesniej, to przepraszam, musialo mi umknac.

Stary 2013-08-30, 20:54   #316
papuga_69
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy I

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Qurcze, nieciekawie, mozesz w kazdej chwili rodzic przeciez...

przez całą ciąże nie wykazywał żadnej troski więc nawet nie sądzę by robiło mu to jakąś różnice, poinformowałam go to nawet nie jest zaskoczony. Jeszcze mi na porodówce brakuje jego pod wpływem żeby mnie denerwował dodatkowo..

Stary 2013-08-30, 20:55   #317
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, m

Cytat:
przez całą ciąże nie wykazywał żadnej troski więc nawet nie sądzę by robiło mu to jakąś różnice, poinformowałam go to nawet nie jest zaskoczony. Jeszcze mi na porodówce brakuje jego pod wpływem żeby mnie denerwował dodatkowo..
Przykro mi

Stary 2013-08-30, 20:58   #318
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
ten twój tż:/ widzę że kolejny do postawienia do pionu :/ masakra jakaś....nie martw się zamiast jego weź mame albo jak masz siostrę? albo dobrą przyjaciółkę? bo on nie jest wart Twojej uwagi :/
Stary 2013-08-30, 21:03   #319
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
hello
my witamy się z Hubciem w 33 tygodniu

otrzymaliśmy dzisiaj pismo z PZU, koleś który kierował tym drugim pojazdem zfłosił szkodę... tak mi się ciśnienie podniosło ze szok, dupek jeden zgłosił tą szkodę tak, że z pisma wynika iż mój tż jest tylko winny, więc zadzwoniłam na infolinię i mówię kobietce o co chodzi a ona wielce zdziwiona, bo jak ten koleś zgłosił szkodę to nie wspomniał że byłą na miejscu policja, że soatli obydwaj mandaty i że jest współwina...
ludzie mają tupet naprawdę
Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, bo kupilam sobie paski wybielajace zeby crest supreme, myslicie ze moge je w ciazy stosowac ? Niby uwazam, ale zawsze cos polkne tego zelu, teraz je mam na zebach i tak mnie troche gardlo piecze jak przelykam sline pewnie z odrobina tego zelu:/

Cytat:
wiem ze to jak walka z wiatrakami, ale z takimi trzeba niestety krótko ja zrobiłabym mu wstyd przy rodzinie i poruszyła ten temat przy kims
Stary 2013-08-30, 21:04   #320
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
a ja sobie właśnie oglądam rodzinke pl zaraz siostra przyniesie pyszną czekolade na gorąco i będę czekac na mężusia chociaż nie wiem o której wróci może dopiero w nocy ...

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

żartujesz?? fajnie wygląda nie jest taki prosty tylko taki inny ja lubie takie rzeczy ;p
Babka z sąsiedztwa chciała się pozbyć bo jej sie nie mieściło w nowym mieszakniu więc oddała za grosze Troszke poddrapany na nóżkach, ale poza tym nic nie widać
Lubie ten serial, acz za każdym razem jak go widzę utwierdzam się w przekonaniu, że trzech rozbójników w domu (a właściwie to 4 bo jeszcze mąż) to nie na moją cierpliwość

Cytat:
masz rację, nie ma reguły. ja również chciałam za wszelką cenę urodzić sn. Kiedys wspominałam ze rodziłam z położną w domu, ale akcja niestety na ostatnie 1,5h skurczów partych przeniosła się do szpitala. udało się urodzić naturalnie, podejrzewam ze gdybym pojechała na pierwszych skurczach, przy mojej słabo rozwijającej się szyjce skończyłoby się cc.
Dlatego ja poważnie myślę nad wynajęciem douli tutaj. Przyjeżdża do mnie na spotkania 2 razy przed TP żeby wszystko ustalić opowiedzieć i wytłumaczyć jak wygląda. Później przyjeżdża do domu jak tylko zaczną się skurcze i jest z rodzącą cały czas, aż dopóki maluszek pojawi się na świecie. Na koniec po porodzie jeszcze 2 razy zagląda do domu i pomaga z dzieciaczkiem, pokazuje co i jak. Jeszcze się nie zdecydowałam na 100% ale poważnie nad tym myśle i TZ też podoba się taka opcja (bo wie że ja będę spokojniejsza mając przy porodzie i jego który bladego pojęcia o niczym nie ma i doświadczoną kobietkę)

Cytat:
Ehh, co za chłop. Nie denerwuj się za bardzo mimo wszystko. Szkoda maluszka
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 21:06   #321
papalinka83
Zakorzenienie

Wróciłam ze SR, zjadłam kolację i chciałam popatrzeć na HP, którego uwielbiam, ale z tym beznadziejnym dubbingiem normalnie nie mogę tego zdzierżyć...
W przyszłym tygodniu 2 ostatnie zajęcia w SR, a po ostatnich podobno ma być ćwiczenie parcia
Cytat:
U nas może łazienka nie jest za duża, ale przewijak piętrowy IKEA mieści się bez problemów na półeczce pod spodem leży wanienka. Tż wstawił kółka do tego przewijaka więc z łazienki swobodnie z dzidzią można przejechać do sypialni
Jak się mieści bez problemu, to nie jest taka mała. Do mojej małej łazienki nie zmieści się NIC poza tym co już tam jest

Papuga - strasznie to przykre co piszesz

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 21:10   #322
papuga_69
Zakorzenienie

logoasia próbowałam delikatnie przy jego rodzicach ale nic to nie dało bo są za bardzo zapatrzeni w ukochanego synka ;]

Mam siostrę ale 5 letnia wiec nic z tego nie będzie Może mama, ale teraz przebywa za miastem i wiem tylko że wróci w przyszłym tyg ale kiedy dokładnie nie mam pojęcia.

Mogę nawet sama, dam sobie radę, najważniejsze dla mnie będzie mieć już Antosia na rękach

Koniec tego smucenia, jutro ubijam interes życia, odkupuję od jakiejś babki kurtkę jesienno zimową, którą już sobie upatrzyłam w zeszłym roku, kobitka używała jej niecały sezon i jest w stanie idealnym, chce ja sprzedać 50zl a w sklepie kosztowala 300zl Także nie mogę się doczekać aż ją przejmę

Stary 2013-08-30, 21:13   #323
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Babka z sąsiedztwa chciała się pozbyć bo jej sie nie mieściło w nowym mieszakniu więc oddała za grosze Troszke poddrapany na nóżkach, ale poza tym nic nie widać
Lubie ten serial, acz za każdym razem jak go widzę utwierdzam się w przekonaniu, że trzech rozbójników w domu (a właściwie to 4 bo jeszcze mąż) to nie na moją cierpliwość

uwierz, ze na moja również nie
Stary 2013-08-30, 21:14   #324
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
właśnie dzwoniła do mnie mama i powiedziała że jej koleżanki córka rodziła i nie chcieli jej dać znieczulenia przy sn bo miała rwę kulszową i zrobili jej cesarkę
o o chodzi ? przeciez przy cesarce tez jest znieczulenie !
czy rwa kulszowa jest wskazaniem na cc ? i nie można podać znieczulenia przy porodzie SN?
Pierwsze słyszę

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 21:14   #325
papuga_69
Zakorzenienie

Ide do spanka. Ciekawe jak tam Ladan
Miłej nocy wszystkim
Ja dziś całe łóżko dla siebie, wypędziłam tż do drugiego pokoju, niech tam sobie chucha smrodem alkoholowym ;]

Stary 2013-08-30, 21:15   #326
logoasia
Zakorzenienie

Ja
Jeśli mogę Ci doradzić, gdybyście się już zdecydowali na doulę, to spotkaj się z nią częściej niż tylko jeden/dwa razy w celu omówienia kwestii organizacyjnych. Mi do szczęscia przy porodzie zabrakło zaufania do położnej, za mało się znałyśmy, a chcialam czuć się bardzo naturalnie.
Stary 2013-08-30, 21:19   #327
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsze słyszę
no ja też.......
ale dla pewności na wizycie zapytam lekarza i przy porodzie powiem że mam rwę kulszową
dziś mi dokucza szczególnie
ale nie dam się ! jutro jadę na zakupki Michasiowe i to jest najważniejsze

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-08-30, 21:19   #328
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Ide do spanka. Ciekawe jak tam Ladan
Miłej nocy wszystkim
Ja dziś całe łóżko dla siebie, wypędziłam tż do drugiego pokoju, niech tam sobie chucha smrodem alkoholowym ;]
moj spał wczoraj na kanapie i wcale mi to nie przeszkadzało
Stary 2013-08-30, 21:26   #329
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Bajka, a czemu karmisz Amelkę głównie butlą?
bo karmienie piersia nie na moje nerwy mam plaskie brodawki a Amelka poorala mi sutki bo zle chwytala w nakladkach nie chciala ssac, wiec tylko sie denerwowala rekord to bylo 2 h wycia z zanoszeniem. a tak, sciagam swoje, przelewam do flachy i mam komfort psychiczny ze wiem ile zjadla i od razu zasypia wiec placzu prawie nie uswiadczamy bo nawet sie nie odzywa jak kupsko walnie w pieluche

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
próbuje wybrać termometr bezdotykowy i mam mętlik, w necie opinie przeróżne
waham się między
http://www.aptekagemini.pl/termometr...ontaktowy.html
a
http://allegro.pl/termometr-elektron...485407906.html
tego babyono nie polecam, strata pieniedzy mialam przy Blance i w niczym sie nie sprawdzil.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 21:29   #330
matallewar
Zakorzenienie

Ja w ogóle nie znam nic firmy BabyOno, co by było ok z jakością

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości