Panny Młode 2015 cz. 6 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-30, 21:39   #4141
joasia-a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Ale jaja z tym mundżakiem Normalnie nie wierzę, że Twój Tż na serio wpadł na coś takiego Życzę Ci, żeby był w łóżku równie kreatywny, a nie zaznasz ani jednego nudnego dnia
haha dzięki
w sumie to jest.. tylko ja ostatnio jakaś zakonnicowa haha a teraz z tą rzepką to już wgl chłopak ma przerąbane ale jakoś dajemy radę...
Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
No co Ty?! Zwierze ruchu potrzebuje co z tego, ze wyglada jak jeleń napisałam Mateuszowi, ze wciaz płacze ze śmiechu na myśl o tym Twoim mundzaku a ten mi na to, ze juz rozumie w jakim był stanie, jak śmiał sie z siedzącego psa i nie mógł przestać ale w sumie to tez było dobre jak znajde, to wrzuce. Ja sie posmialam i przestałam, Mateusz poplakal sie ze śmiechu i trwał w tym stanie dobre 15 minut
Helloł! Mieszkam w krzyżu więc jak dobrze wiesz prawie zadupiu :P ja to już wgl całkiem koniec krzyża.. mam naprawdę wielkie podwórko a obok wujek ma 15 gęsi które gęgają mi o 7 rano jak jestem w domu ciocia z dołu za to ma pełno kaczek haha dla mundżaka jeszcze tyle miejsca by było że hoho
Stary 2013-08-30, 21:44   #4142
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
A tak sie staram kojarzyć, co kto i jak na forum, i standardowo moja pamięć jest tragiczna :/. Fajnie, robisz cos ciekawego przy tym komputerze?
Mało ciekawe ale pieniądze są potrzebne. Szukam międzyczasie czegoś lepszego.
Vallotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 21:52   #4143
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
haha dzięki
w sumie to jest.. tylko ja ostatnio jakaś zakonnicowa haha a teraz z tą rzepką to już wgl chłopak ma przerąbane ale jakoś dajemy radę...

Helloł! Mieszkam w krzyżu więc jak dobrze wiesz prawie zadupiu :P ja to już wgl całkiem koniec krzyża.. mam naprawdę wielkie podwórko a obok wujek ma 15 gęsi które gęgają mi o 7 rano jak jestem w domu ciocia z dołu za to ma pełno kaczek haha dla mundżaka jeszcze tyle miejsca by było że hoho
Nie narażaj sie, krzyż wciaz miasto Tarnów, wciaz rejestracje auta KT, a nie KTA :P....ja tez mam duzo ogrodu, ale oprocz groźnego wilka to nic mi tam nie lata, ani nie gega jeleni tez nie mam haha

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Vallotka Pokaż wiadomość
Mało ciekawe ale pieniądze są potrzebne. Szukam międzyczasie czegoś lepszego.
Proste . Ja tez wlasnie potrzebuje sie zmusić do szukania normalnej pracy, najchętniej w zawodzie . Ale kurde nie dosc, ze cieżko jak ogolnie patrze, to na dodatek nie moge sie "zmusić" zeby nad tym usiąść i powysylac cv . Kiepsko to widze.

Stary 2013-08-30, 21:55   #4144
Atomoowka
Wtajemniczenie

Dobry wieczór
Powróciłam z wygnania :P tzn od siostry. Fajowo było oprócz tego,że mojego syna diabeł opętał i jest nie do wytrzymania.

Próbowałam Was nadrobić i nawet przeczytałam te strony, jestem dumna

Dziś TŻ mi mówił,że pod moją nieobecność miał sposobność pojeździć po jubilerach i poszukać pierścionka zaręczynowego . Czy coś kupił nie wiem, nie pytałam, nie chce wiedzieć (chyba)

A wiem co mi w pamięć zapadło. Kilka z Was pisało, że by się wkurzyła jakby ktoś jej się ze ślubem "wepchnął" np w następnym roku( tzn rok przed Wami). Mogę wiedzieć czemu? Co by Was zezłościło w tym?
Bo mi to wisi w sumie.

Co do cen za wesele dwudniowe w Warszawie wygląda to tak,że np jak za pierwszy dzień płaci się 200 zł od osoby to już w nd płaci się 70 zł. Ale wiadomo w nd powiedzmy impreze jest do jakiejś 18 ( od powiedzmy 13-stej) jedn 1 czy góra 2 dania gorące, przystawki raczej wczorajsze.

Co do noclegów u Nas ich raczej nie będzie. Z tego co się orientuje nie skorzystają ludzie, ale będziemy np przy rozdawaniu zaproszeń jeszcze pytać czy ktoś jest zainteresowany noclegiem lub dojazdem jeżeli się zbierze kilka osób to wtedy im wynajmiemy busa i opłacimy pokoje na górze w sali.
Ale szczerze mam nadzieję,że jednak nikt nie będzie chciał korzystać wiadomo mniej kasy wydamy. No i jednak jak znam rodzinkę to będą woleli do domów wrócić, bo jakiś bardzo daleko nie mają ( około 30-40 km)

Elcia witaj

Na biurko Oli jak jak byłam u koleżanki 3 tyg temu na wesele i z nią kilka razy wcześniej gadałam to tez nie wiedziała do ostatniej chwili jak bukiet, jakie buty. Kolor przewodni to dla niej jakiś kosmos-ode mnie 1-szy raz słyszała. Z jednaj strony chciałabym tak mieć. Wyobraźcie sobie ile to mnie "pieprzenia" się ze szczegółami? Ale z drugiej przecież to cała przyjemność

Magda
z chęcią bym zapytała o to szlecheckie nazwisko TŻ no ale na forum publicznym nie bardzo wypada.

A ja po ślubie jak na -ski się liczy to i ja szlachcianką się stanę hahahaha

Ex to Ty normalnie ślub chyba już w następnym msc mogłabyś wziąć, wsio już masz

Kzb1 ładne te buciki, w moim stylu. No i za 10 zł wow

A odnośnie butów wiecie już jakie będziecie miały? Tzn czy pełne, czy bez palca czy jakie? Bo ja się właśnie zastanawiam jakie będą wygodniejsze. Chciałabym już kupić i je rozchodzić, a znając mnie to pewnie ze 3 razy jeszcze będę zwracała te buty haha

Karolka faktycznie z tych trzech jedyna rządzi Ładna, ładna ale pewnie nie dla mnie i ja jednak mam inną wizję swojej jedynej

Ixii cudna ta kiecka

Joasia jaja z tym mundżakiem, powiedz że to jaja !!

Marysia to jak to Wy macie i cywilny i kościelny jednego dnia? To nie lepiej wziąć ten konkordatowy?
U Nas wesele nie zależnie od tego czy są poprawiny czy nie kończy się między 5 a 6.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 21:58   #4145
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:

Proste . Ja tez wlasnie potrzebuje sie zmusić do szukania normalnej pracy, najchętniej w zawodzie . Ale kurde nie dosc, ze cieżko jak ogolnie patrze, to na dodatek nie moge sie "zmusić" zeby nad tym usiąść i powysylac cv . Kiepsko to widze.

Ja już się zmusiłam i znalazłam kilka ofert i teraz muszę powysyłać cv. Chociaż jak coś lepszego to mam małe szanse.
Vallotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 22:04   #4146
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Nie narażaj sie, krzyż wciaz miasto Tarnów, wciaz rejestracje auta KT, a nie KTA :P....ja tez mam duzo ogrodu, ale oprocz groźnego wilka to nic mi tam nie lata, ani nie gega jeleni tez nie mam haha
ja mam ogólnie rolniczą rodzinę a że mieszkamy "na kupie" :P to wujek obok prócz gęsi ma jeszcze bizon! a poza tym był kiedyś myśliwym ^^ haha.. i babcia do mnie dzowniła i mi mówi "Wiesz co, maniuś kupił kolejnego pieska" Maniuś, mój wujek, brat babci. a sama wiadomość mnie wkurzyła. Do tej pory ma już 3 psy. jego podwórko jest zaraz obok naszego. Jeden z jego psów, o dziwo najmniejszy debilek.. jak zacznie szczekaćswoim piskliwym głosem o 1 w nocy to staje na rowne nogi!! naprawde ;/ nie na wi dzę te go stwo rze nia! :P
Do tego na dole mieszka siostra babci z mężem i synem.. a ten syn ma też ciągniki i traktory.. :Pi tak nie raz nie dość że przez psa nie śpię pół nocy.. to od rana od 6-7 budzi mnie ryk silników więc wiesz.. mój krzyż to już taki trochę inny TŻ zawsze się śmiał ze mnie że na większej wsi niż on mieszkam bo tu gospodarka przede wszystkim haha :P

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
A odnośnie butów wiecie już jakie będziecie miały? Tzn czy pełne, czy bez palca czy jakie? Bo ja się właśnie zastanawiam jakie będą wygodniejsze. Chciałabym już kupić i je rozchodzić, a znając mnie to pewnie ze 3 razy jeszcze będę zwracała te buty haha

Ja raczej całe bo mam wąską stope i zawsze te wycięte są zbyt wycięte :P ale w sumie teraz nie wiem czy przez 2 lata nic sobie nie zrobię - więc w sumie nie wiem też czy wysoki obcas czy jednak nie ;/

A co do mundżaka to już spoko spoko :P odkręcił sprawę.. ale to było całkiem poważne posunięcie z jego strony :P gdybym nie obraziła się o to i nie wytykała na każdym kroku że kase wydaje na takie cos i ze wgl szkoda mi na wstepie takiego zwierzaczka to.. pewnie by tak się to skończyło jednak że przysłali by nam mundżaka xD

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Vallotka Pokaż wiadomość
Ja już się zmusiłam i znalazłam kilka ofert i teraz muszę powysyłać cv. Chociaż jak coś lepszego to mam małe szanse.
Uwierz w siebie! :P
Stary 2013-08-30, 22:09   #4147
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
ja mam ogólnie rolniczą rodzinę a że mieszkamy "na kupie" :P to wujek obok prócz gęsi ma jeszcze bizon! a poza tym był kiedyś myśliwym ^^ haha.. i babcia do mnie dzowniła i mi mówi "Wiesz co, maniuś kupił kolejnego pieska" Maniuś, mój wujek, brat babci. a sama wiadomość mnie wkurzyła. Do tej pory ma już 3 psy. jego podwórko jest zaraz obok naszego. Jeden z jego psów, o dziwo najmniejszy debilek.. jak zacznie szczekaćswoim piskliwym głosem o 1 w nocy to staje na rowne nogi!! naprawde ;/ nie na wi dzę te go stwo rze nia! :P
Do tego na dole mieszka siostra babci z mężem i synem.. a ten syn ma też ciągniki i traktory.. :Pi tak nie raz nie dość że przez psa nie śpię pół nocy.. to od rana od 6-7 budzi mnie ryk silników więc wiesz.. mój krzyż to już taki trochę inny TŻ zawsze się śmiał ze mnie że na większej wsi niż on mieszkam bo tu gospodarka przede wszystkim haha :P

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Ja raczej całe bo mam wąską stope i zawsze te wycięte są zbyt wycięte :P ale w sumie teraz nie wiem czy przez 2 lata nic sobie nie zrobię - więc w sumie nie wiem też czy wysoki obcas czy jednak nie ;/

A co do mundżaka to już spoko spoko :P odkręcił sprawę.. ale to było całkiem poważne posunięcie z jego strony :P gdybym nie obraziła się o to i nie wytykała na każdym kroku że kase wydaje na takie cos i ze wgl szkoda mi na wstepie takiego zwierzaczka to.. pewnie by tak się to skończyło jednak że przysłali by nam mundżaka xD

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Uwierz w siebie! :P
O w mordę! To co Wy? Bizonem po autostradzie popylacie? ja nie moge, ej nie znałam krzyża od strony rolniczej

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Dobry wieczór
Powróciłam z wygnania :P tzn od siostry. Fajowo było oprócz tego,że mojego syna diabeł opętał i jest nie do wytrzymania.

Próbowałam Was nadrobić i nawet przeczytałam te strony, jestem dumna

Dziś TŻ mi mówił,że pod moją nieobecność miał sposobność pojeździć po jubilerach i poszukać pierścionka zaręczynowego . Czy coś kupił nie wiem, nie pytałam, nie chce wiedzieć (chyba)

A wiem co mi w pamięć zapadło. Kilka z Was pisało, że by się wkurzyła jakby ktoś jej się ze ślubem "wepchnął" np w następnym roku( tzn rok przed Wami). Mogę wiedzieć czemu? Co by Was zezłościło w tym?
Bo mi to wisi w sumie.

Co do cen za wesele dwudniowe w Warszawie wygląda to tak,że np jak za pierwszy dzień płaci się 200 zł od osoby to już w nd płaci się 70 zł. Ale wiadomo w nd powiedzmy impreze jest do jakiejś 18 ( od powiedzmy 13-stej) jedn 1 czy góra 2 dania gorące, przystawki raczej wczorajsze.

Co do noclegów u Nas ich raczej nie będzie. Z tego co się orientuje nie skorzystają ludzie, ale będziemy np przy rozdawaniu zaproszeń jeszcze pytać czy ktoś jest zainteresowany noclegiem lub dojazdem jeżeli się zbierze kilka osób to wtedy im wynajmiemy busa i opłacimy pokoje na górze w sali.
Ale szczerze mam nadzieję,że jednak nikt nie będzie chciał korzystać wiadomo mniej kasy wydamy. No i jednak jak znam rodzinkę to będą woleli do domów wrócić, bo jakiś bardzo daleko nie mają ( około 30-40 km)

Elcia witaj

Na biurko Oli jak jak byłam u koleżanki 3 tyg temu na wesele i z nią kilka razy wcześniej gadałam to tez nie wiedziała do ostatniej chwili jak bukiet, jakie buty. Kolor przewodni to dla niej jakiś kosmos-ode mnie 1-szy raz słyszała. Z jednaj strony chciałabym tak mieć. Wyobraźcie sobie ile to mnie "pieprzenia" się ze szczegółami? Ale z drugiej przecież to cała przyjemność

Magda
z chęcią bym zapytała o to szlecheckie nazwisko TŻ no ale na forum publicznym nie bardzo wypada.

Ex to Ty normalnie ślub chyba już w następnym msc mogłabyś wziąć, wsio już masz

Kzb1 ładne te buciki, w moim stylu. No i za 10 zł wow

Karolka faktycznie z tych trzech jedyna rządzi Ładna, ładna ale pewnie nie dla mnie i ja jednak mam inną wizję swojej jedynej

Ixii cudna ta kiecka

Marysia to jak to Wy macie i cywilny i kościelny jednego dnia? To nie lepiej wziąć ten konkordatowy?
U Nas wesele nie zależnie od tego czy są poprawiny czy nie kończy się między 5 a 6.
Hahaha, mój TZ to taki szlachcic, jak z koziej dupy trąbka

A z butami, ja mam juz obcasy (5,5cm) zabudowane oraz na przebranie baleriny . Aczkolwiek jako glowne poluje wciaz na buty Dune z otwartym palcem (takie, jak na pierwszej stronie w zdjęciach mam)

Stary 2013-08-30, 22:09   #4148
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
O w mordę! To co Wy? Bizonem po autostradzie popylacie? ja nie moge, ej nie znałam krzyża od strony rolniczej
w takim razie zapraszam kiedyś! wiesz.. autostrada to niedawny wynalazek a jakoś już się tym nie interesuje to i gdzie kto robi i gdzie ma pola ^^
ale nie powiem.. jak byłam mała to byłam dumna że wujek miał bizon bo mogłam się po nim spinać i wgl (tzn nie mogłam ale to robiłam) i miałam zdjęcia na bizonie haha
Stary 2013-08-30, 22:53   #4149
existence
Zakorzenienie

Cytat:
W końcu sie ogarnelam, zeby zobaczyc co to ten mundżak Mateusz wpisał w neta (nie wiedząc czemu pytam) i zaczyna czytać "mundżak jest potocznie nazywany szczekajacym jeleniem" padlam do tej pory płacze ze śmiechu Joasia Twoj TZ jest za☠☠☠isty hahahahahahahahaha Mateusz był przeszczesliwy, mowi ze rzadko kiedy moze mnie zobaczyc płaczaca ze śmiechu

e to u mnie to na porządku dziennym jest muszę inwestować w dobry tusz do rzęs
Cytat:

a mówią, że na "wsi" spokojnie ale bizon...?! dałaś czadu ale tak dla pewności...chodzi o kombajn nie o zwierze? bo po tym mundżaku to ja już nie wiem nic

co do butów moje są na pierwszej stronie w kalendarzu wklejone, zakryte palce

Edytowane przez existence
Czas edycji: 2013-08-30 o 22:55
existence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 23:07   #4150
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Wątpię, żeby krawcowa odtworzyła te ozdoby, a to one tak naprawdę odpowiadają za piękno tej sukienki
dokładnie sukienke ze zdobieniami takimi to tylko kupić gotową moim zdaniem

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
A odnośnie butów wiecie już jakie będziecie miały? Tzn czy pełne, czy bez palca czy jakie? Bo ja się właśnie zastanawiam jakie będą wygodniejsze.
ja na 99% pełne. Nie lubię z wyciętymi palcami, jakoś gorzej się w takich czuje mam już swoje typy nawet ale nie mam zamiaru kwestią butów się martwić jeszcze przez dłuuugi czas najpierw suknia, potem buty

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 23:25   #4151
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość

ja na 99% pełne. Nie lubię z wyciętymi palcami, jakoś gorzej się w takich czuje mam już swoje typy nawet ale nie mam zamiaru kwestią butów się martwić jeszcze przez dłuuugi czas najpierw suknia, potem buty
ale wiesz, że na przymiarki lepiej z butami? chyba, że weźmiesz jakieś z domu i potem kupisz z taką samą wysokością obcasa no chyba, że się zdecydujesz na krótką sukienkę to wtedy o tym zapomnij
Stary 2013-08-30, 23:46   #4152
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Coś musiałaś źle zrozumieć, nie kojarzę, żeby marysienka pisała o takich rewelacjach Najpierw biorą cywilny, żeby skorzystać z wojskowych przywilejów mieszkaniowych A za jakiś czas kościelny.

Co do butów - myślę nad pełnymi, ślub w kwietniu, jeszcze paznokcie mi zmarzną
I racja, przy przymiarkach sukni panie w salonie same wołają o noszenie ze sobą ślubnych butów lub takich, które są tak samo wysokie jak ślubne będą
Stary 2013-08-30, 23:51   #4153
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
w takim razie zapraszam kiedyś! wiesz.. autostrada to niedawny wynalazek a jakoś już się tym nie interesuje to i gdzie kto robi i gdzie ma pola ^^
ale nie powiem.. jak byłam mała to byłam dumna że wujek miał bizon bo mogłam się po nim spinać i wgl (tzn nie mogłam ale to robiłam) i miałam zdjęcia na bizonie haha
No proste! wpadam! w ogóle, bo ja specjalnie zostawiłam Ci tego cydra obiecanego . Date ważności miał długą, to zostawiłam w pokoju, nikt nie ruszy . Rodzina swoją porcję miała w lodówce, w sumie większość wychłeptali :P.... bardzo im posmakował

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
e to u mnie to na porządku dziennym jest muszę inwestować w dobry tusz do rzęs
Nie no, ja się śmieję, ale tak, żeby rozbawić mnie do łez to trzeba sporo . Ze mną tak łatwo nie ma A tutaj szczekający jeleń rozbawił mnie na cały dzień . Dosłownie na samą myśl, na samo wyobrażenie, aahhhh hahahahah

Ej, a w ogóle, jak wracaliśmy to na promie kupiliśmy sobie rum Bacardi już zmętolony na drinki. O smaku drinka truskawkowego, coś tam limonka i z trzcina cukrowa.... W mojej mysli bylo "mniaaami, truskawkowo limonkowa lemoniadka" (taka myśl po cydrach).... wlasnie sie tym poraczylismy i normalnie CZUĆ alkohol! ja zgłaszam sprzeciw, co to ma być?! miała być lemoniadka, a tu takie rozczarowanie hahaha!

Edytowane przez magda_mjt
Czas edycji: 2013-08-30 o 23:56
magda_mjt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 23:57   #4154
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Coś musiałaś źle zrozumieć, nie kojarzę, żeby marysienka pisała o takich rewelacjach Najpierw biorą cywilny, żeby skorzystać z wojskowych przywilejów mieszkaniowych A za jakiś czas kościelny.

I racja, przy przymiarkach sukni panie w salonie same wołają o noszenie ze sobą ślubnych butów lub takich, które są tak samo wysokie jak ślubne będą
Stary 2013-08-30, 23:58   #4155
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
ale wiesz, że na przymiarki lepiej z butami? chyba, że weźmiesz jakieś z domu i potem kupisz z taką samą wysokością obcasa no chyba, że się zdecydujesz na krótką sukienkę to wtedy o tym zapomnij
wiem ale też wiem jakie wysokie chce buty i niejedne takie posiadam więc to problem nie będzie

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 23:58   #4156
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:

Tak coś mi sie pokićkało. Czytałam szybko tyle stron żeby nadrobić i takie są efekty.

A co do butów, mi się strasznie podobają takie z wyciętym paluchem te tzn peep teo jeszcze takich nie mam i mi się zamarzyły. Jednak chyba pełne kupię, bo wydaje mi się praktyczniejsze i wygodniejsze. Problem z tym, że nigdy nie mogę pełnych fioletowych szpilek znaleźć, a i z wyciętymi problem.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 00:01   #4157
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Mój tata tak zawsze mówi, jak chce mi dogryźć, kiedy uważa, że zbyt lekko się ubrałam
Stary 2013-08-31, 00:01   #4158
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Tak coś mi sie pokićkało. Czytałam szybko tyle stron żeby nadrobić i takie są efekty.

A co do butów, mi się strasznie podobają takie z wyciętym paluchem te tzn peep teo jeszcze takich nie mam i mi się zamarzyły. Jednak chyba pełne kupię, bo wydaje mi się praktyczniejsze i wygodniejsze. Problem z tym, że nigdy nie mogę pełnych fioletowych szpilek znaleźć, a i z wyciętymi problem.
A szukasz jakich szpilek? czy platform? takie ciemno fioletowe (coś jak wykończenie stronki łazaża czy jaśniejsze?) ?
Stary 2013-08-31, 00:09   #4159
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, a w ogóle, jak wracaliśmy to na promie kupiliśmy sobie rum Bacardi już zmętolony na drinki. O smaku drinka truskawkowego, coś tam limonka i z trzcina cukrowa.... W mojej mysli bylo "mniaaami, truskawkowo limonkowa lemoniadka" (taka myśl po cydrach).... wlasnie sie tym poraczylismy i normalnie CZUĆ alkohol! ja zgłaszam sprzeciw, co to ma być?! miała być lemoniadka, a tu takie rozczarowanie hahaha!
w rumie czuć alko? niesamowite!
Cytat:

tak kilka na szybko
http://casani.pl/glowna/77-casani-w-02327.html
http://casani.pl/glowna/62-casani-s-00383.html
http://casani.pl/glowna/18-casani-w-02326.html
i tutaj też są ponoć fajne http://bialebuty.com/

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
Mój tata tak zawsze mówi, jak chce mi dogryźć, kiedy uważa, że zbyt lekko się ubrałam
punkt dla taty
Stary 2013-08-31, 00:15   #4160
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
w rumie czuć alko? niesamowite!
Ale to nie jest czysty rum, bo w tym to luzik. To jest już gotowy drink, więc z założenia powinno być o wiele słabsze. A tu chyba ledwo tej truskawki wrzucili, limonki to niet, trzciny cukrowej pewnie też nie... i czuć rum z posmakiem . Nie tak miało być, nie tak Krzywi mnie jak nie wiem, tak nie lubię

Aaaaaaaaa.... że się brzydko wyrażę rzygam tęczą!!!!PATRZCIE
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif a24d003beaa08441c349420cebb29405.gif (77,5 KB, 3 załadowań)
Stary 2013-08-31, 00:18   #4161
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to nie jest czysty rum, bo w tym to luzik. To jest już gotowy drink, więc z założenia powinno być o wiele słabsze. A tu chyba ledwo tej truskawki wrzucili, limonki to niet, trzciny cukrowej pewnie też nie... i czuć rum z posmakiem . Nie tak miało być, nie tak Krzywi mnie jak nie wiem, tak nie lubię

ale że o co cho?
Stary 2013-08-31, 00:18   #4162
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
ale że o co cho?
No co Ty? Kwejka nie znasz, czy tiulu w ilości mega nie widzisz?
Stary 2013-08-31, 00:24   #4163
existence
Zakorzenienie

Cytat:
No co Ty? Kwejka nie znasz, czy tiulu w ilości mega nie widzisz?
czyli, że o to, że rolka taka duża? no chyba spoko, im więcej tym lepiej
Stary 2013-08-31, 00:26   #4164
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
czyli, że o to, że rolka taka duża? no chyba spoko, im więcej tym lepiej
Noooo i tyyyle kolorów . Rolka ponad 90m długa za niecałe 30zł . W Polsce 9m jest za 4zł + wysyłka, więc aaaaa.... pokazuje TŻ'towi z miną , a ten na to "noooo, a ile kosztuje???" ja "tylko 6 funtów za taaaaaaaaaaaaaaką rolkę!" TŻ "ok, kup sobie" ja "ok, to kupie 3" hahahaha on chyba mnie kocha co bym nie chciała to zawsze jest "ok, kup sobie"
Stary 2013-08-31, 00:32   #4165
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Noooo i tyyyle kolorów . Rolka ponad 90m długa za niecałe 30zł . W Polsce 9m jest za 4zł + wysyłka, więc aaaaa.... pokazuje TŻ'towi z miną , a ten na to "noooo, a ile kosztuje???" ja "tylko 6 funtów za taaaaaaaaaaaaaaką rolkę!" TŻ "ok, kup sobie" ja "ok, to kupie 3" hahahaha on chyba mnie kocha co bym nie chciała to zawsze jest "ok, kup sobie"
o dżizas ja po prostu kupuję
też bym to kupiła na próbę na all ale zrobię te pompony i tylko mi się zakurzą więc póki co bez sensu bo ich nie mam gdzie trzymać
wymyśliłam, że może też choinę do korony ozdobię takimi pomponami tylko mniejszymi niż te standardowe, bo chciałam jakieś tam kokardy ale jak będę mieć i tak tiul to zorbie ich więcej

dobranoc
Stary 2013-08-31, 00:35   #4166
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
o dżizas ja po prostu kupuję
też bym to kupiła na próbę na all ale zrobię te pompony i tylko mi się zakurzą więc póki co bez sensu bo ich nie mam gdzie trzymać
wymyśliłam, że może też choinę do korony ozdobię takimi pomponami tylko mniejszymi niż te standardowe, bo chciałam jakieś tam kokardy ale jak będę mieć i tak tiul to zorbie ich więcej

dobranoc
Ja lubię konsultować z TŻ'tem , zwłaszcza, że jest to nasze wesele, a i tak zawsze kupuję co chcę , no chyba, że jest to totalnie bezsensu . A z pomponami- ja już mam 3 zrobione, co kiedyś wklejałam, teraz są pomiętolone, wrzucone do siatki . Zajmują NIC miejsca, plus moja Mama jak je widziała, mowi, że spoko są, bo można prać . Więc nawet kurz (chociaż w siatce go być nie powinno za dużo) im nie groźny . Papierowe owszem, zakurza się i lipa. Tiulowe są super
Stary 2013-08-31, 06:10   #4167
JudytaKas
Zakorzenienie

Witam się tą wczesną porą - gdy inni śpią, ja się szykuję do wyjazdu za godzinkę w drogę, weselicho czeka

Miłego weekendu wam życzę

A ścięłam wczoraj kłaczki na krótko

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 09:02   #4168
viva91
na przekór do celu

A my zaraz jedziemy do IKEI pooglądać aranżacje kuchni
Stary 2013-08-31, 09:35   #4169
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na razie jestem szlachcianką, Tż nie, więc biorę podwójne nazwisko A tak serio to biorę podwójne, bo według mnie moje imię z samym nazwiskiem Tżta brzmi beznadziejnie (już kiedyś o tym tutaj pisałam).

Cytat:
Ja jeszcze nie mam pojęcia, jakie buty W ogóle o nich nie myślę, nawet nie wiem jaki kolor

Cytat:
Cytat:
Dokładnie W 2015 ślub cywilny a kościelny z weselem kiedyś tam. Niby moglibyśmy od razu wziąć kościelny, ale żadne z nas nie ma ochoty na wesele w 2015, poza tym byłoby to na ten moment zbyt skomplikowane do zorganizowania, a gości potem zapraszać na samo wesele bez ślubu to tak mega dziwnie Dlatego będzie cywilny. Ostatnio stwierdziliśmy, że chyba jednak zrobimy w Polsce, bo za granicą strasznie dużo kosztuje. I już nawet mamy małe plany co do miejsca, bo jak śluby w plenerze będą bardziej dostępne, to myślimy o małym wypadzie nad jezioro

Cytat:
Jaka wielka rolka Ale faktycznie taniocha w porównaniu z polskimi cenami.

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość
Witam się tą wczesną porą - gdy inni śpią, ja się szykuję do wyjazdu za godzinkę w drogę, weselicho czeka
Miłej zabawy

Cytat:
A my zaraz jedziemy do IKEI pooglądać aranżacje kuchni
Ooo, ale Wam fajnie Mój Tż uwielbia takie rzeczy, więc jak bedziemy już urządzać mieszkanie, a później dom, to będzie chyba jeszcze bardziej podjarany niż ja

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 09:40   #4170
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość

Miłego weekendu wam życzę

A ścięłam wczoraj kłaczki na krótko
Udanej zabawy

Ja lecę do pracy na 10 miłego poranka Dziewczyny!

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości