Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-30, 23:04   #2851
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość

Wiem. Dzieci nie rodzimy dla siebie tylko dla świata
Druga dzidziunia będzie, ale też bardzo bym chciała żeby dzieci miały ze sobą kontakt, bo to ważne.

A Na Wspólnej mnie nigdy nie nudzi - wręcz przeciwnie
Ale to jedyny serial który oglądam

Tak, ja urodziłam córkę mając 21 lat Chciałam tak wcześnie, żeby być młodą mamusią Jak córka będzie miała 18 lat to ja 39 więc jeszcze nie tak tragicznie Możemy chodzić razem na dyskoteki
ja nie lubię jak jest za dużo wymyślnych historii, porwania, mafie, zdrada za zdradą, ciąże, poronienia, wszystko odcinek po odcinku, wtedy serial zaczyna się wydawać dla mnie mało realistyczny i zaczyna mnie wnerwiać albo jak za dużo mieszają.

Z tymi dyskotekami to świetny pomysł, tylko co na to córcia

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 23:05   #2852
Pacynka
Rozeznanie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Ok, ja idę serduszkować dziś bo mi test owulacyjny pozytywny wyszedł i inne czynniki też wskazują na płodność.
Dobranoc
Pacynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 23:06   #2853
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pacynka Pokaż wiadomość
Ok, ja idę serduszkować dziś bo mi test owulacyjny pozytywny wyszedł i inne czynniki też wskazują na płodność.
Dobranoc

powodzenia

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-08-30, 23:07   #2854
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Nasz Buba już do 3. klasy idzie I już niestety wszedł w etap, że tylko koledzy i koledzy... Dla TŻ-a to był szok i też stwierdził, że musi mieć drugie, które będzie chciało spędzać z nim dużo czasu

Jak już jesteśmy przy temacie szkolnym... ceny podręczników są dobijające! I z roku na rok coraz więcej kosztują - a na dodatek wszystko przerabia się dużo wolniej, niż za naszych czasów. Pamiętam jak mnie w zerówce uczyli płynnego czytania - a teraz cała pierwsza klasa, to nauka literek i czytanie jakichś pojedynczych zdań Dobrze, że Buba trafił na wychowawczynię, która robi z nimi sporo ponad program - bo tak, to masakra by była: nasze państwo chce chyba, żeby dzieci cofały się w rozwoju
Nawet mi nie mów
Na wyprawkę do szkoły koło 600zł wychodzi Przynajmniej do 1 klasy, nie wiem jak będzie dalej. Co do przerabiania materiału, bo mnie to wręcz przeraża Moja córka ma 7 lat, 2 lata chodziła do zerówki a przeczytać umie kilka słów i to tych które ja ją nauczyłam. Zna literki, ale o pisaniu nie ma mowy. Oczywiście pisze, drukowane ale dla mnie to jest szok, jak niewiele dzieci w tym wieku potrafią Ja pamiętam że po zerówce sporo już umiałam i w pierwszej klasie już dość dobrze czytałam. Teraz nie sądzę, aby córka po 1 klasie potrafiła coś więcej niż ja kiedyś po zerówce...
Stary 2013-08-30, 23:09   #2855
ilona_0105
Raczkowanie

Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz

Cytat:
Dobranoc
powodzenia :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

zaręczyny 09.08.2010

II kreseczki 11-12.04.2013

I usg 22.04.2013
wizyta+usg 7.05.2013
ilona_0105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 23:11   #2856
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet mi nie mów
Na wyprawkę do szkoły koło 600zł wychodzi Przynajmniej do 1 klasy, nie wiem jak będzie dalej. Co do przerabiania materiału, bo mnie to wręcz przeraża Moja córka ma 7 lat, 2 lata chodziła do zerówki a przeczytać umie kilka słów i to tych które ja ją nauczyłam. Zna literki, ale o pisaniu nie ma mowy. Oczywiście pisze, drukowane ale dla mnie to jest szok, jak niewiele dzieci w tym wieku potrafią Ja pamiętam że po zerówce sporo już umiałam i w pierwszej klasie już dość dobrze czytałam. Teraz nie sądzę, aby córka po 1 klasie potrafiła coś więcej niż ja kiedyś po zerówce...
no chyba sobie żartujecie ????? to aż tak jest teraz w szkole??? 600 złotych wyprawka? czytanie literek w pierwszej klasie? tosz to dla mnie szok za moich czasów w zerówce musieliśmy już umieć czytać a w pierwszej prawie płynnie czytałam i dyktanda mieliśmy. skandal.

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-08-30, 23:25   #2857
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też kiedyś myślałam, że w tym wieku urodzę, ale kandydata odpowiedniego dość długo nie było. Znowu jak sie wreszcie pojawił to inne okoliczności opóźniły wszystko...
Jak widać ja też nie miałam odpowiedniego kandydata, bo teraz jestem z kimś innym Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
A Ty się nie martw tylko działaj! Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
ja nie lubię jak jest za dużo wymyślnych historii, porwania, mafie, zdrada za zdradą, ciąże, poronienia, wszystko odcinek po odcinku, wtedy serial zaczyna się wydawać dla mnie mało realistyczny i zaczyna mnie wnerwiać albo jak za dużo mieszają.

Z tymi dyskotekami to świetny pomysł, tylko co na to córcia
A ja lubię, bo jak wcześniej było mało to jedna historia się ciągnęła kilka odcinków i myślałam, że się zanudzę a prawda jest taka, że serial to serial i dla mnie nie musi być realistyczny, ale oczywiście co kto lubi
A co córka na to - to jej zapytam kiedyś A może być też tak, że to mnie się już wtedy nie będzie chciało nigdzie chodzić
Myślę sobie, że jakby się teraz udało to w wieku 39 lat będę miała 18-letnią córkę i 10-letniego syna lub córkę Co oznacza, że nie będzie źle i jeszcze trochę pożyję

Cytat:
Dobranoc

Cytat:
no chyba sobie żartujecie ????? to aż tak jest teraz w szkole??? 600 złotych wyprawka? czytanie literek w pierwszej klasie? tosz to dla mnie szok za moich czasów w zerówce musieliśmy już umieć czytać a w pierwszej prawie płynnie czytałam i dyktanda mieliśmy. skandal.
Nie żartuję Wyprawka strasznie droga Same książki wyszły 350 zł Do tego wszystkie inne przybory itp... Masakra jednym słowem. Córka dodatkowo idzie też do szkoły muzycznej, więc na tych 600 zł się niestety nie skończy
Stary 2013-08-30, 23:26   #2858
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
No, u nas w 3. wychodzi ok. 400 zł za podręczniki - jak dodać do tego wszystkie zeszyty, ołóweczki i gumki (które nasz Buba gubi namiętnie ), farby i tysiące innych pierdół, to duuuużo wychodzi. A przecież na razie mają to nauczanie zintegrowane - nie wiem co to będzie w 4. klasie jak przybędzie przedmiotów i do każdego będzie potrzebny podręcznik

No i lipa, bo ciężko z tym, żeby kolejne dzieci mogły "dziedziczyć" podręczniki - bo większość, to ćwiczenia do uzupełniania, oddzielne książki na każdy miesiąc, sprzedawane razem w boxach (więc nie opłaca się dokupywać pojedynczych książek)

A co do programu, to wychowawczyni Buby też jest załamana - mówi, że teraz dzieci po 3. klasie potrafią tyle, co kiedyś po pierwszej Mówiła, że jeszcze parę lat temu, literki tylko powtarzała po zerówce i po miesiącu czy dwóch miała to z głowy - a teraz na "polskim" (w cudzysłowie, bo nie ma formalnego podziału na przedmioty) mają się uczyć literek przez całą pierwszą klasę. I ciężko jest robić coś więcej, bo podręcznik praktycznie nic innego nie zawiera
Stary 2013-08-30, 23:33   #2859
ilona_0105
Raczkowanie

Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz

Cytat:
ja tam nie pamiętam

zaręczyny 09.08.2010

I usg 22.04.2013
wizyta+usg 7.05.2013
Stary 2013-08-30, 23:36   #2860
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
No, u nas w 3. wychodzi ok. 400 zł za podręczniki - jak dodać do tego wszystkie zeszyty, ołóweczki i gumki (które nasz Buba gubi namiętnie ), farby i tysiące innych pierdół, to duuuużo wychodzi. A przecież na razie mają to nauczanie zintegrowane - nie wiem co to będzie w 4. klasie jak przybędzie przedmiotów i do każdego będzie potrzebny podręcznik

No i lipa, bo ciężko z tym, żeby kolejne dzieci mogły "dziedziczyć" podręczniki - bo większość, to ćwiczenia do uzupełniania, oddzielne książki na każdy miesiąc, sprzedawane razem w boxach (więc nie opłaca się dokupywać pojedynczych książek)

A co do programu, to wychowawczyni Buby też jest załamana - mówi, że teraz dzieci po 3. klasie potrafią tyle, co kiedyś po pierwszej Mówiła, że jeszcze parę lat temu, literki tylko powtarzała po zerówce i po miesiącu czy dwóch miała to z głowy - a teraz na "polskim" (w cudzysłowie, bo nie ma formalnego podziału na przedmioty) mają się uczyć literek przez całą pierwszą klasę. I ciężko jest robić coś więcej, bo podręcznik praktycznie nic innego nie zawiera
Stary 2013-08-30, 23:59   #2861
debraM
Wtajemniczenie

Znowu się objadłam na noc , ale to przez Małża, bo tak późno przyjechał

Zrobiłam karczek pieczony pod pierzynką z bitej śmietany, puree z ziemniaków, puree z pietruszki, puree z brokułów i pomidorki... pękam

gosius
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 00:02   #2862
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość

Zrobiłam karczek pieczony pod pierzynką z bitej śmietany, puree z ziemniaków, puree z pietruszki, puree z brokułów i pomidorki... pękam

gosius
Karkówka z bitą śmietaną? Dobre to to ?

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Też tak myślę...
Szkoda gadać... ale teraz przynajmniej wiem, że drugie dziecko będzie trzeba samemu zacząć zawczasu edukować

Edytowane przez Lea_ny
Czas edycji: 2013-08-31 o 00:03
Lea_ny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 00:08   #2863
vioris
Zakorzenienie

Ja się też najdałam, ale bardziej normalnie Czyli bułeczki z szyneczką i serem
Teraz leżę, czytam sobie coś tam w onecie i boli mnie brzuch i krzyże I to tak konkretnie. Nie wspominając o koszmarnym bólu piersi. Mój tż się niedługo obrazi, bo ma zakaz dotykania choćby paluszkiem
Skoro mnie boli cały dzień, nawet jak nie dotykam to jak dotknie to...

Spać mi się już chce. Chyba zaraz gaszę światełko Jeszcze pranie na mnie czeka aż je rozwieszę. Jak myślicie, poczeka do jutra?

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
Też tak myślę...
Szkoda gadać... ale teraz przynajmniej wiem, że drugie dziecko będzie trzeba samemu zacząć zawczasu edukować
To samo pomyślałam
Stary 2013-08-31, 00:27   #2864
ilona_0105
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość

gosius
karczek z bita smietana ? nie jadłam jeszcze . dobre to ?

zaręczyny 09.08.2010

I usg 22.04.2013
wizyta+usg 7.05.2013
Stary 2013-08-31, 00:29   #2865
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze pranie na mnie czeka aż je rozwieszę. Jak myślicie, poczeka do jutra?
Moje by poczekało

Stary 2013-08-31, 00:30   #2866
vioris
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 20

Cytat:
Moje by poczekało

Skoro tak mówisz, to moje też będzie musiało poczekać Czy chce czy nie

Tak swoją drogą leżę sobie teraz i myślę. Dziwne myśli mnie nachodzą. Boję się być w ciąży i boję się tak samo, że nic z tego nie wyjdzie. Decyzję podjęliśmy szybko. Przedyskutowaliśmy wszystkie za i przeciw i nam wyszło, że nie ma na co czekać. Ale ja jak pomyślę, że mogło się udać to mam stracha jak przed egzaminem
Boję się wszystkiego, mimo że to już znam. Bardzo to dziwne uczucie, ale chyba mniej się bałam w pierwszej ciąży i przed nią
I chyba najbardziej boję się cesarki Znowu rana na brzuchu, problemy z mięśniami brzucha itd ehhh Chyba za dużo myślę....

Edytowane przez vioris
Czas edycji: 2013-08-31 o 00:35
vioris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 00:51   #2867
Lea_ny
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staracz

Cytat:

Tak swoją drogą leżę sobie teraz i myślę. Dziwne myśli mnie nachodzą. Boję się być w ciąży i boję się tak samo, że nic z tego nie wyjdzie. Decyzję podjęliśmy szybko. Przedyskutowaliśmy wszystkie za i przeciw i nam wyszło, że nie ma na co czekać. Ale ja jak pomyślę, że mogło się udać to mam stracha jak przed egzaminem
Boję się wszystkiego, mimo że to już znam. Bardzo to dziwne uczucie, ale chyba mniej się bałam w pierwszej ciąży i przed nią
I chyba najbardziej boję się cesarki Znowu rana na brzuchu, problemy z mięśniami brzucha itd ehhh Chyba za dużo myślę....
Niech czeka!

Ja też mam różne obawy. Dla mnie poród, to w ogóle jakiś kosmos! Przerażające, choć zarazem niesamowite

A ja właśnie jem papke z białego sera i banana Miałam sie juz kłaść, ale stwierdzilam, ze mam trochę miejsca w żołądku i postanowiłam, że muszę je wypełnić

Stary 2013-08-31, 01:00   #2868
ilona_0105
Raczkowanie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staracz

Cytat:

a teraz pomysl o tej kruszynce :p
o tych malenkich stopkach do calowania taka dupunka malenka myśl lepiej nad imieniem albo gdzie dacie łozeczko a nie już myślisz o cesarce...:p

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ----------

Cytat:
Niech czeka!

Ja też mam różne obawy. Dla mnie poród, to w ogóle jakiś kosmos! Przerażające, choć zarazem niesamowite

A ja właśnie jem papke z białego sera i banana Miałam sie juz kłaść, ale stwierdzilam, ze mam trochę miejsca w żołądku i postanowiłam, że muszę je wypełnić

też bym coś zjadła ... tylko że nie wiem co . pojechaliśmy z tz na zakupy zaraz po obiedzie ,a ja tak nie lubie bo wtedy kupuje to co potrzebne. a potem siedzę w domu i nic dobrego nie ma. a ja lubie tak coś czasem przekasic.
ale tak to właśnie jest jak się jedzie pojedzonym do sklepu

zaręczyny 09.08.2010

I usg 22.04.2013
wizyta+usg 7.05.2013
Stary 2013-08-31, 01:29   #2869
maciejka1987
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! S

Cytat:
Nawet mi nie mów
łoo matko ja w zerówce tabliczkę mnożenia umiałam już !! Pani w zerówce u mnie i u 2 innych osób stwierdziła "wybitne zdolności" i mieliśmy duużo rzeczy ponad program.

Wszystko się zmienia, ja do zerówki chodziłam sama, a teraz dzieciaki sporo starsze są odprowadzane do szkoły. Szkoda tylko, że aspekty intymne i bunt nastolatków nie jest później...jak tak dalej pójdzie nastolatek ledwo się czytać nauczy a o sexie będzie myślał.

Figle zaliczone, zamiast żelu nawilżającego przez pomyłkę byśmy mojego podkładu użyli

i nie mogę zasnąć, a rano będę nie do życi

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 01:43   #2870
ilona_0105
Raczkowanie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czeka

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
łoo matko ja w zerówce tabliczkę mnożenia umiałam już !! Pani w zerówce u mnie i u 2 innych osób stwierdziła "wybitne zdolności" i mieliśmy duużo rzeczy ponad program.

Wszystko się zmienia, ja do zerówki chodziłam sama, a teraz dzieciaki sporo starsze są odprowadzane do szkoły. Szkoda tylko, że aspekty intymne i bunt nastolatków nie jest później...jak tak dalej pójdzie nastolatek ledwo się czytać nauczy a o sexie będzie myślał.

Figle zaliczone, zamiast żelu nawilżającego przez pomyłkę byśmy mojego podkładu użyli

i nie mogę zasnąć, a rano będę nie do życi
no to figle udane skoro byscie pomylili podkład z żelem

zaręczyny 09.08.2010

I usg 22.04.2013
wizyta+usg 7.05.2013
Stary 2013-08-31, 07:42   #2871
jagodzia133
Zakorzenienie

Ooooooo pierwsza dzieńdoberek. Ja na szybko ogarniam cokolwiek mieszkanko muszę umyć klatkę schodową i na 9 do roboty. Bo po pracy jedziemy do babci powiedzieć jej o ciąży.

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
ahh a mi się ciągnąć będzie teraz do dni płodnych jak cholera a to dopiero 3dc
i 3 tyg czekania, toż to wieczność!
szybko zleci
Cytat:
Ja dziś zakończyłam pracę Ostatni dzień minął i teraz czuję się jakoś dziwnie Wprawdzie to jakoś jeszcze do mnie nie dotarło. Pewnie dotrze w przyszłym tygodniu jak nie będę musiała jechać do pracy
Dziś byłam z córcią kupić jej ubrania na rozpoczęcie roku szkolnego. Normalnie mam już taką dużą córkę Zaczynam czuć się staro
Jak dziecko idzie do szkoły już to nagle dociera do nas, że zaczyna się robić coraz starsze, mądrzejsze, wszystko już rozumie i zmieni się też bardzo dużo. Na razie córka jest blisko ze mną a wiem, że w szkole po jakimś czasie będą też ważne koleżanki i pewnie ja pójdę w odstawkę
Dlatego z tego powodu między innymi czas na kolejną kruszynkę która mamusi będzie potrzebować przez najbliższe lata
coś w tym jest... ale zawsze Cię będzie kochać
Cytat:
Napisane przez ilona_0105 Pokaż wiadomość
ja na wspólnej też oglądam ale pierwsza miłość uwielbiam nawet mój tz ogląda bo lubi te dwa tasiemce zresztą jak on lubi oglądać dlaczego ja albo trudne sprawy to co się dziwić ha ha ogląda bo niby go to śmieszy a jaka prawda to nie wiem
oooo pierwsza miłość ja mam zaległości w dwóch sezonach ale jak już pójdę na zwolnienie to nadrobię mój tż nienawidzi jak oglądam serial
Cytat:
Tak, ja urodziłam córkę mając 21 lat Chciałam tak wcześnie, żeby być młodą mamusią Jak córka będzie miała 18 lat to ja 39 więc jeszcze nie tak tragicznie Możemy chodzić razem na dyskoteki
oż to młoda mamuśka jesteś gdzie ty czujesz upływ czasu
Cytat:
Jak już jesteśmy przy temacie szkolnym... ceny podręczników są dobijające! I z roku na rok coraz więcej kosztują - a na dodatek wszystko przerabia się dużo wolniej, niż za naszych czasów. Pamiętam jak mnie w zerówce uczyli płynnego czytania - a teraz cała pierwsza klasa, to nauka literek i czytanie jakichś pojedynczych zdań Dobrze, że Buba trafił na wychowawczynię, która robi z nimi sporo ponad program - bo tak, to masakra by była: nasze państwo chce chyba, żeby dzieci cofały się w rozwoju
co????? toż to szok z resztą to co widziałam w podręcznikach to wyklejanki kolorowanki.... no masakra takie rzeczy to się robi w domu a nie w dzkole.
Cytat:
Dobranoc
powodzenia
Cytat:
Ja się też najdałam, ale bardziej normalnie Czyli bułeczki z szyneczką i serem
Teraz leżę, czytam sobie coś tam w onecie i boli mnie brzuch i krzyże I to tak konkretnie. Nie wspominając o koszmarnym bólu piersi. Mój tż się niedługo obrazi, bo ma zakaz dotykania choćby paluszkiem
Skoro mnie boli cały dzień, nawet jak nie dotykam to jak dotknie to...
mój też ma zakaz dotykania..... wczoraj jak się przytulił to tak delikatnie go trzymał że już mu na to pozwoliłam :P
Cytat:
ja też się boję nie tylko Ciebie nachodzą takie myśli ale jak już kruszynka pojawi się na świecie to chyba będziemy się pukać za takie myśli po głowie.
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2013-08-31 o 07:43
jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 08:02   #2872
gosius91
Zakorzenienie

Dzien dobry.

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 08:37   #2873
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Dzien dobry.
I jak tam
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 08:42   #2874
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
no właśnie widzę, że zarobiona, bo coś mało Cię tu ostatnio
A szkoda gadać i cały wrzesień się mi taki zapowiada chyba dopiero w zimie odpocznę

Cytat:
yyy eeee ale co ci się zachciało tańczyć? takiego awatara czy może mój awatar spowodował wzrost libido u ciebie ?

17 września ja mam termin @ ale jak nie dostanę to poczekam do 19 to może testujmy razem
Oczywiście tańczyć na razie całe szczęście na libido nie narzekam
Oooo to będę mieć z kim testować bo ja też na 17 mam termin @ to walcz tam, małża molestuj ile się da, bo ja to na razie mizernie coś

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

gosius jak????????
Stary 2013-08-31, 08:43   #2875
kindziulindzia
Zakorzenienie

Na ovu wyświetla mi, że mam 18% szans na pozytywny test
19.05.2012
Stary 2013-08-31, 08:49   #2876
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Dzien dobry.

I jak test?

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ja nie wierze w ten detektor ciąży
Jakoś sobie nie wyobrażam doszukiwania każdego objawu i zapisywania go, to nie dla mnie

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 08:51   #2877
fantastka
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
ja też zaczęłam ćwiczyć skalpel zaliczony dziś

Ajjć, siłaczka Leine ty mi się dzisiaj śniłaś

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Tak, moje drogie, nie bójta się, telefon ma wibracje, Fi fi i resztę, było Wam dobrze
Uff, co za ulga

Baby... zlejcie mnie porządnie! ! Wczoraj przed snem obiecałam sobie, że jeżeli tempka nie spanie poniżej 36,90, co u mnie było mało prawdopodobne to zrobię test...! Więc rano niewiele myśląc poleciałam... I coś widziałam na nim... Ledwo co, bladziutkie że hej, widać to tylko po 10 sekundach wpatrywania... Zawołałam nawet męża mimo rozsądku, żeby się przyjrzał. Kanalia mnie wyśmiała... Obraziłam się na niego... W każdym razie trochę słabo, bo na tym teście z Tesco jest czułość 10 i nawet jest napisane, żeby robić 2 dni po zapłodnieniu Oszuści Powtórzę w poniedziałek lub środę, a ta kanalia - mój mąż o niczym się nie dowie.................... ..........

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------

Cytat:
Jutro będzie już 36%

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 08:53   #2878
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ajjć, siłaczka Leine ty mi się dzisiaj śniłaś

Uff, co za ulga

Baby... zlejcie mnie porządnie! ! Wczoraj przed snem obiecałam sobie, że jeżeli tempka nie spanie poniżej 36,90, co u mnie było mało prawdopodobne to zrobię test...! Więc rano niewiele myśląc poleciałam... I coś widziałam na nim... Ledwo co, bladziutkie że hej, widać to tylko po 10 sekundach wpatrywania... Zawołałam nawet męża mimo rozsądku, żeby się przyjrzał. Kanalia mnie wyśmiała... Obraziłam się na niego... W każdym razie trochę słabo, bo na tym teście z Tesco jest czułość 10 i nawet jest napisane, żeby robić 2 dni po zapłodnieniu Oszuści Powtórzę w poniedziałek lub środę, a ta kanalia - mój mąż o niczym się nie dowie.................... ..........

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------

Jutro będzie już 36%

Pokaż nam ten teścior jak na razie się nie mylimy jeśli chodzi o cień cienia
19.05.2012
Stary 2013-08-31, 08:55   #2879
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość

ja nie wierze w ten detektor ciąży
Jakoś sobie nie wyobrażam doszukiwania każdego objawu i zapisywania go, to nie dla mnie
A to z tymi % na pozytywny test to nie o to chodzi Tam pokazuje którego dnia po owu masz szansę ujrzeć pozytywny test, jeśli jesteś w ciąży

Za objawy masz takie punkty i w to też nie wierze, ale fajnie sobie podejrzeć, że np. 30% zaciążonych kobiet przed pozytywnym testem bolała głowa

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ----------

Cytat:
Pokaż nam ten teścior jak na razie się nie mylimy jeśli chodzi o cień cienia
Kindzia, bardzo bym chciała... ale uwierz, nic nie zobaczycie... Ja ledwo co widzę na żywo, wlepiając ślepia w niego, a co dopiero foto

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 08:55   #2880
gosius91
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10673.jpg (24,4 KB, 351 załadowań)

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości