|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: stare znajome z wątku Tżtówki 2009 :)
Cytat:
ale daję rade Chociaz teraz nas wywiezli na inne pole i tam sa ostrzejsze zasady, wpadnie ci zielona borowka do koszyka to wywala cie, wczoraj wywalili za to dziewczyne juz ![]() :roll eyes:dzisiaj juz piatek, ma byc ładna pogoda to moze skonczymy juz to ich pole i wrócimy do swojego pracodawcy gdzie jest o wiele wiecej luzu i nie ma takiego stresu jak tu ![]() w niedziele mam urodziny, ale nawet nic nie szykuje bo nie mam sily, tz tez ciagle pracuje ma teraz nocki i sie tylko mijamy... ale teraz ma week wolny, kto wie, moze i ja bede miala jutro wolne ![]() a co do wyjazdu do UK to pewnie ze sie uda! Jak sie chce i dąży do czegoś to wszystko sie uda! Moja rada: nazbierajcie kasy na 2-3 czynsze z góry za pokój/ mieszkanie i chociaz na jedzenie na 2 miesiace a wszystko bedzie dobrze ![]() my tez długo marzyliśmy o wyjezdzie, Olsztyn strasznie dołuje, mieszkałam tam 5 lat i nic z praca nie ruszyło... wiec sie nakrecalismy na wyjazd, co prawda miala byc Norwegia ale cóż.. los chciał inaczej i w sumie lepiej na tym wyszliśmy ![]() :brzyda l:także głowa do góry i zbierajcie pieniażki i sobie planujcie swoja przyszłość w Angli ![]() a to sie rozpisałam ;D tz wrocil wlasnie z nocki, pospi z pół godzinki i mnie zawiezie na pole wtedy ![]() ![]() miłego dnia dziewczyny!
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Paula a do kiedy jest sezon zbiorów?
Będę miała samochód |
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Paula za miłe słowa
Na pewno się uda za jakiś czas ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Super Jaki?
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie wiem, trzeba coś wybrać :P Dzisiaj chyba jedziemy oglądać forda pumę, ale ja nie jestem do niego przekonana, jak dla mnie za mały.
|
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się fusion podoba nie wiem czemu![]() ja dziś mam wolne, bo po południu idę na 2gą częsc rozmowy w sprawie pracy jak pójdzie planowo, to rzucam moją starą pracę
|
|
#4926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie mi też średnio, poza tym jak już mam mieć autko, to chciałabym nim móc na wakacje pojechać, a tam z tyłu jest strasznie mało miejsca :P
|
|
|
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę jutro do Łodzi po autko, mam nadzieję, że z nim wrócę ^^
|
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Pochwal się jak wrócisz z autkiem
![]() Ja niedawno wróciłam z pracy. Dzisiaj miałam trochę stresu, bo się pomyliłam przy jednej sprzedaży, ale na szczęście nie zabili mnie I dostałam pierwszą wypłatę... Oszałamiająca kwota 86 zł. Co ja zrobię z taką sumą?!
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nową pracę!candiess, poszalejesz na zakupach, wiesz ile można za to kupić?! dziś byłam w ogrodniczym, obkupiłam się i zapłaciłam..całe 13 zł takie zakupy to lubię![]() byłam dziś z mamą w schronisku - będę adoptować psinkę tylko muszę do środy czekać, bo kwarantannę ma już się nie mogę doczekać, zakochałam się
|
|
#4932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaką psinkę?
|
||
|
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: Cieszę się z Twojego sukcesu ![]() A co to za psinka? ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Odłożyłam te pieniądze i inne wypłaty też będę odkładać na ten wyjazd
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
praca w nowopowstającym centrum medycznym u mnie na wsi
w recepcji![]() a psinka kundelek, suczka 3,5 miesiąca, czarna, na przednich łapkach białe skarpetki wylizała mi ręce, podawała obie łapki na raz do głaskania, taaaka słodziutka jestwłaśnie czytam o żywieniu psów, muszę obróżkę i smycz kupić, jakiś kocyk do budy i wymyśleć imię chcę jakieś ludzkie jej nadać
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa Cat, podjęłaś najlepszą decyzję w życiu z tą psinką! Ja mam kundelka ze schroniska i jest kochany, cudowny, mega wdzięczny, milutki, przytulaśny i skory do zabawy. I moja też ma ludzkie imię- Zuzia
![]() Ja ci wszystko mogę powiedzieć I nieprawdą jest że piesek ze schroniska je wszystko- mój jest strasznie wybredny i nawet nie każdą super wypasioną karmę je więc pokupuj po jednej najmniejszej puszce kilku karm i sprawdzaj która mu smakuje
|
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
do konca wrzesnia, a potem pieczarki do listopada...
![]() ![]() ![]() a potem DHL do lutego i tak dalej ![]()
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój TŻ ma psinkę ze schroniska i jest zadowolony ja mniej, bo przy pierwszej u TŻa wizycie dziabnęła mnie w nogę.. ale jest, mimo swych niewielkich rozmiarów, postrachem okolicy, więc to zobowiązuje![]() ile tak ok. kosztuje skórkowa obróżka i smycz taka rozwijana? bo nie wiem, czy opłaca się zamawiać na all, czy w sklepach w podobnej cenie.. obawiam się, że w marketach będzie nędzny wybór, a w zoologicznych sieciówkach mega drogo, a do zwykłego zoologicznego mam daleko
|
|
#4938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
zakochałam się w niej od pierwszego wrażenia
wziąć JĄ i jeszcze drugą - tak, ale wziąć inną, a JEJ nie - to już nie...a tak w ogóle to bym wszystkie adoptowała, takie biedne z nadzieją w oczkach próbowały zwrócić na siebie uwagę... aż miałam łzy w oczach, ale nie chciałam przy ludziach płakać ![]() ale muszę przyznać, że warunki mają niezłe w tym schronisku:tak: czyściutko, ładnie, psy zadbane miałam inny obraz schroniska... bo dziś byłam tam pierwszy raz w życiu
|
#4940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój pies nie ma obroży a szelki. Tzn ma obrożę ale nie zakładamy jej. A na spacery zakładam jej szelki bo jak muszę ją pociągnąć to siła się rozkłada na całe ciałko a nie tylko na szyję, są jakby bardziej "humanitarne" Smycz ma też rozwijaną i ciężko powiedzieć ile kosztuje bo musi być dobra i trwała i dopasowana do wagi i siły psa. Kiedyś kupiłam poprzedniemu psu rozwijaną smycz i zerwała się momentalnie a ta którą teraz mam jest rewelacyjna (Flexi Comfort Small- dla psa do kilku kilo wydaje się być odpowiednia).Skórkowa obroża pewnie będzie kosztowała ok. 100zł więc to spory wydatek Ogólnie my wszystko, od karmy po zabawki, kupujemy przez internet, właściwie tylko na zooplus. Raz na jakieś trzy miesiące robimy wielkie zamówienie na dwa kartony i kupujemy żarcie, zabawki, wymieniamy co trzeba itd. Do sklepów typu burżujskie Kakadu albo inne wchodzimy od biedy jak czegoś zabraknie Cytat:
|
||
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
przez pracę to nie miałam czasu nadrabiać ![]() Cat super że macie pieska ![]() ja dziś jadę z TŻ na ostatni zlot w tym sezonie
|
|
|
|
#4942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że i tak chyba taniej kupować przez internet. Jak popatrzyłam ceny w zoologicznym, w którym pracuje to sobie odpuściłam zakupy tam. Mają nawet większe ceny za sianko i trociny, które kupuję w Piotrze i Pawle.---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() Miałyśmy wykończyć wątek,a on jeszcze trwa
Edytowane przez candiess Czas edycji: 2013-08-31 o 09:11 |
||
|
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
jak zdążymy do 10.30 to ok założę nowy
|
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie
![]() Chociaż i tak pewnie nie zdążymy
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
we dwie to są małe szanse
![]() ale mam nadzieje ze jak wrócę to któraś założy nową część
|
|
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę robić jakieś śniadanie...
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po śniadaniu jestem
bo o 11 wyjeżdżamy
|
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaraz wychodzę i jadę do tej Łodzi :P
|
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
super
![]() i nie ma komu wątek wykończyć
|
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

Szkoda, że tak ciężko pracujesz... Mam nadzieję, że za jakiś czas znajdziesz coś lżejszego. Dobrze, że chociaż pieniądze są ok
Oby się udało...

klask i: Cieszę się z Twojego sukcesu