|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
|
|
|
|
#4322 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4325 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4327 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O, tu jest cały http://www.dailymotion.com/video/xsk...btitles_webcam Najpierw jest kawałek, potem chwilę gadają i dalej znowu jest. Rozmowy z facetami, które nie zostały przetłumaczone w filmie są przetłumaczone w komentarzu pod filmem. |
|
|
|
|
#4328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wszystko napisane przed "ale", jest nieważne. Edytowane przez monicar Czas edycji: 2013-08-31 o 02:18 |
||
|
|
|
#4329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z resztą, nie ważne, jutro oglądnę
|
|
|
|
|
#4330 |
|
Konto usunięte
|
Mcdonalds i big maci za 5 zł podniosły mi ciśnienie
już więcej nie skuszę się na żadne promocje.
|
|
|
|
#4331 |
|
Konto usunięte
|
Nie do końca, drugie tłumaczenie z komentarza to rozmowa z panami w tzw. sile wieku.
|
|
|
|
#4332 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
1) Kup loda i zacznij go jeść 2) Przejdź obok jakiegoś miejsca gdzie są robotnicy, najlepiej jeszcze tacy młodzi Głupie zaczepki i uwagi o lizaniu i robieniu lodów murowane
|
|
|
|
|
#4333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Powiedz, powiedz . To może przestanę się frustrować i tłuc łbem o ścianę, że wracając, popełniłam największy błąd w swoim zyciu |
||
|
|
|
#4334 |
|
Zadomowienie
|
Czyli nie używasz polskich dróg, nie chodziłaś tu do szkoły a jak wychodzisz z domu to fruniesz do miejsca docelowego?
|
|
|
|
#4335 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwią mnie ludzie, którzy wracają z zagranicy i psioczą na czym świat stoi. A o czym można gadać? Na przykład wymieniać pozytywne aspekty, jak ciekawa historia (o ile się ją zna), co fajnego można zobaczyć w regionie, z którego się pochodzi..albo o gramatyce języka polskiego. Przynajmniej na takie tematy gadam z koleżanką ze Słowacji. Ona gada po słowacku, ja po polsku i się rozumiemy. Opowiada mi co tam u niej a ja, co u mnie i jest ciekawie. Psioczenie za granicą do obcokrajowców na swoją ojczyznę, to idiotyzm. W PL wiele wymaga zmian, które niestety potrzebują morza pieniędzy i zmiany sposobu myślenia decydentów, ale ludzie niepochodzący z naszego kraju nie mają o tym zielonego pojęcia, więc takie marudzenie jest po prostu głupie.
|
|
|
|
|
#4339 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziwi mnie, że niedaleko ode mnie jest zmieniona organizacja ruchu, sa objazdy, zamknięta część ulicy i od ponad miesiąca nic się nie dzieje, nie budują, zero robotników itp Ma być tam docelowo zrobione rondo, tylko jak na razie ani widu ani słychu remontu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
jak komuś w życiu nie wyszło, to zawsze będzie wylewał frustrację.
|
#4341 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Poza tym nie rozumiem argumentu, że " nigdy od Polski złotówki nie dostałam"
|
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
Mam znajomego, który zjechał do Polski z Wysp i narzeka, tak, jakby go ktoś spakował siłą do paczki i wysłał do kraju. Przecież wracając z emigracji, nikt nam nie zabiera paszportu/dowodu osobistego i nie zamyka na cztery spusty? Jak ktoś nie chce gdzieś mieszkać, niech nie mieszka, tyle. Nie wnikam w tragiczne, smutne i inne tego typu wyjątkowe sytuacje, tylko chodzi mi o zwyczajne życie.
Poza tym RP każdemu obywatelowi dało więcej, niż 1zł...bo np. każda z nas ma ukończoną przynajmniej podstawówkę .
Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2013-08-31 o 10:41 |
|
|
|
#4344 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42552794]Z mojego wczorajszego doświadczenia
1) Kup loda i zacznij go jeść 2) Przejdź obok jakiegoś miejsca gdzie są robotnicy, najlepiej jeszcze tacy młodzi Głupie zaczepki i uwagi o lizaniu i robieniu lodów murowane [/QUOTE]Kiedyś w pewnym filmie było powiedziane, że jeśli przechodzisz obok placu budowy i nikt na Ciebie nie gwizdnie/nie zaczepi to jest z Tobą naprawdę źle .
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobreZawsze można iść do jakiegoś klubu. Tam zawsze znajdzie się jakiś adorator do tańczenia i drineczka . Osobiście mnie to irytuje, dlatego rzadko chadzamy na kluby.
|
|
|
|
|
#4346 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Chętnie, ale to nie jest proste. Cytat:
Czy taką przysługę, to nie wiem. Każdego miesiąca ściągam do Polski znaczną sumę euro. Gospodarkę wspomagam. Bo zgłupiałam i dałam się przekonać komuś, kto Polskę polubił, znając ją tylko z wakacyjnych wojaży. Moja wina, że się dałam. Cytat:
Cytat:
Cytat:
A Tobie życzę życia pełnego miłości, spokoju i zadowolenia w tym kraju wiecznej szczęśliwości. Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2013-08-31 o 11:09 |
||||
|
|
|
#4347 | ||||||||||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Ja tez nie. Ani tu, gdzie mieszkam, ani w ogole gdzies. Wyjatek, to panowie z budowy. Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2013-08-31 o 11:47 |
||||||||||
|
|
|
#4348 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Bo ja rower używam jako środek transportu a nie rekreacji. Więc jak jadę na uczelnię czy gdziekolwiek nie będę się wciskać w spodnie bo tak się przyjęło. Ja spodni nienawidzę szczerze poza szortami i jednymi na długie 50km+ wycieczki rowerowe. Z resztą kobiety całe dekady jeździły na rowerach w kieckach i nie widzę powodu żeby jacyś obleśni faceci mieli to zmienić. I zobaczą moje majtki i co z tego? Kawałek czarnej bawełny nie jest chyba ważniejszy od mojej wygody. Dzisiaj jechałam w sukience takiej przewiewnej, borze jakie to piękne uczucie było I jak jadę w kiecce i szpilach to mnie wyprzedzają auta większym łukiem ![]() A co do pozytywnych aspektów Polski, to przez pół roku najbardziej się stęskniłam za białym serem takim prawdziwym |
|
|
|
|
#4349 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42552794]Z mojego wczorajszego doświadczenia
1) Kup loda i zacznij go jeść 2) Przejdź obok jakiegoś miejsca gdzie są robotnicy, najlepiej jeszcze tacy młodzi Głupie zaczepki i uwagi o lizaniu i robieniu lodów murowane [/QUOTE]aż taka zdesperowana nie jestem zostaje tylko udzielić rady typowo wizażowej: rzuć go w cholerę. |
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
A mnie brakowało za granicą porządnego chleba.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

.

...zawsze możesz założyć sztuczny brzuch, albo chociaż obrączkę. Nie wiem, o co chodzi, ale tutaj są faceci, którym to nie przeszkadza, wręcz ich nakręca.

już więcej nie skuszę się na żadne promocje.