![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tej jesieni wiele się zmieni! (I)
ja właśnie też o takiej wadze myślę żeby kupić, ale nie wiem czy taka jakaś tania z allegro to na pewno będzie pokazywać prawdę? :P
ja mam 173cm wzrostu i ważę około 58kg, jakaś tam gruba nie jestem, ale potrzebuję ćwiczeń na ujędrnienie bo 4 lata temu schudłam z 65kg do 47:P i wyglądałam jak patyk, tylko wcale nie ćwiczyłam wtedy i mam takie sflaczałe trochę ciało, najlepiej się czułam z wagą 52kg, więc tak jakby mam do schudnięcia 5kg ;] ale od 16.08 codziennie ćwiczę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
witam nowe osoby
![]() natalka heej, my się znamy ![]() paula w tej tabelce jest ustawione na Tylko wyświetlanie, więc nie mogę nic edytować ani dopisać. mój współczynnik to 1.6 ![]()
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
No proszę, na chwilkę spuscić wątek z oka i co tu się dzieje! Istne szaleństwo.
![]() Witam wszystkie nowe osoby - duże brawa dla Sheeny_, plainJane, natalkii7522 i babeczki za zdecydowanie się na dołączenie do nas. ![]() Pierwszy post edytowany. Dodałam nowe osoby, link do tabelki i naprawiłam kilka niedopatrzeń. A jeśli chodzi o tabelkę - genialna sprawa! Wstyd się przyznać, ale nigdy nie ogarniałam zbyt dobrze arkuszy na google docs, więc paula689 dosłownie z nieba mi z nią spadła. Wpisałam tam swoje dane i zachęcam innych do zrobienia tego samego. ![]()
![]() |
![]() |
#68 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, dziś sobie odpuszczam bieganie, bo mnie nogi nieziemsko bolą (w pracy wycisk)
Za to rano jak meldowałam - boczki z Tiffany, brzuszki, marsz do pracy (około 20 min) i zaraz znów boczki i brzuszki. Witam nowe osoby!! ![]() Dziś byłam w pracy cały dzień więc troszkę rozwalone te posiłki. Melduję mój jadłospis: I. Jajecznica z dwóch jaj, z cebulką, praktycznie bez oleju, bułka ciemna z ziarnami i białym serkiem do smarowania, kawa z mlekiem (jak zwykle śniadanie jem jak król ![]() II. Nektarynka, Jogurt fruvita 0% III. Jabłko, 2 śliwki węgierki. IV. Cukinia z odrobiną ryżu i oliwy. V. Wiejski z pomidorem. Czyli razem około 1100- 1150 kcal ![]()
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Yenna, też dziś odpuściłam bieganko - i tak powinno się trenować co drugi dzień więc czuję się w pewnym sensie rozgrzeszona.
![]() Zaliczyłam za to 35-minutowe cardio z tego linku. Wygląda niepozornie? Tylko takie się wydaje. ![]() Ogólnie polecam tę stronę bo mają naprawdę świetne ćwiczenia i w bardzo przejrzysty sposób je przedstawiają. No i są tacy "autentyczni". Kurczę, nie wiem jak to określić - ale aż chce się ćwiczyć! Jeśli chodzi o menu to ja od trzech dni szaleję na śniadanie z owsianką z owocami i różnymi dodatkami, uwielbiam.
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez friendlikeangel Czas edycji: 2013-08-30 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja to jestem tego zdania (i do tej pory tak się odchudzałam), że do godziny 12 czyli śniadanie i ewentualnie drugie śniadanie to można szaleć z czym się chce. Czasem jak miałam ochotę na pizze, to robiłam wieczorem, a rano zjadałam ogromną porcję, a waga spadała albo stała czyli organizm wszystko zdołał spalić. Więc jak mam ochotę na jakieś grzeszki słodyczowe i inne to tylko rano. ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
I. Jajecznica z dwóch jaj, dwie niewielkie kromki chleba graham jedna z serem żółtym, druga z wędliną+ pomidor, papryka
II. Zupa kalafiorowa (dużo, duzo kalafiora) z kaszą manną III. pół torebki ryżu, kurczak, duużo surówek IV. Znów zupa kalafiorowa, tym razem z ryżem V. Serek wiejski z pomidorami, papryką i cebulką Jest w moim jadłospisie trochę błędów, muszę popracować nad zdrowymi tłuszczami (ryby, orzechy, oliwa) i nie potrafię ze wszystkiego tak nagle zrezygnować i myślę sobie, że tak plasterek żółtego sera mi nie zaszkodzi ![]() aedd_gynvael - ja też uwielbiam owsiankę, jem ją praktycznie codziennie od ponad roku! (dziś taki mały wyjątek ![]() Aktywność: Boczki z Tiffany, 30 minut spacer. Od jutra biorę się za coś trudniejszego i wezmę przykład z YennaSnape i też skorzystam z linku aedd_gynvael - faktycznie ćwiczenia pokazywane są bardzo dokładnie i profesjonalnie ![]() A te ćwiczenia na boczki z Tiffany to wręcz uwielbiam! Czuję się seksownie kręcąc tak tyłkiem ![]() ![]() Witam wszystkie nowe dziewczyny! ![]()
![]() |
#74 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja wychodzę z założenia, że ćwiczenia to podstawa, ale sama lubię uprawiać sport byle nie ćwiczyć (jeśli wiecie o co mi chodzi, w sensie, że powtarzalne ćwiczenia są nie dla mnie, ale bardzo lubię uprawiać sport, gdzie nie muszę się zastanawiać nad powtórzeniami itp.). Ale lepiej przysiady i coś w domu niż nic ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
ojjjj dziewczyny po boczkach z Tiffany są mega zakwasy
![]() za ruch dla Was ![]() ja zaliczyłam tylko spacer, nie mam siły ćwiczyć, rozkłada mnie przeziębienie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jedyne co mnie w sumie niepokoi w Twoim jadłospisie to to, ze aż w 4 posiłkach masz węgle w postaci chleba, ryżu, kaszy manny. Śniadanie i ciemne pieczywo - super, ale manna i ryż w zupie w sumie chyba były zbędne, bo kalafior jest pyszny i bardzo sycący. Do obiadu też fajnie, że ryż zjadłaś (pozytywnie). Małymi kroczkami powoli sobie wszystko ustawisz tak jak chcesz z posiłkami ![]() Ej... mam już zakwasy po boczkach z Tiffany ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
A propos boczków z Tiffany (bo ja średnio ogarniam takie sprawy) to o który konkretnie film chodzi?
![]() Kiedyś ćwiczyłam blogilates, ale dla mnie to był poziom hard, mam za słabe mięśnie jeszcze, szczególnie ramiona i ręce ![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Do mnie przyszedł mój wspomagacz - spalacz
![]() Chcę stosować intensywnie przez ok. miesiąc razem z TŻ żeby się wspomóc ![]() Szczególnie, że obaliliśmy wczoraj...chipsy... Fakt - od wieków nie jadłam i dodatkowo byłam po ostrym treningu, więc troszkę się usprawiedliwiłam ![]() ![]() Teraz będę miała spokój na co najmniej kilka tygodni z zachciankami xD
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te ćwiczenia chyba wszystkie wykonujemy najchętniej ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich!
Nareszcie forum skrojone dla mnie na miarę! Moje usilne starania utraty wagi i doprowadzenia się do stanu jako takiego wymagały wątku nowego, aktywnego, z dużą ilością dusz do wsparcia - i oto jest! Mam 30 lat, 1,5 rocznego syna, pracuję, mimo że kocham sport (skończyłam AWF w Krakowie), bardziej kocham jeść i dlatego wyglądam dziś tak jak wyglądam... Ważę 80,5kg, mam 171 cm wzrostu, w biodrach 111 cm, na wysokości pępka 99cm, udo 65,5cm - dramat, szczególnie zważywszy na to, że po urodzeniu syna ważyłam po 4 miesiącach 74, w biodrach miałam 106 itd... Mam fatalna budowę, bo zawsze na maksa tyje mi brzuch - wręcz wisi mi tam tłuszczowy wór, następnie biodrzyska i twarz...-nie mogę już na siebie patrzeć!a jedyne co mogę zrobić to działać! Diety znam już chyba wszystkie, jojo też, mam też na koncie przygodę z dietetyczką, ale tu akurat wspominam to super i faktycznie najadając się do syta tym co lubię i różnorodnie chudłam 1,1 kg żywego tłuszczu na tydzień, a zatem dieta była ułożona super, wywiad był bardzo dokładny, rozmowy i odpowiedzi na wszystkie moje pytania wyczerpujące - słowem spierniczyłam efekty na własne życzenie - teraz zamierzam wrócić do tematu i żywić się zgodnie z jadłospisem, który miałam przygotowany specjalnie dla mnie - pod mój wydatek energetyczny, wzrost wagę, ulubione produkty... Pomożecie? ![]() Cieszę się, że tu jestem! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stosujemy razem z TŻ przed posiłkami i wysiłkiem ![]() To, o czym mówisz też jest the best, ale nie nazywam tego spalaczem ![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
z takim podejściem na pewno Ci się uda
![]() zrobimy wszystko co się da, żeby Cie mocno wspierać! ![]()
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Motywacja to podstawa ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po Tiffoczkach wstać nie mogę nigdy rano ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja zjadłam śniadanie - placuszek z płatków owsianych, z bananem i twarogiem. ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Aaaa ja nie podałam wagi. Więc tak: było 90,5 kg, jest 79,6 kg, dążę do 55 kg ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dopisz się do tabelki(są 2)https://docs.google.com/spreadsheet/...0eFZFMkE#gid=0 Cytat:
Odchudzam się ![]() 74 ![]() ![]() Zapuszczam włosy ![]() 35-40-45-50-55-60-65 ![]() Edytowane przez paula689 Czas edycji: 2013-08-31 o 09:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Także jestem z Tobą! ![]() No dzień dobry, ja już po porannym koktajlu magnezik popijam ![]() Sobota dzień kota, zastanawiam się co by tu dziś porobić póki pogoda jako taka. Bieganie mam jutro więc dziś może chociaż jakiś spacering? Miłego i chudego dnia wszystkim! PS. Natalko (moja imienniczko ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez plainJane Czas edycji: 2013-08-31 o 09:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.