|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6
jak oglądałam zdjęcia z Twojego podpisu, to ja jak mam krótsze włosy kręcą mi się tak samo jak Tobie. Nigdy ich nie miałam krótkich bo się boję, że będę wyglądać jak pudelek
![]() na jak bardzo krótko je ścięłaś?
|
|
|
|
#4172 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym mogłabym wam też załatwić jakieś rekwizyty typu poroża, głowy dzików i innych takich (kiedyś bałam się wchodzić do wujka do domu bo na ścianach miał pełno takich... a głowa dzika przy wejściu do domu jest zgrozą wszystkich dzieci do tej pory). I tak bizon to kombajn.. nie zwierze xD aczkolwiek ostatnio się dowiedziałam od babci że wujek miał kiedyś... sarnę na ogrodzeniu przez dłuższy czas xD ale że mieszkaliśmy przy jednej z najruchliwszych ulic w mieście to zginęła pod kołami jak uciekła ![]() Cytat:
dzięki!! haha to jak kiedyś będziesz to dawaj :P Cytat:
taka rolka.. a Ty jaki w końcu kolor planujesz ;> na fuksja czy jak bo w sumie nie wiem ![]() Cytat:
Aaa.. ale czadowo.. sama nie mogę się doczekać kiedyś takiej chwili żeby wszystko planować i wgl <3miłej pracy!! Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś nie moje klimaty ale ja bym się przejechała kombajnem z chęciąmasz jakąś fotę?
|
|
|
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy jest ktoś kto chciałby sesję ślubną na kombajnie xD alae na pewno byłaby oryginalna ^^ a na przejechanie się to zapraszam za rok w sierpniu.. bo w tym roku już maszyna schowana ![]() A foty niestety nie mam przeszukałam facebooka i niestety.. mam jesynie jak jej trochę urosły.. i to już nie to! :P
Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2013-08-31 o 11:03 |
|
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4176 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, wszystkim!
Mówię dzień dobry - nadrobiłam kilka stron, bo pędzicie jak szalone. Nie mam pojęcia o co chodzi z tym śmiesznym jeleniem czy coś tam, sprawdzę jak będę mieć chwilę :P Wrócę do krótkiej pięknej sukienki na cywilny. O jezusiu, jest bajeczna! Niestety w tym fasonie wyglądam tragicznie :P A propo butów - dziewczyny, buty pod kolor sukienki czy raczej jakiś kontrastowy kolor? Bo mi się marzą szalenie drogie, idealnie leżące, bardzo wysokie (mój tż ma prawie dwa metry, ja niestety nie), z czerwoną podeszwą buty w kolorze nude, w których będę mogła potem z powodzeniem pomykać. A jak się nie uda to chyba postawię na 12 cm szpilki na platformie w kolorze takim jaki jest przewodni, czyli chyba fiolet (marzą mi się wrzosy! ale to jest do przemyślenia, bo będę musiała przekładać wesele na wrzesień). |
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
a ja idę we wtorek do fryzjera podciąć włoski trochę bo już mam końcówki beee. Dzisiaj będę szukać fryzury
ale jak oglądaliśmy chyba 2 sezon HIMYM to Lily miała taką fajną i mi się spodobała - musze jej później poszukać ![]() eeej tak piszecie o tej sukience co wstawiłam i aż żałuje, że pare miesięcy temu co tą białą zwykła wam wstawiałam nie kupiłam nie wiem do teraz gdzie bym w niej chodziła na codzień no ale w szafie bym ją chętnie miała
|
|
#4178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wrzosów nie ma wcześniej na pewno niż we wrześniu ;> w jakiścieplarniach czy cuś heh ![]() Cytat:
A co do sukienki.. a nie szukałaś jej jak teraz wyprzedaże były ;> małe rozmiarówki zawsze zostają! :P |
||
|
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To raczej był krój dla osób szczupłych i większe chyba niezbyt w tym wyglądały A chyba się z Tobą nie zgodzę, że mniejsze rozmiary zawsze zostają - przynajmniej nie tych rzeczy ktore mi się też podobają
|
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4181 |
|
Rozeznanie
|
Czeeeeeeeeść !!
![]() Pewnie za mną nie tęśkniłyście ale wróciłam ! Niestety nie chce mi się nadrabiać te 100stron, więc za bardzo nie wiem o co kaman Nie zaglądałam do Was bo poszłam do pracy przecie i po pracy padam spać bo styrana jestem jak koń po westernie jaram się jak pochodnia tą robotą, krew się leje, flaki na wierzchu, no mega jest Wyprowadziłam się z mojego pokoju na Bemowie i teraz mieszkam miesiąć u TŻ a od października Ochota wita jak ktoś chce zapraszam na kawkę bo mieszkanko śliczne A wesele... no na razie temat umarł, czekam aż rodzice TŻ przyjadą do mojego domu i wtedy coś ustalimy, bo co ja będę szukać jak nie wiem kiedy dokładnie ten dzień nadejdzie ![]() Ktoś mi powie co tu się działo? Chyba doszło nam kilka nowych PM?
|
#4182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo na wyprzedażach lubię tam kupować akurat i zazwyczaj znajdę co chce Ale np w Zarze rzadko umiem coś trafić na wyprzedaży co mi się podoba bo tam duże rozmiary zostają;/---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
a niestety nie kojarzę, jesteś lekarzem?
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio od czytania forum kolanowców to kolana bolały mnie jeszcze bardziej, mimo że mam tak jak większość z nich.. a co dopiero pracować tak brr.. mam syndrom że czuję to co widzę..więc na widok złamań też czuję że jestem połamana xD Ale gratuluję ![]() A tak.. u nas ostatnio bardzo dużo PM więc rozmowy raczej na tematy takie jakie byly.. czyli co mamy załatwione, co planujemy itp i kilka erotycznych tematów ^^A jak będziesz wiedziała już kiedy nastąpi wasz dzień i będziecie mieli coś pozałatwianę to proponuję żebyś zrobiła taką "wizytówkę" jak mamy niektóre w kalendarzu bo tydzień temu minął Twój miesiąc z nami :P a to ja w sumie w zarze rzadko ląduję :P |
|
|
|
|
#4185 |
|
Japońska rzepa
|
Cześć dziewczyny. Znów nie mogę was nadrobić,tak lecicie
![]() Widzę,że tematy Inditexu Ja uwielbiam Bershkę i stradivariusa i Zarę za wzornictwo - niestety jakość wg mnie mają fatalną.Jedyne co sobie cenię to buty z Bershki bo są piekielnie wygodne ( 13 cm szpilki !!!!) i śliczne. Ale jak mam kasę na wyprzedaże,to zawsze ograniczam się do tych sklepów właściwie. Niestety Norwegia nie dysponuje żadnymi markami oprócz swoich własnych,wiec zostało mi przeglądanie strony www Kiedyś kupiłam w bershce buty ,dokładnie te ; http://czolenka.pl/photos/k11-elegan...2671371858.jpgi jestem w nich zakochana.Są okrutnie wygodne,przetańczyłam w nich całą noc bez żadnych obtarć i bólu.Chciałam je zachowac na ślub,ale niestety je zniszczyłam,na obcasie i z przodu,obtarły się,a że są białe to bardzo widać :Cry:Widziałam też tematy butowe ogólnie- jak napisałam,ja bym chciała mieć bardzo wysokie,zresztą do sukni będą mi takie bardziej pasować. No i chciałabym albo białe albo nude,nie bardzo mi się podobają bardzo kontrastowe.Ewentualnie mogą mieć jakieś ozdoby. Jak moja wizja z Gatsby'm wypali to zastanawiam sie nad złotymi
|
#4186 |
|
Rozeznanie
|
iixi jestem pielęgniarką operacyjną lub jak kto woli instrumentariuszką
czyli biorę udział w operacji podając narzędzia lekarzowi lub pomagając mu coś zrobić (potrzymać, złapać narzędziem). Zajmuję się także narzędziami, sprawdzam ich stan, czyszczę po operacji i takie tam Ta praca to moje marzenie. Szkoda mi tylko czasami tych dzieci ale z drugiej strony ratujemy ich zdrowie a czasami nawet życie. I to jest fajne. Dostałam już swoją pierwszą pensję i nie wiem na co wydać xDjoasia-a pamiętam o tej wzytówce, zapewnie jak coś ruszy to dam znać fajnie znowu do Was wrócić, te 3 tygodnie były zabójcze, może teraz się uspokoi. Wczoraj jak się wyprowadzałam to myślałam, że to pakowanie nigdy się nie skończy tyyyyle rzeczy, że razem z TŻ nie mogliśmy się nadziwić skąd tego tyle się uzbierało :P
|
#4187 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się piknie
![]() Magda raczej szpilek, nie wysokich ale jednak szpilki. Ex dzięki te z casani widziałam, jeden model mi sie podoba, ale sama do końca nie wiem czy to takie., Nie wiem czy jednak nie wolałabym zupełnie pełnych no i nie wiem jak z wygodą takich butów z netu. A te białebuty to właśnie biorę pod uwagę żeby sobie na zamówienie zrobić, ale się boje że jak sobie stworze to będzie jakiś bezkształtny but. Moje wyobrażenia jednak mogą się różnic od wyglądu rzeczywistego.. Judyta udanej zabawy Viva i co znalazłaś coś w tej IKEI? Ebedowa wow ja bym chyba zemdlała. Podziwiam ludzi o tak slinych nerwach Co do ciuchów ja nie lubię zary za bardzo. Jedziemy dziś z TŻ na naszą salę, bo TŻ jej jeszcze nawet nie widział. Wesele tam dziś jest o 16 więc jakoś przed 16-stą mamy być, wtedy obczaimy jak to dokładnie wygląda w dniu wesela. Może jakieś fotki pstryknę., A teraz spadamy z dzieciem na dworek
|
|
#4188 |
|
Rozeznanie
|
W ogóle pojechałam do domu w tamten weekend, sobota, kawka ciasteczko i sprzątanie. Zdjęłam pierścionek i położyłam jak zwykle na półkę z książkami. Gadałyśmy z mamą coś o nim, założyłam go na palec serdeczny, fajnie fajne ale luźno NO I ODŁOŻYŁAM GO. Wpadam z odkurzaczem do mojego pokoju a pierścionka nie ma.. Szukam wszędzie, pytam się mamy czy go nie ma na palcu bo go przymierzała, mówi, że nie. Myślę "zgubiłam go, miałam na serdecznym palcu i mi spadł". Przeszukałam kosz w kiblu, worek w odkurzaczu, wszystkie kąty. Zaczęłam ryczeć. Tata się pyta co się stało, biedy się przejął. W końcu mama powiedziała, że schowała go za szkłem u mnie w pokoju bo tam kot mi go nie zrzuci
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np w Cubusie tam za 25zł na nasze kupiłam 5 rzeczy z wyprzedaży
|
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dojechałam wreszcie na miejsce, teraz trza sie wyszykować i w tany. Dzięki dziewczyny- myśle, że zabaawa będzie przednia.
|
|
|
#4191 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
W każdym razie jest tylko ze znanych Lindex ,Kaph All, Bik Bok i Cubus właśnie.No i H&M ale żadnych innych znanych marek.A już o inditexie można pomarzyć.
|
|
#4192 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Choć ja już widziałam różne sesje na koparce, w stogu siana, na helikopterze, itp., to czemu nie kombajn/ bizon? ![]() No proste, zostawiłam nie dla siebie, więc powinno dotrwać do momentu, aż się kiedyś spotkamy .Aktualnie wciąż planuję biały, fuksjowy i zielone jabłuszko, ale wszystko się jeszcze może zdarzyć . Tych rolek jeszcze nie zamówiłam, ale taaaaaak mnie kusi . I inne takie drobiazgi.... ![]() Cytat:
Fajnie, że Ty sie czujesz jak ryba w wodzie, ale wiesz, wśród nas siejesz grozę i mnie osobiście to zdjęcie stresuje, bo boję się, że zaraz będę leżała pod którymś z tych skalpeli/ nożyków, itp... ![]() Cytat:
...Cytat:
. Jest owszem Zara (ale za nia nie przepadam), wiadomo H&M, River Island (też nie przepadam), New Look (tych w Pl jest chyba mało?), TopShop/ Topman (też nie lubię)... no i chyba tyle :/. Brakuje mi strasznie... Rossmanna i momentami Top Secret/ Troll .
|
|
|
#4193 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja mam szpilki czerwone z bershki i lubię je ogólnie stradi, bershkę i h&m lubię bardzo
|
||||
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Podejmuje wyzwanie zmian na lepsze
... moje motto "wrzesień- miesiącem zmian na lepsze". Zaczynam od kilku "głupotek", które nie raz odpuszczam, bo mi się nie chce . Aczkolwiek lista jest, z każdym dniem miesiąca i codziennie te rzeczy muszą być zrobione i podpisane... od 2-3 dni próbuję się nieco wdrożyć, idzie mi pół na pół, ale od jutra będzie idealnie . Już mam kolejne plany do poprawy na październik....
|
|
#4195 |
|
Rozeznanie
|
ojj nie bójcie się, ja dobra dziewczynka jestem
![]() A jeżeli kogoś uraziłam/przeraziłam/etc to przepraszam ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- a co do Inditexu to pracowałam W Stradivariusie w lipcu tamtego roku i było zawsze pełno rozmiarów a pracowałam w Arkadii. Ja jeszcze lubię Reserved a w H&M mam wrażenie, że kaprawe ubrania tam są.
|
#4196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie dość sporo ich było. Jedzeniowe sklepy mają wszystkie swoje i ani jednego znanego w Polsce chyba nie widziałam A w jakim mieście jesteś?---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- h&m nie lubię strasznie ale buty mam i są bardzo wygodne i dodatki też mam i też są spoko. ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
ja bym po prostu nie dała rady bo na samą myśl o takim czymś robi mi się niedobrze
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mają dużo ciuchów w moim stylu tak samo jak new yorker ale tam jest czasem taki ☠☠☠☠☠☠☠nik, że żal wejść za to w zarze i reservedzie praktycznie nigdy nie ma niczego dla mnie
|
|
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też za H&M nie przepadam... nie dość, że jakość taka sobie, to mają beznadziejną rozmiarówkę. Nie raz mój rozmiar to jakiś namiot, który jak dla mnie odpowiada ze 2 rozmiary wyżej
.
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w reserved nigdy chyba nic dla siebie nie znalazłam, tak samo jak w orseyu.
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
ogólnie 80% mojej szafy to jest allegro
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

to jak kiedyś będziesz to dawaj :P
, a ten na to "noooo, a ile kosztuje???" ja "tylko 6 funtów za taaaaaaaaaaaaaaką rolkę!" TŻ "ok, kup sobie" 

To raczej był krój dla osób szczupłych i większe chyba niezbyt w tym wyglądały 

Ja uwielbiam Bershkę i stradivariusa i Zarę za wzornictwo - niestety jakość wg mnie mają fatalną.Jedyne co sobie cenię to buty z Bershki bo są piekielnie wygodne ( 13 cm szpilki !!!!) i śliczne. Ale jak mam kasę na wyprzedaże,to zawsze ograniczam się do tych sklepów właściwie. Niestety Norwegia nie dysponuje żadnymi markami oprócz swoich własnych,wiec zostało mi przeglądanie strony www
... moje motto "wrzesień- miesiącem zmian na lepsze". Zaczynam od kilku "głupotek", które nie raz odpuszczam, bo mi się nie chce