Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" część X - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-30, 21:34   #3691
Lusja
Zakorzenienie

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" część X

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Ad.4. - Widziałam podobną bluzkę na żywo. http://allegro.pl/azurkowa-bluzka-pi...504602896.html Ale nie wiem niestety jaka ta bluzka będzie po praniu.

Ad.6. - Rozmiarówka taka jak na aukcji. Sprawdź jedynie długość całkowitą, żeby nie była zbyt krótka. Ale to fakt, że wzór jest super.
Wielkie dzięki!

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 21:44   #3692
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lusja Pokaż wiadomość
Wielkie dzięki!
Nie ma za co, niewiele pomogłam.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 21:47   #3693
201703061432
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dagusia89sk Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy ma któraś może tę torebkę? http://allegro.pl/torebka-z-cwiekami...482925214.html

Świetnie się prezentuje na zdjęciach, jednak domyślam się, że rzeczywistość może być różna, dlatego bardzo byłabym wdzięczna gdybyście mogły powiedzieć czy w ogóle warto ją brać?
Ja mam kremową i jest świetna
201703061432 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 22:03   #3694
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma za co, niewiele pomogłam.
Lepsze coś niż nic

Stary 2013-08-30, 22:19   #3695
Licy_Loo
Raczkowanie

Zamawiała może któraś z Was http://allegro.pl/jesien-kurtka-park...04574558.html?

WYMIANA
Licy_Loo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 22:46   #3696
*Catherrine*
Zakorzenienie

kupowałyście może ostatnio jakieś fajne bluzki/koszule z kołnierzykiem, jakieś jasne do pracy? polecicie coś?
Stary 2013-08-30, 23:01   #3697
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Cześć wszystkim
Nigdy nie kupowałam kurtki przez internet Boję się, że nie trafię z rozmiarem Hmmmm, pomocy!
Najpierw zmierz siebie - szerokość w biuście, długość rękawa po stronie wewnętrznej i długość od ramienia do miejsca, w którym chciałabyś żeby kurtka się kończyła.
Następnie wyszukaj zeszłoroczną zimową kurtkę i sprawdź czy odpowiada Ci szerokością, długością rękawa i długością ogólną- czy nowa ma być taka sama czy może krótsza lub dłuższa. W zależności od tego, zamów krótsza, dłuższą lub takiej samej długości

Uczulam jedynie na to by pytać sprzedających od długość od ramienia!
Bo długość całkowita może nas zmylić. Sam kołnierz czy to w koszulach czy kurtkach przeważnie ma kilka cm. I po odliczeniu okazuje się, że jednak kurtka/koszula wychodzi za krótka, bo sprzedający zmierzył sobie długość razem z kołnierzem.. a kiedy odpadnie nam 5 cm to jest jednak sporo. Natomiast mierząc wszystko od ramienia, nie ma szans by się nadziać

I to tyczy się wszystkiego. Sweterków, sukienek, koszul.

Najpierw mierzymy siebie, potem ubrania, które już mamy w szafie.
I jeżeli sprzedający nie oszukuje w podawaniu wymiarów - a bądźmy szczere, zdarza się to rzadko - to spokojnie kupisz ubrania, które będą Ci pasowały.

Gdyby każda się do tego dostosowała to nie byłoby pytań - czy "rozmiarówka jest standardowa" . Dla mnie np standardowe XS to tak 78-82 cm w biuście. Dla kogoś innego ten "standard" może być zupełnie inny, więc uważam, że to pojęcie względne

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2013-08-30 o 23:37
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 23:02   #3698
iinnkkaa
Zakorzenienie

http://allegro.pl/long-najmodniejsza...509135195.html a taką spódnicę kupowałyście? albo podobną z allegro?jak z jakością materiału?
iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 23:05   #3699
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość
Najpierw zmierz siebie - szerokość w biuście, długość rękawa po stronie wewnętrznej i długość od ramienia do miejsca, w którym chciałabyś żeby kurtka się kończyła.
Następnie wyszukaj zeszłoroczną zimową kurtkę i sprawdź czy odpowiada Ci jej długość - czy nowa ma być taka sama czy może krótsza lub dłuższa. W zależności od tego, zamów krótsza, dłuższą lub takiej samej długości.

I to tyczy się wszystkiego. Sweterków, sukienek, koszul.

Najpierw mierzymy siebie, potem ubrania, które już mamy w szafie.
I jeżeli sprzedający nie oszukuje w podawaniu wymiarów - a bądźmy szczere, zdarza się to rzadko - to spokojnie kupisz ubrania, które będą Ci pasowały.

Stary 2013-08-30, 23:26   #3700
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Ja swoją starą mam w rozmiarze S, ale jest bez futerka. A gdybym zamówiła z, to chyba raczej wezmę rozmiar większą No nie wiem... Jutro się wymierzę
Nie musisz brać rozmiar większej, bo niby czemu??

Każda firma ma inną rozmiarówkę. I to, że w zeszłym roku miałaś S nie oznacza, że w tym też kupisz kurtkę w rozmiarze S. Ja noszę na co dzień XS/S ,a np ramoneskę mam Mkę, bo taka mała wychodziła. Także nie sugeruj się rozmiarem naprawdę tylko wymiarami, bo to one są najważniejsze i w ten sposób nie kupisz nic za małego czy za dużego.

Wystarczy spojrzeć na kilka aukcji załóżmy kurtek w rozmiarze S. Jedna ma 82 cm w biuście, druga 86, a trzecia 96 cm (dzisiejszy przykład kurtki ze skórzanymi rękawami) . Tak więc wymiary są naprawdę przeróżne. I tak jak pani z biustem 96 cm nie zmieści się w tą pierwszą, która ma 82 cm, tak ta pierwsza utopi się w tej trzeciej, która ma 96 cm

Jeżeli masz wątpliwości, bo kurtka ma futerko to najlepiej zmierz choćby stacjonarnie pierwszą lepszą ramoneskę z futerkiem i sprawdź po kryjomu w przymierzalni jakie ma wymiary i czy taka szerokość odpowiadałaby Ci

Cytat:
Napisane przez SuLoVa Pokaż wiadomość
ja swoją ulubioną ramoneskę kupowałam na allegro, wymierzyłam dokładnie do jakiejś kurtki i trafiłam idealnie z Twoich linków bardziej podoba mi się pierwsza
Brawo!!

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
wiem że zamówiła ją Anett, ale Ty zamówiłaś pudrową i szarą...
No tak - i ja kilkakrotnie pisałam, że lecą w kulki, bo do dziś nie wysłali paczki, mimo, że już 23 sierpnia został przydzielony jej numer Dzwoniłam do kuriera, bo myślałam, że to on nawala. Okazało się, że to butiq_marsel po dziś dzień nie wydał zlecenia, by kurier przyjechał po paczkę.
Wkurzyłam się i napisałam do nich. Okazało się, że nie mają tego modelu narzutki i czekają na dostawę a wystawili ponad 600 sztuk. Nie cierpię czegoś takiego. Wystawiają coś czego nie mają na stanie i to w ilości ponad 600 sztuk

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Nie wiem czy zauważyłaś ale edytowałam wiadomości i dodałam jeszcze to :

" Uczulam jedynie na to by pytać sprzedających od długość od ramienia! Bo długość całkowita może nas zmylić. Sam kołnierz czy to w koszulach czy kurtkach przeważnie ma kilka cm. I po odliczeniu okazuje się, że jednak kurtka/koszula wychodzi za krótka, bo sprzedający zmierzył sobie długość razem z kołnierzem.. a kiedy odpadnie nam 5 cm to jest jednak sporo. Natomiast mierząc wszystko od ramienia, nie ma szans by się nadziać "

I jeżeli dostosujesz się do tych kilku rad to naprawdę możesz ze spokojem czekać na zamówioną odzież

Jeszcze odnośnie sukienek, które w rzeczywistości tyłka nawet nie zakrywają :

Gdyby dziewczyny zwracały uwagę na wymiary, a nie na rozmiar i tytuł aukcji to uniknęłyby wielu rozczarowań. Mam na myśli "sukienki", które nawet tyłka nie zakrywają i "tuniki" , które bardziej przypominają długością bluzki ja np wiem, ze dla mnie sukienka żeby zakrywała tyłek i wyglądała ok, musi mieć minimum 83 cm długości.
I naprawdę warto zmierzyć swoje sukienki, bluzki, tuniki i porównywać długości do tych podanych w aukcji.
Ja np przeglądam teraz oferty cocoroco_company i większość tych "sukienek" powinna znajdować się w kategorii "tuniki", bo nie wiem jak coś o długości 72 cm, mogłoby być sukienką. No chyba, że dla osoby, która ma poniżej 150 cm wzrostu. I w ten sposób sprzedający nabiera niejedną nieuświadomioną kobietę, która jak widzi tytuł "sukienka" to już na wymiary uwagi nie zwraca

To się nagadałam od razu mi lżej na sercu haha

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2013-08-30 o 23:39
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 23:27   #3701
Petrycja
Zakorzenienie

Cytat:
No tak - i ja kilkakrotnie pisałam, że lecą w kulki, bo do dziś nie wysłali paczki, mimo, że już 23 sierpnia został przydzielony jej numer Dzwoniłam do kuriera, bo myślałam, że to on nawala. Okazało się, że to butiq_marsel po dziś dzień nie wydał zlecenia, by kurier przyjechał po paczkę.
Wkurzyłam się i napisałam do nich. Okazało się, że nie mają tego modelu narzutki i czekają na dostawę a wystawili ponad 600 sztuk. Nie cierpię czegoś takiego. Wystawiają coś czego nie mają na stanie i to w ilości ponad 600 sztuk
Ja czekałam od tego sprzedawcy prawie 2 tyg na przesyłkę i mam wrażenie, że wysłali ją dopiero dlatego, że zaczęłam ich nękać telefonami.
Stary 2013-08-31, 00:02   #3702
Stace
Zakorzenienie

Widział ktoś może aukcję z tą torebką ?
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3462

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 00:12   #3703
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
5. http://allegro.pl/koszula-jeans-pere...468615582.html - nosi się jeszcze takie koszule jeansowe? Posiada ktoś? Jak rozmiarowo?
nosi się ja właśnie szukam koszuli. super jest ta! nie wiem czy nie przymierzałam takiej na targu, ale były same Lki! ciekawe czy fajny materiał ma, bo niektóre to szmatki ;/
i nie wiem czy brać ciemną czy taką jasną na przykład: http://allegro.pl/new-klasyczna-kosz...443957272.html

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 08:12   #3704
201804100943
Konto usunięte

Odp: Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" część X

Cytat:

Omg. Nie wiedziałam że takie cuda się dzieją u nich
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 08:19   #3705
201607111632
Konto usunięte

Cytat:

" Uczulam jedynie na to by pytać sprzedających od długość od ramienia! Bo długość całkowita może nas zmylić. Sam kołnierz czy to w koszulach czy kurtkach przeważnie ma kilka cm. I po odliczeniu okazuje się, że jednak kurtka/koszula wychodzi za krótka, bo sprzedający zmierzył sobie długość razem z kołnierzem.. a kiedy odpadnie nam 5 cm to jest jednak sporo. Natomiast mierząc wszystko od ramienia, nie ma szans by się nadziać "

I jeżeli dostosujesz się do tych kilku rad to naprawdę możesz ze spokojem czekać na zamówioną odzież

Gdyby dziewczyny zwracały uwagę na wymiary, a nie na rozmiar i tytuł aukcji to uniknęłyby wielu rozczarowań. Mam na myśli "sukienki", które nawet tyłka nie zakrywają i "tuniki" , które bardziej przypominają długością bluzki ja np wiem, ze dla mnie sukienka żeby zakrywała tyłek i wyglądała ok, musi mieć minimum 83 cm długości.
I naprawdę warto zmierzyć swoje sukienki, bluzki, tuniki i porównywać długości do tych podanych w aukcji.
Ja np przeglądam teraz oferty cocoroco_company i większość tych "sukienek" powinna znajdować się w kategorii "tuniki", bo nie wiem jak coś o długości 72 cm, mogłoby być sukienką. No chyba, że dla osoby, która ma poniżej 150 cm wzrostu. I w ten sposób sprzedający nabiera niejedną nieuświadomioną kobietę, która jak widzi tytuł "sukienka" to już na wymiary uwagi nie zwraca

Ja myślałam, że mierzenie siebie i ciuchów przed zakupem ubrań przez internet to jest sprawa prosta, oczywista i logiczna Jestem w szoku, że ktoś może kupować w ciemno.

Co do tych sukienek/tunik to też masz rację. Jeśli kupuję sukienkę o dlugości 80cm, to na mnie to będzie sukienka ( jestem niska), ale co myśli sobie osoba 170cm kupując takową? Magiczne wydłużenie?
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 10:01   #3706
Lusja
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" część X

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
nosi się ja właśnie szukam koszuli. super jest ta! nie wiem czy nie przymierzałam takiej na targu, ale były same Lki! ciekawe czy fajny materiał ma, bo niektóre to szmatki ;/
i nie wiem czy brać ciemną czy taką jasną na przykład: http://allegro.pl/new-klasyczna-kosz...443957272.html
Ja wezme ciemna

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Stary 2013-08-31, 11:07   #3707
FemmeFatale2
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" część X

Dziewczyny,

szukam takiej koszulki:

http://allegro.pl/m-koszulka-damska-...506206780.html

czy mozecie polecic jakiegos sprzedawce u ktorego kupowalyscie i bylo ok?
FemmeFatale2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 11:09   #3708
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli masz na myśli te ze skórzanym rękawkami to dziś się wkurzyłam i napisałam do sprzedającego kiedy w końcu wyśle paczkę i napisali, że czekają na dostawę!! i że w poniedziałek wyślą.. masakra.
Zastanawiam się czy nie zmienić zamówienia i nie wybrać jednak tej :

http://allegro.pl/marsel-dresowy-dwu...501731464.html
też się nad nią zastanawiam

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 11:21   #3709
justyss
Wtajemniczenie

pamietam , ze marsel wysyła paczki, ale trzeba długo czekac, mi nigdy nie odpisali na wiadomosc, ale paczka zawsze doszla, choc tez sie troche wkurzałam

justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 11:28   #3710
levana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez francesca22 Pokaż wiadomość
Zamowiłam! jak tylko dostane zdam recenzję.

Zamowiłam Granatową

http://allegro.pl/narzutka-neonowe-m...501351646.html
widziałam taką na aliexpress ale za 16 USD, szukałam jej na allegro i znaleźć nie mogłam, także wielkie dzięki!
zamówiona

a jakby ktoś był ciekaw tych butków -> http://allegro.pl/sale-70-botki-jesien-cwieki-motocyklowki-nity-39-i3511383695.html to poniżej zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1514.jpg (109,8 KB, 100 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1515.jpg (107,5 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1517.jpg (113,5 KB, 163 załadowań)

Edytowane przez levana
Czas edycji: 2013-08-31 o 11:37
levana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 11:58   #3711
qeres
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Licy_Loo Pokaż wiadomość
od tego użytkownika kiedyś zamawiałam i wszystko było w porządku

a teraz mnie skusiłaś tą kurtką! chyba zamówię niebieską

myślicie że nada się na zimę?

wymianka ciuchowa
qeres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 12:11   #3712
hailie21
Zakorzenienie

Co do narzutek od marsel to długo się będzie czekało, ponieważ oni z Chin zamawiają, za grosze. Najlepiej znaleźć stronę z której zamawiają, założyć konto i zapłacić przez PayPal, bez pośredników = paczka będzie szybciej (czeka się ok 2 tyg)
Np.: znalazłam już tę koszulę w usta z All za 10$ z darmową dostawą więc wychodzi 30zł za nią a nie 50zł (z wysyłką) jak na Allegro. Dodatkowo PayPal daje zabezpieczenie i jeśli paczka nie dojdzie jest możliwość zwrotu pieniędzy.

A co do samych narzutek z rękawami z ekoskóry, znalazłam kilka zdjęć w Internecie, ale nie jestem pewna czy to ta sama
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg med_4176317.jpg (24,6 KB, 170 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg narzutka-skorzane-rekawy.jpg (44,1 KB, 169 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biale-narzutka-skorzane-rekawy.jpg (34,0 KB, 80 załadowań)

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 12:15   #3713
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:

Tu się nie zgodzę. Sukienka może mieć 3 długości: mini (jak to określiłaś ledwo zakrywająca tyłek), midi (średnio przed kolana lub lekko za kolana) i maxi (do kostek). Są podane wszystkie wymiary i zdjęcia na modelce, więc nie wiem dlaczego zarzucasz, że sprzedający nabiera klientki? Jedni mają długi tułów, inni krótki, jedni są szczupli, a drudzy mają troszkę więcej ciała, jedni mają 152 cm wzrostu, inni 175. Po to są wymiary,żeby każdy się zmierzył i zobaczył jaka ta sukienka będzie dla niego - czy ledwo za tyłek czy do połowy uda np. A niektórzy lubią takie kuse mini sukienki, więc też nie powinnaś tego oceniać. To, że Ty czegoś nie lubisz i Ci się nie podoba, nie oznacza, że innym również.

Mi również lżej na sercu.
Stary 2013-08-31, 12:28   #3714
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez qeres Pokaż wiadomość
od tego użytkownika kiedyś zamawiałam i wszystko było w porządku

a teraz mnie skusiłaś tą kurtką! chyba zamówię niebieską

myślicie że nada się na zimę?
Ja własnie też myślę. Jednak obawiam się, że może to być jedynie na wczesną zimę lub późną, bo przy mrozach 15 stopnipowych chyba nie da rady

Cytat:
Napisane przez hailie21 Pokaż wiadomość
Co do narzutek od marsel to długo się będzie czekało, ponieważ oni z Chin zamawiają, za grosze. Najlepiej znaleźć stronę z której zamawiają, założyć konto i zapłacić przez PayPal, bez pośredników = paczka będzie szybciej (czeka się ok 2 tyg)
Np.: znalazłam już tę koszulę w usta z All za 10$ z darmową dostawą więc wychodzi 30zł za nią a nie 50zł (z wysyłką) jak na Allegro. Dodatkowo PayPal daje zabezpieczenie i jeśli paczka nie dojdzie jest możliwość zwrotu pieniędzy.

A co do samych narzutek z rękawami z ekoskóry, znalazłam kilka zdjęć w Internecie, ale nie jestem pewna czy to ta sama
O to super A moglabyś zdradzić na jakiej stronie znalazłaś koszulę?
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 12:44   #3715
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie z ciekawości wyszukałam sobie tą stronę i wykryło mi na niej trojana, więc ostrzegam.
Stary 2013-08-31, 13:12   #3716
hailie21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatiska Pokaż wiadomość
Ja własnie też myślę. Jednak obawiam się, że może to być jedynie na wczesną zimę lub późną, bo przy mrozach 15 stopnipowych chyba nie da rady

O to super A moglabyś zdradzić na jakiej stronie znalazłaś koszulę?
Ahaishopping
Cytat:
Właśnie z ciekawości wyszukałam sobie tą stronę i wykryło mi na niej trojana, więc ostrzegam.
Mnie nic nie wykryło, a mam kaspersky'ego

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy

Edytowane przez hailie21
Czas edycji: 2013-08-31 o 13:22
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 13:15   #3717
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie nic nie wykryło, a mam kaspersky'ego :niewiem:
To może weszłyśmy na dwie różne strony. U mnie cena była 9,99 (dolarów lub funtów, nie pamiętam).
Stary 2013-08-31, 13:43   #3718
ahmily
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez levana Pokaż wiadomość

a jakby ktoś był ciekaw tych butków -> http://allegro.pl/sale-70-botki-jesien-cwieki-motocyklowki-nity-39-i3511383695.html to poniżej zdjęcia
wow, całkiem niezłe jak na taką cenę! a jak z wykonaniem? chyba się skuszę, ten sklep jest blisko mojego domu, także nawet wysyłka odpada
Stary 2013-08-31, 13:46   #3719
bulka07
Przyczajenie

post skasowany

Edytowane przez bulka07
Czas edycji: 2013-08-31 o 14:22
bulka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 13:50   #3720
Gofrzyca
Zakorzenienie

myślę że za reklamę się tutaj płaci
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości