|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 | ||||||
Wtajemniczenie
|
c
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U nas rybka też robi "pa" jak osiołek ze Shreka ![]() A propos wydawanych przez zwierzęta odgłosów, w Polsce ptaszki robią cwir cwir, a w Hiszpanii.. Pio, Pio ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1922 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Poza tym moje dziecko odstawiło się od... przewijaka. ![]() ![]()
![]() |
#1923 |
Zadomowienie
|
witam sie z krzaczorow
![]() tyle co pamietam: Lewek, gratuluje serdecznie i sie ciesze! achh tak mi sie nostalgicznie zrobilo ![]() Dearlie, ja przwijaka nie mialam i nie mam, ale Miki ma teraz na razy tak, ze nie da sie polozyc na plecach do przebrania tylko od razu ciach na brzuch i siadac, raz tak lazil po po pokoju z kupa z pol godziny, zanim przyszedl maz i we dwoje go ogarnelismy ![]()
#1924 |
Zakorzenienie
|
Dearlie my przewijak używamy cały czas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Jasiu padł, ale musiał Mu dać Nurofen bo strasznie płakał.
![]() Marta nie przejmuje się, uda się następnym razem. Ja mojemu jeszcze parówek nie dawałam ,ale chyba się skusze. Jasiu ma ostatnio awersje do deserków. Obiady zjada z trzęsącymi się uszami, a jak widzi deserek to buzia zamknięta na kłódkę i trzeba bardzo Go zabawiać, żeby coś zjadł. Lady mam to samo przy przebieraniu - taniec i zabawa, tyle że na przewijaku ![]()
#1926 |
Zadomowienie
|
Miki obiadkow odmawia juz od dawna, a teraz i deserkow tez nie za bardzo... je to co my na obiad, a z owocow jakies sezonowe, no i ciotka mu przynosi banana, pomarancze, a to tez nie co dzien je ;/ zdarzaja mu sie dni calkiem mleczne (kaszka, mleko z kaszka, budyn, serek) plus jakies przekaski typu chrupek.
a, nie wiem czy znacie, ale odkrylam dzieki wrzesniowkom 2013 fajna stronke z aktualnymi promocjami w roznych sklepach : http://www.promobaby.pl/
konto nieaktywne Edytowane przez LadyBeatta Czas edycji: 2013-08-30 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Zakorzenienie
|
UWAGA!!!!
MAMY 9ZĄB!!!! 10 w natarciu... przekichane aaaa. i Konczitko. zadne zdjęcia nie doszły na maila mojego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1928 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Witam sie w przelocie z jednej części urlopu na drugą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Zakorzenienie
|
Dearlie nie tak szybko
![]() ![]() ale ogarnięcie Fabianka na nim to mistrzostwo ![]() Colds gratuluje ząbka ![]() ![]() Tak piszecie o paróweczkach więc jutro kupie te co polecacie i dam Fabiankowi ![]() Chłopcy już śpia a mąż w pracy więc siedze sama ![]() na szczęście ostatni dzień mąż ma taką zmiane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1930 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1931 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A właśnie byłam ciekawa jak tam u Was w tej kwestii, bo pamiętam, że jeszcze jakiś czas temu pisałaś, że nadal używacie. A ja nie mam pojęcia o co chodzi temu mojemu skrzatowi i dlaczego nagle przewijak zaczął go parzyć. ![]() Biedulek. ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1932 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Moje dziecko doprowadziło mnie dziś do szewskiej pasji, nie mógł zasnąć przez ponad godzinę, bujałam go bez ustanku 45 min ![]() Ale pochwalę go jeszcze bo zjadł dziś ładnie ze mną zupkę kalafiorową ![]() No, ale na odpoczynek już czasu nie ma bo trzeba się kłaść spać... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |
Raczkowanie
|
Dot.: c
Cytat:
![]() ![]() Rano jak Zuzia się obudziła to najpierw wypiła mleko, potem umyłam ją i założyłam woreczek i pieluszkę a za 5-10 min patrzę siuśki są ![]() Zaraz po spaniu i po piciu najczęściej idą siuśki więc wtedy próbuj ![]() Na pewno się uda ![]() U mnie też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1934 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry ![]()
![]() |
#1935 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobry!Kamil ma w buzi jakieś afty 2 ![]() Ja dzis na chrzciny wybywam ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1936 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() piszę od rodziców bo postanowiłam, że wezmę lapka coby mnie ten ich komp do szewskiej pasji nie doprowadzał ![]() babcia szaleje z Otylką mała nawet do mnie na ręce nie chce iść tylko babci i babcia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no śmieszne są te odgłosy zwierząt w różnych krajach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=t99ULJjCsaM Cytat:
![]() A na przewijaku o dziwo leży spokojnie ![]() Bidulek maleńki ![]() ![]() Cytat:
![]() Kochana Ty się denerwować nie możesz ![]() a wiesz, że ja zauważyłam u Oti taką zależność jak ładnie śpi w nocy czy w dziń to później słabo je albo na odwrót jak ładnie zjada to szaleje po nocach i przed zaśnięciem ![]() A poza tym pocieszę Cię...gdzieś czytałam, że ok 5 miesiąca ciąży zmienia się smak mleka i jak matka karmi wcześniejsze dziecko to przeważnie się ono wtedy odstawia samo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Udanej imprezy ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2013-08-31 o 08:14 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1937 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zuzia od rana marudna,pewnie dalej te zęby dają. ![]() Teraz zasypia a ja zrobię sobie kawkę. Jak wstanie to wybywamy na cały dzień bo ładna pogoda się szykuje.
#1938 |
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Hej Laski!
Monarika mówisz że nie mogę się denerwować a od rana chodzę nabuzowana. Ten czort w nocy zrobił sobie godzinną imprezę w naszym łóżku. A od rana marud. Pojechali gdzieś z ojcem i chwila spokoju. Ostatnio coś wysiadam nerwowo... wysłane z fona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 | ||
Zadomowienie
|
Witam się w trakcie sprzątania.Mam chwilkę na kawę i wizaż.Wczoraj sama usypiałam Kubę,bo mąż miał wyjazd z pracy.Trochę się bałam,że będzie chciał do cyca jak się z nim położe,ale powiercił się,pokręcił,nie płakał nawet i zasnął.
Jednak po 3godz.obudził się i wzięłam go do nas do łóżka.Znowu wiercenie,szukanie dobrej pozycji do spania,ale zasnął w przeciągu pół godz.Wstał po 6-ej.A my chętnie byśmy jeszcze pospali... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() MIŁEGO WEEKENDU ![]()
![]() |
#1940 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() mała też imprezowała dzisiaj w nocy od 2.30 do 4.30 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Zakorzenienie
|
my z przewijaka zrezygnowaliśmy jak Isia miała jakieś 3 mce
![]() ![]() Mała właśnie zasnęła, Kubuś je II śniadanie i zaraz zabieramy się za angielski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Angielski od dzisiaj regularnie codziennie, do tej pory go uczyłam ale tak podczas zabawy jego, a teraz typowo językowe zabawy będą ![]()
#1942 |
Zakorzenienie
|
Macie racje dziewczyny, morlinki to syf.
Ja kupuje w Dino jakieś parówy, mają przyzwoity skład. Melci daje co jakiś czas, rzadko się zdarzy, ale uważam, że przynajmniej coś innego zje ![]() Jak już daje Jej to z reguły na II śniadanie. Razem z chlebkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam wczoraj napisac że w Coccodrillo są przeceny na buciki. Wczoraj kupiłam Matinowi trampki za 7zł. Pauli z resztą też.
Matiemu takie: http://allegro.pl/buciki-dzieciece-c...512090693.html Lekkie są, do wózka na jesień idealne. Pauli takie kupiłam do przedszkola: http://allegro.pl/coccodrillo-baleri...479754466.html. Też za 7zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1944 |
Zadomowienie
|
hejo
![]() Colds podasz nazwę sprzedawcy? ![]() Lourose też zawsze byłam dumna z rozmiaru i jędrności mojego biustu, a odkąd przestałam karmić i ważę mniej niż przed ciążą, ich rozmiar jest żenujący ![]() ![]() Lewek tutaj też gratuluję ![]() ![]() ![]() Baobabek straszne te wydatki ![]() Colds gratuluję ząbków ![]() Tamlin dzięki za informację co do coccodrillo, przejdę się jeszcze dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1945 | ||||
Zadomowienie
|
Hej hej,
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lewek nie starasz się odstawić piersi? Nie jestem pewna czy karmienie + ciąża to dobry pomysł. Jedz dużo produktów mlecznych żeby Ci wapnia nie zabrakło bo się zaczniesz sypać. A my jutro imprezę urodzinową Alusi robimy na działce. Jak dobrze mieć mamę, która ze wszystkim pomoże. Aż wstyd przyznać, ale ja właściwie nic nie gotuję, tortem muszę się jedynie zająć. Akurat dostałam okres i nie mam sił, jestem do niczego. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1946 |
Zakorzenienie
|
No pewno
![]() _High_Heels_ Ja Meli zamówiłam takie ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Co do piersi.. Przed ciążą nosiłam 65D, a teraz mam mizerne B... ![]() Ale na szczęście już trochę tłuszczyku mam w tych cysiach, bo normalnie takie worki miałam, że szok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1947 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Cytat:
wysłane z fona ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1948 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20
Naczy, nie wiem czy to prawda, czy przez coś innego się takie zrobiły.
Aczkolwiek mam lepsze niż na początku! Wiadomo, nie są takie jak przed ciążą, takie jędrne, ale też nie ma takiej tragedii jak była po przestaniu kp. Chociaż ja karmiłam baaardzooo krótko, no bo ile? Miesiąc? Niecały miesiąc? |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() my tez, to jedyne miejsce gdzie da sie w spokoju przewinąć. dziewczyny Giulia od dwóch dno zasuwa w paputkach i na prawde polecam. piekne wykonane, mega miekkie, łatwo sie zaklada, nie uciskają. az sama bym takie chciała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.