|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Też jeżdżę na rowerze w sukienkach, no rower w sezonie to mój środek transportu więc nie będę codziennie ubierać spodni
|
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
W sklepach z gadżetami rowerowymi można kupić specjalne klamry do spódnic...ewentualnie samej coś wymyślić, żeby się nie podwijało czy podwiewało. Też zdarzało mi się jeździć w sukience czy spódnicy i nikt moich majtek nie oglądał. A jak nie da rady z klipsem, to można założyć kryjące leginsy i po sprawie
.
|
|
|
|
#4353 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Moja współlokatorka miała zapas czarnego litewskiego, nie jadłam w życiu lepszego. A w Polsce takiego nie ma
Od paru lat nie mogą znaleźć lokalnego dobrego chleba, wszystkie dobre są w odległych wsiachTe klipsy też widziałam, masz takiego? Bo nie wiem czy one działają przez ciężar czy jak? Mi nie robi wielkiej różnicy czy mi majtki widać. Po prostu nei wkładam koronek i stringów Edytowane przez Bela03 Czas edycji: 2013-08-31 o 12:39 |
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
A mi za granicą niczego nie brakuje, bo w Holandii polskie sklepy się otwierają masowo
. Jak mam ochotę na chleb, twarożek czy pierogi z truskawkami, to idę i mam. Żadna filozofia. Brakuje mi za to mamy, której raczej w żadnym sklepie nie kupię .---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Nie mam klipsa, bo zazwyczaj zakładałam leginsy . Roweru obecnie nie mam, bo sprzedałam.
|
|
|
|
#4355 |
|
damn good coffee
|
Wczoraj zaskoczył mnie jeden kierowca. Zwężony odcinek drogi (most), jedzie, jedzie, nagłe łup, zahaczył o betonowy przepust. Akurat przechodziłam chodnikiem obok. Wysiada, a właściwie wytacza się z tego samochodu. Staruszek w wieku zaawansowanym. Mocno niepełnosprawny, kuleje, ręka dziwnie podkurczona. Facet nie zauważył zwężenia (okulary miał jak denka od słoików), cały bok samochodu pognieciony. Ktoś się zatrzymał, coś mówi do niego - on nie słyszy. Dlaczego takie osoby w ogóle wsiadają za kierownicę? Mój sąsiad już świętej pamięci tak samo - ponad 80 lat, głuchy, niedowidział, ale jeździł, stłuczka średnio raz na tydzień. Przecież takie osoby stanowią duże zagrożenie dla innych użytkowników ruchu. A gdyby zamiast tego mostu był rowerzysta, i też by go nie zauważył?
|
|
|
|
#4356 |
|
Konto usunięte
|
Kawa, niby to ma właśnie zmienić prawo jazdy wydawane tylko na 15 lat.
Mój dziadek też imo nie powinien już prowadzić ale weź mu wytłumacz, że ma za wolny refleks i źle reaguje I wydaje mi się, że jak policja zatrzyma takiego do kontroli to chyba mogą go skierować na jakieś badania żeby sprawdzić czy może prowadzić. Mogą? Ktoś wie? |
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
o tak, wszędzie albo guma albo pszenna bułka.
Ciężki, gruby z chrupiącą skórką ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
ptasie mleczko 20E
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Znam sieć sklepów, gdzie za 20-30€ można zrobić normalne zakupy.
|
|
|
|
|
#4359 |
|
Konto usunięte
|
ale mnie to rozbawiło http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...gif?1377937490
|
|
|
|
#4360 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Nie obchodzi mnie, co sie przyjelo. Dla mnie to dziwne i juz. Kiedys kobiety jezdzily na rowerach w spodnicy a ludzie nie myli zebow. I co z tego? Poza tym, czy ja sugeruje: nie jedz w spodnicy na rowerze, bo jakis oblech zobaczy Twoje majtki? Nie. A juz jezdzenie w szpilkach uwazam za glupote. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4361 |
|
Konto usunięte
|
Ja nigdy nigdy nigdy nigdy nie zrozumiem paniki pt "bożedrogimuszę kogoś znaleźćnawesele boinaczejolaboga nieidewcalejakmamiśćsamaj ezujezuezjuecorobić"
|
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie dziwi ta ogromna afera z Miley. Tzn. jak to zobaczyłam to oczywiście, żenada nad żenady i w ogóle ale szoł gwiazd jej pokroju często tak wygląda już nie mówiąc o cyckach na wierzchu na wielkich bankietach, czy sukienkach w których widać dupę(to już na naszych polskich imprezkach 'gwiazd'
). Pewnie trochę ma tu do rzeczy, że była taką niewinną gwiazdką Disneya, Hannah Montana i w ogóle ale myślę, że ktoś tym w umiejętny sposób musiał zakręcić żeby się zrobiła taka afera. Jej to na korzyść wyjdzie, cały świat o niej gada |
|
|
|
#4363 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Też tego nie zrozumiem.
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Drabina patrz jaki lovelas -> http://o.wpimg.pl/?a=76023283&fid=35...339686&fe=.jpg
|
#4365 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#4366 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4367 |
|
Konto usunięte
|
mnie się wydaje, że ta cała afera jest nie dlatego, że ona zachowywała się tak a nie inaczej, ale dlatego, że ona ma 20 lat i te dzieciaczki, które tak bardzo kochały Hanę Montanę, wciąż są jej fankami. Trochę starszymi, bo już pewnie chodzą do gimbazy, ale mimo wszystko krąg jej fanów zamyka się właśnie w tym przedziale wiekowym.
|
|
|
|
#4368 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
chcę kota, koty, dużo kotów
|
#4371 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4372 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;42543262]Poodnajdywali się w innych zawodach. Czasami wymagało to skończenia jakiechś kursów, podyplomówek, a czasami nie. Najwięcej osób, które znam wylądowało po filozofii w różnych agencjach kreatywno-interaktywnych. Ktoś tam pracuje jako strateg, kreatywny, copywriter, specjalista od użyteczności, jakieś social media, pewnie jest tego więcej. Jeden kolega został programista (nie wiem jak
). Wiem o dwóch osobach, które załozyły coś w rodzaju centrum koreptycji i teraz mają firmę, która zajmuje się jakimiś kursami, korkami, tego typu rzeczami. Jeszcze ktoś ma jakąś firmę handlową, ale tutaj już nie znam szczegółów. No i pamiętam dwie osoby, sprzed kilku lat. Dziewczyna jest dzisiaj kosmetyczką, a chłopa budowlańcem ![]() Ok, wiem, ze nie wszystkie zawody są jakieś mega prestiżowe i pewnie nikt nie zarabia 10 koł na rękę. Ale serio wszyscy filozofowie jakich znam to elastyczni i inteligentni ludzie, którzy wiedzieli, że trzeba się ogarnąć, coś wymyślić, czasami douczyć.[/QUOTE] No to faktycznie, jak na filozofie musieli iść żeby się ogarnąć i odnaleźć to tylko pogratulować. Moim zdaniem to zmarnowane 3-5 lat, mogli wcześniej sobie te kursy porobić i super biznes zrobić. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Jak widzę kobietę w szpilkach na rowerze jadącą po ulicu to mnie trzęsie. Ostatnio taka jechała obwodnicą to białej gorączki dostawałamCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4373 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podszedł do mnie pan, przeprosił, powiedział, że wyglądam bardzo seksownie i chciał mi tylko to powiedzieć. Przeprosił jeszcze raz i se poszedł. Minę "WTF?!" miałam przez godzinę po zdarzeniu, a śmiałam się z tego przez cały dzień Jak się wypindrzę, to skąd, nikt mnie nie zaczepia, a nagle idę jak obwieś i staję się seksowna
|
|
|
|
|
#4375 |
|
Pani Buka
|
drabina, tylko pozazdrościć rodziny w takim razie
moja - ta najbliższa - jest malutka, a z resztą w ogóle nie mam kontaktu. ja kiedyś byłam sama (to znaczy z siostrą i z rodzicami, bez TŻ) na weselu gdzie poza panną młodą, jej rodzicami i babcią nikogo nie znałam. tańczyć nie tańczyłam bo nie lubię, a zresztą nikt mnie nawet do tańca nie ciągnąl (chyba dlatego że zdaniem wszystkich wyglądalam o wiele młodziej niż 17-letnia siostra pana młodego). no i nie wspominam tego dobrze, wynudziłam się jak jasna cholera, z TŻ to mogłabym chociaż pogadać a w ogóle z innej beczki to ostatnio widziałam dwa obrazki które mnie zasmucily tak jakoś. 1) plac zabaw, chłopiec tak na oko 7-8 lat buja się na hustawce, a w jednej rączce trzyma... komórkę z której gra disco polo 2) przed blokiem chłopiec nieco starszy, tak 10-11 lat, kopie sobie piłkę i .. ma słuchawki w uszach. nie wiem, czy już nie da się cieszyć kontaktem z innymi dziećmi, rozmowami, zabawą samą w sobie albo po prostu ciszą?
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2013-08-31 o 15:07 |
|
|
|
#4376 | |
|
Konto usunięte
|
Wiesz jeden siedemdziesięciolatek będzie czuł się lepiej niż pięćdziesięciolatek, a inny pięćdziesięciolatek będzie czuł się gorzej niż niejeden siedemdziesięciolatek.
Myślę, że lepsze byłyby okresowe badania. Cytat:
choć znam takie małżeństwo, które podczas ślubu osobno usadzili rodzinę Pana Młodego, z drugiej strony sali rodzinę Panny Młodej i nie było żadnej integracji. każdy bawił się w swoim towarzystwie. Nie wiem, dla mnie to trochę dziwne i smutne przed ślubem nie zapoznać rodziców z rodzicami i Tżta z bliższą rodziną. I na odwrót. |
|
|
|
|
#4377 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
U mnie ostatnio koleżanka miała iść na wesele, nie miała pary, prosiła jednego i drugiego kolegę, wszyscy odmawiali. Już nawet brata miała brać, co dla mnie jest bez sensu
. Ja ją namawiałam, żeby poszła sama, to było wesele jej przyjaciółki. Z bratem w ostatniej chwili wyszło, że nie może, więc poszła sama i bawiła się świetnie. I nie była jedyną samotną osobą na sali, a najlepiej się bawiła z rodziną pana młodego, którą widziała raz w życiu .
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-08-31 o 15:17 |
|
|
|
#4378 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Moi rodzice już dawno się zapoznali z jego rodzicami, ale kolejnych spotkań nie wyczekują z niecierpliwością. No odwrót jest pewnie to samo. Po prostu - to inna bajka. Na ewentualnym przyszłym weselu też raczej bawiliby się w swoim gronie(nie mówię o młodych osobach).
|
#4380 | |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie narzekanie że lekarze w Polsce mają straszną biedę i głodują
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

Od paru lat nie mogą znaleźć lokalnego dobrego chleba, wszystkie dobre są w odległych wsiach
.
. Roweru obecnie nie mam, bo sprzedałam.

. Znam sieć sklepów, gdzie za 20-30€ można zrobić normalne zakupy.