|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja 3letnia tajemnica
Tylko ja myśle, że to kolejny wątek pewnej bardzo kojarzonej na forum osoby od Adiego? :/ Identyczny sposób pisania, odpowiadania po zdaniu, grafomania i problemy z tyłka (i jest to już chyba 3 wątek w identycznym stylu kilka różnych użytkowników). Jak jestem przewrażliwiona to spoko, ale jak nie tylko ja odniosłam takie wrażenie, to zgłośmy od razu zanim znowu zrobi się wyciąganie informacji, prywatne wiadomości, wzajemne szkalowanie i nakręcanie...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Naczelna Nastolatka
|
a możecie zgłaszać, dla mnie i tak za późno. Przecież dowiedziałam się, że nie znam tak popularnego w książkach powiedzenia.
|
|
#33 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wybrał to, co ważniejsze - sama przyznajesz. Nie byłaś więc najważniejsza. A dla obecnego faceta też jesteś na dalszym miejscu? ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- "Nie mam czasu na związki" - tak mówi facet, który nie chce związku z kobietą, której to mówi. Zespół i wybijanie się nie przeszkadza, jeśli facet plasuje ciebie wysoko w swojej hierarchii wartości. Nic wtedy nie przeszkadza. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
w drodze do...Ciebie...
|
Czytam i czytam i gdzie jest ta tajemnica?
ja jedyne co widzę to oszukiwanie własnego chłopaka, skoro myślisz o innym to zostaw obecnego i tyle, po co chłopak się ma męczyć a kochać to on za dwoje nie da rady, bynajmniej w to wątpię
|
|
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
Załóżmy , że prawdą jest , że on jako muzyk nie ma czasu na życie prywatne.
Ale sama napisałaś w pierwszym poscie, że poznał kobietę i jest z nią tyle czasu co i ty ze swoim chłopem. To jak to jest? dla niej ma czas jednak? |
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Słabe. Jeżeli miałyśmy zazdrościć faceta z telewizora, to nie wyszło. Wróć do pianina, i do słownika języka polskiego.
|
|
|
|
|
#37 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
Ano właśnie. Jak się chce, to się czas znajdzie. Jak się nie chce, nie potrzebuje kontaktu, to czasu nie ma.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
pierwszy post jest dość długi i obfity w szczegóły ale ja muszę przyznac, ze wciąz nie wiem dokładnie o co chodziło w związku autorki
(poza tym, że chłopak stał się celebrytą i zerwał)...za dużo pisaniny, za mało konkretów. |
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
Pielęgnujesz w sobie jakieś sentymenty do niego, nadal grzejesz się w ogniu dawnych namiętności, które nigdy nie wrócą.
Przejrzyj na oczy, zrzuć wreszcie z piedestału typa , który cię zwyczajnie porzucił. Te jego słowa, że robi to dla twojego dobra aby cię chronić to słodkie banały wypowiedziane dla otarcia twoich łez. Zastanów się dlaczego naprawdę odszedł? Moim zdaniem gdy zobaczył , że wkrótce będzie na świeczniku to uznał , ze nie pasujesz do niego. Bo jesteś np. : - za mało medialna, - nieciekawa, - za bardzo chwiejna emocjonalnie, -za szara myszka, -zbyt pretensjonalna, - inne jego opinie o tobie. Będą z nim robić wywiady, reportaże a tu u jego boku zupełnie nie pasująca do tak sławnego człowieka towarzyszka życiowa. Albo przeciwnie zbyt ekscentryczna, górnolotnie się wyrażająca, której może od błysku fleszy uderzyć do głowy woda sodowa, która własnoręcznie będzie przeganiała jego 20 letnie fanki z garderoby po koncercie, która swoim talentem może przyćmić jego talent.... Jedyne wyjście to zerwać kontakt z taką dziewczyną tłumacząc to bzdurami o bezpieczeństwie i brakiem czasu. A ty hołubisz dalej wspomnienie o nim, zatracasz się sama w tym i krzywdzisz oraz zdradzasz w myślach faceta, którego masz przy sobie obecnie. |
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja już wiem co to za tajemna tajemnica - imię i nazwisko celebryty
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Moja pierwsza myśl - ktoś z Feela. Jakoś sposób wyrażania się autorki skojarzył mi się z ich tekstami.
Inne moje strzały - ktoś z Eneja albo Pectusa. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2013-08-31 o 20:59 |
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
Moim zdaniem Feel i Pectus odpadają. Sławni zaczęli być wcześniej niż 3 lata temu. Ja bym stawiała właśnie na Enej albo Lemon.
|
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Lemon jest świeższy niż 3 lata.
|
|
#47 |
|
Hrodebert
|
Wątek jest o tym że jakiś koleś zostawił panienkę bo wydarzyła się tragedia , którą był kariera w telewizorze ,a on jakże przewidująco kopnął ja w dupę ,by ochronić przed następstwami <rozhisteryzowane panienki etc. >nie omieszkując przez lata co jakiś czas zapewniać ją o jej wyjątkowości .
Jeżeli dobrze zrozumiałem >facet to anioł ,w dodatku inteligentny co się rzadko zdarza w duecie |
|
|
|
|
#48 | |
|
BAN stały
|
"Idol" autorki mógł nie być w zespole od samego początku tylko dołączyć później, dostał przecież szanse jak pisze autorka.
Ja stawiam na "Weekend" ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
Szczególnie żałosne są te odpowiedzi autorki obrażające i wyśmiewające inne Wizażanki z emotkami ze spacją. Też widze tutaj styl Smerfety/Serca oceanu.
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj dziewczyno... Daj sobie spokój. Skoro kariera była dla niego ważniejsza niż Wasz związek, a teraz związek z nową kobietą mu nie przeszkadza to oznacza, że on nigdy nie czuł do Ciebie niczego więcej prócz pociągu fizycznego. I powiem Ci coś jeszcze, bo widzisz tak się składa, że od samego początku trafiam na samych muzyków (swoją drogą to jest jak jakieś fatalne fatum...). Dzięki temu doskonale wiem jacy są tacy faceci. Uwierz mi, że w sferze uczuciowej nie obchodzi ich nic więcej prócz gęstej grzywki i gitary. Zazwyczaj są to kochasie, którzy ciągle szukają nowych zdobyczy, a jeśli już ma się związać z jakąś kobietą to tylko z taką, która będzie dobra w łóżku lub będzie wyglądać jak Afrodyta żeby szczęki kolegów z branży zamiatały podłogi. Naprawdę olej to i przestań o nim myśleć, bo to nie ma szans. Podejrzewam, że nawet jeśli teraz chciałabyś się z nim skontaktować to pewnie nie uzyskałabyś żadnej odpowiedzi, a później zwaliłby to na brak czasu lub natłok zajęć. Pójdź po rozum do głowy i spraw żeby z tego "CHaosu" wreszcie powstał poukładany świat.
|
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
Żaden Lemon, żaden Weekend, żaden Enej i Feel, po co te strzały? Nie pisałam tu by się chwalić, gdybym tego chciała już dawno rozpisałabym się w stronę jego fantastycznego nazwiska. Mniejsza, przeczytałam kilka cennych postów a kilka zastanawiają mnie, nie każdy dobrze to zrozumiał bo skupił się na jednym, ciekawość. Nie próbowałam się zabić, tylko idąc w prostszą stronę - dorwała mnie zwykła choroba, której leczenie trwało troszkę więc zawiodę wyobraźnie - nie, nie próbowałam się zabić - po co te spekulacje?
Ale przyznam że przez chwilę rozbawiło mnie jak szperacie w latach i przeszukujecie artystów (bez spacji, ładnie?) ps. ja swoją odpowiedź znalazłam, dziękuję tym co wzięli to na poważnie. |
|
|
|
|
#53 | |
|
BAN stały
|
A co było ta tragedią , której on jest winien?
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#54 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
A co powinnaś zrobić? Skupić się na swoim życiu tu i teraz, nie patrzeć na niego na ekranach, nie dowiadywać się co u niego się dzieje, izolować się. Zastanowić się, spojrzeć trzeźwo na sytuację i odkryć, że właściwie masz powody by się na niego wkurzyć, zamiast do niego wzdychać. A boku patrząc, nie pasowałaś mu do kariery, to się ulotnił. A Ty za nim 3 lata wzdychasz... Może od początku o to chodziło w wątku
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2013-08-31 o 22:23 |
||
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz,że nie potrafię tak ckliwie pisać,a walnę prosto z mostu: daj spokój przeszłości,spróbuj ją zamknąć ,a obecnemu facetowi daj szanse w innym związku,widocznie on nie jest dla ciebie.może gdzieś znajdziesz zastępstwo swojej wielkiej miłości,ale jeszcze nie dziś.
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z dziewczynami, dla Ciebie nie miał czasu a dla innej ma?
Najlepiej dla Ciebie to by było ułożyć sobie życie z tym obecnym. Chociaż szkoda chłopaka skoro wciąż myślisz o byłym... P.S To na pewno Pikej
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
A to nie ten, co Sthurowej dziecko zmajstrował?
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślałam, że chodzi o jakiegoś piłkarza
![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- A tobie, autorko, gorąco polecam książkę Feliksa W. Kresa "Galeria złamanych piór" - dobry poradnik dla początkującego pisarza
|
|
|
|
|
#59 |
|
Przyczajenie
|
Podobnie jak JanePanzram w pierwszej chwili myślałam, że chodzi o jakiegoś piłkarza
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Czasami się dziwię, jak dziewczyny mogą sobie coś wmawiać: 3 lata wzdychania za byłym, dorabianie dramaturgii, wielkiej love, a tak naprawdę było zwykłe zerwanie i już. Facet wszedł w nowy związek i hula, ma czas na karierę i na dziewczynę. Najbardziej współczuję twojemu obecnemu partnerowi. 2 lata oszukiwania, masakra
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

ja jedyne co widzę to oszukiwanie własnego chłopaka, skoro myślisz o innym to zostaw obecnego i tyle, po co chłopak się ma męczyć a kochać to on za dwoje nie da rady, bynajmniej w to wątpię
(poza tym, że chłopak stał się celebrytą i zerwał)...
(bez spacji, ładnie?)