Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-31, 23:40   #3991
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
No wiesz, praktyczność swoją drogą, ale myślę, że nie byłoby źle Mnie do okrągłych stołów bardziej właśnie podoba się krótka dekoracja niż taki wyrastający na środku "kwietny lizak"
prawda!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 23:49   #3992
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Już myślałam, że coś znowu przegapiłam
A zdecydowałaś się na nówkę czy używaną?

Ja dziś przeglądałam używki i niestety w moim regionie jest bez szału...
Zagłębie fajnych sukien, które mi się podobają jest na południu Polski
Nową,z Veris Bridal W oficjalnej kolekcji będzie w 2015, więc nawet w necie jej nie ma. Księżniczka z dekoltem w serduszko, pasem kryształków w talii, dół tiulowy. Śnieżnobiała. Wymarzona
W moim regionie używki to też jakaś pomyłka i ceny bardzo często takie,że można za taka kwotę kupić nową.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 00:01   #3993
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Nową,z Veris Bridal W oficjalnej kolekcji będzie w 2015, więc nawet w necie jej nie ma. Księżniczka z dekoltem w serduszko, pasem kryształków w talii, dół tiulowy. Śnieżnobiała. Wymarzona
W moim regionie używki to też jakaś pomyłka i ceny bardzo często takie,że można za taka kwotę kupić nową.
Z opisu już brzmi pięknie

Ja właśnie chciałam może jakąś używkę, bo nie zależy mi za bardzo, aby to była nówka sztuka, ale naprawdę nic szczególnego nie znalazłam...
Ale będę dzielnie szukać
Albo kupię nową
Tylko kiedy znajdę czas...

Edytowane przez Blondi2989
Czas edycji: 2013-09-01 o 00:06
Blondi2989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 00:09   #3994
martucha0205
Rozeznanie

Talking Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

hej dziewczyny wrocilam nareszcie doczytalam wszystko no I tak bylam dzisiaj w malym sklepiku z sukienkami niestety nie moglam zrobic zdjec ale dodam fotki ktore przymiezalam:

Justin Alexander 8561 http://www.dangdangdress.com/justin-...7-p-20299.html cena okolo 3600zl

Pronovias PELICANO http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna...html?foto_id=1 cena okolo 4800zl wydaje mi sie za za duzo jest wycieta a ja nie mam ciala dla modelki I niesadze ze wygladam w niej ladnie

Pronovias Silaba http://www.ekomissionka.kiev.ua/ru-i...pronovias.html lepszego zdjecia nie znalazlam cena okolo 5200zl (cena tragiczna ale sukienka piekna)

Pronovias Petunia http://www.kapprabridal.com/pronovia...es-p-6350.html ta juz chyba ktoras z was dodawala jest naprade piekna no I cena tez nie jest zla okolo 3580zl

FRANGANCIA http://www.madonna.pl/en/pronovias.php?s=49.fragancia cena niezla ale nie moj typ okolo 2800zl

no to narazie na tyle za tydzien jade jeszcze do innego narazie nie mam typow

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 08:42   #3995
tinyheart
Rozeznanie

Martucha Mnie najbardziej podoba sie Silaba, widzialam jak PMka odbierala Silabe jak kupowalam swoja suknie. Pelicano ogolnie mi sie nie podoba.. ale to dlatego, ze nie lubie takich dekoltow, osobiscie. Franagancia bardzo ciekawa, fajne sa takie warstwy. Ale skoro nie Twoj typ to trzeba szuac dalej

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 09:08   #3996
say-hello
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Wasze suknie obejrzę jutro na komputerze, na telefonie ciężko się je wyświetla...

Miałam dzisiaj ślubny koszmar.. oglądaliśmy z tz ślubną biżu. On kupił najpiękniejszy zestaw i ... dał go swojej byłej...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 09:33   #3997
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam randki z moim Tz......

Dziewczyny, ktoras z Was chciala krotka biala sukienka na porpawiny, taka koronkowa, z pieknymi plecami. Ale cena byla zaporowa, chyba z 599 ( dolarow? ). Znalazlam chyba identyczna za duuuuuuuuuuuuuuzo mniejsze pieniadze

http://www.robes-paris.com/en/2417-c...025962800.html
To ja to ja!!strasznie mi się ta suknia podoba tylko boję się tak zamawiać bez przymiarki.

Cytat:
Napisane przez flosssy Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi jakiej próby złoto lepiej wybrać? Raczej nie chcemy platyny - za drogo nas wyjdzie. Pani powiedziała, że pr 333 się mniej rysuje ale z kolei może szybciej czernieć. Z kolei pr 585 szybciej się rysuje z racji tego, że znajduje się tam więcej złota przez co obrączka jest bardziej miękka. Co Wy wybieracie?

My na pewno wybieramy 585 z próby 333 za parę lat może ci zostać cieniutki listek, może 585 się bardziej rysują ale przynajmniej jest co polerować jak ci wypolerują 333 to nic nie zostanie za jakiś czas i 333 częściej pękają.
Cytat:
TŻ gra właśnie na weselu i jest ten fotograf: http://67.23.225.30/~inren/index2.php
Co myślicie?
fajne zdjęcia robi-podoba mi się
Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
W czwartek mój chrzestny przegrał walkę z rakiem
Bardzo mi przykro Aneczko-moje kondolencje
Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny wrocilam nareszcie doczytalam wszystko no I tak bylam dzisiaj w malym sklepiku z sukienkami niestety nie moglam zrobic zdjec ale dodam fotki ktore przymiezalam:

Justin Alexander 8561 http://www.dangdangdress.com/justin-...7-p-20299.html cena okolo 3600zl

no to narazie na tyle za tydzien jade jeszcze do innego narazie nie mam typow
Jak dla mnie Justin Alexander

Misia tak lecisz z tymi postami że miałąm dziś do nadrobienia ze 3 strony więcej niż zwykle. Tyle się o tym spamie mówiło a tu dziesiątki wiadomości nie dotyczące ślubów dla osób które się interesują tylko tematyką ślubną to trochę utrudniające myślę. Poza tym jeśli nie wychodzi wam z tymi klubami to udzielajcie się na innych forach z innymi tematami (odchudzanie itp.), albo chociaż izgadniajcie te zasady na forum klubowym. Nie chcę się czepiać nie zrozumcie mnie źle.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 09:48   #3998
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dziewczyny mam pytanie....
chce do ślubu załozyć satynowe szpilki w bladym różu... szukam takich idealnych już bardzo długo i znalazlam dziś takie http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1378002667927

co o nich sądzicie?
troche sie boje, że te zdobienia będa haczyć mi sukienkę....
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 09:56   #3999
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

A ja teraz mam chwilę czasu to opisze piątkowy rajd po salonach
W sumie to nie było planowane, mama zapytała rano, czy nie pojedziemy się porozglądać To pojechałyśmy

Pierwszy salon to była Warchalewska. Tutaj ekspedientka była tak miła, że aż chciałoby się coś kupić Dużo sukienek niestety za małych No ale jedną przymierzałam.
http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3671
Była ciut za mała, no ale Pani mnie ładnie zapięła żeby widzieć co i jak. Do tego halka. Myślałam że się ugotuję w takiej długiej Była ok, ale w sumie nic nie poczułam.

Kolejny salon na który warto nam było zwrócić uwagę to Nicole. Tam niestety Pani do miłych nie należała. Taka jakaś... No mniejsza o to Jedna sukienka, krótka, od razu rzuciła mi się w oczy, no ale była mała, bo rozmiar 42.
Pani mówiła, że za mała (no przecież wiem ale sukienka wiązana, więc wzięłyśmy do przymiarki) i że mnie poszerzy taki model.
Drugą kieckę ona mi dała, nawet nie pamiętam za bardzo jak wyglądała, bo średnio nam się z mamą podobała W każdym razie była dobra rozmiarowo, ale nie w moim guście
Przymierzyłyśmy krótką. Pani ściągnęła mnie tak gorsetem że aż mi oczy wyszły na wierzch No i zarówno i ona i mama powiedziały ŁAŁ... I ja też. Patrzyłam na siebie, jakby mnie jakaś wróżka zaczarowała Talia mi się rewelacyjna zrobiła w niej. Sukienka kończyła się w połowie łydki, także zakryła najszersze miejsce. Gorset mocno wyprofilowany w serduszko. Moje piersi w nim wyglądały bajecznie Gdyby tylko był mój rozmiar wiem, że bym ją wzięła Zdjęcia tamtej nie znalazłam, ale znalazłam bardzo przybliżone (krój idealnie taki sam, śnieżna biel, serduszko, długość):
2_krotka_suknia_slubna_ecru_slub_cywilny_k.jpg
Z tym że gorset był zdobiony ciut delikatniej, tak jak tutaj:
hahdkkfbeonshgdfksp.jpg
Druga sukienka... Jak mi ją Pani założyła to od razu powiedziała, że mam zdjąć i nawet nie wychodzić na podest Postarzyła mnie strasznie.

W innych salonach, nic. Wszędzie rozmiary 38. Wychodziłam z kwitkiem i to nie dlatego że się nie umówiłam, poprostu nie było czego przymierzać w moim rozmiarze
W jednym salonie przyjmował facet

No ale cóż. Napewno mam jeszcze trochę salonów w Poznaniu do obejścia.
Wiem już napewno że szukam sukni w bieli. I z dekoltem w serduszko I że w sukience z moich marzeń, za kolanko wyglądam fajnie

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 10:18   #4000
martucha0205
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
chce do ślubu załozyć satynowe szpilki w bladym różu... szukam takich idealnych już bardzo długo i znalazlam dziś takie http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1378002667927

co o nich sądzicie?
bardzo ladne i kolor super

znalazlam niedaleko odemnie salon ktory szyje sukienki na miare ale nie czeba ich kupic tylko mozna wypozyczyc rozmawialam z pania i stwierdzila ze ceby zaczynaja sie od 800zl to by rozwiazalo moj problemwypozyczyla bym nowa sukuenke taka jaka chce i to za tanis cene

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014

Edytowane przez martucha0205
Czas edycji: 2013-09-01 o 10:24
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 10:18   #4001
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
W innych salonach, nic. Wszędzie rozmiary 38. Wychodziłam z kwitkiem i to nie dlatego że się nie umówiłam, poprostu nie było czego przymierzać w moim rozmiarze
W jednym salonie przyjmował facet

No ale cóż. Napewno mam jeszcze trochę salonów w Poznaniu do obejścia.
Wiem już napewno że szukam sukni w bieli. I z dekoltem w serduszko I że w sukience z moich marzeń, za kolanko wyglądam fajnie
Super że w takiej krótszej ci super bo wiem że taką chciałaś szkoda tylko że z tymi rozmiarami jest tak.. na prawdę te sukienki są aż takie małe? znaczy ja wiem że mówiłaś że nie jesteś najmniejszych rozmiarów ale ja też mam trochę za dużo.. a chciałabym poprzymierzać spokojnie sukienki.. oczywiście postaram się zrzucić jeszcze do ślubu ale suknie chcę mierzyć trochę wcześniej a nie przed samym ślubem...

Cytat:

co o nich sądzicie?
Hmm zależy od sukienki i butów widziałam twoją sukienkę ale musiałabyś przemyśleć czy masz jakąś halkę pod nią czy materiał trzyma się przy nogach czy raczej się rozłoży na boki.. do tego dobrze by było buty dotknąć na żywo przejechać palcami po kamyczkach zobaczyć czy czujesz że są tak opływowo wykończone czy ostro. Jeśli opływowo i delikatnie to nie powinny się haczyć...

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 10:24   #4002
swiat_katarzyny
Zadomowienie

No właśnie nie mam okazji dotknąć ich na żywo, tylko internet...
co robić?
warte swojej ceny?
szukać dalej?
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 10:29   #4003
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
co robić?
warte swojej ceny?
szukać dalej?
a czy te kamyczki niektóre są oprawione w metal? bo na zdjęciu tak to wygląda... bo jeśli tak to bym się obawiała...

Stary 2013-09-01, 10:31   #4004
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:

co o nich sądzicie?
buty bardzo ładne, przesyłam kilka innych propozycji. Zdobienia nie powinny ci zniszczyć sukienki (a jaką masz suknię?)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 32557_1.jpg (20,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ef016c16c654ce8d38037d39f2510ea4.jpg (24,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc05527_2.jpg (26,6 KB, 18 załadowań)
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 10:41   #4005
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:

co o nich sądzicie?
Mysle, ze nie zachacza sukienki. Wiele PMek ma butyz takimi zdobieniami i daja zwykle rade Swoja droga sliczne te buty!

Kroliczku Fajnie, ze juz troche pomierzylas. A tej sukienki ktora byla taka fajna nie da sie zamowic w wlasciwym rozmiarze?
Ciekawe czy ten gosc ubieral tez w suknie Nie zaleznie od jego orientacji nie czulabym sie z tym komfortowo. Ile masz jeszcze salonow w planach?

You're all I ever wanted
Stary 2013-09-01, 10:46   #4006
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Heeej

wczoraj byłam w Celebrity Bridial i Madonnie w Gdyni. Pierwszym celem było celebrity i śmiało mogę polecić każdej dziewczynie z 3miasta wybranie się do tego salonu. Panie są bardzo miłe, potrafią doradzić, dały mi do przymiarki każdy rodzaj sukni, pomogły wybrać odpowiedni kolor (przymierzałam białą i jednak na korzyść dla mnie kolor ivory). Ogólnie w salonie jest dużo śmiechu, panie są bardzo wesołe, nie są sztywne i atmosfera na duuuuży plus. Byłam tam ponad godzinę.
Jeżeli chodzi o madonnę cóż... w ogóle mi się nie podobało. Niby pierwsze wrażenie ok, pani zaproponowała coś do picia bla bla. Zapytała co mi się podoba, wybrałyśmy 3 suknie. Te 3 przyniosła mi do przymiarki, rewelacji nie było, spodobała nam się jedna, ale bez szału. Więc pytam, czy może coś jeszcze by mi zaproponowała, jakiś inny fason czy kolor, a ona do mnie, że wg niej w tej mi najładniej i wręczyła wizytówkę, że w razie pytań mogę dzwonić. I tym sposobem spędziłam tam niecałe 20 min... Sukni wisiało bardzo dużo więc myślałam, że troszkę tam pobędę ale cóż. Nie mam do czego wracać.
A teraz moje typy w żadnym salonie nie można było robić zdjęć Bratowej udało się cyknąć jedną fotkę w Justinie, ale niestety w moim nr 1 fotki nie mam
A więc na tą chwilę numerem jeden jest u mnie Sincerity 3637
:
http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3637
na drugim miejscu Justin Alexander 8630:
http://www.justinalexanderbridal.com...g_dresses/8630

Suknia sincerity ma praktycznie taki sam fason. Różnica w dekolcie i w przypadku sincerity występują świecidełka
Jako pierwszą przymierzyłam Justina, byłyśmy zachwycone i długo, długo nic się nie podobało, aż w końcu Sincerity zrobiła większe wrażenie.
Mam zamiar skoczyć jeszcze do 2-3 salonów i wtedy podejmę decyzję.
Poniżej foto w Justinie, żałuję, że nie mam w Sincerity
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdj__cie0299.jpg (76,9 KB, 95 załadowań)
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 10:46   #4007
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Kroliczku Fajnie, ze juz troche pomierzylas. A tej sukienki ktora byla taka fajna nie da sie zamowic w wlasciwym rozmiarze?
Ciekawe czy ten gosc ubieral tez w suknie Nie zaleznie od jego orientacji nie czulabym sie z tym komfortowo. Ile masz jeszcze salonow w planach?
ta którą mierzyłam była za 900zł. A jakby miałabyć szyta większa to 2.000zł.
No i coś dziwnego. Bo Pani jakoś tak kręciła. Powiedziała, że żeby zamówić większą dla mnie, musiałabym się zdecydować, zanim nie sprzeda tej sukienki. Bo wtedy musiałaby tą wysłać do producenta, żeby uszył na podstawie tej... Czegoś nie rozumiem. Jeśli miałby ją szyć producent, to przecież oni wiedzą jakie mają modele, po jaką cholerę im sukienka na wzór?
Na metce napisane było długopisem "Verise" tylko tyle zdąrzyłam przeczytać... Ale w ich kolekcjach nie mogę znaleźć takiej jak mierzyłam

Nie wiem, mam nadzieje że ten facet trzyma się z dala od przymierzalni :/ Ale nawet rozmawiając z nami nie spojrzał nam w twarz, jakby się wstydził... Dziwny

A salonów... Sądzę że tak około 8-10 jeszcze obejdę.

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 10:53   #4008
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
co robić?
warte swojej ceny?
szukać dalej?
poszłabym na Twoim miejscu na sklepy znalazła buty z podobnym mocowaniem aplikacji, nie musza byc na szpilce, wazne zeby miały podobną ozdobe i bym je po prostu wymacała z każdej strony.

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 10:58   #4009
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Suknia sincerity ma praktycznie taki sam fason. Różnica w dekolcie i w przypadku sincerity występują świecidełka
Jako pierwszą przymierzyłam Justina, byłyśmy zachwycone i długo, długo nic się nie podobało, aż w końcu Sincerity zrobiła większe wrażenie.
Mam zamiar skoczyć jeszcze do 2-3 salonów i wtedy podejmę decyzję.
Poniżej foto w Justinie, żałuję, że nie mam w Sincerity
te suknie sincerity coraz bardziej mi się podobają! wyglądają na takie przyjemnie w dotyku i wygodne i porządne mam nadzieję że to nie tylko na zdjęciu

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
ta którą mierzyłam była za 900zł. A jakby miałabyć szyta większa to 2.000zł.
No i coś dziwnego. Bo Pani jakoś tak kręciła. Powiedziała, że żeby zamówić większą dla mnie, musiałabym się zdecydować, zanim nie sprzeda tej sukienki. Bo wtedy musiałaby tą wysłać do producenta, żeby uszył na podstawie tej... Czegoś nie rozumiem. Jeśli miałby ją szyć producent, to przecież oni wiedzą jakie mają modele, po jaką cholerę im sukienka na wzór?
Na metce napisane było długopisem "Verise" tylko tyle zdąrzyłam przeczytać... Ale w ich kolekcjach nie mogę znaleźć takiej jak mierzyłam

Nie wiem, mam nadzieje że ten facet trzyma się z dala od przymierzalni :/ Ale nawet rozmawiając z nami nie spojrzał nam w twarz, jakby się wstydził... Dziwny

A salonów... Sądzę że tak około 8-10 jeszcze obejdę.
myślę za znajdziesz taką niemal identyczną jeszcze gdzieś i zamówisz

Stary 2013-09-01, 11:02   #4010
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
te suknie sincerity coraz bardziej mi się podobają! wyglądają na takie przyjemnie w dotyku i wygodne i porządne mam nadzieję że to nie tylko na zdjęciu
Są naprawdę bardzo wygodne. Bardzo dobrze się w niej czułam, nie była ciężka. Do tego tylko halka z kołem, żeby się między nogami nie plątało i bajka Także polecam przymierzać Sincerity. Na plus jest jeszcze cena: za Justina 4200, a Sincerity 3490 zł (gdybym chciała salonową 20% taniej więc jakieś 2800 zł)
Stary 2013-09-01, 11:02   #4011
misia880
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

kasia1201 prosze nie mow mi o nabijaniu postow. bo tylko wczoraj sie odzywalam tyle.
pozatym juz znikam :

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 11:05   #4012
say-hello
Zakorzenienie

Ilonus w takim razie wybiorę się do celebrity bridal akurat jest blisko madonny, bo tam chcę jeszcze raz podejść. A zdjęcia twoich sukni obejrzę na kompie

say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 11:06   #4013
tinyheart
Rozeznanie

Kroliczku zdecydowanie nie fajna Pani. Madra decyzje podjelas, bo nawet z opisu czuc, ze kreci!!

iLoNuS_ktl Super relacja! Podobasz mi sie w tej wrzuconej tu suknii

You're all I ever wanted
Stary 2013-09-01, 11:08   #4014
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja też takiej szukam jakim sposobem będziesz ją miała skoro to kolekcja z 2015? Ja wrzucałam swoją relację z salonów i mój aktualny typ wczoraj po południu, ale jakoś przeszedł bez echa...
Cytat:
Ja właśnie chciałam może jakąś używkę, bo nie zależy mi za bardzo, aby to była nówka sztuka, ale naprawdę nic szczególnego nie znalazłam...
Ale będę dzielnie szukać
Albo kupię nową
Tylko kiedy znajdę czas...
Niektóre salony oferują możliwość wypożyczenia, i jesli będzie taka opcja - to prawdopodobnie się na nią zdecyduję
Cytat:
co o nich sądzicie?
Bardzo fajne! NIe powinny zahaczać jesli nie są ostre.
Stary 2013-09-01, 11:13   #4015
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Ilonus w takim razie wybiorę się do celebrity bridal akurat jest blisko madonny, bo tam chcę jeszcze raz podejść. A zdjęcia twoich sukni obejrzę na kompie

Naprawdę bardzo polecam celebrity. Ja mam zamiar udać się jeszcze do Agnes w Gdyni i obejść kilka mniejszych salonów w mojej miejscowości.

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość

iLoNuS_ktl Super relacja! Podobasz mi sie w tej wrzuconej tu suknii
Bardzo dziękuję W sincerity wyglądałam podobnie, tylko tam był gorset na prosto i troszkę świecidełek i chyba przemawia za mną fakt, że sincerity ma gorset wiązany, można pięknie wymodelować talię, która w magiczny sposób się u mnie pokazała, a później można troszkę poluzować jak na sali będzie za bardzo uciskało
Stary 2013-09-01, 11:22   #4016
Soul89
Zadomowienie

Suknie Sincerity są naprawdę bardzo wygodne ładnie zrobione , bez jakiś udziwnień sama oprócz mojej właściwej mierzyłam jeszcze kilka z sincerity i wszystkie były bardzo ładne. Wyglądałam w nich lepiej, niż w niektórych modelach JA

ilonus: mierzyłam ten sam model JA czułam się w niej strasznie "sztywno", ale na Tobie wygląda zdecydowanie lepiej

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 11:25   #4017
Marlenka2014
Przyczajenie

aneczka25057 bardzo Ci współczuję

dziewczyny a co myślicie o niebieskich butach do sukni na ślub, widziałam kiedyś na zdjęciach jak PM miała właśnie takie połączenie i wyglądało to interesująco
Marlenka2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 11:29   #4018
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez flosssy Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja zaś z kolejnym pytaniem do Was. Byliśmy dziś z TŻ w Aparcie zerknąć na obrączki, mamy ślub dopiero za rok, więc kupować chcemy albo pod koniec tego roku albo na początku przyszłego. Powiedzcie mi jakiej próby złoto lepiej wybrać? Raczej nie chcemy platyny - za drogo nas wyjdzie. Pani powiedziała, że pr 333 się mniej rysuje ale z kolei może szybciej czernieć. Z kolei pr 585 szybciej się rysuje z racji tego, że znajduje się tam więcej złota przez co obrączka jest bardziej miękka. Co Wy wybieracie?
my bierzemy 585
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
A co mnie tak pochłaniało. Po pierwsze, narzeczony oficjalnie poprosił moich rodziców o rękę (było niesamowicie wzruszająco). Pierwszy ślub w najbliższej rodzinie od 25 lat Potem rozmowa z rodzicami TŻ-ta o zaręczynach - mamy ich błogosławieństwo Potem poszukiwania sali, fotografa i wodzireja. Na dzień dzisiejszy mamy już fotografa, prawie podpisaną umowę z salą ( chyba to "ta" skoro wszystkie inne z nią porównujemy). DJ-a / wodzireja szukamy Najbliższy plan - umówić termin w kościele (uwaga, mamy nową datę - 26.07.2014 - święto św. Joachima i Anny, patronów szczęśliwych małżeństw ) oraz zapisać się na kursy przedmałżeńskie (Dominikanie).
gratuluję oficjalnych zaręczyn i masz tą samą datę co ja nawet nie wiedziałam, że to święto mam nadzieję, że przyniesie nam wszystkim szczęście i będziemy idealnymi małżeństwami

aneczka25057 szczerze współczuję
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn, które się zdecydowały na suknie używane - jak znajdujecie oferty? Poza gumtree, tablicą i all nic mi nie przychodzi do głowy. Podobają mi się suknie Pronovias, La Sposa, Rosy Clary, ale upatrzonych modeli ciężko znaleźć na tcyh stronach. Polecacie jakieś inne, np. zagraniczne?
ja szukałam tylko na all i na tablicy i swoją na all znalazłam
Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość

A więc na tą chwilę numerem jeden jest u mnie Sincerity 3637
:
http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3637
na drugim miejscu Justin Alexander 8630:
http://www.justinalexanderbridal.com...g_dresses/8630
obie ładne, ale jestem całym sercem za moim Justinem

kroooliczek89 super, że znalazłaś wymarzony krój sukni, na pewno znajdziesz taki salon, który Ci uszyje suknie bez jakiegoś kombinowania jak ta babka
swiat_katarzyny ciężko stwierdzić z tymi butami, mogą zahaczać niestety

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 11:34   #4019
201605100
Konto usunięte

Marlenka ja prawdopodobnie będę mieć niebieskie buty
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 11:40   #4020
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marlenka2014 Pokaż wiadomość
dziewczyny a co myślicie o niebieskich butach do sukni na ślub, widziałam kiedyś na zdjęciach jak PM miała właśnie takie połączenie i wyglądało to interesująco
Jeśli będzie to pasować do ogólnej stylizacji to jestem za!
Ja planuję mieć fioletowe!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości