|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Co do zegarka
Napisałam do sprzedawcy.Ciekawe czy odpisze. Ale w razie czego podoba mi się też ten http://allegro.pl/zegarek-damski-dlu...496662049.html
|
#3603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie bardziej tamten
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też
dlatego napisałam do sprzedawcy i mam nadzieję że jeszcze go wystawi
|
#3605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() spadam, bede wieczorem, miłej niedzieli
|
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale ja dalej w łóżku. Właśnie tż robi mi kawkę
|
|
#3607 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rozumiem, że nianka sie dzieckiem zajęła
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
A wiec antonio absolutnie nie kwalifikuje sie do potania tego specyfiku..dzięki bo już sie wystraszyłam że kolejny specyfik a ja nie mam o nim pojęcia.
Co do ochroniacza...my mamy ten ikeowski...fajny bo dookola łóżka..ale za to jak dla mnie za wąski..i wolalabym aby bardziej można było go naciągnąć.Antonio wystawia nóżki i rączki nad nim...w efekcie i tak główką uderza o szczebelki...a ochraniacz jest cały pościągany.najlepszy byłby dookola ale i wysoki na jakieś 40cm..nie widzialam takich..nutę szukalam też. P.s. Pytanie nietechnicznej blondynki...zablokowany mam internet w telefonie..w domu korzystam z wi fi... Jakim cudem w środku lasów za łomżą piszę do Was na forum? ![]() Nie śmiejcie się z pytania..jeśli jest śmieszne ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-01 o 10:39 |
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecko dziś Wyjątkowo grzeczne Teraz właśnie drzemie (zasnęła sama w łóżeczku!! -SZOK)No a dziś Daria będzie z nianią ( czyt.teściowa)
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Ja jadę zaraz na roczek i te zdjęcia tam bede robić, aleeee mi sie nie chce :P
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- że tak powiem...wcisnęliśmy jej Darię chcemy ją zawieść tak na 14.30. Ale kurde t. ma wyłączony telefon czyżby specjalnie??? ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- a Hanulka z kim??
|
|
#3612 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() moj zasypia ostatnio tylko w nosidle, nigdy nie przespal calej nocy(ba, 3godz pod rzad sa sukcesem!!!) buczy, jojczy, jeczydluje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() buziak za pierwsza rocznice ![]() Cytat:
![]() super stoi my tez dzisiaj obnizamy lozeczko.....buuuu Cytat:
![]() Cytat:
![]() nocka srednia (ale od 20 do 1 sam w lozeczku spal!!!!!) potem co godz pobudki uwielbiam ten jego nowy rozklad dnia ![]() dzisiaj jedziemy do dziadkow na krolika, chcialam moje ulubione slubne rozowe szpilki ubrac, ale pogoda przelipna ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- moj malz wczoraj do mnie - przydaloby sie bunga bunga, ale jest taka czika czikowata, a maly jeczydlo jeczydlowate, ze sie odechciewa ale nie chcialdebrah, odezwij sie!
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
hope, az mi ciary przeszly, co to Dadolek wyrabia
![]() cala, :heej: silver no my mamy ochraniacz, jeden ikeowski dookola lozeczka to on sredni jest, bo niziutki i maly i tak uderza o szczebelki, a drugi do polowy lozeczka ale wysoki do konca i ten jest fajny. zastanawiam sie tylko, jak z ochraniaczem jak obnizymy lozeczko....
|
#3615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, Debrah, odezwij się! Idziemy do kina na 3D fajnie bo na 3D byłam tylko raz na "avatarze" ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-01 o 12:36 |
||
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
dziec spiocha, polki ogarniete ![]() szkoda tylko ze jutro do pracy... ![]() Boze, jak to zlecialo. pamietam jak robilam test i dwie piekne II, potem ciaza, sr w poniedzialki, porod z zakoczenia , przyjazd z bablem do domu, jego pierwszy swiadomy usmiech, dadada, jego wygibasy....a tu jutro juz spowrotem do pracy, ehhh
|
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzruszyłam się przykro mi strasznie ale masz fajne godziny pracy Będzie dobrze. Raz,dwa i wrócisz do Kubusia ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Ooooo TżBokeh
|
|
#3618 |
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Silver wszystkiego dobrego z okazji rocznicy Ale miałam dobry humor z rana, pospałam sobie ponad godzinkę jednym ciągiem, dziecko też (a po dzisiejszej nocy to luksus), ale się pokłóciłam z tż i już jestem wściekła I na dodatek jakiś paproch mi wlazł pod "j" w klawiaturze i muszę mocno dociskać, żeby literka się wyświetliła chyba czas wyczyścić klawiaturę, ale w laptopie się boję...
|
|
|
|
#3619 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, zyje
![]() Niestety nie mam czasu Was nadrobic bo Tz znowu caly weekend w pracy, wiec sprzatanie, gotowanie no i dzieci wszystko na mojej glowie Pogoda jeszcze ok wiec wykorzystujemy to ile sie da Mama z t. zalawily chrzest, chrzcimy 28 wrzesnia A jak juz jestem w temacie to Black powodzenia dzisiaj ![]() Silver, wszystkiego najlepszego, duuuuzo milosci dla was bokeh Hania slodka, jak zawsze Moja tez warczy ![]() Chcialabym napisac wiecej i nadrobic porzadnie ale robie obiad, ciasto, pozniej wraca Tz i uciekamy na spacer. Milej niedzieli kochane
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Tż zawozi właśnie Darie do t.
Jestem może nienormalna ale już mi jej brakuje ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem dziewczyny!
Nie będe się odnosić, bo mam straszny sajon - Tż właśnie czeka w kolejce na SORze... Otóż pisałam Wam, że w domu szpital mloda dwa dni wysoka gorączka i jakby przeszło, w tym samym czasie gorączka u Tż. W nocy w sumie nie spaliśmy - Amelka nam się budzi w nocy po pierdyliard razy (wcześniej z gorączki, a teraz chyba od tak po prostu, chyba ma jakieś lęki bo wystarczy przytulić). Zatem większość nocy z nami. Tż gorączka minęła, ale za to..pojawiła się wysypka, jakby bąble/owrzedzenia, nie wiem co... na dłoniach, w buzi (jak afty), w uszach, w nosie nawet i na całej skórze głowy (włosy mu wczoraj myłam, bo jego dłonie bolą i sam nie dawał rady... i jak zobaczyłam jego skórę to się przeraziłam, pełno ranek jakby! Był wczoraj u rodzinnego, ale że dzisiaj jest jeszcze gorzej, a wtedy rozpoznania nikt nie postawił to go wysłali na SOR. Podejrzewają chorobę Bostońską - to to samo co trzydniówka? Mógł złapać od dziecka? Amelka nie ma wysypki... To też jednym słowem u mnie masakra, przez 3 noce praktycznie nie śpię, teściowa była do pomocy trochę i jakoś to jest, ale o pisaniu na forum w ogóle nie było mowy.. Mała dziś już jest sobą, właśnie ma drzemkę. Ale przez ostatnie 2-3 dni ANI RAZU nie ważne czy w dzień czy w nocy nie spała w łóżeczku, czy odłożona, nieodkładalność najwyższego stopnia + chory Tż więc wyglądam czuję się jak upiór po prostu ![]() Biedny Tżcik, tak mi go szkoda, że masakra ![]()
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah masakra! Kochana Zdrówka dla Was wszystkich
Mam nadzieję że szybko TZ przejdzie. Musisz odpocząć troszkę ![]() Ania witaj Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah,
Zdrówka !!
|
#3624 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cześć! No tak to misie podoba
Ja po obiadku posprzątala, teściowa małego ululała ( tadam nie wim przed czym mam takie lęki jak i ona i moja mama świetnie sobie z malym radzą i co najważniejsze pytają się o wszystko ) teraz wizazinguje sasassasasasaNocka może bez fajerwerk ale całkiem w porządku. Liczyłam że maly po kaszy dłużej pośpi ale spał swoje 4h+4h+2,5h potem przerwa 2h i znowu 2h ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no wyspałam sie jak nigdy. teraz czekam na kupę hehehehe Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3625 |
|
Zadomowienie
|
Silver, bawcie się dobrze i dużo miłości Wam życzę
i bungowania jak najwięcej oczywiście Debrah, strasznie Ci współczuję, sciskam mocno ![]() Ciekawe co u Sylwii Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3627 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
dla Hanusi ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
może ciągniesz ode mnie lub Insolito ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
|
|
#3628 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja lubię jesień, mimo, że taka pogoda już się coraz częściej zdarza, to lubię ![]() ALE przecież jeszcze jest LATO! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ------------- Cała, nie ucichła, tylko po prostu na razie wszyscy w domu ![]() Debrah, też mi szkoda Twojego męża Niech oboje zdrowieją ![]() ----------------- Nocka spoczis, pobudka na jedzenie o 4, a wstajemy o 7. A nie... przepraszam. Jeszcze drzemka 7.30 - 9 ![]() I teraz obie sobie pospałyśmy 13-15 Mieliśmy jechać do mojego chrzestnego z płytą i zdjęciami z wesela, a potem do domu tż, ale pogoda paskudens i Może jeszcze poczujemy lato, bo przecież się nie skończyło
|
|||||
|
|
|
#3629 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Razem z Blanką dziękujemy ! Jaki fajny Krzysio Cytat:
![]() Ładne rzeczy się tu dzieją ![]() Cytat:
Najlepszego dla Michała ! Cytat:
A dzisiaj jak tam Olesław ? ALeż Wy się rozbungowaliście ostatnio ! No niczym nastolatki! Duuuużo miłości i seksu zatem !!!!! Cytat:
![]() Moja też warczy i udaje silnik samochodowy Cytat:
Chyba zajrzał do klubu w słownik :P Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam dzisiaj dzień lenia i nieroba. Na szczęście Blanka dzisiaj grzeczna i się ładnie sama bawi, oczywiście jeśli jestem w tym samym pokoju Z rana byłą ulewa teraz słońce świeci ale i tak nie chce mi się wychodzić. Wkurza mnie , że ciągle sama muszę wychodzić , bo tż w pracy i w pracy i w pracy ... |
|||||||||
|
|
|
#3630 |
|
Zadomowienie
|
hejka laseczki .. u mnie dzis dzien spania mlodej bo juz byly 2 drzemki. po czym mega marod wzielam na rece a mloda co ... padla na mnie i spala prawie godzine ... jak wstala temp 39,5 :/ ... dalam ibum przeszla ... boze kiedy te zeby wyjda ...
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

, meczy sie biedny strasznie. Jeden juz wyszedl teraz czekamy na 4 gorne i 2 dolne 3. Ida wszystkie na raz. Ciagle dajemy my ibum plus paracetamol. W piatek bylismy u lekarza zeby wykluczyc chorobe jakas. Wczoraj nic nie jadl a slina mu kapala ciagle bo buzi nie zamykal tak go boli 
Napisałam do sprzedawcy.

dla Hanusi