|
|
#4351 | ||
|
na przekór do celu
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6
Siemka
![]() Wróciłam właśnie z targu z nowymi balerinami i torebką ![]() Byłam wczoraj na festynie ale bardzo mało osób było, dziś drugi dzień i znowu pójdziemy zajrzeć. Cytat:
Cytat:
![]() i też czegoś takiego nie lubię. pamiętam jak w gimnazjum kolega na NK co miesiąc ustawiał sobie urodziny
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to miły zakup ja też tydzień temu w pt kupiłam sobie torebkę na targu A co do festynu ;> usłyszałaś tę piosenkę która Cię tyle gnębiła a nie słyszałaś słów ;> :P Uhm.. to niezbyt miłe wspomnienia ;/ ja pierwszego kebaba jadłam po pijaku bo imprezie w akademiku po obronie TŻta więc w sumie nie pamiętam ;p a kolejne 3 jak jadłam to były dobre i zdecydowanie za duże.. heh.. tylko ten jeden.. niby "najlepszy w krk" a tu ![]() Kurde.. taka brzydka pogoda.. ;/ u was też pada od rana?
|
|
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dobra jest ja oglądam na tych bez limitów, bo tam jest wybór. Tzn. ostatnio to ściągam z torrentów bo w domu na tym necie to bym obejrzała pół sezonu i trzeba by było dokupować internet ![]() ale jak oglądaliśmy online to najczęściej na wgrane (ale ostatnio się jakość popsuła), na scs, anyfiles, freedisc, played.to i sprocked
|
|
|
|
|
#4354 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Może dziś ![]() Słońce świeci
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Asiula powodzenia dla Tarnowa!!
oby obyło się bez kontuzji jak u naszego Emilka (ja się wczoraj popłakałam aż ) tyle czekaliśmy na złoto a pewnie będzie z tego lipa i żebyście pokazali Zielonce kto jest lepszy
Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2013-09-01 o 13:05 |
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
pfff...
u nas bardzo brzydko, zachmurzone niebo, wieje, trochę pada co jakiś czas..
|
|
#4357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz:P w sumie jeśli chodzi o rodziców homoseksualnych to chyba wolałabym być z nimi od małego a nie w wieku tam 15 czy ilu lat :P ciekawe czy adoptowane dzieci mają coś do powiedzenia.. hmm.. Ogólnie to lubię Richa i Rudego Rudy jest dobry i słucha Borgore To powodzenia z tą piosenką haha ![]() A słońce też chce Cytat:
A co do waszego złota to wg mnie nic nie jest stracone!! Wg mnie macie małą stratę.. u siebie na torze będziecie dużo silniejsi.. przynajmniej teraz.. A z Emilem to naprawdę.. kurde.. cholerka.. prawie złoto w GP.. wy prawie złoto.. a tu takie ;/ Ale Miedziński powinien dostać za to kare.. a sędziego to powinni zawiesić wgl za to co zrobił!! ;/ |
||
|
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki ![]() ![]() co do NK i urodzin kolegi ![]() no i szkoda, że nie usłyszałaś piosenki ![]() u mnie padać przestało ale jest szaroburo |
|
|
|
|
#4359 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze ich nie zdążyłam poznać
|
|
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie umiem oglądać nic na stronkach - kiepska jakość przeszkadza mi niesamowicie.
ja muszę mieć najlepiej w HD wszystko
|
|
#4362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tożto dożywotnio ![]() ile za to zapłacił ?![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
ciekawe gdzie Ty ściągasz filmy w HD mnie wystarczy, że widzę i nie ma pikseli
|
||
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w jak najlepszej jakości się da
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wgl w którym miejscu jesteście z himym? |
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
cinemamovies
HD, Blu-ray i inne takie to norma a iixi pewnie piraci
|
|
|
|
#4366 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() niepełne 100 dolarów. sporo, ale on mnóstwo czegoś takiego ogląda, tak jak ja, więc dzielimy konto, a nie miał też cierpliwości do limitów
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z serialem jesteśmy w połowie 4 sezonu a co?
|
|
|
#4368 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My zaraz lecimy do dziadka dać zastrzyk a później się zobaczy na razie leżymy w łóżku z laptopami A co do kebaba, tam gdzie mieszkałam teraz 2 lata na Bemowie był pyszny, mały 7zł kosztował z kurą i był mega pyszny, ja nie mogłam go czasami zjeść bo był dla mnie duży (a ja duuuużo jem). Szkoda mi tego kebaba ale pod blokiem tego nowego mieszkania niedługo otwierają kebaba
|
|
#4369 |
|
na przekór do celu
|
Przypomniałam sobie, że mój ukochany Czas honoru wrócił, lecę oglądać
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiałyśmy o ekstralidze w żużlu
zielonka czyli Falubaz Zielona Góra ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- kurde. ja sie zatrzymalam na 2 sezonie chyba xD |
|
|
|
#4371 |
|
Rozeznanie
|
a to przepraszam joasia-a, nie doczytałam.
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
To nic
Troszkę się rozchmurzyło |
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6
|
|
|
|
#4374 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł
Widzę,że o sieciówkach była mowa. Szczerze to ja żadnej sieciówki nie lubię, tzn inaczej nie mam chyba takiej którą bym lubiła. Ceny zupełnie nie adekwatne do jakości, wszystko na jedno kopyto masakra, szyte w Chinach a płaci się za durną metkę. Ex ja też wyrzeczeń żyję do jutra. Mam nocne postanowienia z TŻ, do ślubu chcemy schudnąć, pić mniej alkoholu i nie palić. Ixii słodkie masz maluszki ![]() Co do kebabów kiedyś lubiłam i jadłam co jakis czas, potem coś mnie nagle trafiło i absolutnie nie miałam ochoty ani sama na kebaba, wręcz mnie odrzucało. Teraz jem ale bardzo bardzo rzadko i to tylko w jednym miejscu. Magda śliczne to buciki, właśnie takie mi sie podobają. Ale obcas dla mnie za wysoki. Ja chyba ostatecznie z butami jeszcze poczekam do grudnia ( choć w sumie w grudniu nie wchodzi żadna kolekcja np na sylwestra nie?) no ale poczekam, połażę po sklepach jeszcze ze 2-3 msc. Jak nic nie znajdę to albo zamówię tam gdzie EX albo na białebuty i tyle. Kurde a platform nie próbowałam jeszcze, zawsze mnie przeraża ta wysokość obcasa przy nich aHA i o co chodzi w tymi naklejkami? Na podeszwie butów te naklejki są? To chyba ich nie widać wcale co? Na91adine jak masz ochotę to pewnie, na gumtree są takie ogłoszenia ale z Twoim terminem to dopiero za rok, półtora możesz zacząc szukać takeij osoby. Oni najczęściej mają takie ogłoszenia na rok teraźniejszy, bo za 2 lata to już będą zarabiać. Ja tam wzięłam fotografkę. Tzn babka robi fotki na chrzcinach, komuniach itd ale na weselu tylko 1 czy 2 robiła fotki. Dlatego ja się z nią dogadałam i ona sobie porfolio powiększa więc będę miała za darmo fotki ![]() ![]()
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Alescie sie rozgadaly
. U mnie tez dzisiaj chłodno, ludzie na jesień i zimno marudza . A poza tym to wrzesień sie zaczal i moja lista zadań ruszyła , narazie idzie mi doskonale . A oprocz tego dolozylam sobie kolejna listę z rzeczami do zrobienia, ktore ciagle odkladam na pozniej . Normalnie zmieniam sie na lepsze .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak pytam bo mówiłaś coś o ślubie w 2 sezonie i się zastanawiam kiedy on będzie wreszcie zauważyłam, że znam bardzo dużo odcinków z 2 sezonu bo je widziałam dużo razy na CC a co to? ja nigdy nie jadłam kebaba |
|
|
|
|
#4377 | |
|
na przekór do celu
|
ja nie potrafiłabym się zatrzymać, choćby się paliło, ja bym siedziała i ogladała
![]() właśnie jestem po pierwszym odcinku nowej serii, dość spokojny, wyjaśniający gdzie się główni bohaterowie po wojnie podziali, choć strzały już były i pierwsze spiski, które mnie denerwują ![]() Cytat:
albo jak pod kościołem zbierają grosiki (o ile się je rzuca akurat)
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Aaaale mam super humor
wlasnie sie dowiedziałam, ze córka szefa, ktora ostatnio była zmuszona pracowac "pode mna", a nie na równi ze mna, poskarzyla sie tatusiowi, ze poprosiłam o cos, zeby zrobiła.... A szef ja zgnoil, ze byłam nad nia to miała zadanie wykonać, a nie farmazony gadać, ze to nie jej praca ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Rozeznanie
|
Exzapomniałam, że przecież nie wszyscy mieszkacie w Warszawie a ja tak gadam
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

ja muszę mieć najlepiej w HD wszystko 

HD, Blu-ray i inne takie to norma