|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. X
Cytat:
|
|
#2912 |
|
Miss Pudernica
|
Odp: Dot.: Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy w
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42570708]
ja własnie mam różnie, czasami opisówki, czasami testy, a najrzadziej ustne, ale szukam czegoś do powtórek, bo wczoraj jak rozwiązywałam te testy to czułam, że wiele mi się w głowie ułożyło ![]() [/QUOTE] Przypomniało mi się, że chyba na sprawniku testy są bezpłatne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. X
Witam!
![]() szajn też mam kaca ![]() nou to ja wbiję do tej Warszafki po poprawkach i idziemy na klabing, stolyca to pewnie dobre kluby majo! ![]() Mi to się wydaje, że mam znajomych na studiach, dlatego że jestem starostą. Na początku semestru pierwszego bardzo się alieniłam, bo spotykałam się ze swoim misiem. Miałam wczoraj takie akcje w tym klubie, że szok Ogólnie byłam po 4 w domu, a jak o 8 wstałam się napić to mną zamiotło jeszcze. Co 3 piwa robią z człowiekiem |
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
heeeeeej
teraz w wakacje też nie miałam za bardzo z kim wychodzic, w roku szkolnym pewnie będzie bardziej rozrywkowo, ale i tak boli mnie to, że nie mam żadnych przyjaciół, czy coś takiego moi znajomi są fajni, ale są zajęci, mają swoich przyjaciół, więc nawet nie liczę na jakieś głębsze relacje.no i chciałabym jakiegoś bardziej twórczego spędzania czasu niż piwo i impreza wyłącznie ![]() nicRu, annlynn_, zazdroszczę i podziwiam, że tak potrafisz! naprawdę! ja wyczuwam, że w tym roku szkolnym będę tu jeszcze częściej matura rozszerzona z simsów będzie jak nic.wszystkim, którym brakuje motywacji, życzę motywacji! sobie też
|
|
|
|
#2915 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - je
A wiecie co, odkąd się maluję na powaznie jestem bliska zdenkowania już drugiego cienia do powiek
![]() Poza tym udało mi się zdenkować też kilka lakierów ![]() Powtórzylam juz 6 zagadnien, cisne dalej, a wieczorem powtarzam je na nowo
|
#2916 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - je
Cytat:
|
|
|
|
|
#2917 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja bym chciała jakoś jeszcze mocniej zacieśnić znajmości z liceum, bo teraz właściwie tylko z tymi znajomymi mam kontakt (no nie licząc tych z pracy), ale chciałabym żeby był jeszcze trochę lepszy. Obejrzałam odcineczek WC (z miesiąc nie oglądałam wcale, to teraz nadrabiam codziennie po 3 odcinki ) i coś się może pouczę.
|
|||
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
siema!
mam dla Was zagadkę a) nie b) nie
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
moi rodzice coraz poważniej rozważają przeprowadzkę do Austrii, hmm
|
|
|
|
#2920 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Wiecie, że w mojej książce do francuskiego po każdej lekcji są suchary po francusku? |
|
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
goszi - ja kocham orange! Najlepsze jest to, że mam 3 biura orange w mieście - w każdym coś spieprzyli
napisz skargę ja kiedyś napisałam i byłam bardzo dumna ![]() Mieliśmy na 14 być na obiad, ale Tzet się byczy przed tv z nieogarem skacowanym więc nie wiem o której pójdziemy, a mi już burczy
|
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. XI
Czesc jeze, wczoraj fajnie bylo na pizzy ale znow sie przekonalam ze bezinteresownosc nie istnieje..
Zostal mi tydzien do egz, trzeba go dobrze wykorzystac. Wsune obiad i do nauki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2923 |
|
maszyna, nie człowiek
|
DObra, niby przeczytalam+obkminilam+z aznaczylam co najwazniejsze 8 zagadnien. Glodna jestem wiec doczekam do obiadu... Myślę, że jeszcze ze 2-3 dziś pocisnę, ale czeka mnie pracowity wieczór, bo potem trzeba to jeszcze powtózyć żeby się uleżało :/
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
szajn tam chyba na rozmowie kwalifikacyjnej musisz udowodnic jakim jesteś tępakiem, obawiam się że to jest główne kryterium zatrudnienia
ja byłam w dwóch salonach, jutro jadę do trzeciego - firmowego, gdzie PODOBNO mają mi to załatwic od ręki - średnio w to wierzę, ale ok. powiedziałam babce na infolinii, że mam dziwne wrażenie że to przeniesienie jest mi utrudniane celowo, a ona nie, nie, my takich rzeczy nie robimy, to nie pani wina, że trafia pani na niekompetentnych pracowników, może pani pouczyć salon. tż jak to usłyszał to powiedział że tam z siekierą pójdzie uwierz, że skargę napisze. zesrają się co najlepsze - byłam tydzień temu, tż ich tak opieprzył że chodzili jak skóra na małym przy mnie przybili pieczątkę, dostałam potwierdzenie faksu, a babka mi mówi że ostatnie zgłoszenie ma z 9 sierpnia chyba kierwa zamiast do faksu to do niszczarki wrzucili... ![]() jak mi jutro tego w firmowym nie załatwią od ręki to jak boga kocham ich roz*urwię ![]() mam naleśniki z serem - która chce?
|
#2926 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dobra lasencje spadam przygotować imprezkę, ogarnąć me włosie, odezwę się wieczorem |
|||
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. XI
Shine, po prostu sciska mnie jak ludzie odnawiaja kontakty bo potrzebują. Ta jedna kolezanka co sie na 3 spusty zamknęła w domu z misiaczkiem po studiach teraz sie zbliża do przyjaciolki tej ze slubu, bo obie beda sie przygotowywać do egz adwokackiego. I nagle tak jej zalezy na spotkaniach, sama je proponuje a tyle czasu siedziała cicho...
|
|
|
|
#2928 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2930 |
|
Konto usunięte
|
Chce mi się Góralka, więc idę do sklepu. Może nie zamarznę po drodze.
|
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Ogarnęłam się i do kościoła zaraz śmigam
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Tramwaj mi nie przyjechał i wróciłam do domu
|
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
fan nie po drodze Ci dziś z Bogiem
tak jak szajn
|
#2933 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Idę się przejść, przeczytalam polowe materialu :P
Zalezy mi zeby to wartko powtarzac zeby podopytywac kolezanek jeszcze a we wto porandkowac
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze tyle mi zostało, a nawet nie wiem kiedy mam tą poprawkę...
![]() jutro, lub pojutrze się dowiem.. ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- wczoraj wyrzuciłam kilka lakierów zdenkowanych albo zaczynających zasychać ![]() Cytat:
![]() ale lakiery do paznokci i tusze zawsze stacjonarnie! |
|
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
cucuiola, co jest?
kurczę, w tych orendżach wszyscy jakieś przygody mają ciągle ![]() patka, trzymaj się, miłej imprezy rozchodzi się o to, że tata miałby tam pracę na austriackich warunkach (jeździ tirami i tak go ciągle nie ma w domu, a pieniądze z tego marne), mama też chciałaby zmienic pracę, a tu średnio ma na to szanse (jest nauczycielką, ale to nie na jej nerwy już niestety...), do tego dochodzą korzystniejsze świadczenia emerytalne tam... nou, beze mnie poszłam do rasta po rajstopy na jutro, zjadłam rosół, zaraz będzie tortilla z warzywami i kurczakiem na drugie, trochę pocwiczę i się poupiększam. chciałam kupic Women's Health, ale nie było, więc kupiłam Slow life, miałam okazję przejrzec tę gazetę na szybko kiedyś, fajna sprawa. |
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Poppy napisalam wyzej
|
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, gapa ze mnie
już doczytałam |
|
|
|
#2939 |
|
Konto usunięte
|
Boże, @ nadchodzi, więc dzisiaj znowu cały dzień coś jem.
I skończyłam czytać Grę o Tron, chcę już następną część!!! |
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez @ się zbliża
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

także tego

to ja wbiję do tej Warszafki po poprawkach i idziemy na klabing, stolyca to pewnie dobre kluby majo! 
moi znajomi są fajni, ale są zajęci, mają swoich przyjaciół, więc nawet nie liczę na jakieś głębsze relacje.

już doczytałam