|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar L
|
|
|
|
#2792 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Braun
![]() ten capłam http://www.euro.com.pl/depilatory/br...ft-1170l.bhtml
|
#2794 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Skoro M. płaci to trzeba wykorzystać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
bolenie przy depilacji chyba zalezy tez od predyspozycji skóry - ja tylko karoli nie dam rady, całą resztę (od okolic bikini po pachy i łydki) bez problemu zwykłym depilatorem bez żadnych nakładek oblecę.
edit: ![]() nowy depilator depiluje dokłądniej niż stary i prawie bezboleśnie, udał mi się zakup
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-08-31 o 15:30 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2798 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
aczkolwiek ja tam się cieszę z emi nabiał nie szkodzi bo lubię ![]() Cytat:
ja bym zeszła powyżej kolan sie z depilatorem nie zapędzam Znad zmęczenia no i taka zmulona teraz chodzę
|
|||
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
jadę na grubą imprezę u znajomych na działce, pa pa
|
#2800 |
|
BAN stały
|
Kontynuując wczorajszy temat jedzeniowy:
Właśnie matka znów się na mnie obraziła jak jej w końcu powiedziałam, żeby się tak nie interesowała, co jemy, w odpowiedzi na tekst: "Cooo? Sałatka z tuńczyka? Co to za obiad?! Schabowe powinnaś zrobić!"
|
|
|
|
#2801 | |||
|
Panaroja
|
Snad obżarcia
![]() zazdraszczam Cytat:
Cytat:
2. 3.a jaki kupiłaś ? Ja kupuję taki po osiem sztuk w folii z zielonym za jakieć 8 czy 9 zł i jest bardzo dobry Cytat:
Jakby było fajnie jakby człowiek jeść nie musiał....
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisane było już wiele razy co to oznacza - czy ma jakiś sens powtarzanie tego tutaj? powiem od siebie coś - dla mnie to jest chore, że matka która posyła córkę w świat od liceum (celem chyba poznania życia, świata mniemam) próbuje jednocześnie sprawować kontrolę nad tak trywialnymi sprawami w jej życiu w tak zaściankowy sposób. To jest Dulska imo. Ale to pewnie wiesz. |
|
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję fakt ![]() U mnie jesień podobno jeszcze nie na stałe, ale i tak jakoś tak depresyjnie się zrobiło ![]() Czekam na dostawę zakupów, chyba nie wystawię dziś nosa z domu
|
|
|
|
|
#2804 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, ja bym powiedziała, że mama Melk się po prostu martwi. W sumie wysłanie dziecka gdzieś tam gdzieś tam nie oznacza jednocześnie położenia laski na wszystkim co robi
![]() Macham znad inwentaryzacji w szafie. Znowu zebrało mi się na lekką zmianę stylu w związku z czym mam za dużo zbędnych ciuchów a za mało niezbędnych No dobra, niezbędnych też mam dość. Przy okazji ogłoszenie parafialne: jakby ktoś reflektował na zieloną albo fioletową bluzkę oversize w rozmiarze uniwersalnym z pseudo-szyfonu to chętnie wymienię za odlewkę czegoś albo jakieś próbki. Fotki w moim linku wymiankowym. |
|
|
|
#2805 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Redzia, weź ty w końcu bloga załóż
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2806 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Bosz, chyba z dziesięć lat temu jadłam schabowego... Co mówi na gotowanie V.? Nie załamuje rąk jak można się tak odżywiać? Jeśli chodzi o blog to a) nie chciałoby mi się pindrzyć do fotek b) nie chciałoby mi się dbać o nieutycie c) kasowałabym posty średnio co pół roku po kolejnej zmianie wizji.
|
|
|
|
|
#2807 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(tzn martwić to swoją drogą zapewne się martwi, ale to akurat nie jest bynajmniej przejaw martwienia moim zdaniem) to typowy objaw "co ludzie powiedzą" ważne aby było "jak należy" taki typ, już to było potwierdzone w klubie nie raz nie dwa Cytat:
![]() taki charakter rozpoznaję ten typ bezbłędnie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-01 o 15:33 |
||
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
co za impreza, ledwo żyję ![]()
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2811 |
|
Nindżopesz
|
Coś nieuważnie czytałam bo zrozumiałam, że tylko Twojego gotowania się czepia
![]() Opowiadaj jak było, foty, foty
|
|
|
|
#2812 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Godzinna przejażdżka absolutnie mi wystarczy. A teraz leżę jak koń po westernie ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Nie czepia się właśnie, bardzo mu wszystko smakuje, tylko sam robi prostsze i bardziej dietetyczne rzeczy. I twierdzi, że nie można codziennie się tak obżerać, więc ostatnio jedliśmy sałatki (z tuńczykiem, krewetkami itd). |
|
|
|
|
#2813 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2814 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie wiem, w sumie wie tylko, że V. ciągle robi mięso. Komentarze: "no ale przecież wołowina jest droga!", "ale jak? bez żadnego sosu? bez panierki?", "a ziemniaki?!" No i właśnie: "eee schabowe byś mu zrobiła" Ja z nią nie dyskutuję, normalnie się nie daję sprowokować, ale wczoraj w końcu powiedziałam, że nie jej sprawa, no i obraza. |
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
fot nie ma, wszystko się działo na działce, ale nikt nie wziął świec, więc przy lampkach solarnych wydłubanych z gleby robiliśmy grilla
![]() 13 osób, morze wódy, death metal z samchodu, przy którym w trójkę z kumplem pogowaliśmy i była koleżanka bi, która znów się do mnie dobierała
|
#2816 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Rany, faktycznie ciężki przypadek. To już nawet mój nietoperz tak nie narzeka na jedzenie. Cytat:
Fajna koleżanka ale to żadna z tych Twoich znajomych desperatek?
|
||
|
|
|
#2817 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2818 |
|
Wtajemniczenie
|
Melk, moja Mam mówi o mnie to samo ![]() Redzik byś założył tego bloga, nawet z jednym postem na tydzień. Albo z blokami: taki styl (kiedyś), siaki styl (niedawno), nowy styl itd. I wtedy możesz dać obce zdjęcia z podaniem źródła jako Twoje inspiracje i Twoje oryginalne pomysły do tego. Np. w stosunku 3:2, 5:2 (obce: Twoje). Pamiętam kieckę ślubną, obłędna Samo to się nadaje na tryndy ślubne np.
|
|
#2819 | |
|
Nindżopesz
|
Spoko, mijamy się w drzwiach przekazując dida, mówimy sobie "dobry" i nie dyskutujemy. Teraz mogę powiedzieć, że mam idealnego nietopsza
![]() Cytat:
Tak czy inaczej nikt by nie chciał tego oglądać bo moja najnowsza wizja wygląda mniej więcej tak: |
|
|
|
|
#2820 |
|
Panaroja
|
Se machne znad ogólnego zdechu i pójde paść
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

Skoro M. płaci to trzeba wykorzystać
aczkolwiek ja tam się cieszę z emi nabiał nie szkodzi bo lubię 
no i taka zmulona teraz chodzę

podobno jeszcze nie na stałe, ale i tak jakoś tak depresyjnie się zrobiło 
rozpoznaję ten typ bezbłędnie