|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Ana nie zazdroszcze, takiej sytuacji i takiej tesciowej, moja na szczescie w nic sie nie wtraca, bo i tak bym zrobila po swojemu, w koncu to moj slub i ma byc tak jak ja chce a nie jak komus sie widzi :P Cale szczescie mam duze oparcie w rodzicach, bo co sobie umysle to oni mi to szukaja, badz wspiraja w kazdy pomysle :P
Teraz mam metlik w glowie z tymi sukniami, tak czy siak pochodze po salonach poprzymierzam, ale na tej tablicy znalazlam ta sukienke, za 1 tys zl, a w salonie takiej nie znajde, fakt bede musiala ją skrocic, jezeli kupie nie w salonie ale to koszt max 200zl. Jednak nie wiem czy znajde ten model co proponuje na tablicy zeby przymierzyc i czy nis straci fasonu po skroceniu, ehh za duzo tego :p
|
#4052 | |
|
Erudycja
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
![]() No coż, ona ma calkiem inny charakter niz ja, taki władczy, kiedys ją za to podziwialam, teraz troche mnie to przeraża ja jestem z natury taka ze wiele rzeczy przemilcze, nie szukam otwartych konfrontacji (chyba że z Tżtem ), a czasami mi tego brakuje w takich sytuacjach. Nie wiem czy tego mozna sie nauczyc, ale nie moge wiecznie pozwalac zeby ktos mną rządził. Tż potrafi sie postawic, ale to jego mama, ja swojej też potrafie, ale jego ja jeszcze nie potrafie, robie to po cichaczu ![]() I tak ja bede miala pełny asortyment w postaci kolczykow, wisiorka i bransoletki, w srebrze tak jak Tż.
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-09-01 o 14:54 |
|
|
|
|
#4053 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napewno chcę mierzyć jeszcze w Visual Chris na Piątkowskiej i w Agnes Mam zamiar jeszcze iść do La Perla Sposa no i całą Głogowską obejść Cytat:
Cytat:
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,6152.html Tylko uszyta na krótką... Nie wiem... Cytat:
W innym salonie oferowali szycie sukni w cenie 1.600zł.
|
||||
|
|
|
#4054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Aneczka wyrazy współczucia. Trzymaj się Kochana
![]() swiat_katarzyny te buty przecudne kroooliczek89 cieszę się że jednak w tej wymarzonej krokiej sukni wyglądałaś najlepiej ![]() iLoNuS_ktl dzięki za relację z salonów. Kurde, kolejna niezbyt dobra opinia o Madonnie... A tam właśnie się wybierałam na pierwszy ogień ![]() Fajnie w tym Justinie wyglądasz Cytat:
Jeśli czujesz że chcesz kolorowe buty to zakładaj, ja jestem za kolorami.Mi się podoba. Fajne upięcie.
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
swiat_katarzyny jak będziesz miała walkę pod suknia to ona zrobi taki ,, parasol'' ochronny dla materiału zewnętrznego wiec nie powinna zahaczac
|
|
#4056 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wg mnie bedzie zahaczac. Pani w Madonnie mi nawet mowila, zeby uwaznie wybierac buty do kiecki. |
|||
|
|
|
#4057 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4058 |
|
Rozeznanie
|
ja maze o turkusie ale kazdy odcien niebieskiego tez moze byc a jak by kolorowe nie pasowaly to biale
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Ciezko jest znalezc idealne buty takie jakie sie chce na dodatek jezeli chodzi o kolor, wysokosc, ozdoby :P dlatego ja zamawiam w necie, juz podawalam strony w torych mozna sobie dobrac i wybrac co sie chce w butach, ale dam linki dla przypomnienia
www.bialebuty.com oraz www.casani.pl
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez takie jak ten wiolixx zaczynam się zastanawiać nad kamerą, ale dochodzę do wniosku że ze względu na budżet pewnie skończy się na "fachowcu" numer dwa i mi przechodzi
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Opium, gdybyś znalazła tamte buty, to daj znać jak się będą komponować z piórami
chciaż wydaje mi się, że najbardziej będą pasować gładkie ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Czesc, właśnie wracam z pracy. Padam. Szkoda, ze zdjęć nie widzę w telefonie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM
Cytat:
jak tam się trzymasz? Jak w pracy? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny doradzcie mi jaki kolor przewodni moze pasowac do tej sali , bo mysle i mysle i nie wiem :/ chciałam miętowy alb fiolet, ale miętowy chyba nie bardzo.. co myslicie?
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Ciężko... Dalej mi brakuje wiary w siebie. I ta niepewność na jaki sklep mnie dadzą po szkoleniu, eh.... Jestem mega przemeczona. Po pracy nie mam juz siły na nic :-(
Jutro jedziemy do jakiegoś innego sklepu uczyć sie....tańczyć Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
|
|
#4067 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie chce cię broń boże urazić, ale jak miałabym tyle wydać na buty, to musiałyby być klasyczne, piękne, a te? naprawdę można je spotkać na ryneczkach i allegro za 40 zł nawet... ale macie racje - nie biore ich, bo mogą haczyć.... jeszcze mam rok, poczekam ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
Pysia, zacisnąć zęby i dasz rade!
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Pysiu trochę więcej wiary w siebie i głowa do góry !
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4069 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#4070 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a mng ma na prawde tragiczne buty, jesli chodzi o jakosc i wygode. ja bym nie brala. |
|
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Moze sa kiczowate, ale bylam w wiekszosci centrow handlowych w Warszawie ( a ona ma milony sklepów) nie znalazlam butow, fioletowych na niskim obcasie wiec wybor padl, na internet, nie mam czasu latac i szukac butow, bo niestety czasem pracuje po 12h
zreszta to buty raczej tylko na slub, choc moze i pochodze w nich pozniej, dlatego wybieram niski obcas, bo nie czuje sie dobrze w wysokich
|
#4072 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
albo fiolet z zielenia |
|
|
|
|
#4073 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4074 |
|
Rozeznanie
|
czekooczekolada mi sie wydaje ze bardzo ladnie pasowal by mietowy albo taki lavendowy ale paris pomysl tez jest fajny a sala jest sliczna
a co do butow mam kilka typow ale w necie a ja mam dosc wysokie przegubie i szeroka stope a wiec musze je dobrze przymiezyc w takim razien internetowy sklep odpada ![]() nie pamietam ktora z was chyba iija podobaly ci sie sukinki za kolano tu jest swietna strona http://m.jjshouse.com/Wedding-Dresse...length_p18i21/ dlugie tez sa tam sliczne szyja na miare
Edytowane przez martucha0205 Czas edycji: 2013-09-01 o 17:13 |
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Ahhh mi własnie mamuska poprawiłą humor, bo okazuje sie ze u mnie w miasteczku, bedzie wyprzadaz sukni slubnych do 70% i sa tam w wiekszosc sukienki Agnes
jutro badz we wtorek tam pojdzie, dowie sie co i jak i czy w ogole maja moje modele oraz czy w razie co moga je odlozyc do poczatku pazdziernika az przyjade :p
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle, ze beda pasowac, ale juz wiem, ze beda za wysokie:/ 12 cm to za duzo jak dla mnie. jak bedziesz miala pokrowce to dla mnie kazdy tam pasuje. |
|
|
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczne te sukienki i jakie ceny ![]() Gdybym była bardziej wymiarowa to bym za takie pieniądze zamówiła w ciemno.
|
|
|
#4078 |
|
Rozeznanie
|
tam musisz sie sama wymierzyc i w 5 tygodni ci przychodza moja kuzynka zamawiala tez sie obawiala ze bedzie zla tym bardziej ze byla w ciazy ale byla akurat kupila ja sporo przed weselem ale poszla do krawcowej na przymiarke i zaplacila 20zl za poszezenie gorsetu wygladala pieknie ♡♡
|
#4079 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mniam mniam
|
|
|
|
|
#4080 |
|
Erudycja
|
ponawiam pytanie o cukiernie wiedeńską, czy ktos cos wie o cenach?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

ja jestem z natury taka ze wiele rzeczy przemilcze, nie szukam otwartych konfrontacji (chyba że z Tżtem

mniam mniam