Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-01, 15:48   #3631
hje
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Też się zastanawiałam, co u Sylwii...
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 15:48   #3632
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Jestem dziewczyny!
Nie będe się odnosić, bo mam straszny sajon - Tż właśnie czeka w kolejce na SORze...

Otóż pisałam Wam, że w domu szpital mloda dwa dni wysoka gorączka i jakby przeszło, w tym samym czasie gorączka u Tż.
W nocy w sumie nie spaliśmy - Amelka nam się budzi w nocy po pierdyliard razy (wcześniej z gorączki, a teraz chyba od tak po prostu, chyba ma jakieś lęki bo wystarczy przytulić). Zatem większość nocy z nami.
Tż gorączka minęła, ale za to..pojawiła się wysypka, jakby bąble/owrzedzenia, nie wiem co... na dłoniach, w buzi (jak afty), w uszach, w nosie nawet i na całej skórze głowy (włosy mu wczoraj myłam, bo jego dłonie bolą i sam nie dawał rady... i jak zobaczyłam jego skórę to się przeraziłam, pełno ranek jakby!

Był wczoraj u rodzinnego, ale że dzisiaj jest jeszcze gorzej, a wtedy rozpoznania nikt nie postawił to go wysłali na SOR. Podejrzewają chorobę Bostońską - to to samo co trzydniówka? Mógł złapać od dziecka?
Amelka nie ma wysypki...

To też jednym słowem u mnie masakra, przez 3 noce praktycznie nie śpię, teściowa była do pomocy trochę i jakoś to jest, ale o pisaniu na forum w ogóle nie było mowy..

Mała dziś już jest sobą, właśnie ma drzemkę.
Ale przez ostatnie 2-3 dni ANI RAZU nie ważne czy w dzień czy w nocy nie spała w łóżeczku, czy odłożona, nieodkładalność najwyższego stopnia + chory Tż więc wyglądam czuję się jak upiór po prostu
Biedny Tżcik, tak mi go szkoda, że masakra
Zdrówka życzę twojemu tż, u nas gorączka od piątku też mam nadzieję że to trzydniówka, nie zawsze kończy się wysypką.
Stary 2013-09-01, 15:50   #3633
BlackSanctum
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, chrzcinki się udały, jakby kto pytał. Potem wstawię jakąś fotkę może.

Nancy, moja Oliwa rzadko kiedy chce siedzieć gdziekolwiek poza moimi/taty/dziadka (bo babcia aktualnie ma problem z kręgosłupem i nie może nosić) rękami, sama się też nie pobawi, bo jęczy. Choć teraz coraz częściej jej się to zdarza, odkąd siedzi, ale wciąż nie mam czasu praktycznie w ciągu dnia... Śpi zazwyczaj po 3 x 30 minut (zazdroszczę, jak dziewczyny tu piszą o 2h drzemkach w ciągu dnia) i generalnie jęczy za każdym razem, jak coś jej się nie podoba. Też nie raczkuje, ale nie zmuszam jej, ma czas, a co do np wstawania, to nawet się cieszę, że jeszcze tego nie robi (choć próbuje, ale jeszcze jej daleko - oby jak najdalej), bo to wcale nie jest takie dobre dla nóżek i kręgosłupa w takim drobniutkim wieku...

Także no... Nie ma dzieci idealnych! Ale ja nie narzekam, kocham moją córkę ponad życie, nigdy się nie denerwuję na nią, bo zawsze, jak jestem wymęczona, to powtarzam sobie, że kiedyś urośnie i będę mogła odpocząć. Głowa do góry!

Silver, my wciąż mamy ochraniacz i na razie nie zdejmujemy.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 15:59   #3634
hje
Zakorzenienie

Idę na razie, bo goście wpadli. W tym znienawidzony przeze mnie kuzyn, o którym tu pisałam, rozpieszczony, pyskujący i samolubny bachor.
Nie muszę chyba mówić, kto Polę z drzemki obudził

A najlepsze jest to, że to są nasi sąsiedzi, mieszkamy od siebie 20 metrów

Trza wytrzymać, i może wieczorem jeszcze wpadnę
Stary 2013-09-01, 16:08   #3635
mala_19kw
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny melduje że żyje ale nawymyślałam sobie tyle roboty w domu że chyba przez miesiąc się z tego nie wygrzebie o ja głupia pipa

Wczoraj pichciłam w garach-a to obiad,a to deserek a to galaretę (Silver ) + w międzyczasie porządki. Cały dzień mi zleciał nawet nie wiem kiedy.

Dzisiaj porządki ciąg dalszy-wytachałam kartony i wory z ciuchami dla Oskara już typowo jesienne/zimowe. Właśnie się piorą a ja już chodzę zestresowana gdzie to schowam. Na tym jednym pokoju we trójkę to jest sajgon

Przeczytałam wasze rady w k. Niebawem coś spróbuje wam napisać.

Uściski dla wszystkich chorowitków-szybko zdrowiejcie

Black- za udane chrzciny.

Nie wiem czy jeszcze dziś będę i czy nadrobie. Buziaki
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 17:00   #3636
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Jestem na miejscu i mam wizaż
Jak to się dzieje..małż mnie zabiję jak zobaczy...jesteście jak narkotyk
Antonio przespał prawie cała drogę...teraz u śpi..a my z tz pijemy cytynoweczke pod leczo którego upichcilam juz caly gar..co by miec spokoj do wtorku
Dobrą tz idzie...do potem

P.s. Debrah pobieznie Cie przelecialam... , tyrzymajcie się..trzymam kciuki za tz.. Buziaczki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

P.s. jaja sobie robicie... Do neta wejść nie mogę..ale z Wami się łącze-faktycznie wizaż ma moc

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-09-01 o 17:01
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 17:27   #3637
hje
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Tego się nie spodziewałam...

Jest trzeci ząb - górna jedynka.
Stary 2013-09-01, 17:30   #3638
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Z rana byłą ulewa teraz słońce świeci ale i tak nie chce mi się wychodzić. Wkurza mnie , że ciągle sama muszę wychodzić , bo tż w pracy i w pracy i w pracy ...
u nas na szczęście w ten weekend M. w domu. Ale świetnie Cię rozumiem. Jak się kiedyś przeprowadzę do Wawy to zamęczę Cię swoim towarzystwem

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Antonio przespał prawie cała drogę...teraz u śpi..a my z tz pijemy cytynoweczke pod leczo którego upichcilam juz caly gar..co by miec spokoj do wtorku
Dobrą tz idzie...do potem

P.s. Debrah pobieznie Cie przelecialam... , tyrzymajcie się..trzymam kciuki za tz.. Buziaczki

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

P.s. jaja sobie robicie... Do neta wejść nie mogę..ale z Wami się łącze-faktycznie wizaż ma moc

bo wizaż to sekta

Debrah jak TŻ???
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 17:39   #3639
charlizz
Zadomowienie

Neti rozbrajasz mnie jesteś tak uzależniona jak silver i delikatnie z ta cytrynynowka bo jak ruszycie w tugeze, a Antonio samopas

Wiecie, jakąś taka chandrę/handrę dziś mam. O Sylwii myślę i w ogóle, życie depcze wyobraźnię. Lenova, ja też sama na spacery... w Wawie pół biedy, po na bazar poszłam, to tu to tam. A tutaj to właściwie codziennie te same miejsca widzę!

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 17:50   #3640
hje
Zakorzenienie

Charliz, tak samo mam. A tym bardziej, że Sylwii w ogóle nie było tutaj od 4 dni.. Może powoli tam wszystko idzie w dobrym kierunku i wpadnie do nas z dobrymi wieściami..
Stary 2013-09-01, 18:10   #3641
charlizz
Zadomowienie

Nie ma dnia, żebym o niej nie myślała. Taka fajna kobitka
Hje, kiedy będziecie wiedzieli co dalej z praca TŻa?

Stary 2013-09-01, 18:14   #3642
hje
Zakorzenienie

Jedzie w niedzielę A czo?
Stary 2013-09-01, 18:16   #3643
mitabe
Rozeznanie

Hej dziewczyny u nas okazało się, ze trzydniowka, mały wyglada strasznie jak parchatek. Do tego zeby nadal idą. Trzy dni bez spania masakra. Dzisiaj jeszcze miałam gości bo urodziny mam jutro. Tak wyglądam, ze nawet zdjęć nie pozwolilam sobie robic, tort mi nie wyszedł totalna klapa. Gdyby nie pomoc dziadka przez ostatnie 2 dni to chyba wyzionęłabym ducha.

Dziękuję za życzenia zdrowia dla Kuby. "Przelece" was jak tylko będę mogła.

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 18:18   #3644
LadyWhisper
Zakorzenienie

debrah, buziak dla was!

ja dzisiaj mam tak wisielczy humor, ze masakra, od rana sie wsciekam na malza, chce mi sie ryczec, glupia jestem, bo mam szczescie, ze mam tak cudownych malzczyzn moich, a wymyslam trzepnijcie mnie plis.....

bylismy u dziadkow michala i babel wtranzolil krolika, kluske i marchewe szkoda, ze go nie nagralismy, bo wyrywal sie do jedzenia jakby nie jadl tydzien, pierwdzy raz cos takiego u niego widzielismy. i to z widelczyka!!!!!!!! szok na kolkach. oczywiscie ja to przyplacilam - cycki jak kamienie, w staniku do karmienia mi sie nie mieszcza odciagalam w lazience 15 min bo az mi slabo bylo, no ale najwazniejsze zenbabel je

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 18:31   #3645
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Neti rozbrajasz mnie jesteś tak uzależniona jak silver i delikatnie z ta cytrynynowka bo jak ruszycie w tugeze, a Antonio samopas

Wiecie, jakąś taka chandrę/handrę dziś mam. O Sylwii myślę i w ogóle, życie depcze wyobraźnię. Lenova, ja też sama na spacery... w Wawie pół biedy, po na bazar poszłam, to tu to tam. A tutaj to właściwie codziennie te same miejsca widzę!

Właśnie tz małemu tłumaczy " Antoś jeszcze troszkę i sam się dzisiaj oporzadzisz"...." Tata Ci tylko mleczko poda"... A tak poważnie ..to przeciez trza się rozgrzac...bo tu chłodno..

Wizaż to zuo..sekta..uzależnienie. ..nie do wyleczenia..dobra spadam...
Bo malz woła..
P.s. Może cytrynowka pobudzi dzikie rządzę u męża..i nie trza będzie do piwnicy schodzić....której tu nie ma

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-09-01 o 18:37
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 18:59   #3646
e_vel
Wtajemniczenie

przyszłam się przywitać, obżarłam się jak dureń bo byli moi rodzice i mi mama przywiozła ciacho i gołąbki trzymajcie jutro za mnie i Karinkę kciuki, bo się stresuję
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 19:27   #3647
BlackSanctum
Zakorzenienie

E_vel, trzymam mocno - moja siostra jutro ma to samo...
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 19:35   #3648
hje
Zakorzenienie

Evel, Karince się spodoba, na pewno
Stary 2013-09-01, 19:53   #3649
s i l v e r
Zakorzenienie

Jestem
Wróciliśmy z kina (film był po prostu ZAJE.BISTY! ) i w restauracji byliśmy
WRESZCIE się zrelaksowałam i spędziliśmy z Tż fajnie czas - SAMI!! Oczywiście myślałam dużo o Darii, ale tego mi brakowało, takiego wyjścia
Teraz tż pojechał po Darię. Wykąpiemy ją, dam mleczka, uśpię i ciąg dalszy randewu winko .... itd

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
ALeż Wy się rozbungowaliście ostatnio ! No niczym nastolatki!

Duuuużo miłości i seksu zatem !!!!!
no muszę przyznać że ostatnio między nami jest BAAAARDZO dobrze tak jak wtedy kiedy się poznaliśmy

Za życzonka dziękuję

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
hejka laseczki .. u mnie dzis dzien spania mlodej bo juz byly 2 drzemki. po czym mega marod wzielam na rece a mloda co ... padla na mnie i spala prawie godzine ... jak wstala temp 39,5 :/ ... dalam ibum przeszla ... boze kiedy te zeby wyjda ...

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Też się zastanawiałam, co u Sylwii...
Ja też się zastanawiam mam nadzieję że dobrze u niej

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, chrzcinki się udały, jakby kto pytał. Potem wstawię jakąś fotkę może.

Nancy, moja Oliwa rzadko kiedy chce siedzieć gdziekolwiek poza moimi/taty/dziadka (bo babcia aktualnie ma problem z kręgosłupem i nie może nosić) rękami, sama się też nie pobawi, bo jęczy. Choć teraz coraz częściej jej się to zdarza, odkąd siedzi, ale wciąż nie mam czasu praktycznie w ciągu dnia... Śpi zazwyczaj po 3 x 30 minut (zazdroszczę, jak dziewczyny tu piszą o 2h drzemkach w ciągu dnia) i generalnie jęczy za każdym razem, jak coś jej się nie podoba. Też nie raczkuje, ale nie zmuszam jej, ma czas, a co do np wstawania, to nawet się cieszę, że jeszcze tego nie robi (choć próbuje, ale jeszcze jej daleko - oby jak najdalej), bo to wcale nie jest takie dobre dla nóżek i kręgosłupa w takim drobniutkim wieku...
Super że chrzciny udane. Oczywiście czekamy na foty!!

A pogrubione, moja Daria idnetiko
Pół godziny i się budzi.... Czy ona ma jakiś budzik wmontowany czy co??

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Wczoraj pichciłam w garach-a to obiad,a to deserek a to galaretę (Silver ) + w międzyczasie porządki. Cały dzień mi zleciał nawet nie wiem kiedy.

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość

Cytat:
yyyyy... że niby JA uzależniona??

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny u nas okazało się, ze trzydniowka, mały wyglada strasznie jak parchatek. Do tego zeby nadal idą. Trzy dni bez spania masakra. Dzisiaj jeszcze miałam gości bo urodziny mam jutro. Tak wyglądam, ze nawet zdjęć nie pozwolilam sobie robic, tort mi nie wyszedł totalna klapa. Gdyby nie pomoc dziadka przez ostatnie 2 dni to chyba wyzionęłabym ducha.

Dziękuję za życzenia zdrowia dla Kuby. "Przelece" was jak tylko będę mogła.
Ściskam mocno ZDRÓWKA!

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
ja dzisiaj mam tak wisielczy humor, ze masakra, od rana sie wsciekam na malza, chce mi sie ryczec, glupia jestem, bo mam szczescie, ze mam tak cudownych malzczyzn moich, a wymyslam trzepnijcie mnie plis.....

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
przyszłam się przywitać, obżarłam się jak dureń bo byli moi rodzice i mi mama przywiozła ciacho i gołąbki trzymajcie jutro za mnie i Karinkę kciuki, bo się stresuję
gołąbki

Jestem sama?!?!?!

na dolnym pasku wyświetla się tylko "silver"
Stary 2013-09-01, 20:07   #3650
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Info od Sylwietty!

Jej bratu zepsuł się komputer, a Ona zapodziała notesik z naszymi nr tel i nie miała jak dać znać. Bartuś się zaaklimatyzował, ale..... zęby dokuczają. Pozdrawia Was wszystkie.
Stary 2013-09-01, 20:16   #3651
charlizz
Zadomowienie

neti, zebyście rodzeństwa dla Antonia się nie dorobili po tej cytrynówce

Mitabe

Silver CUDOWNIE sie czyta, że Wam sie tak układa! tego Wam życze na reszte zycia

Dla Lady kop w pupaloloa dla Mitabe przytulasek

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Evel kciuczki dla Was.

Hje, a tak bytam, mianowicie czy juz wiadomo czy to na dluzej czy tylko te pół roku?
Stary 2013-09-01, 20:18   #3652
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:

A Ty mieszkasz w MMZ teraz??? to się widzimy w tym tyg

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
debrah, buziak dla was!

bylismy u dziadkow michala i babel wtranzolil krolika, kluske i marchewe szkoda, ze go nie nagralismy, bo wyrywal sie do jedzenia jakby nie jadl tydzien, pierwdzy raz cos takiego u niego widzielismy. i to z widelczyka!!!!!!!! szok na kolkach. oczywiscie ja to przyplacilam - cycki jak kamienie, w staniku do karmienia mi sie nie mieszcza odciagalam w lazience 15 min bo az mi slabo bylo, no ale najwazniejsze zenbabel je
kopniaka wysyłam kurierem
Brawa dla bąbla! Co tam się będzie nad słoiczkami i łyżeczkami rozwodził, od razu z widelca

Cytat:

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Jestem
Wróciliśmy z kina (film był po prostu ZAJE.BISTY! ) i w restauracji byliśmy
WRESZCIE się zrelaksowałam i spędziliśmy z Tż fajnie czas - SAMI!! Oczywiście myślałam dużo o Darii, ale tego mi brakowało, takiego wyjścia
Teraz tż pojechał po Darię. Wykąpiemy ją, dam mleczka, uśpię i ciąg dalszy randewu winko .... itd
Super że chrzciny udane. Oczywiście czekamy na foty!!
Fajnie, że dzień udany.
Wspaniale mieć takich TŻtów.
Stary 2013-09-01, 20:21   #3653
hje
Zakorzenienie

Oby Sylwietta szybko wróciła do nas!

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Charliz, na razie pół roku, ale też z przerwami, bo tutaj też mają dużo pracy (a jak trzeba, to nie było), ale ogólnie załatwiają, żeby tam było jak najwięcej. I podobno coś już jest
Stary 2013-09-01, 20:23   #3654
insolito
Zadomowienie

Silver, wszystkiego dobrego z okazji rocznicy, dużo miłości

Nawijko, mam nadzieję, że z Tż już lepiej Mój też mi czasami wali takim tekstem

Bokeh, słodka Hania, jak sobie wzdycha

Asa, oby malutkiej się polepszyło

Cała, biedny Julasek, mam nadzieję, że szybko odkryjecie co ją uczula

Hej, to poszaleliście na tych wykopkach, szacun

Blogerko, super, że wakacje udane

Nancy, czyś Ty Kobieto oszalała, co to za myślenie, że jesteś złą mamą? Proszę się szybko ogarnąć i już więcej tak nie myśleć

Blacka, mam nadzieję, że chrzciny udane

Tyle na razie bo mąż się kompa domaga

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 20:23   #3655
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Jestem dziewczyny!
Nie będe się odnosić, bo mam straszny sajon - Tż właśnie czeka w kolejce na SORze...

Otóż pisałam Wam, że w domu szpital mloda dwa dni wysoka gorączka i jakby przeszło, w tym samym czasie gorączka u Tż.
W nocy w sumie nie spaliśmy - Amelka nam się budzi w nocy po pierdyliard razy (wcześniej z gorączki, a teraz chyba od tak po prostu, chyba ma jakieś lęki bo wystarczy przytulić). Zatem większość nocy z nami.
Tż gorączka minęła, ale za to..pojawiła się wysypka, jakby bąble/owrzedzenia, nie wiem co... na dłoniach, w buzi (jak afty), w uszach, w nosie nawet i na całej skórze głowy (włosy mu wczoraj myłam, bo jego dłonie bolą i sam nie dawał rady... i jak zobaczyłam jego skórę to się przeraziłam, pełno ranek jakby!

Był wczoraj u rodzinnego, ale że dzisiaj jest jeszcze gorzej, a wtedy rozpoznania nikt nie postawił to go wysłali na SOR. Podejrzewają chorobę Bostońską - to to samo co trzydniówka? Mógł złapać od dziecka?
Amelka nie ma wysypki...

To też jednym słowem u mnie masakra, przez 3 noce praktycznie nie śpię, teściowa była do pomocy trochę i jakoś to jest, ale o pisaniu na forum w ogóle nie było mowy..

Mała dziś już jest sobą, właśnie ma drzemkę.
Ale przez ostatnie 2-3 dni ANI RAZU nie ważne czy w dzień czy w nocy nie spała w łóżeczku, czy odłożona, nieodkładalność najwyższego stopnia + chory Tż więc wyglądam czuję się jak upiór po prostu
Biedny Tżcik, tak mi go szkoda, że masakra
Zdrówka da Was kochani, daj znać co z mężem Oby Amelka już sobą była

Cytat:

Cytat:
Trzymam mocno, będzie dobrze!

Michałek śpi. Dałam mu dziś smoka, przypomnę że on nie smoczkowy, miał zabawy na pięć minut Nie wiedział co się z tym robi, gryzł sobie dziąsełkami, oglądał z każdej strony, lizał, ale nie wiedział jak ssać

Edytowane przez laurka23
Czas edycji: 2013-09-01 o 20:39
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 20:31   #3656
hje
Zakorzenienie

Laurko, u nas to samo było Dałam młodej, bo już jej tak zęby dokuczały, to wyciągała, żeby obejrzeć, ale nie umiała z powrotem do buźki włożyć i zaczynała ryczeć, i tak w kółko

Pola miała dzisiaj tylko jedną drzemkę w ciągu dnia, pospała 2h, więc wieczorną ominęła i teraz śpi już na noc. Dałam jej też mleko, zamiast kaszki i zobaczymy, ile będzie spała
Dawno jej tak wcześnie nie usypiałam
Stary 2013-09-01, 20:36   #3657
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

kl aski:

Cytat:

Moja sisotra jutro to ssamo.Bedzie dobrze.

Debrah zdrówka dla Tżta.

Silver super że dzień udany i że odpoczęłaś psychicznie. Wiadomo tęskni się za dzieckiem, ale każda z nas potrzebuje czasami jakiejś odskoczni.

Mitabe zdrówka !!! Trzymajcie się
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 20:39   #3658
s i l v e r
Zakorzenienie

hje za trzeci ząbek
Stary 2013-09-01, 20:43   #3659
insolito
Zadomowienie

Asia, najlepszego dla Tż

Neti, udanego wypoczynku

Bokeh, dla Hani

Silver, my mamy ochraniacz
i dziękuje że pytasz jak się czuję Dziś już ok

Laurka, Tobie też dziękuję jw

Misia, zdrówka dla Lenki

Lady, Twój mąż gada jak rasowa wizażanka

Debrah, zdrówka dla Was

Black, super, że chrzciny udane Czekam na fotki

Hje, gratki za ząbka

Evel, kciuki

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 20:43   #3660
s i l v e r
Zakorzenienie

Ja zmykam do Tżta

Będę jutro

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości