|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5
Cytat:
Cały czas czuję dziś tam takie "spięcie" i w ogóle twardo tam mam...---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz
Cytat:
![]() Ja też zawsze tak wpisywałam, więc zostawię ten najbardziej płodny i linię przerywaną ![]() generalnie ten wiesiołek chyba mi trochę namieszał ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie wiesiołek też namieszał - miałam super płodny śluz dwa dni po owu Jutro pewnie pokaże ci już ciągłą linię |
|
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 20
Z tego co czytam to wiesiołek miesza prawie wszystkim dziołszkom - tutaj było ich kilka
To dobrze. Ja nie miałam śluzu odpowiedniego podczas zapłodnienia A jednak się udało, w jaki sposób? - chyba wytarczył ten z podniecenia ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Z tego co czytam to wiesiołek miesza prawie wszystkim dziołszkom - tutaj było ich kilka To dobrze. Ja nie miałam śluzu odpowiedniego podczas tego momentu A jednak się udało, w jaki sposób? - chyba wytarczył ten z podniecenia ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Gdzie lista testujących? Chcę wiedzieć, kto i kiedy fantastka, miałaś ją dodać do podpisu
|
|
|
|
#3127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja mam bóle na @ i cycki urosły, a nie bolą ... jakieś to dziwne, bo nigdy tak nie miałam. Bolały zaraz po ovu, ale teraz już tak mocno nie czuję. |
|
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaa! A ja jutro do pracy, mam nadzieję, że zdążycie napisać wyniki przed moim wyjściem.
Nie mogę się doczekać jutra. DebraM - może to właśnie 'to' ?
|
|
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kliknij na Teściory
Edytowane przez fantastka Czas edycji: 2013-09-01 o 18:55 |
|
|
|
|
#3130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie nastawiajcie się, że będą u mnie II kreski. Wiem Leine, że miałam myśleć pozytywnie ale czuję, że nic z tego nie będzie...tempka moim zdaniem jest za niska a objawy jak przed @. No ale zobaczymy na razie podchodzę do tego na chłodno i szykuje na @ a jak będą II kreski to będzie cud
|
|
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#3132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 20
Heloooł staraczki i mamuśki
My jesteśmy po dość mocnym przejściu z mężem A to czas kiedy powinniśmy się cieszyć nie kłócić Może na szczęście wyjechał na kilka dni na wyjazd służbowy. Będę miała trochę spokoju.Gosiu widziałam test! Krecha gruba jak nie wiem Cieszę się bardzo Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Który to tydzień? Czekam na potwierdzenie testów fantastki i vioris. Liczę na Was Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie miałam żadnego z nich a wyszło ![]() Przecież ma w podpisie te testy W ogóle w piątek byliśmy na weselu. Nie wiem jakim cudem, ale rodzina domyśliła się, że jestem w ciąży
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny za wsparcie ![]() Oprócz mojej siostry i siostry Tż nikt w rodzinie nie wie, że staramy się 4 cykl, ale nawet one nie wiedzą że dla mnie to nie "tylko 4" ![]() Niezbyt często udzielam się na forum, nie zawsze czas pozwala, ale mam nadzieję że o mnie nie zapomnicie wybaczcie więc jeśli nie zawsze będę na bieżąco, cho staram sie zaglada co wieczor do Was, ale za wszystkie mocno trzymam kciuki A tymczasem, w oczekiwaniu na powrót małżonka z pracy...i na ![]() 3majcie się |
|
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle chyba zaczyna mi się jakaś infekcja
I muszę czekać do wtorku, kiedy mam umówioną wizytę u ginekologa, który mam mi zwolnienie wypisać. Pomyślałam, że poproszę go też o skierowanie na betę i sobie zrobię jeszcze 2 razy przed wizytą u właściwego gina
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli punkt b nie zawiedzie to testuje po 7 do 7:20 powinnam wpisać.
|
|
|
|
#3136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj koło 14 poczułam kucie w jajniku tak mniej wiecej trwało 5 min. A teraz czuje brzuch tak jak pierwszego dnia okresu... Może przyjdzie dzis 6 dpo ale po tabletkach to mogę dostać szybciej![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
Każdy się kłóci czasem, nie martw się.. ważne żeby atmosfera szybko się oczyściła |
||
|
|
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak oni to zrobili? Współczuję, ja bym się wkurzyła... Nie lubię jak ktoś się interesuje nie swoimi sprawami...
|
|
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz
witam się
ktoś mnie jeszcze pamięta?po weselu właśnie doszłam do siebie..
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde nie mogę zacytować
![]() Wiem, że wszyscy się kłócą, ale tę kłótnię uważam za jedną z najgorszych. I zawiodłam się na nim strasznie. Właśnie nie wiem jak się domyślili ![]() Dziewczyna mojego kuzyna powiedziała, że pewnie w ciąży jestem, bo TŻ mnie za brzuch trzymał A reszta powiedziała, że po prostu ja jkoś inaczej wyglądam ![]() Nie zdenerwowałam się. W końcu mieli rację No i to tylko kilka osób.Zdenerwowałam się bardziej na tatę, który komuś sam z siebie powiedział. A to jeszcze nie jest etap, kiedy chcę się ciążą chwalić
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
Hej God
I jak tam wesele?
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
God, pewnie, ostatnio nas zaniedbujesz
![]() Cytowanie mi nie działa ![]() Dzisiaj nasza pierwsza rocznica ślubu, papierowa Po cichu mam nadzieje, że los robi nam niespodzianke i te dzisiejsze bóle to zagnieżdżenie ![]() W ciągu dnia cycki mi napuchły o rozmiar. Tż przyznał mi rację, ale mówi że mam nie świrować i się nie nakręcać
|
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Udane
wróciliśmy rano a za tydzień następne... ehh.Luzia wiem wiem, że zaniedbuje ale mam mniej czasu na siedzenie na wizażu ale staram się wchodzić i podczytywać
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
To błąd wizażu od wczoraj jest coś nie tak :/
Luzia w takim razie Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy ![]() ![]()
|
|
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
Luzia nie chcę nic mówić, ale mnie też brzuch zaczął boleć mocno jak na @ kilka dni po owu
![]() A zawsze bolał na dzień przed @. Także trzymam No i niedobrze by było jak byś miała @ tak szybko po owulacji! God nie, nie pamiętamy Cię
|
#3145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Fajnie by było
![]() Cytat:
![]() Pierwsze co zrobię po obudzeniu to zajrzę na wizaz ![]() Mam pytanie Zawsze interesowało mnie co to jest 'metaliczny posmak'. Jest podawany jako jeden z pierwszych objawów. Macie taki 'metaliczny posmak' ? Co to właściwie jest?
|
|
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
DebraM ja miałam metaliczny posmak raz, ale nie byłam w ciąży
|
|
|
|
#3147 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem już o swojej tydzień i też jeszcze do mnie nie dociera Pewnie dotrze po USG za dwa tygodnie Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Max, ale to infekcja pochwy
|
#3149 |
|
Wtajemniczenie
|
Luzia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
![]() A bolą Cię piersi czy tylko spuchły? |
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Poćwiczyłam troszkę na na na
Wiem, że nikt mnie dziś nie zauważa, ale lubię tak pisać sama do siebie God ja czekam na tempkę jak nienormalna a Ty se balowałaś w najlepsze ![]() Zubi ja Cię rozumiem. Jeśli tego nie czujesz to faktycznie może tak być, ciąży nie da się raczej pomylić... Jeśli będą 2 kreski to będzie miłe zaskoczenie. Nie potrafię pocieszyć w tym temacie- sama dużo przed wyczaiłam zbliżającą się @... W głębi duszy mam nadzieję, że się mylisz i będzie maluszek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

Cały czas czuję dziś tam takie "spięcie" i w ogóle twardo tam mam...
jak wpisuję lepki to owulkę mi wyznacza linią ciągłą, a jak rozciągliwy to przerywaną, ale w tym samym dniu

23.06.2011
01.06.2013
Jutro pewnie pokaże ci już ciągłą linię 
- chyba wytarczył ten z podniecenia

ale nie nastawiajcie się, że będą u mnie II kreski. Wiem Leine, że miałam myśleć pozytywnie ale czuję, że nic z tego nie będzie...tempka moim zdaniem jest za niska a objawy jak przed @. No ale zobaczymy na razie podchodzę do tego na chłodno i szykuje na @ a jak będą II kreski to będzie cud 

A to czas kiedy powinniśmy się cieszyć nie kłócić
Cieszę się bardzo 
dzis 6 dpo ale po tabletkach to mogę dostać szybciej
Współczuję, ja bym się wkurzyła... Nie lubię jak ktoś się interesuje nie swoimi sprawami...

Wiem, że nikt mnie dziś nie zauważa, ale lubię tak pisać sama do siebie