|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
![]() Teraz czuje jak kopie i myśle sobie jak bardzo kocham tą małą istotke
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziewczyny ja nie wiem co z tymi glowami ale od wczoraj leb mi peka Arletko spokojnie dacie rade no co prawda wydatki wam sie jeszcze szykuja ale na pewno jakos wszytsko ogarniecie Kamildiana ja tez bym juz chciala zeby malenstwo bylo ze mna a czas dla mnie stoi w miejscu ![]() Iza pokaz lozeczko jak zlozysz Kluska dzieki za cynk moze wpadne i zobacze co tam ciekawego maja w c&a i nie przemeczaj sie tylko! Ewcia pewno masz racje swoje dziecko to swoje pewno bede inaczej reagowac,ale dziwne sa te mysli i chcialbym zeby ich nie bylo bo jak kruszynka wie co mi po glowie chodzi to mysli ze matka jakas pierdzielnieta ![]() Mysia ale sie wybyczysz odpoczywajcie udanego wypaduRossa znam ten bol z cisnieniem a przy tym ja mam strasznie wysoki puls nigdy nie spada ponizej 85 a srednia to 89...stad tez tak czuje to serce... sama nie wiem skad te bole glowy...ja jestem przeciwniczka lekow przeciwbolowych i nie biore nic jakos staram sie wytrzymac,a w ciazy kawa tak mi smierdzi ze od poczatku mnie odrzucilo Wlasnie pranie mi sie skonczylo ide rozwiesic i chyba musze troche posprzatac...obiad mam juz naszykowany a popoludniu jedziemy do znajomych na ploty Jutro tez jestesmy umowieni to chociaz w weekend do ludzi wyjde![]() Udanego weekendu laski |
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
boze mamy 700zł w domu, a za naprawe auta zaspiewał 650zł, za☠☠☠iscie!!!!i zęby w tynk!
|
#1954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze dziecko chce Wam niespodzianke zrobic dopiero jak sie urodzi poznacie plec. ja gdyby nie Tz to chcialam wiedziec jaka plec dopiero jak sie urodzi. a kobitki zapomnialam Wam napisac . Jak przyszlam ze szpitala to Wiktoria z tekstem do Tz * tato a dlaczego nie chcesz mamie trzeciego dziecka zrobic (nas to zatkalo - mnie i tesciowa no i Tz-a tez ) Tz odpowiedzial jej w nastepujacy sposob * dopiero mama ze szpitala wyszla a ty chcesz jeszcze jedno dziecko. Powiedzial tez ze jak dojde do siebie to zastanowimy sie nad tym . dziewczyny wczoraj byly wyniki z tych moich egzaminow zawodowych i ta moja psiapsiula co rok temu rodzilam (tej co tak przez caly rok tamten i ten pomagalam ) wiedziala ze juz sa wyniki to nawet mi smsa nie napisala zebym zadzwonila do sekretariatu zebym sie dowiedziala ( sama sie dowiedziala ze zdala ) a ja musze czekac do poniedzialku . I cos mi sie zdaje ze nie zdalam zawodowych egzaminow ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
ja tez tak mialam to hormony . jeszcze sie obawialam jak to bedzie z Wiktoria ale teraz widze ze wszystko odeszlo jak tylko sie Wanessa urodzila . kochana wszystko odejdzie jak zobaczysz dziecko . Ja sobie teraz nie wyobrazam zecia bez moich kruszynek .
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
basiu po co się martwisz na zapas? pewnie zdałaś tylko małpa nie chciała sprawdzić.
tez sie wczoraj dowiedziałam że dobra koleżanka mi dupe obrabia,ale tylko dlatego zeby inna nie miałą problemów nic jej nie powiem,ale zachowała się nie fair-tacy są ludzie. jeju jak mnie nogi kręcą!!!chyba na zmiane pogody...od rana chodze sprzatam i efektu nie ma,nic mi sie nie chce. zrobiłam pranie, gotuje rosól,i miedzy czasie latam ze szmata, no moze ze słowem latam przesadziłam, ciagam noge za nogą bo nic mi sie nie chce!!!co za koszmarny dzień!
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Arletko rany za samochod to zawsze takie sumy krzycza
![]() Basiu ale Wiktoria odpalila szok A "kolezanka"sie nie przejmuj tak to zwykle bywa ja tez nie raz sie zawiodlam a teraz mam tylko kilka osob ktorym jestem w stanie zaufac. A egzamin na pewno zdanyA i dziekuje za otuche mam nadzieje ze tak bedzie jak mowisz ![]() A skorzystalam z podpowiedzi Kluseczki i zrobilam male zakupy na stronie c&a oprocz rabatu -20% zalogowalam sie u nich i dostalam jeszcze -10% w sumie -30% ![]() Dobra ide teraz siebie troche ogarne przed wyjsciem
|
|
|
|
#1957 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Ja dziś tez mam masakrycznego lenia. Nic mi sie nie chce. Jeszcze jutro pierszy dzieńdo pracy po dłuzszej nieobecnosci. I poprostu nie chce mi sie. Pierwszy raz w życiu czuje coś takiego ze potrzebuje zmiany. Może już czas pracować na swój rachunek.... nie wiem... Chyba mam doła. Jeszcze pomyślać ze miałabym już półmetek to łeza sie kręci w oku.... Oby ciąża przyszła szybko. ale mam świadomośc ze to nie takie hop na krowe i już ciele.... przerasta mnie to... |
|
|
|
#1958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie duzo za auto,no ale co?przeciez trzeba było zapłacic. teraz trzeba bedzie naruszyć konto które miało byc nieruszone!!!cholera jasna!!!ale lepiej naruszyć niz pożyczac.
jakoś zebrałam dupcie i posprzątałam i teraz moge spokojnie posiedziec, a nie, jeszcze kibelek i umywalka w lazience,ale to chwilka. ależ wam fajnie z tymi zakupami...ja jeszcze nic nie kupiłam, no mam tylko 2 pary śpioszków ale to wczesniej kupiła, ale tż dziś powiedział że po usg zaczniemy kupowac, pampersy,kosmetyki, ubranka,łózeczko,i te inne pierdółki.
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
no, melduję się
![]() wyjazd był super, poleżałam na słonku, posiedziałam w hamaku trzymajcie kciuki za Terry'ego a może któraś z Was szuka przyjaciela... http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szcze...domu-518567369Basiu, jak fajnie to wszystko opisujesz mi zawsze te pierwsze tygodnie po porodzie wydają się nie dość, że tajemnicze to jeszcze na maxa przerażające. napawasz mnie nadzieją, że jakoś to będzie ![]() Arletko, no strasznie dużo za auto niestety, ale chyba zawsze tak wychodzi ![]() Gianna, cieszę się, że skorzystałaś to bardzo fajna oferta była. ja nakupiłam w sklepie stacjonarnym trochę ciuszków - z założeniem, że w domu przejrzę, zastanowię się i najwyżej część oddam. no niestety nadal nie do końca wiem jak to jest z tymi rozmiarami, czy jest sens kupować dużo na 56? na razie kupuję większość na 62, na koniec ciąży z usg chyba już będzie z grubsza wiadomo ile cm ma bobas to wtedy dokupię mniej lub więcej tych maciupkich rozmiarów. Mamuśki, mam rację? ![]() zastanawiam się jeszcze, czy nie dokupić teraz online kocyków i ręczniczków w tym c&a, skoro promocja. sama nie wiem...fajne mają produkty i jakość ok. warto? ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
kluseczko fajnie ze odpoczelas.
nie rozumie ludzi ktorzy wyrzucaja psy,koty,jakby schronisk nie bylo... my teraz mamy 5 psow na podwroku,a kotow chyba z 6. ja wogole nie wiem jak dzieciaczki rosnal i ile tych ciuszkow potrzeba i w jakim rozmiarze. ja troche licze ze dostane od znajomych ciuszki no ale roznie to bywa,wiekszosc i tak bede w ciuchlandach kupowala bo sa mega śliczne,i za grosze, a w sklepach to mi sie jakos nie podobaja,nie wiem czemu... ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- spojrzalam sobie na stronke c&a, i dla niemowlat nawet fajne ciuszki, uwielbiam wszysttkie ubranka w paski!!!
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
schudłam dzisiaj oczywiście ćwiczyłam i słodyczy nie jadłam![]() Kluseczko piesek cudny Arletko moja starsza siostra cały czas gada o tym c&a .Wiesz może jak długo ma być ta promocja?zdążysz z ciuszkami-nie bój żaby Mam nadzieję że jakoś dacie radę z kasąBasiu obyś za wcześnie prośby Wiktorii nie spełniła ![]() Kami to normalne że się doczekać nie możesz ![]() Mysiu udanego wypoczynku-stosunkowo udanego ![]() ![]() Ja dzisiaj zjadłam zapiekankę-poszłyśmy z mamą,siostrami i dzieciakami do baru i zamówiłyśmy po fast foodzie na zakończenie wakacji-wróciłam do domku,kocingowałam się Kostusiem przez godzinkę-wyślinił mnie,całował,gryzł,śmiał się,wykąpałam go,dałam cycusia,usnął a ja kompa i Chodakowska W ogóle Kostuś już ma miejsce na dwie jedynki na dole i ta jedna zaczyna mu chyba wychodzić
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej,jak sie wabi twój piesek? ![]() no to już czas na ząbki,nie płacze?brawa!!!
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od razu mówię że pieska mam4lata i dałam mu na imię Marcel bo kocham Marcela z serialu "włatcy móch" No Kostuś nie płacze ale się ślini jak wariat![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Dziewczyny wrzuciła focie Synka do galerii
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Nie widzę na tablecie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! Witam się łóżkowo
Czekam na budyń, pogoniłam Tża żeby mi zrobił, bo miałam ochotę Nigdy nie lubiłam słodyczy i w ciąży się to nie zmieniło. Bardziej mam ochotę na kwaśne i słone - dzisiaj będę robić domowy żur z białą kiełbasą i jajkiem, mam na niego ochotę od tygodnia Wczoraj bardzo źle się czułam strasznie bolał mnie brzuch i żołądek, myślałam, że Tż będzie musiał mnie na pogotowie zawieźć.... Całą noc się kręciłam i budziłam co chwilę, martwię się o moje maleństwo...... Tak silnego bólu brzucha jeszcze nie miałam... Dzisiaj zaczynam 9 tydzień ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Dziewczyny a czy każda z Was wymiotowała w ciąży? Bo ja ani razu, żadnych nudności ani wymiotów.... czy to normalne?
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 9 tydzień ![]() A co do wymiotowania to ja w pierwszej ciąży do końca 7 miesiąca(!!!), a teraz ani razu Także to normalne
|
|
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Kluska fajnie że odpoczełaś Biedne to zwierzątko![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Ja nie wymiotowałam ani razu.
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspóczuje bólu,może coś zjadłaś nieświeżego? chociaz mnie jakis czas temu też pobolewał żoładek. a ja zaczełam z usg 12 tydzień a OM 14,ależ jestem dumna! jak to jest z tymi tygodniami w przeliczeniu na miesiace? jak zaczynam 12 to kończy mi sie 3 miesiąc???
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba jeszcze ten tydzień i zaczniesz 2 trymestr
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś po południu wizyta teściów,nie wiem jak to przeżyje
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-09-01 o 11:53 |
|
|
|
|
#1972 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
U mnie pogoda pod psem, taka niedziela. Arletko gratuluję ![]() Dziś mój ostatni dzień urlopu i jutro znowu zapieprz, jak ja tego nie lubię ![]() Dziewuszki dziękuję za linki ;* |
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc laski
Ja wczoraj caly dzien sie zmagalam z bolem glowy Iza jak przyjada to pokaze co tam wybralam ![]() Lila a bierzesz nospe? moze jakas jelitowka albo 3 dniowka? Ja wymiotowalam jakies 3tyg mialam takie jak na karuzeli,pamietam jak arletka mowila ze jej nic nie jest i ze pewno juz nie bedzie nudnosci a potem przyszly takze nie znasz dnia ani godziny ![]() Kluska ja wlasciwie wszytskie ubranka kupuje od rozm. min 62. troszke tych malych mam z "podaronkow" a reszte dobieram 62,68,74,80max Sama nie wiem ale wydaje mi sie ze malenstwo bedzie szybko roslo i na ciuszki 56 szkoda kasy chyba ze po lumkach cos znajde.A jak nie bede podwijac rekawki ![]() Piesek bardzo fajny przydalby mu sie dom z ogrodkiem. Ewcia taka rozpusta na koniec wakacji,zapiekanka my wczoraj z tz'tem na big maca sie wybralismy bo promocja jakas ja ledwo jednego wcisnelam tz 4 A twojemy synusiowi juz zabki idaZmykam zjesc obiad bo jedziemy do znajomych popoludniu Buziaki |
|
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
Arletko, jak ja trzymałam kciuki za to Twoje maleństwo po tym wszystkim!
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
dzięki dziewczynki
![]() we wtorek wizyta,moze lekarz pozwoli się troszke poprzytulać... czyli jeszcze ok 2 tyg i będzie 2 trymestr!!!oł je!!! ![]() dziś załozyłam dosyć obcisłą sukienke i normalnie tak brzuszek widac że ho ho!! iza jak wizyta tesciów? gianna a ty mówiłaś lekarzowi o tych bólach głowy?
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ciągle oglądam swój brzuch, ale nic na razie nie widać Waga też bez zmian cały czas niecałe 50kg Jutro odbieram wyniki, więc też trzymajcie kciuki
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
lila ojej jak ty mało ważysz! cicho marze ze jak urodze też uda mi sie wrócic do swojej wagi no jeszcze sprzed roku,czyli 52-53 kg.
trzymamy kciuki za badania.
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurna!!! Rzeczywiscie we Włatcy jest Marcel, ten truposz, nie?? Kurde, a ja tak chce swojego syna nazwac Wróciłam ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Iza, mam nadzieje, ze wizyta była w miare przyjemna. Pociesze Cie tym, ze ja bylam u tesciów od piatku ![]() Arletko, brawa za kolejne tygodnie!! Ależ mi te Wasze ciąże szybko lecą ![]() Kluska, widze odpoczełaś, super! Napewno Ci sie to przydało Gianna, tz 4 raz Big Maca wsunął dla niego![]() Ja jutro mam urlop, także jest pięknie
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Lila 50 kg
Arletko kiedy pokażesz brzuszka mnie też dość szybko wysadziło i byłam taka szczęśliwa kiedy to było...teraz mi został mały krzykacz i kawałek sadełka z którym walczęGianna Kostuś 13września skończy już pół roczku,uwierz mi że przy dziecku czas bardzo szybko leci,niedawno miałam brzuszek,później jechałam na porodówkę,pierwszy raz zobaczyłam moje dziecko Izka daj znać jak po wizycie Teściów Coffe u mnie też pochmurnie a od rana nawet padało,mimo to spacerek z Synciem mam zaliczony Synuś śpi a ja mam sex-randkę z TŻem na gg ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Mysiu cześć więc ja na psa raz wołam Marcel a raz panie Pułkowniku a Tobie jak minął weekend-mam nadzieję że stosunkowo udany ? super że jutro masz wolne,odpoczniesz
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze zacytować nie moge!
a ja sie zastanawiałam co to za Marcel z włatcy móch, nie mogłam skojarzyć a przeciez faktycznie truposz, no to ruda nieźle psa nazwałą. no mi też się podoba imie marcel,ale mam wujka co sie tak nazywa i on brzydkii gruby jest-i juz mi sie źle kojarzy. a jak na razie to wybrałam 2 imiona dla chłopców Oskar i Nikolas, a dla dziewczynki Wiktoria. ale to sie moze zmienić, no i tż jeszcze nie wypowiedział swojego zdania ![]() mysia fajnie że masz urlop,zawsze to dzień dla ciebie, nie trzeba rano wstawać. ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- ruda jak zrobię fotke brzuszka to wstawie,ale sama to sobie raczej nie zrobię, musze tz poprosic. jak ja uwielbiam jak ty piszesz o synku,normalnie chce byc taka samą mamą jak ty
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

odpoczywajcie udanego wypadu
Jutro tez jestesmy umowieni to chociaz w weekend do ludzi wyjde

schudłam
dzisiaj oczywiście ćwiczyłam i słodyczy nie jadłam
No Kostuś nie płacze ale się ślini jak wariat
A twojemy synusiowi juz zabki ida
Ja ciągle oglądam swój brzuch, ale nic na razie nie widać