O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-31, 11:16   #1951
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
Wiecie co juz nie moge sie doczekac kiedy kruszynka bedzie na swiecie.
Mam tak samo

Teraz czuje jak kopie i myśle sobie jak bardzo kocham tą małą istotke

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 11:35   #1952
Gianna M
Zakorzenienie

Hej

Dziewczyny ja nie wiem co z tymi glowami ale od wczoraj leb mi peka juz sama nie wiem czy cisnienie sie zmienia czy pogoda czy co ale to jest straszne lezec nie,siedziec nie,na dworzu za glosno

Arletko spokojnie dacie rade no co prawda wydatki wam sie jeszcze szykuja ale na pewno jakos wszytsko ogarniecie

Kamildiana ja tez bym juz chciala zeby malenstwo bylo ze mna a czas dla mnie stoi w miejscu

Iza pokaz lozeczko jak zlozysz

Kluska dzieki za cynk moze wpadne i zobacze co tam ciekawego maja w c&a i nie przemeczaj sie tylko!

Ewcia pewno masz racje swoje dziecko to swoje pewno bede inaczej reagowac,ale dziwne sa te mysli i chcialbym zeby ich nie bylo bo jak kruszynka wie co mi po glowie chodzi to mysli ze matka jakas pierdzielnieta

Mysia ale sie wybyczysz odpoczywajcie udanego wypadu

Rossa znam ten bol z cisnieniem a przy tym ja mam strasznie wysoki puls nigdy nie spada ponizej 85 a srednia to 89...stad tez tak czuje to serce... sama nie wiem skad te bole glowy...ja jestem przeciwniczka lekow przeciwbolowych i nie biore nic jakos staram sie wytrzymac,a w ciazy kawa tak mi smierdzi ze od poczatku mnie odrzucilo trzeba jakos dac rade.

Wlasnie pranie mi sie skonczylo ide rozwiesic i chyba musze troche posprzatac...obiad mam juz naszykowany a popoludniu jedziemy do znajomych na ploty Jutro tez jestesmy umowieni to chociaz w weekend do ludzi wyjde
Udanego weekendu laski

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 11:55   #1953
arletka1313
Zakorzenienie

boze mamy 700zł w domu, a za naprawe auta zaspiewał 650zł, za☠☠☠iscie!!!!i zęby w tynk!
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 13:34   #1954
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
Jestem juz w domu nasze malenstwo chyba specjalnie nam na złość robi i znow sie odwrocilo pupa a następna wizyta dopiero 4 pazdziernika jak ja wytrzymam.

moze dziecko chce Wam niespodzianke zrobic dopiero jak sie urodzi poznacie plec.
ja gdyby nie Tz to chcialam wiedziec jaka plec dopiero jak sie urodzi.

a kobitki zapomnialam Wam napisac . Jak przyszlam ze szpitala to Wiktoria z tekstem do Tz * tato a dlaczego nie chcesz mamie trzeciego dziecka zrobic (nas to zatkalo - mnie i tesciowa no i Tz-a tez ) Tz odpowiedzial jej w nastepujacy sposob * dopiero mama ze szpitala wyszla a ty chcesz jeszcze jedno dziecko. Powiedzial tez ze jak dojde do siebie to zastanowimy sie nad tym .

dziewczyny wczoraj byly wyniki z tych moich egzaminow zawodowych i ta moja psiapsiula co rok temu rodzilam (tej co tak przez caly rok tamten i ten pomagalam ) wiedziala ze juz sa wyniki to nawet mi smsa nie napisala zebym zadzwonila do sekretariatu zebym sie dowiedziala ( sama sie dowiedziala ze zdala ) a ja musze czekac do poniedzialku . I cos mi sie zdaje ze nie zdalam zawodowych egzaminow

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość

Dziewczyny ostatnio mam jakis spadek nastroju...1trym byl cudowny mialam jakies baby boom!!!chodzilam tylko cieszylam sie i ogolnie wszytsko bylo bosko! teraz po malu zaczynam sie zastanawiac czy ja jestem psychicznie na to dziecko gotowa...czasem nie umiem sie nie denerwowac sama sie nakrecam,boje sie czy sama sobie dam rade jak tz nie bedzie,boje sie ze bedzie plakac a ja nie bede umiala mu pomoc,denerwuja mnie dzieci placzace w sklepach na podworku itp Z drugiej strony bardzo sie obwiniam za takie mysli,kocham ta kruszynke bardzo i martwie sie o nia co dzien i wstyd mi ze czasem tak mysle.
Mam nadzieje ze to tylko hormony...

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

ja tez tak mialam to hormony . jeszcze sie obawialam jak to bedzie z Wiktoria ale teraz widze ze wszystko odeszlo jak tylko sie Wanessa urodzila .
kochana wszystko odejdzie jak zobaczysz dziecko . Ja sobie teraz nie wyobrazam zecia bez moich kruszynek .

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 13:52   #1955
arletka1313
Zakorzenienie

basiu po co się martwisz na zapas? pewnie zdałaś tylko małpa nie chciała sprawdzić.
tez sie wczoraj dowiedziałam że dobra koleżanka mi dupe obrabia,ale tylko dlatego zeby inna nie miałą problemów nic jej nie powiem,ale zachowała się nie fair-tacy są ludzie.

jeju jak mnie nogi kręcą!!!chyba na zmiane pogody...od rana chodze sprzatam i efektu nie ma,nic mi sie nie chce. zrobiłam pranie, gotuje rosól,i miedzy czasie latam ze szmata, no moze ze słowem latam przesadziłam, ciagam noge za nogą bo nic mi sie nie chce!!!co za koszmarny dzień!
Hania 6.09.2016

Stary 2013-08-31, 15:06   #1956
Gianna M
Zakorzenienie

Arletko rany za samochod to zawsze takie sumy krzycza rany strasznie duzo! Jak nie masz na nic ochoty to lez kochana i odpoczywaj Ja posprzatalam oczywiscie kolej byla tz'ta ale poszedl na silownie i tak mu sie zeszlo ze zdazylam sama wszytsko zrobic,no wisi mi masaz jak nic

Basiu ale Wiktoria odpalila szok czyzby juz myslala o kolejnym bobasku moze na braciszka czeka A "kolezanka"sie nie przejmuj tak to zwykle bywa ja tez nie raz sie zawiodlam a teraz mam tylko kilka osob ktorym jestem w stanie zaufac. A egzamin na pewno zdany
A i dziekuje za otuche mam nadzieje ze tak bedzie jak mowisz

A skorzystalam z podpowiedzi Kluseczki i zrobilam male zakupy na stronie c&a oprocz rabatu -20% zalogowalam sie u nich i dostalam jeszcze -10% w sumie -30% Kupilam 8par pajacykow takich grubszych za 196zl chyba nie tak duzo jak za cieplejsze bo w sklepach ceny normalnie od 35zl w zwyz.Teraz czekam na paczke

Dobra ide teraz siebie troche ogarne przed wyjsciem

Stary 2013-08-31, 15:51   #1957
tasia02
Raczkowanie

Hej!
Ja dziś tez mam masakrycznego lenia. Nic mi sie nie chce. Jeszcze jutro pierszy dzieńdo pracy po dłuzszej nieobecnosci. I poprostu nie chce mi sie. Pierwszy raz w życiu czuje coś takiego ze potrzebuje zmiany. Może już czas pracować na swój rachunek.... nie wiem... Chyba mam doła. Jeszcze pomyślać ze miałabym już półmetek to łeza sie kręci w oku.... Oby ciąża przyszła szybko. ale mam świadomośc ze to nie takie hop na krowe i już ciele.... przerasta mnie to...
tasia02 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-31, 16:10   #1958
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
boze mamy 700zł w domu, a za naprawe auta zaspiewał 650zł, za☠☠☠iscie!!!!i zęby w tynk!
O kurcze faktycznie dużo...
Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość

dziewczyny wczoraj byly wyniki z tych moich egzaminow zawodowych i ta moja psiapsiula co rok temu rodzilam (tej co tak przez caly rok tamten i ten pomagalam ) wiedziala ze juz sa wyniki to nawet mi smsa nie napisala zebym zadzwonila do sekretariatu zebym sie dowiedziala ( sama sie dowiedziala ze zdala ) a ja musze czekac do poniedzialku . I cos mi sie zdaje ze nie zdalam zawodowych egzaminow [COLOR="Silver"]
.
Co wredna pinda
Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość

A skorzystalam z podpowiedzi Kluseczki i zrobilam male zakupy na stronie c&a oprocz rabatu -20% zalogowalam sie u nich i dostalam jeszcze -10% w sumie -30% Kupilam 8par pajacykow takich grubszych za 196zl chyba nie tak duzo jak za cieplejsze bo w sklepach ceny normalnie od 35zl w zwyz.Teraz czekam na paczke

Dobra ide teraz siebie troche ogarne przed wyjsciem
Pokażesz jak przyjdą?
Cytat:
Napisane przez tasia02 Pokaż wiadomość
Hej!
Ja dziś tez mam masakrycznego lenia. Nic mi sie nie chce. Jeszcze jutro pierszy dzieńdo pracy po dłuzszej nieobecnosci. I poprostu nie chce mi sie. Pierwszy raz w życiu czuje coś takiego ze potrzebuje zmiany. Może już czas pracować na swój rachunek.... nie wiem... Chyba mam doła. Jeszcze pomyślać ze miałabym już półmetek to łeza sie kręci w oku.... Oby ciąża przyszła szybko. ale mam świadomośc ze to nie takie hop na krowe i już ciele.... przerasta mnie to...

Stary 2013-08-31, 16:28   #1959
arletka1313
Zakorzenienie

strasznie duzo za auto,no ale co?przeciez trzeba było zapłacic. teraz trzeba bedzie naruszyć konto które miało byc nieruszone!!!cholera jasna!!!ale lepiej naruszyć niz pożyczac.

jakoś zebrałam dupcie i posprzątałam i teraz moge spokojnie posiedziec, a nie, jeszcze kibelek i umywalka w lazience,ale to chwilka.

ależ wam fajnie z tymi zakupami...ja jeszcze nic nie kupiłam, no mam tylko 2 pary śpioszków ale to wczesniej kupiła, ale tż dziś powiedział że po usg zaczniemy kupowac, pampersy,kosmetyki, ubranka,łózeczko,i te inne pierdółki.
Hania 6.09.2016

Stary 2013-08-31, 20:09   #1960
_Kluska_
Zakorzenienie

no, melduję się
wyjazd był super, poleżałam na słonku, posiedziałam w hamaku najadłam się pychotek z grilla. oczywiście zdarzyło się też to co zwykle, czyli... była akcja szukanie domu dla psa. jakiś sk*****n wyrzucił z auta fantasycznego, młodego pieska który zamieszkał przy działce koleżanki. żaden z sąsiadów nie chciał go przygarnąć do gospodarstwa. zrobiłyśmy mu więc ogłoszenia, porozsyłałyśmy do fundacji. efekt jest taki, że wczoraj wracając do domu odwoziłam psinę do 'hoteliku', zapłacilyśmy i mamy miesiąc na znalezienie nowej, tym razem odpowiedzialnej rodziny dla zwierzaka. czekamy na telefony z ogłoszeń trzymajcie kciuki za Terry'ego a może któraś z Was szuka przyjaciela... http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szcze...domu-518567369

Basiu, jak fajnie to wszystko opisujesz mi zawsze te pierwsze tygodnie po porodzie wydają się nie dość, że tajemnicze to jeszcze na maxa przerażające. napawasz mnie nadzieją, że jakoś to będzie

Arletko, no strasznie dużo za auto niestety, ale chyba zawsze tak wychodzi

Gianna, cieszę się, że skorzystałaś to bardzo fajna oferta była. ja nakupiłam w sklepie stacjonarnym trochę ciuszków - z założeniem, że w domu przejrzę, zastanowię się i najwyżej część oddam. no niestety nadal nie do końca wiem jak to jest z tymi rozmiarami, czy jest sens kupować dużo na 56? na razie kupuję większość na 62, na koniec ciąży z usg chyba już będzie z grubsza wiadomo ile cm ma bobas to wtedy dokupię mniej lub więcej tych maciupkich rozmiarów. Mamuśki, mam rację?
zastanawiam się jeszcze, czy nie dokupić teraz online kocyków i ręczniczków w tym c&a, skoro promocja. sama nie wiem...fajne mają produkty i jakość ok. warto?

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
ależ wam fajnie z tymi zakupami...ja jeszcze nic nie kupiłam, no mam tylko 2 pary śpioszków ale to wczesniej kupiła, ale tż dziś powiedział że po usg zaczniemy kupowac, pampersy,kosmetyki, ubranka,łózeczko,i te inne pierdółki.
Arletko, masz czas ja jestem po połówce i nic nie miałam

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 20:28   #1961
arletka1313
Zakorzenienie

kluseczko fajnie ze odpoczelas.
nie rozumie ludzi ktorzy wyrzucaja psy,koty,jakby schronisk nie bylo...
my teraz mamy 5 psow na podwroku,a kotow chyba z 6.
ja wogole nie wiem jak dzieciaczki rosnal i ile tych ciuszkow potrzeba i w jakim rozmiarze. ja troche licze ze dostane od znajomych ciuszki no ale roznie to bywa,wiekszosc i tak bede w ciuchlandach kupowala bo sa mega śliczne,i za grosze, a w sklepach to mi sie jakos nie podobaja,nie wiem czemu...

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

spojrzalam sobie na stronke c&a, i dla niemowlat nawet fajne ciuszki, uwielbiam wszysttkie ubranka w paski!!!
Hania 6.09.2016

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-31, 21:01   #1962
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Hej schudłam co prawda kilogram ale ważne że coś się ruszyłodzisiaj oczywiście ćwiczyłam i słodyczy nie jadłamjutro jedna robię wolne bo postanowiłam ćwiczyć 6razy w tygodniu

Kluseczko piesek cudnyale ja już mam jednego(nie powiem jak ma na imię bo to może wywołać u Was niesmak).A co do ciuszków to ja miałam dużo małych których nawet nie założyłam,kupuj tyle ile masz ochotęnajwyżej nie wszystko założysz Maleństwusuper że wypoczęłas

Arletko moja starsza siostra cały czas gada o tym c&a .Wiesz może jak długo ma być ta promocja?zdążysz z ciuszkami-nie bój żabyMam nadzieję że jakoś dacie radę z kasą

Basiu obyś za wcześnie prośby Wiktorii nie spełniła organizm chociaż 2lata powinien się regenerować

Kami to normalne że się doczekać nie możesz tak samo późnej normalne będzie że będziesz się bać porodu-my baby już takie jesteśmy i właśnie dlatego to my zachodzimy w ciąże

Mysiu udanego wypoczynku-stosunkowo udanego

Ja dzisiaj zjadłam zapiekankę-poszłyśmy z mamą,siostrami i dzieciakami do baru i zamówiłyśmy po fast foodzie na zakończenie wakacji-wróciłam do domku,kocingowałam się Kostusiem przez godzinkę-wyślinił mnie,całował,gryzł,śmiał się,wykąpałam go,dałam cycusia,usnął a ja kompa i ChodakowskaW ogóle Kostuś już ma miejsce na dwie jedynki na dole i ta jedna zaczyna mu chyba wychodzić
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 21:07   #1963
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Hej schudłam co prawda kilogram ale ważne że coś się ruszyłodzisiaj oczywiście ćwiczyłam i słodyczy nie jadłamjutro jedna robię wolne bo postanowiłam ćwiczyć 6razy w tygodniu

Kluseczko piesek cudnyale ja już mam jednego(nie powiem jak ma na imię bo to może wywołać u Was niesmak).A co do ciuszków to ja miałam dużo małych których nawet nie założyłam,kupuj tyle ile masz ochotęnajwyżej nie wszystko założysz Maleństwusuper że wypoczęłas

Arletko moja starsza siostra cały czas gada o tym c&a .Wiesz może jak długo ma być ta promocja?zdążysz z ciuszkami-nie bój żabyMam nadzieję że jakoś dacie radę z kasą

Basiu obyś za wcześnie prośby Wiktorii nie spełniła organizm chociaż 2lata powinien się regenerować

Kami to normalne że się doczekać nie możesz tak samo późnej normalne będzie że będziesz się bać porodu-my baby już takie jesteśmy i właśnie dlatego to my zachodzimy w ciąże

Mysiu udanego wypoczynku-stosunkowo udanego

Ja dzisiaj zjadłam zapiekankę-poszłyśmy z mamą,siostrami i dzieciakami do baru i zamówiłyśmy po fast foodzie na zakończenie wakacji-wróciłam do domku,kocingowałam się Kostusiem przez godzinkę-wyślinił mnie,całował,gryzł,śmiał się,wykąpałam go,dałam cycusia,usnął a ja kompa i ChodakowskaW ogóle Kostuś już ma miejsce na dwie jedynki na dole i ta jedna zaczyna mu chyba wychodzić
promocja jest tylko dziś i jutro.
ej,jak sie wabi twój piesek?
no to już czas na ząbki,nie płacze?brawa!!!
Hania 6.09.2016

Stary 2013-08-31, 21:51   #1964
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cytat:
promocja jest tylko dziś i jutro.
ej,jak sie wabi twój piesek?
no to już czas na ząbki,nie płacze?brawa!!!

Od razu mówię że pieska mam4lata i dałam mu na imię Marcel bo kocham Marcela z serialu "włatcy móch" No Kostuś nie płacze ale się ślini jak wariat

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Dziewczyny wrzuciła focie Synka do galerii
Run bitch!Ruuun!
Stary 2013-08-31, 21:55   #1965
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
dziewczyny wrzuciła focie Synka do galerii
Nie widzę na tablecie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-01, 09:25   #1966
Lila_27
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny! Witam się łóżkowo Czekam na budyń, pogoniłam Tża żeby mi zrobił, bo miałam ochotę
Nigdy nie lubiłam słodyczy i w ciąży się to nie zmieniło. Bardziej mam ochotę na kwaśne i słone - dzisiaj będę robić domowy żur z białą kiełbasą i jajkiem, mam na niego ochotę od tygodnia

Wczoraj bardzo źle się czułam strasznie bolał mnie brzuch i żołądek, myślałam, że Tż będzie musiał mnie na pogotowie zawieźć.... Całą noc się kręciłam i budziłam co chwilę, martwię się o moje maleństwo...... Tak silnego bólu brzucha jeszcze nie miałam...

Dzisiaj zaczynam 9 tydzień

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Dziewczyny a czy każda z Was wymiotowała w ciąży? Bo ja ani razu, żadnych nudności ani wymiotów.... czy to normalne?
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 09:57   #1967
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość

Dziewczyny a czy każda z Was wymiotowała w ciąży? Bo ja ani razu, żadnych nudności ani wymiotów.... czy to normalne?
za 9 tydzień

A co do wymiotowania to ja w pierwszej ciąży do końca 7 miesiąca(!!!), a teraz ani razu Także to normalne
Stary 2013-09-01, 10:01   #1968
iza243
Zakorzenienie

Witam

Kluska fajnie że odpoczełaśBiedne to zwierzątko

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
[/COLOR]Dziewczyny a czy każda z Was wymiotowała w ciąży? Bo ja ani razu, żadnych nudności ani wymiotów.... czy to normalne?
Ja nie wymiotowałam ani razu.

Stary 2013-09-01, 10:07   #1969
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny! Witam się łóżkowo Czekam na budyń, pogoniłam Tża żeby mi zrobił, bo miałam ochotę
Nigdy nie lubiłam słodyczy i w ciąży się to nie zmieniło. Bardziej mam ochotę na kwaśne i słone - dzisiaj będę robić domowy żur z białą kiełbasą i jajkiem, mam na niego ochotę od tygodnia

Wczoraj bardzo źle się czułam strasznie bolał mnie brzuch i żołądek, myślałam, że Tż będzie musiał mnie na pogotowie zawieźć.... Całą noc się kręciłam i budziłam co chwilę, martwię się o moje maleństwo...... Tak silnego bólu brzucha jeszcze nie miałam...

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

nie mów hop...bo ja mdłosci na początku też nie miałam a zaczely sie jakos koło 8 tyg,i są do dziś, raz mocniejsze raz słabsze,ale na szczescie nie wymiotuje.
wspóczuje bólu,może coś zjadłaś nieświeżego? chociaz mnie jakis czas temu też pobolewał żoładek.

a ja zaczełam z usg 12 tydzień tak na niego czekałąm!! a OM 14,ależ jestem dumna!
jak to jest z tymi tygodniami w przeliczeniu na miesiace? jak zaczynam 12 to kończy mi sie 3 miesiąc???
Hania 6.09.2016

Stary 2013-09-01, 11:05   #1970
Lila_27
Zakorzenienie

Cytat:
a ja zaczełam z usg 12 tydzień tak na niego czekałąm!! a OM 14,ależ jestem dumna!
jak to jest z tymi tygodniami w przeliczeniu na miesiace? jak zaczynam 12 to kończy mi sie 3 miesiąc???
Super!! Gratuluję!!!
Chyba jeszcze ten tydzień i zaczniesz 2 trymestr

Stary 2013-09-01, 11:46   #1971
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
nie mów hop...bo ja mdłosci na początku też nie miałam a zaczely sie jakos koło 8 tyg,i są do dziś, raz mocniejsze raz słabsze,ale na szczescie nie wymiotuje.
wspóczuje bólu,może coś zjadłaś nieświeżego? chociaz mnie jakis czas temu też pobolewał żoładek.

Gratuluje2 trymestr zaczyna się od 14 tc.

Dziś po południu wizyta teściów,nie wiem jak to przeżyje

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-09-01 o 11:53
Stary 2013-09-01, 11:49   #1972
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Witajcie!
U mnie pogoda pod psem, taka niedziela.

Arletko gratuluję

Dziś mój ostatni dzień urlopu i jutro znowu zapieprz, jak ja tego nie lubię

Dziewuszki dziękuję za linki ;*
Stary 2013-09-01, 15:06   #1973
Gianna M
Zakorzenienie

Czesc laski

Ja wczoraj caly dzien sie zmagalam z bolem glowy ale dzis juz pada pogoda sie zmienila wiec juz troszke lepiej.

Iza jak przyjada to pokaze co tam wybralam

Lila a bierzesz nospe? moze jakas jelitowka albo 3 dniowka? Ja wymiotowalam jakies 3tyg mialam takie jak na karuzeli,pamietam jak arletka mowila ze jej nic nie jest i ze pewno juz nie bedzie nudnosci a potem przyszly takze nie znasz dnia ani godziny

Kluska ja wlasciwie wszytskie ubranka kupuje od rozm. min 62. troszke tych malych mam z "podaronkow" a reszte dobieram 62,68,74,80max
Sama nie wiem ale wydaje mi sie ze malenstwo bedzie szybko roslo i na ciuszki 56 szkoda kasy chyba ze po lumkach cos znajde.A jak nie bede podwijac rekawki
Piesek bardzo fajny przydalby mu sie dom z ogrodkiem.

Ewcia taka rozpusta na koniec wakacji,zapiekanka my wczoraj z tz'tem na big maca sie wybralismy bo promocja jakas ja ledwo jednego wcisnelam tz 4 A twojemy synusiowi juz zabki ida ale rosnie szybko rany, a ile on juz ma miesiecy?

Zmykam zjesc obiad bo jedziemy do znajomych popoludniu
Buziaki

Stary 2013-09-01, 15:38   #1974
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:

Arletko, jak ja trzymałam kciuki za to Twoje maleństwo po tym wszystkim!

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-09-01, 19:30   #1975
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

dzięki dziewczynki
we wtorek wizyta,moze lekarz pozwoli się troszke poprzytulać...
czyli jeszcze ok 2 tyg i będzie 2 trymestr!!!oł je!!!
dziś załozyłam dosyć obcisłą sukienke i normalnie tak brzuszek widac że ho ho!!

iza jak wizyta tesciów?

gianna a ty mówiłaś lekarzowi o tych bólach głowy?
Hania 6.09.2016

Stary 2013-09-01, 19:40   #1976
Lila_27
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczynki
we wtorek wizyta,moze lekarz pozwoli się troszke poprzytulać...
czyli jeszcze ok 2 tyg i będzie 2 trymestr!!!oł je!!!
dziś załozyłam dosyć obcisłą sukienke i normalnie tak brzuszek widac że ho ho!!
Trzymam kciuki za wizytę Ja ciągle oglądam swój brzuch, ale nic na razie nie widać Waga też bez zmian cały czas niecałe 50kg
Jutro odbieram wyniki, więc też trzymajcie kciuki

Stary 2013-09-01, 19:48   #1977
arletka1313
Zakorzenienie

lila ojej jak ty mało ważysz! cicho marze ze jak urodze też uda mi sie wrócic do swojej wagi no jeszcze sprzed roku,czyli 52-53 kg.
trzymamy kciuki za badania.
Hania 6.09.2016

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-01, 19:54   #1978
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Od razu mówię że pieska mam4lata i dałam mu na imię Marcel bo kocham Marcela z serialu "włatcy móch" No Kostuś nie płacze ale się ślini jak wariat

O kurna!!! Rzeczywiscie we Włatcy jest Marcel, ten truposz, nie?? Kurde, a ja tak chce swojego syna nazwac To jet moje ukochane imie

Wróciłam

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Iza, mam nadzieje, ze wizyta była w miare przyjemna. Pociesze Cie tym, ze ja bylam u tesciów od piatku
Arletko, brawa za kolejne tygodnie!! Ależ mi te Wasze ciąże szybko lecą
Kluska, widze odpoczełaś, super! Napewno Ci sie to przydało
Gianna, tz 4 raz Big Maca wsunął dla niego

Ja jutro mam urlop, także jest pięknie
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 19:59   #1979
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Lila 50 kgmoje wielkie marzenie jeszcze 5kg i się spełnikażda ciąża jest inna więc nie martw się że nie wymiotujesz-powinnaś się cieszyć,mnie np.męczyło ale wymiotowałam tylko 2razy,zęby mylam pastą dla dzieci

Arletko kiedy pokażesz brzuszka mnie też dość szybko wysadziło i byłam taka szczęśliwakiedy to było...teraz mi został mały krzykacz i kawałek sadełka z którym walczęgratuluję 2trymestru-mówiłam że będzie wszystko dobrze

Gianna Kostuś 13września skończy już pół roczku,uwierz mi że przy dziecku czas bardzo szybko leci,niedawno miałam brzuszek,później jechałam na porodówkę,pierwszy raz zobaczyłam moje dziecko,pierwsze karmienie,pierwsza kąpiela teraz non stop to samo-pieluszki,krzyk,płacz,śmi ech i tak non stop.Brzmi nudnie ale ja bym ani jednego dnia z Kostusiem nie zamieniła na nic innego

Izka daj znać jak po wizycie Teściów

Coffe u mnie też pochmurnie a od rana nawet padało,mimo to spacerek z Synciem mam zaliczony

Synuś śpi a ja mam sex-randkę z TŻem na gg dzisiaj nie ćwiczyłam bo niedziele zostawiam sobie na regenerację udanego wieczorku Laski

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Mysiu cześć no jest ten truposz i ten jego kumpel Pułkownik więc ja na psa raz wołam Marcel a raz panie Pułkowniku a Tobie jak minął weekend-mam nadzieję że stosunkowo udany? super że jutro masz wolne,odpoczniesz
Run bitch!Ruuun!
Stary 2013-09-01, 20:02   #1980
arletka1313
Zakorzenienie

kurcze zacytować nie moge!

a ja sie zastanawiałam co to za Marcel z włatcy móch, nie mogłam skojarzyć a przeciez faktycznie truposz, no to ruda nieźle psa nazwałą.
no mi też się podoba imie marcel,ale mam wujka co sie tak nazywa i on brzydkii gruby jest-i juz mi sie źle kojarzy.
a jak na razie to wybrałam 2 imiona dla chłopców Oskar i Nikolas, a dla dziewczynki Wiktoria. ale to sie moze zmienić, no i tż jeszcze nie wypowiedział swojego zdania

mysia fajnie że masz urlop,zawsze to dzień dla ciebie, nie trzeba rano wstawać.

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

ruda jak zrobię fotke brzuszka to wstawie,ale sama to sobie raczej nie zrobię, musze tz poprosic.

jak ja uwielbiam jak ty piszesz o synku,normalnie chce byc taka samą mamą jak ty jestes moim idolem
Hania 6.09.2016

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości