|
|
#5431 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wpadki ubraniowe gwiazd....
|
|
|
|
#5432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() , też chce być modna, jak nasza Brit...
|
|
#5433 |
|
Zakorzenienie
|
1-monika olejnik-brzydka suknia z szelkami ktore przypinaja mi pasy na naboje u rambo
a do tego blade nogi corki mlynarza i nieciekawe piptoły2-ostrowska jako krwawa mery z lateksu 3-natasza urbanska-miss kiczu 4-choc moze na ten tytul zasluguje jeszcze bardziej wokalistka zespolu jet set???? 5-p.zawadzka.material,kolor i dlugosc spodniczki razem wziete nie pasuja mi do kobiety w tym wieku 6-po glebszym zastanowieniu stwierdzam ze p.zawadzka to "pestka" w porownaniu z maryla rodowicz(czy to tasma od stanika widoczna w rozcieciu????) ponizej zamieszczam link do zestawienia wpadek makijazowych w ramach drobnej zmiany tematu ![]() http://zyciegwiazd.onet.pl/52075,0,1...i,galerie.html |
|
|
|
#5434 |
|
Zakorzenienie
|
1-maciej dowbor-podobno to nowy trend(wedlug strony z ktorej pochodzi zdjecie) zeby do garnituru zakladac sportowe buty ale ja jestem na nie!(jeszcze zeby garnitur byla gladki a nie w prazek i zeby buty byly ciemniejsze.....)
2-kasia stankiewicz-jesli kontrowersyjna, przezroczysta bluzka ma byc jej sposobem na powrot do showbiznesu to ja uwazam ze to zly pomysl 3-angelina-koronowe zlote bolerko do zwyklej bialej podkoszulki?????nie!!!!!! 4-mam wrazenie ze ten program(jak oni spiewaja) polega na pokazywaniu maksymalnej ilosci ciala (czesto to i owo wymyka sie przez przypadek)i szokowaniu brzydkimi strojami-sukienka nie jest az tak fatalna jak buty, w ktorych nogi herbus wygladaja strasznie 5-Dita Von Teese i Marilyn Manson-o nim nie bede wogole mowic bo szkoda gadac a ona bylaby oki gdyby kiecka nie byla na dole zebrana w bufke-ale pewnie sie nie znam i mialo szokowac![]() 6-w ramach ciekawostki-urbanska na eliminacjach do polkiego etapu eurowizji(w poprzednim poscie tez jest stamtad fotka) |
|
|
|
#5435 |
|
Zakorzenienie
|
1-horodynska ( wyglada jakby zaraz miala zemdlec z glodu, nogi ma jak anorektyczka )gdyby zmienila rajstopy na mniej blyszczace byloby oki a tak wyglada jak choinka
2-latynoska gwiazdka Gloria Trevi-cala w zlocie jak na gwiazdke przystalo 3-hilary duff-zbyt wzorztscie i blyszczaco 4-kyli-troche za blyszczaco i metalicznie no i moglaby mniej przesiadywac w solarium 5-kyli-zbyt bielizniany jej tej gorset wyszedl,wyglada jakby zapomniala zalozyc reszty sukni 6-miszka-falbanka,aplikacje(hafty) i jekies dziurki z przeplatanymi wstazkami to za duzo jak na jedna kreacje |
|
|
|
#5436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez martusieńka Czas edycji: 2007-05-02 o 15:50 Powód: literówki |
|
|
|
|
#5437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, ze bolerko jak dla mnie jest okropne(niczym worek na ziemniaki opruszony zlotym brokatem;/) ale swietne jest polaczenie zwyklych, sportowych ciuchow do eleganckich rzeczy. Pomijajac wyglad bolerka-dla mnie bomba Sama lubie takie polaczenia
|
|
|
#5438 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kilka fotek się powtarza. |
||
|
|
|
#5439 |
|
Zakorzenienie
|
1-alicja bachleda-od jakiegos czasu ja obserwuje i mam wrazenie ze kompletnie nie moze sie odnalezc w swiecie mody albo ktos jej fatalnie doradza,przewaznie jej stroje zalatuja podstarzala baba,wybiera takie strojektore teoretycznie maja sprawiac ze bedzie wygladac powazniej a w rzeczywistosci wyglada starzej a moim zdaniem to duza roznica-poza tym zle dobiera fasony-tutaj np niepotrzebnie probuje ukryc kobieco okragla pupe pod tymi marszczeniami, ze juz nie wspomne o fakcie ze jesli chcesz cos ukryc to nie ubieraj blyszczacej tkaniny(cholipka sie rozpisalam)
2- przesadzila z tym fioletem, wyglada jak gigantyczna jagoda ![]() 3-meryl streep-dobor dodatkow to tez sztuka(wydaje mi sie ze sama zamieszczalam juz to zdjecie ale nie moge go znalezc )4-Shania Twain-bez komantarza ![]() 5-stankiewiecz-oki rozumiem ze to fotografia artystyczna-ale i tak jestem na nie! wyglada dziwacznie, jak jakas wloczega w za duzych ciuchach,,,,i jeszcze te uszy!!!6-ricci chyba zapomniala zalozyc spodnice na to przescieradlo
|
|
|
|
#5440 |
|
Zakorzenienie
|
1-gorniak-ozdoby przy tej bluzce kojarza mi sie z pejczami
![]() 2-brodzik-brzydka bluzka-panterka i koronka.... no i fryzura nietrafiona 3-gorniak-za duzo tych wzorkow a na dodatek zlotych lancuchow nawkladala jak raper ![]() 4-kayah w chuscie goralskiej 5-moim zdaniem calosc psuja rajstopy-moze i "ciekawe" ale jakos mi tu nie pasuja 6-kora i jej "koronkowy szał" jako ciekawostke wrzucam link do rzezby paris hilton ![]() http://images.thesun.co.uk/picture/0,,2007200091,00.jpg a tu artykul z objasnieniem czemu "dzielo" ma sluzyc ![]() http://film.wp.pl/id,77328,title,Sek...1178116035.093 |
|
|
|
#5441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze czasami zaluje ze wogole cokolwiek tu zamieszczam, bo pozniej tylko sie denerwuje innych denerwuje a przeciez ma to byc tylko zabawa ehhhhh koncze na dzis po znow po lbie dostane
|
|
|
|
|
#5442 |
|
Raczkowanie
|
mysia82
Chyba mamy zupełnie inny gust bo wiele twoich przykładow mi sie podoba np: przedostatni twoj wpis edyta gorniak 5 zdjęcie, czy juz wyżej wspomniana angelina. i moim zdaniem nie powinny tu trafiać. wiem, że to twoja subiektywna ocena, ale zdjęcia, ktore wklejały wcześniej dziewczyny były na prawdę "wpadkami" a twoje nie są. |
|
|
|
#5443 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
Angelina i ....(przyznam sie) Górniak w kreacji krowio panterkowej tez mi sie podoba
|
|
|
|
|
#5444 |
|
Mrs Mrau
|
|
|
|
|
#5445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do porozumienia nie dojdziemy.....bo o gustach sie nie dyskutuje (w koncu kazdy ma swoje zdanie i swoje "modowe tak i nie"). wracam wiec do szeregu osob jedynie ogladajacych i nic niedodajacych i nie komentuajacych zadowole sie szperaniem we wlasnym zakresie bo zbyt wiele niezdrowych emocji to wzbudza. dziewczyny pamietajcie tylko, ze to ma byc zabawa i takie naskakiwanie na kogos sprawi, ze ten watek w koncu umrze....czesc
|
|
|
|
|
#5446 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() To tylko była uwaga. Wiedz,że ja naprawdę doceniam twój wkład w ten wątek,ba! zawsze zaglądam bo wiem,że coś ciekawego tutaj zamieścisz ![]() Czasami jednak,fakt, trafi sie jakies zdjecie do którego wiele z nas moze miec różne odczucia Jednak przyznaję,masz tendencję to uczepienia się jakiegos malego szczegolu,ale nie winie cie za to bo przeciez tez masz wlasny gust. Może po prostu nie szukać wpadek "na siłę" ![]() Mysia,nie obrażaj sie
|
|
|
|
|
#5447 |
|
Wtajemniczenie
|
Mysia nie wycofuj się bo nie ma sensu
Nie raz nie dziesięć byly tu dyskusyjne fotki i nikt się tym nie zrażał. Bardzo duzo dobrych zdięc tu umieścilas a poddanych w wątpliwość zostal zaledwie promil, niezdrowych emocji tu nie widzę. Sama piszesz, że każdy ma inny gust dlatego apeluję do Ciebie- nie poddawaj się
|
|
|
|
#5448 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie z dziewczynami.angelina wyglada jak najbardziej ok.
|
|
|
|
#5449 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny ale mam ochote na dluzsze wakacje od tego watku
zrazilam sie i wole zostac w cieniu pozdrawiam
|
|
|
|
#5450 |
|
Mrs Mrau
|
|
|
|
|
#5451 |
|
Zakorzenienie
|
Mysiu nie odchodź
A to już nie pierwsza kłótnia na tym wątku więc nie warto się przejmować ![]() Powiem jedno... nie znoszę Stankiewicz normalnie mam drgawki jak patrzę na to stworzenie brrr
|
#5452 |
|
Mrs Mrau
|
|
|
|
|
#5453 |
|
Zakorzenienie
|
witam xDpostanowilam tez od czasu do czasu dawac jakies zdjecia, ale jestem na tym watku nowa i nie widzialam wszytskich fotek. Moze sie wiec zdarzyc ze jakies sie powtorza za co przepraszam xD
1.Paris Hilton jako kiczowata landryna xD 2.Jennifer Garner-tu aż się prosi założyć jakąs bielizne 3.Bjork-Tego chyba nie trzeba komentowac 4.Bjork-co to w ogole jest? 5.Fergie-i jej 'slodziutki' top xD 6.Kelly Osbourne-to nie wyglada xD Mam nadzieje ze fotki sie nie powtorzyly xD |
|
|
|
#5454 |
|
Wtajemniczenie
|
A co powiecie na to
|
|
|
|
#5455 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no Cattt muszę to napisać! Bo jak Cię pierwszy raz na modzie zobaczyłam to myślałam, że padnę
. Myślałam, że mam przewidzenia No akurat ona jak na swoje możliwości to tutaj wygląda rewelacyjnie http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4261139
|
#5456 | |
|
Rozeznanie
|
To zdjęcie Jessiki Alby to czasem nie fotomontaż? Z tego co się czyta, to ona raczej nie hołduje trendowi odsłaniania czego tylko się da.
Posągowa Hiltonówna jest the best. Jeszcze większe paskudztwo, niż wzór :P
|
|
|
#5457 |
|
Zakorzenienie
|
Sory za ot ale wymiotowac mi sie chce (delikatnie mowiac) patrzac na nia
Ona ma 22 (?) lata a wyglada na conajmniej 30Tona tapety na twarzy, zmarszczki pod oczami ;/ Jak ja jej nie cierpie..
|
|
#5458 |
|
Zakorzenienie
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4227026
Trochę mnie zatkała ta Holtzowa, gdy ją gdzieś tam dorwałam; tak to bywa, gdy się za długo wygrzebuje różne cuda w lumpeksie i potem żal z czegoś zrezygnować, więc widocznie trzeba wszystko naraz.
|
|
#5459 |
|
Zakorzenienie
|
O ja, a te wpadki (nie tylko) makijażowe też są dobre
![]() http://zyciegwiazd.onet.pl/52075,0,3...i,galerie.html
|
|
#5460 | |
|
Rozeznanie
|
Na trzecim zdjęciu, wyobraźcie sobie
, to nie Brit tylko Scarlett J. ScarJo a'la BritBrit![]() Na ostatnim Kim Stewart
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

a do tego blade nogi corki mlynarza i nieciekawe piptoły

ehhhhh koncze na dzis po znow po lbie dostane

normalnie mam drgawki jak patrzę na to stworzenie brrr

Ona ma 22 (?) lata a wyglada na conajmniej 30