|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na tytuł XX części wątku wybieram: | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku |
|
0 | 0% |
| Wrzesień się rozpakowuje, a październik wyczekuje |
|
8 | 15,69% |
| Czop i skurczyk nas nękają, dzieci na świat przybywają |
|
0 | 0% |
| Jęczące ciężarówki wyczekują ciąż końcówki |
|
1 | 1,96% |
| Jedne męczą bułę stale, inne liczą dni wytrwale |
|
7 | 13,73% |
| Każda już by rodzić chciała, taka cała obolała |
|
0 | 0% |
| Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy |
|
29 | 56,86% |
| Ciężko dychać, leżeć, chodzić, już tak bardzo chcę urodzić |
|
6 | 11,76% |
| Każda już się rozsypuje, niech ten maluch się wykluje |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c
Cytat:
Czemu ja nie mogę spać? Obudził mnie kretyński sen o 3 30 i od tej pory wiercę się jak opętana ---------- Dopisano o 05:30 ---------- Poprzedni post napisano o 05:24 ---------- Ladan za karmienieMarysiu kciuki za pierwszy dzień córeczki w przedszkolu. W razie jakby było ciężko to nie załamuj się. U mnie na początku było tragicznie a później wręcz odwrotnie. Nie mogłam syna do domu wydostać
|
|
|
#1112 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz
Ja tez od 5 nie spie. Tak po prostu :screwy:
Ladan - nie martw sie, taka wygimnastykowana dziewczyna szybko dojdzie do siebie. Bajka - swietnie wygladasz. Mnie by ze 2 kg mogly zostac dodatkowe ![]() Kropla - milo, ze piszesz i dzielisz sie z nami doswiadczeniami ![]() Larysa - powodzenia ![]() Czaszka - lepiej spr, czy to nie cholestaza. Ja - zazdroszcze plazowania ![]() Diorisha - trzymam kciuki za Was. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1113 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c
a ja już na nogach od godziny. Odprawiłam gości na pociąg, męża do pracy i już nie zasnę.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
niech się rozkręca!! ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1114 |
|
Wtajemniczenie
|
Obudziłam się dziś o 3 w nocy i tak sobie do rana przeleżałam
|
|
#1115 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
niech się rozkręci!!Bajka lasencjo jedna w kompleksy powpadamy |
|||
|
|
|
#1116 |
|
Wtajemniczenie
|
Łączę się w bólu. Już do męża pisałam że będę dziś jak zoombie
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
to co Laryska,, rodzisz??????
Trzymamm kciuki, mogłoby już być po! A ja wyprawiłam mężusia do pracy i smutno... 2 miesiące dzien w dzień razem, a teraz go nie będzie...
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
ewacia Adi na pewno dobrze sobie poradzi, nie martw się
![]() kropla...jak tam cyce? no niestety karmi do najpyszniejszych nie należy ja też obecnie siedzę i przysypiam, zaraz andzia się pewnie obudzi |
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za wszystkie początkujące przedszkolaki!
|
#1120 | |
|
Wtajemniczenie
|
\
Cytat:
NAjbardziej obawiam się o sprawy fizjologiii bo idzie sam ale się mu spieszy i nie wyceluje dobrze alebo ledwo weźmie w rączki i już sika i wtedy cała łązienka zalana ![]() Idę go buzić bo już 7! Ciekawe czy będzie łatwo bo z niego śpioch
|
|
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1123 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, z maleńką na pewno jest wszystko ok-nie może być inaczej, a co do TŻa-wiem że to marne pocieszenie bo każda by chciała żeby był przy nas bądź blisko nas ale ja wiem, że niestety mój nie zdąży wrócić z trasy No chyba że urodzę w terminie i akurat będzie na urlopieCytat:
Będzie następny dzidziuś![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję,że moja dziewczynka wykaże się odwagą - płakała nie będzie i okaże się że mamusia jest przewrażliwiona ![]() Ewcia kciuki za Adiego
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
karmi poema jeszcze da się pić, ale te drugie, żółte jest niesmaczne jak dla mnie
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy I
Logoasia, tak, udało Mu się zmienić
Ma teraz dalej i więcej godzin... i wychowawstwo, więc masę dodatkowej pracy... dzisiaj poszedł spać o 3 a o 6 pobudka... Zaczęło się.
|
#1126 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale dziwnie było usłyszeć po dwóch miesiącach budzik dla dzieci do szkoły
Ewacia twój słodziak jest tak bystry i rezolutny że na pewno sobie poradzi Teacherka
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już wiem wiem, nie skojarzyłam ![]() na pewno szybko się zaaklimatyzuje
|
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20
Larysa powodzenia
![]() Diorisha mam nadzieje ze szybko przeniosa Cie na jakas sale, bo warunki spartanskie pewnie... Ladan kciuki za wyjscie do domu. Kocham czytac Twoje posty Zaraz szykuje sie na wizyte w poradni patologii ciazy. Ciekawe ile maly przybral. Poki co boje sie ze mnie zatrzymaja bo cala noc meczyly mnie skurcze, niektore byly troche bolesne az teraz zoladek boli... Do tego lekko zaczelo cmic podbrzusze. A dzisiaj finalizujemy zakup dzialki i o 15.00 mamy notariusza wiec rodzic jeszcze dzis nie moge... Chcialabym jeszcze tydzien wytrzymac bo okna nieumyte, mieszkanie nie posprzatane...
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie wczoraj wieczorem padla nie wiem why ale mogliby to naprawic i jeszcze zrobic widoczne zdjecia bo wkurza mnie ze czasem cos wstawiacie a ja nie widze buuuu wstalam mam sie zebrac do diagnostyki, ale sil nie mam
|
|
|
#1130 |
|
Wtajemniczenie
|
Pszczoua kciukam za wizytę
Muszę się zbierać na rozpoczęcie roku szkolnego a tak mi się nie chce...
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz
pszczoua gratuluje zakupu
ja poki co znalezc fajnej nie umiem ![]() PYTANIE jaka kupic ta herbatke na laktacje? kiedy sie ja pije? mozna przed porodem? czy po nawale dopiero czy jak? ja nawet siary nie mam, cycki nie urosly ani grama wiec help me
|
|
#1132 |
|
Wtajemniczenie
|
witam po niedzieli. Zimno w chałupie i jesień pełną gębą, nie mam w co się ubrać bo tylko leginsy mi na dupę jeszccze wchodzą, a za zimno ![]() passion trzymam kciuki ![]() diorisha mam nadzieję, że u was też wszytko będzie ok Larysa ciś babo ciś!!! ![]() dirty nareszcie kropla kciuki za laktację ladan fajnie, że sobie radzicie, ja też chętnie bym przeczytała twój opis porodu teraz bajka tobie chyba jedynie zrzucenia dupy mogę życzyć chociaż myślę, że masz całkiem przyzwoitą ![]() Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam, jeśli tak to jadę za niedługo do koleżanki na ploty, o 14 30 USG ![]() a wieczorem kurs (właśnie odrabiam wypracowanie ![]() i ogólnie brać się baby z września za rodzenie!!! ![]()
09 października 2013 18:45 Ninka |
|
|
|
#1133 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za wizytę i pomyślne sfinalizowanie kupna działki![]() Cytat:
Zaczęłam ją pić zaraz po porodzie. Wydaje mi się,że wcześniej nie ma sensu Obejrzałam "Przepis na życie" 2 odc. A teraz wstaje, budzę maleństwo i na 10tą na rozpoczęcie przedszkola![]() Wpadnę poźniej
|
|
#1134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, m
Cytat:
![]() Cytat:
Witam w pierwszy wrześniowy poniedziałek! Edi jeszcze śpi, ja nie mogę. On spał dobrze, ja budzilam sie o 2, 4 i 6... Normalnie jak noworodek. W ogóle z urodzinami tz wstrzymam się już do pt, byle wyszedl do tego czasu (ale jak od 5 dni nie ma kroplówek ani leków i jest tylko na obserwacji, z tego, co sie okazało, a niektórzy lekarze mówią, ze z takimi wynikami to by wyszedl - może faktycznie podoba się swojej lekarce Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- TASSIA herbatki możesz i w supermarketach, ale najlepiej w aptece zwykła do zaparzania ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki! Cytat:
![]() trzymam kciukasy za usg! witam sie z rana ![]() normalnie wiedzialam ze jak tylko tz pojedzie to Amelka zacznie w nocy normalnie kimac tak wiec jestem wyspana a dzis multum do zalatwienia a pogoda beznadziejna :/ Matall czym ty Edzikowi pepek przemywalas? bo u nas octanisept tez nie za bardzo dziala, slimaczy sie bardziej we wnatrz wiec czyms innym musze zaradzic. powodzenia dla wszystkich nowych przedszkolakow i zlobkowiczow
Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2013-09-02 o 08:32 |
||
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20
Cytat:
|
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ranne ptaszki
![]() Larysko - trzymam kciuki ![]() Bajka - ty chudzielcu! Gdzie ty masz tą dupę do zrzucania, ja się pytam
|
#1138 |
|
Wtajemniczenie
|
Info od Laryski
![]() "Jest już Ola, 3050 kg pojechałam przed 3 w nocy do szpitala a urodziła się o 7,10"serdecznie gratuluję i uciekam na rozpoczęcie roku do szkoły ![]() |
|
|
|
#1139 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat scmaluszku, mamy IX-X 2013,
Cze laski
Ja sie w miare wysypiam, mimo ze plecy bola... Oj oj oj za rowny tydzien o tej porze bede miala Jasienka juz po drugiej stronie brzuszka az mi sie wierzyc nie chce :rycze: jeszcze przeciez niedawno byl mala kijaneczka :rycze: ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1140 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.

za karmienie

a ja już na nogach od godziny. Odprawiłam gości na pociąg, męża do pracy i już nie zasnę.
herbatka i ciagle przystawianie malej dziala cuda mimo bardzo plaskich brodawek!!!! wiec dziewczyny nie traccie nadziei tsk jak ja dzisiaj - plakalam ze nic a nic pokarmu nie mam
niech się rozkręca!!

Trzymamm kciuki, mogłoby już być po! 

a wieczorem kurs (właśnie odrabiam wypracowanie
29.09.2012 r Na zawsze razem..