|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Wtajemniczenie
|
Ja jakoś do tych koturn nie umiem się przekonać, chodzi mi o kolor koturny...a już jasna do czarnych butów to w ogóle dla mnie odpadają
![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Przyczajenie
|
nie wyjdzie ci taki kolor jak na dlugosci, bo przetrawisz wlosy a i tak kolor jednakowy nie bedzie. daj tym wlosom rosnac, rob tymi farbami tylko odrosty, z czasem kolor bedzie rowny z jasnymi refleksami.[/QUOTE]
Bunny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |
Zakorzenienie
|
Wrocilam z rozpoczecia w szkole
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4868 |
Zakorzenienie
|
Tak w ogole to Kylie, Nove - piona!, moja krew z tymi butami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Kosmetyczka, dokladniej technik uslug kosmetycznych, dwuletnia szkola zaoczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoja droga, zrobili tam tez ciekawy kierunek teraz, technik ortopeda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jaki masz teraz kolor... Cytat:
zakrecic dobrze i schowac w chlodne, suche miejsce zacienione i juz.( np. do szafki). Cytat:
ja pije jakies 2-3 kubki herbatki zielonej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() spokojnie pij do 3 kubkow dziennie- ciagle mam krew robiona i nigdy zadnych anemii, zadnych niedoborow procz momentow z zapaleniem jelit ale szybko wracam do normy. przy normalnej zdrowej diecie nie nabawisz sie niedoborow po herbacie bez zartow! Cytat:
![]() ![]() no to musisz dlugosci przyciemniac na 3% oksy jakims poziomem 9tym. ale szanse ze bedzie rowno na dluzej sa marne... bo to sie bedzie i tak wyplukiwac... zapraszam na nowy wpis na blogu, wrocilaaaaam!!! ![]()
![]() |
#4872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do tego 10.1... moze zdarzy sie ze sie skusze na zejscie z jasnego brazu na ten b. jasny blond, ale to raczej w przyszlosci, no i raczej zainwestowalabym tym razem we fryzjerke ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to probuj tym 400.
![]() |
#4874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Dziewczyny a jak Wasza dietka? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie o jedzeniu nie wypowiem ![]() ![]()
![]() |
#4876 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]()
#4877 |
Zakorzenienie
|
hej dziewcyny
![]() ja znowu zniknełam, ale TŻ miał wolny weekend- 1wszy od niepamietnych czasów, za dwa dni znowu wyjeżdza na dwa tygodnie.. Butkami kusicie ![]() ![]() A własnie wrociłam z granatowymi jeansami i koszulą w krate ze 'spaceru' ![]()
#4878 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cholerka co ty gadasz ![]() Musisz jesc kochana ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja na slodko bo tz codziennie rano kupuje w piekarni swieze jagodzianki, chlebus, zwykle bulki czy rogale, wiec szczerze mowiac zal mi nie jesc, to nie to samo co z jakiegos marketu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-09-02 o 13:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie to nie wiem. najpierw nie jadlam bo ten slub... potem bo kac.... u babci na obiedzie troche pogrzebalam w tych wszystkich pysznosciach, ale wiekszosc ze smietana to sie popatrzylam jak rodzinka szamie ![]() ![]() potem, ze 2 dni pozniej rzucilam sie na jedzenie i wymiotlam lodowke ![]() zle sie czulam no ale wiadomo, zoladek nie moze miec takich skokow... jezdzilismy zwiedzac- wiec znow nie jadlam, raz pizze w zamosciu, dobra byla i wiecej znow nic, poza orzechami laskowymi jakie po drodze kupilismy ![]() na wycieczce z chrzestnymi obiad w kazimierzu- pierogi- i bardzo zle sie czulam ale przeszlo... ale znow nei jadlam zeby przeszlo. no i ostatnie dni gotowac nam sie nie chcialo, a ja kanapek nei moge- zle sie czuje po pieczywie... ![]() no i w weekend znow goscie, wiec znow czasu nie mialam ani apetytu... no a dzis tz wrocil do pracy i tlumacze sobie ze to z tesknoty nie jem ![]() ![]() ![]() obiadu naszykowac nei zdarzylam, poza tym nie wiem kiedy tz wroci i czy nie zapije- w koncu kumple z pracy go dorwali ![]() no i mam miec znow gosci po poludniu.... i tak herbata, kawa, herbata... przez ostatnie 11 dni zjadlam obiad tylko 4x a i to malutko... czasem owoc jak mnie przymuli i sobei przypomne ze jest cos jak glod ![]() ![]() a to z braku czasu, lenistwa ze chce w koncu odpoczac, poza tym mam @ i zle sie czuje wiec i glodna nie jestem bo do kibla latam co godzine ![]() ![]() ![]() moze poprosze tz o ile wroci "w stanie "zebysmy skoczyli na obiad, moze cos w koncu wmusze jak nie to jutro cos ugotuje.... a dzis znow owoce... ale patrze na nie w lodowce i nei mam ochoty ich jesc. pocieszam sie ze mam zdrowy zoladek i dwunastnice ![]() ![]() ![]() ![]() zbijcie mnie jak jutro po poludniu do was napisze ze znow nie jadlam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]() pamietam ze mama zawsze musiala mnei zostawiac kombinujac i sie do pracy spozniala ![]() ![]() ![]() ![]() tyle ze my z sis to od poczatku przedszkole od malucha bo rodzice pracowali na zmiane ![]() ![]()
![]() |
#4882 | |
Zakorzenienie
|
http://www.tabele-kalorii.pl/ fajna ta strona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() Ja jakos od 4 roku zycia w przedszkolu bylam i tez plakalam na poczatku a potem bylo juz ok ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Swoja droga- wiecie ze niepelna szklanka tej inki blonnik ma tylko 15kcal? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Konto usunięte
|
exclusivee i Bunny dzięki kochane
![]() ![]() Ja w przedszkolu nie płakałam, byłam dzielna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
aha, okej :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ale pogoda ![]() ![]() Bunny dziękuję ![]() ![]() Jedz kochana ![]() ![]() Anka86 trzymam kciuki. ![]() ![]() ![]() Ja na początku podpierałam ściany i byłam wstydliwa a potem juz poszło i z chęcią chodziłam.A mój brat jak go mama prowadzała to jak wychodziła to on czekał na okazję i po jakichś 5 min już był za nią ![]() Renatka super że mieliście trochę czasu dla siebie ![]() ![]() ![]() Ex zazdroszczę Ci z tą szkołą ![]() ![]() Lecę na bloga Bunny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Wtajemniczenie
|
Kylie ja z kolei choruję na takie botki z futerkiem w tym roku
![]() http://allegro.pl/p-s-botki-z-futerk...455402009.html http://allegro.pl/p-s-botki-z-futerk...455388310.html Laski dostałam dzisiaj kwiatki w pracy od rodziców dzieci ![]()
#4887 |
Zakorzenienie
|
Kylie
Dziewczyno przestań dodawać te buty!! Kolejne 2 pary mi się podobają. http://allegro.pl/p-s-botki-na-kotur...448979229.html i http://allegro.pl/p-s-super-botki-ko...489050090.html tylko tak, jak piszesz to wykonanie wydaje się być badziewne. Ja już nie mogę na to patrzeć, bo świruję. ![]() ![]() Ex Pamiętaj tylko, że nie liczy się jedynie ilość pochłanianych kalorii, ale też ich jakość i składniki, które wraz z nimi dostarczasz. Z tego, co napisałaś to dziś to w większości same węgle proste, a to kicha. Ty też ![]() Byłam u fryzjera! Pół centymetra krótsze włosy. ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-09-02 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak na serio to ja też najwięcej 1 cm ścinam aktualnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
Cherry
Bo to każdy milimetr boli, a ja chcę mieć dłuuugie aż po pas! :< Właśnie, Ty teraz maturkę pisałaś, nie? ![]() Kupiłam też maskę loreala tą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...szczonych.html i pryskacza z shaumy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lukiwania.html, po tych wakacjach mam tak zorane włosy, że nie da się ich normalnie rozczesać.
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-09-02 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.