Panny Młode 2015 cz. 6 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-02, 14:15   #4501
joasia-a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Mnie stamtąd chyba 2 suknie jedynie się podobają. Ale nie zlecę im szycia czegoś co mi się nie podoba, a wręcz przeciwnie A nie widzę związku między wyglądem sukni zaprojektowanej przez nich, a wyglądem sukni, którą ja sobie wymyślę
no dokładnie.. wszystko zależy od gustów i guścików każdy jest świadom swoich wyborów myślę :P i mimo że nam może się nie podobać.. to te PM i tak czuły sie wyjątkowo i najpiękniej bo takie były ich oczekiwania
Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
Z autem się udało no ale łatwo nie było bo w tych serwisach autoryzowanych pracują bufoni co to guzik wiedzą no i w pewnym momencie musieliśmy się wrócić do tego serwisu no i lekko pokrzyczałam i udowodniłam im ich brak wiedzy i kompetencji(nie żebym się znała po prostu na zdrowy rozum to wzięłam)
Co do jedzenia to obok tego serwisu było starsze centrum handlowe więc tam poszliśmy a że jeszcze jeden kolega dojechał to czas minął Czy się zgubiliśmy nie, bo mam fajnego gps-a w mojej nokii no tylko kultura jazdy niektórych pozostawiała wiele do życzenia ale to nie tylko we Wrocławiu takie przypadki No i obwodnica Wrocka to genialna rzecz chociaż pojęcia nie miałam że istnieje w naszym kraju autostrada a8
heh.. niestety wiele takich jest miejsc co guzik wiedzą a pracują w takich a nie innych miejscach
a to co to za gps ;> jakaś aplikacja fajna ;>
Stary 2013-09-02, 14:16   #4502
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Z autem się udało no ale łatwo nie było bo w tych serwisach autoryzowanych pracują bufoni co to guzik wiedzą no i w pewnym momencie musieliśmy się wrócić do tego serwisu no i lekko pokrzyczałam i udowodniłam im ich brak wiedzy i kompetencji(nie żebym się znała po prostu na zdrowy rozum to wzięłam)
Co do jedzenia to obok tego serwisu było starsze centrum handlowe więc tam poszliśmy a że jeszcze jeden kolega dojechał to czas minął Czy się zgubiliśmy nie, bo mam fajnego gps-a w mojej nokii no tylko kultura jazdy niektórych pozostawiała wiele do życzenia ale to nie tylko we Wrocławiu takie przypadki No i obwodnica Wrocka to genialna rzecz chociaż pojęcia nie miałam że istnieje w naszym kraju autostrada a8
Że niby AOW się tak nazywa? To też pierwsze słyszę
Stary 2013-09-02, 14:22   #4503
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
a to co to za gps ;> jakaś aplikacja fajna ;>
Mam nokie na windowsie i jest już jaką aplikacja wbudowana fabrycznie i gps nie wymaga transmisji danych i spisuje się świetnie nazywa się here drive

Cytat:
Że niby AOW się tak nazywa? To też pierwsze słyszę
Nie wiem czy mówimy o tym samym ale jak się z A4 zjeżdża na Wrocław to potem odbicie na prawo i na znakach kieruje na lotnisko i przejeżdża się obok stadionu no też się zdziwiłam jak zobaczyłam na znakach takie oznaczenie
pejlin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 14:42   #4504
zuzulka_89
Zadomowienie

Cytat:
Mnie stamtąd chyba 2 suknie jedynie się podobają. Ale nie zlecę im szycia czegoś co mi się nie podoba, a wręcz przeciwnie A nie widzę związku między wyglądem sukni zaprojektowanej przez nich, a wyglądem sukni, którą ja sobie wymyślę

Ja chcę zrobić tak jak Ty. Nie chcę zniszczyć sobie biżuterii nosząc ją razem na tym samym palcu.
Viva ja też nie chciałabym tak szybko zniszczyć
Chciałabym trzymać ją jak najdłużej w super stanie

ps. chyba pokazywałam już gdzieś swój pierścionek...mam takie wrażenie
zuzulka_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 14:44   #4505
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Nie wiem czy mówimy o tym samym ale jak się z A4 zjeżdża na Wrocław to potem odbicie na prawo i na znakach kieruje na lotnisko i przejeżdża się obok stadionu no też się zdziwiłam jak zobaczyłam na znakach takie oznaczenie
Na każdej mapie jaką widziałam to jest podpisane jako Autostradowa Obwodnica Wrocławia. Niby jest w nazwie "autostradowa" jednak nie zwróciłam uwagi, że bezpośrednio podpisana jest A8

Jest jeszcze nie ukończona, w projektach jest to zamknięty pierścień wokół Wrocławia
Stary 2013-09-02, 14:48   #4506
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Na każdej mapie jaką widziałam to jest podpisane jako Autostradowa Obwodnica Wrocławia. Niby jest w nazwie "autostradowa" jednak nie zwróciłam uwagi, że bezpośrednio podpisana jest A8

Jest jeszcze nie ukończona, w projektach jest to zamknięty pierścień wokół Wrocławia
Jedna z niewielu mądrych rzeczy w tym kraju Ja na mapie nie patrzyłam co prawda więc wywołało to we mnie lekki szok A raczej rozbawienie Ważne że da rade 140 pomykać tamtędy
pejlin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 14:49   #4507
lolusl
Japońska rzepa

Tak,to jest A 8
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 15:03   #4508
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień doberek i ja

Młody pierwszy dzień w nowej szkole, praktyki skończone, będę mieć teraz więcej czasu na Wizaż

A właśnie, miałam napisać: gdy byłam na praktykach panie z którymi siedziałam w pokoju wróciły akurat z urlopu, były zasypane papierzyskami, więc wszystkie miałyśmy bardzo intensywną pracę. W ostatni mój dzień tam, jedna z nich przyniosła ciasto (jabłecznik z cynamonem) i wręczyły mi kilka gminnych gadżetów na pamiątkę w podziękowaniu za pracę Niby nic, ale miło mi się zrobiło, ogólnie podsumowuję praktyki na plus
kurde no to super miło, Panie w gminie rzadko są miłe przynajmniej w naszej

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość

Profesjonalne makijażystki przeważnie używaja utrwalaczy . Wiadomo, ze kosmetyki maja dobre, ale jesli makijaz ma wytrzymac cały dzień praktycznie i pół nocy, to i najlepsze kosmetyki nie dadzą rady bez pomocy .

A jak mowa o obrączkach i pierścionkach zaręczynowych . Ja mój pierścionek uwielbiam i kocham nad życie . Jest prosty, klasyczny, z nie a dużym diamentem, bez udziwnień, dokładnie taki jak chciałam. Ale jak myśle o obrączkach, to głupio to zabrzmi, ale cały czas coś mnie kusi na standardowe obrączki (jeśli chodzi o kolor), tj. żółte złoto... Obrączki płaskie (bez wypukłości), matowe żółte złoto i dla mnie diament (1 bądź 3, ale prędzej 1). Takie mi się na chwilę obecną widzą. I niby jak to ma współgrać z pierścionkiem zaręczynowym z białego złota oraz z tym, że TŻ chce obrączki z białego złota? No nie wiem, oby się przez te 1,5 roku pozmieniało conieco i żebyśmy znaleźli obrączkowy kompromis
Też mi się wydaje, że bez utrwalaczy makijaż nie pozostanie na twarzy przez tyle godzin, a poprawiać co chwile pudrem sypkim czy w kamieniu.. ee wydaje mi się, że może się niezbyt korzystnie wyglądać po kilku aplikacjach

wydaje mi się, że zółte złoto i białe złoto nie będą dobrze wyglądać razem, przynajmniej dla mnie :P

Cytat:
Napisane przez zuzulka_89 Pokaż wiadomość

Ps macie zamiar nosić pierścionek z obrączką razem czy oddzielnie?
Bo ja planuję przełożyć pierścionek na lewą ręką a na prawej zostawić obrączkę
Ja również planuję przełożyć na lewą rękę

uff.. ale dzisiaj ciepło

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 15:12   #4509
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że zółte złoto i białe złoto nie będą dobrze wyglądać razem, przynajmniej dla mnie :P

Ja również planuję przełożyć na lewą rękę
mi też się nie podoba połączenie białego i zółtego złota czy na jednym pierścionku czy dwóch obok siebie A co ja zrobie z zaręczynowym po ślubie nie wiem, może przełoże, może schowam i od okazji będę zakładać na lewą rękę. ;-) Bo zaręczynowy mam z białego złota (sama taki chciałam) i do jakiegoś czasu obrączki też takie. Ale jak byliśmy z Tż u paru jubilerów to zdecydowanie bardziej podobają nam się zwykłe, złote obrączki. Te z białego złota takie nijakie były i się nie wyróżniały i jakoś wręcz ich widać nie było

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 15:15   #4510
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
mi też się nie podoba połączenie białego i zółtego złota czy na jednym pierścionku czy dwóch obok siebie A co ja zrobie z zaręczynowym po ślubie nie wiem, może przełoże, może schowam i od okazji będę zakładać na lewą rękę. ;-) Bo zaręczynowy mam z białego złota (sama taki chciałam) i do jakiegoś czasu obrączki też takie. Ale jak byliśmy z Tż u paru jubilerów to zdecydowanie bardziej podobają nam się zwykłe, złote obrączki. Te z białego złota takie nijakie były i się nie wyróżniały i jakoś wręcz ich widać nie było
Dla mnie na ślub tylko żółte złoto jakoś tak to pasuje, na szczęście Tż się ze mną zgadza

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-02, 15:19   #4511
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
A ich główne hasło reklamowe to "Przekonujemy na siłę do czegoś, co klientkom się nie podoba"?
Viva, z tego co kojarze forum jest do wyrażania opinii, czy cos w tym złego, ze JA nie jestem zachecona tym "serwisem"? Mam własne zdanie na ten temat, zdarzało mi sie juz szyc sukienki na zamówienie i ja nie powierzylabym ślubnej sukni do takiego szycia. Projekt projektem, krawcowa sie zgodzi i potwierdzi, ze wykonalne, a nagle w trakcie tworzenia tego sie nie da, to trzeba było troszke inaczej, i niby sa ta drobne rzeczy, ale całościowo juz widac różnice i nie zawsze jest 100% zgodne z wizja. Ot moje zdanie. A to, ze akurat ich wizje mi sie nie podobają to inna kwestia. Moze maja nieraz dobre modele, ale dla mnie to tak jak z fotografem- widze, ze z nim sie super dogadamy, bo ma podobny gust. Owszem moze i fotograf, który lubi fotografować plastikowe gołębie robi dobre zdjęcia, ale jego poczucie gustu dosc różni sie od mojego, wiec tez by mnie nie bardzo przekonał. Proste . Nie do konca ufam ludziom, których gust i inwencja twórcza nie przypadają mi do gustu.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-02, 15:20   #4512
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie na ślub tylko żółte złoto jakoś tak to pasuje, na szczęście Tż się ze mną zgadza
tak, u mnie od paru miesięcy to też tylko złote zdecydowanie lepiej się będę czuła z taką na palcu białe złoto jest ładne, mój pierścionek zaręczynowy uwielbiam ale jakoś już obrączki na moim palcu z białego złota sobie wyobrazić nie umiem i dlatego też nie wiem co zrobię z zaręczynowym po ślubie.. bo na prawej nie zostawie a na lewej ręce nic nie lubię mieć

BLOG

Stary 2013-09-02, 15:24   #4513
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Dokładnie to jest moja kwestia. Lubię białe złoto, bardziej niz żółte, ale obraczka to jednak obraczka. I wiadomo, nie chce nosić na jednej ręce pierscionka zareczynowego z białego złota i obok obrączki z żółtego . I dlatego mam nadzieje wypracować kompromis albo w mojej głowie, albo w głowie TZ . Zobaczymy . Razem na pewno nosić nie bede.

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Cytat:
tak, u mnie od paru miesięcy to też tylko złote zdecydowanie lepiej się będę czuła z taką na palcu białe złoto jest ładne, mój pierścionek zaręczynowy uwielbiam ale jakoś już obrączki na moim palcu z białego złota sobie wyobrazić nie umiem i dlatego też nie wiem co zrobię z zaręczynowym po ślubie.. bo na prawej nie zostawie a na lewej ręce nic nie lubię mieć
Jeszcze raz piona tez na lewej nosić nie lubię pierscionkow .

Stary 2013-09-02, 15:30   #4514
Atomoowka
Wtajemniczenie

Dzień dobry kobitki

Ale pogoda kiepska, pochmurno i pokropiło trochę, ehhh szkoda.

Co do sesji ślubnej ja bardzo ale to bardzo chciałam mieć w zbożu, pasowałby to do całego klimatu wesela czyli słoneczniki, wianek itd.
No ale po zmianie koncepcji sama nie wiem. Myśleliśmy nad stadionem piłkarskim bo i ja i TŻ jesteśmy kibole :P ale chyba jednak się nie zdecydujemy. W jakimś ładnym parku to już takie oklepane jest moim zdaniem. No i pomysłu brak póki co.

Ex
narobiłaś mi takiego smaka na pizze, że aż Cię znielubiłam
A tak serio to od dziś z TŻ jesteśmy na diecie ale mama taką ochotę na tą pizze że ojezusmaria. Może od jutra zacznę dietę?

Viva ja mam podobnie co do tych oczek w pierścionku. Zawsze mnie wkurzały takie wystające bo o wszystko się zaczepiały, a to o rajstopy a to o sweter choć podobają mi się.

Ja np w ogóle nie widzę różnicy w białym złocie i srebrze. Serio!
I w sumie jakoś za zółtym złotem nie przepadam ale zaczęłam je tolerować jak pierścionek od mamy dostałam pamiątkowy. Zaczęłam go nosić i jakoś się przyzwyczaiłam do żółtego złota. Ale jak byłam w ciąży to go zdjęłam i teraz wcale nie nosze i znowu je znielubiłam.
Nie wiem jaki pierścionek TŻ mi kupił bo jeszcze go nie dostałam, ale obrączki jednak chciałabym mieć złote. Zwykle proste złote obrączki z grawerem w środku i tyle.

Co to są te cydry? To chyba jakiś miejscowy specyfik co?

Joasia ja gdzieś czytałam,że domowym sposobem na utrwalenie makijażu jest spryskanie twarzy delikatnie lakierem do włosów. Niby brzmi hardcorowo ale ciekawe czy działa. Może na sylwka wypróbuje? Bo ja na wesele i tak się sama będę malowała.

bacardi ja kiedyś nosiłam na jednym ręku i srebrne i żółto złoto pierścionki, dużo osob mnie pytala dlaczego tak noszę. I szczerze nie wyglądało to zbyt dobrze ale mi to wisiało i sie przyzwyczaiłam.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 15:31   #4515
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Viva, z tego co kojarze forum jest do wyrażania opinii, czy cos w tym złego, ze JA nie jestem zachecona tym "serwisem"? Mam własne zdanie na ten temat, zdarzało mi sie juz szyc sukienki na zamówienie i ja nie powierzylabym ślubnej sukni do takiego szycia. Projekt projektem, krawcowa sie zgodzi i potwierdzi, ze wykonalne, a nagle w trakcie tworzenia tego sie nie da, to trzeba było troszke inaczej, i niby sa ta drobne rzeczy, ale całościowo juz widac różnice i nie zawsze jest 100% zgodne z wizja. Ot moje zdanie. A to, ze akurat ich wizje mi sie nie podobają to inna kwestia. Moze maja nieraz dobre modele, ale dla mnie to tak jak z fotografem- widze, ze z nim sie super dogadamy, bo ma podobny gust. Owszem moze i fotograf, który lubi fotografować plastikowe gołębie robi dobre zdjęcia, ale jego poczucie gustu dosc różni sie od mojego, wiec tez by mnie nie bardzo przekonał. Proste . Nie do konca ufam ludziom, których gust i inwencja twórcza nie przypadają mi do gustu.
Ja myślę że chodziło głównie o to że mówiłaś tylko o tym i o żadnym innym salonie a tak naprawdę każdy salon ma przypałowe sukienki- które dla niektórych lasek są naprawdę cudowne i wymarzone! naprawdę nie raz widziałam zdjęcia ze ślubów z tego czy tamtego roku gdzie dziewczyny miały okropne sukienki.. ale to jest każdego wybór..
A to że tutaj akurat Ci się nie podobają.. może gdzie indziej też będzie ciężko :P
Swoją drogą.. nie raz jak jeździłam słynną długą w krakowie gdzie jest dość dużo salonów- nie raz wystawa jednego sklepu mnie zachwycała.. innym razem po zmianie była okropna! :P
Cytat:
a spoko że już oglądaliście obrączki
ale zaręczynowego też szkoda by mi było odłożyć do pudełka :P
Stary 2013-09-02, 15:31   #4516
viva91
na przekór do celu

Cytat:
kurde no to super miło, Panie w gminie rzadko są miłe przynajmniej w naszej
czasami dla niektórych interesantów nie da się być miłym, jak od razu z mordą na Ciebie przychodzą
Cytat:

Ale piszesz nie na temat w pierwszym zdaniu, ja nic takiego nie napisałam.

Pytałam tylko, dlaczego od razu napisałaś odnośnie tamtego salonu o namawianiu Ciebie do czegoś, czego nie chcesz. Mają gdzieś na stronie napisane, że nie słuchają swoich klientek?

A kwestie odnośnie szycia dotyczą każdej krawcowej, nikt na tym polu Ameryki nie odkryje.

Edytowane przez viva91
Czas edycji: 2013-09-02 o 15:33
viva91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 15:33   #4517
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Ile ludzi tyle opinii, ale dla mnie białe złoto wygląda trochę jak srebro, heh. Kwestia sporna pojawia się między mną a Tż gdy dochodzi do tego jaki kształt będą miały obrączki i szerokość

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
czasami dla niektórych interesantów nie da się być miłym, jak od razu z mordą na Ciebie przychodzą
Ta, albo po prostu trafiałam na ich gorszy dzień

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-02, 15:35   #4518
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Ja myślę że chodziło głównie o to że mówiłaś tylko o tym i o żadnym innym salonie
Nie o to, chodziło o to zdanie: "Co za tym idzie, nie chciałabym, aby ktoś znając moją wizję, przekonywał mnie do czegoś, co mi się nie podoba."
- nie rozumiem, dlaczego Magda sądzi, że ktoś by ją do czegoś przekonywał
Stary 2013-09-02, 15:38   #4519
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
a spoko że już oglądaliście obrączki
ale zaręczynowego też szkoda by mi było odłożyć do pudełka :P
w sumie nie specjalnie je oglądaliśmy bo chodziliśmy po jubilerach szukając prezentu i przy okazji sobie pooglądaliśmy no i Yes szukałam tej co mi się podoba ale w żadnym nie było

BLOG

Stary 2013-09-02, 15:39   #4520
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:

Ale piszesz nie na temat w pierwszym zdaniu, ja nic takiego nie napisałam.

Pytałam tylko, dlaczego od razu napisałaś odnośnie tamtego salonu o namawianiu Ciebie do czegoś, czego nie chcesz. Mają gdzieś na stronie napisane, że nie słuchają swoich klientek?

A kwestie odnośnie szycia dotyczą każdej krawcowej, nikt na tym polu Ameryki nie odkryje.
Rowniez i to wytlumaczylam. Każdy w swoim fachu czuje sie specem, i nie robiłam jednej a kilka sukienek u roznych osob i zawsze było tak samo- niby jak chciałam, ale w trakcie zawsze jakies głupoty wychodziły, ktore zostały "fachowo" zamienione przez krawcowa, bo ona sie zna. Wiec tym bardziej jak widze skończony produkt od kogoś, zwłaszcza wg wizji tej osoby, a całość mi sie nie podoba to jestem na nie. Bo ktos ma własna wizje i zna sie lepiej, wiec i wlasnie głupia drobnostke po swojemu zrobi. I nie mowie, ze wszędzie mi sie suknie nie podobają- widziałam suknie w roznych salonach i nie mam złego zdania, tutaj natomiast nie ma nic, co w moim odczuciu byłoby wow, albo chociaz dosc fajne.

Stary 2013-09-02, 15:39   #4521
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Ile ludzi tyle opinii, ale dla mnie białe złoto wygląda trochę jak srebro, heh. Kwestia sporna pojawia się między mną a Tż gdy dochodzi do tego jaki kształt będą miały obrączki i szerokość
dokładnie to napisałam kilkanaście postów wcześniej :P dla mnie też białe złoto nie różni się zbyt wiele od srebra (więc po co przepłacać )p ale wiem że każdemu podoba się co innego

Cytat:
Nie o to, chodziło o to zdanie: "Co za tym idzie, nie chciałabym, aby ktoś znając moją wizję, przekonywał mnie do czegoś, co mi się nie podoba."
- nie rozumiem, dlaczego Magda sądzi, że ktoś by ją do czegoś przekonywał
a no w sumie tak :P ogólnie to mi się wydaje że w większości salonów będą "wciskać coś co nam się nie podoba" byle tylko zmierzyć :P o czym mówiła ex kilka dni temu ,że ona tego nei chce

Wgl TŻ mi wysłał wykop śmieje się z wizażu kolejny strollowany wątek i trafił od razu na wykop heh
Stary 2013-09-02, 15:39   #4522
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Ta, albo po prostu trafiałam na ich gorszy dzień
Może Ja ogólnie byłam w wydziale, w którym pracowały bardzo młode dziewczyny, może 4 lata starsze ode mnie Jedynie panie z planowania były trochę po 30-stce
Stary 2013-09-02, 15:39   #4523
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
u nas się pewnie skończy na dwóch innych

BLOG

Stary 2013-09-02, 15:42   #4524
viva91
na przekór do celu

Cytat:
a no w sumie tak :P ogólnie to mi się wydaje że w większości salonów będą "wciskać coś co nam się nie podoba" byle tylko zmierzyć :P o czym mówiła ex kilka dni temu ,że ona tego nei chce
nigdy się z czymś takim nie spotkałam

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Rowniez i to wytlumaczylam. Każdy w swoim fachu czuje sie specem, i nie robiłam jednej a kilka sukienek u roznych osob i zawsze było tak samo- niby jak chciałam, ale w trakcie zawsze jakies głupoty wychodziły, ktore zostały "fachowo" zamienione przez krawcowa, bo ona sie zna. Wiec tym bardziej jak widze skończony produkt od kogoś, zwłaszcza wg wizji tej osoby, a całość mi sie nie podoba to jestem na nie. Bo ktos ma własna wizje i zna sie lepiej, wiec i wlasnie głupia drobnostke po swojemu zrobi. I nie mowie, ze wszędzie mi sie suknie nie podobają- widziałam suknie w roznych salonach i nie mam złego zdania, tutaj natomiast nie ma nic, co w moim odczuciu byłoby wow, albo chociaz dosc fajne.
To też żadna reguła, może zdarzyć się wszędzie
Stary 2013-09-02, 15:42   #4525
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie przymierzasz przecież to co chcesz chyba, że pani się będzie wydawać, że w czymś Ci będzie dobrze to zaproponuje i już

w ogóle to heeeeej viva

BLOG

Stary 2013-09-02, 15:55   #4526
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

To też żadna reguła, może zdarzyć się wszędzie
Ej, ale ja po prostu wyrazilam zdanie, ze mi sie nie podobają te sukienki. I taka dyskusja. Ponownie, ja mam złe doświadczenia z szyciem na zamówienie, a jesli do tego dorzucić jeszcze, ze własne projekty danej osoby mi sie nie podobają, to chyba nic dziwnego, ze mam taka opinie. I tyle no, powinno byc po temacie. A został rozwinięty bez potrzeby.

Stary 2013-09-02, 16:02   #4527
iixi
Zakorzenienie

jak macie możliwość to puście sobie tvn i rozmowy w toku.. masakra..
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...ata,96999.html

BLOG

Stary 2013-09-02, 16:06   #4528
viva91
na przekór do celu

Cytat:
ja też nie przymierzasz przecież to co chcesz chyba, że pani się będzie wydawać, że w czymś Ci będzie dobrze to zaproponuje i już

w ogóle to heeeeej viva
dokładnie, nikt nie siedzi mi w głowie i może zaproponować mi coś, co mi się nie spodoba, ale wtedy powiem że dziękuję, lub kto wie, może przymierzę

i heeeeej iixi
Stary 2013-09-02, 16:08   #4529
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Ok, wiecie lepiej o co mi chodziło . Miłego dnia dziewczyny, praca wzywa :p

Stary 2013-09-02, 16:09   #4530
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie, nikt nie siedzi mi w głowie i może zaproponować mi coś, co mi się nie spodoba, ale wtedy powiem że dziękuję, lub kto wie, może przymierzę

i heeeeej iixi
dokładnie, może akurat coś ciekawego zaproponuje a jak mi się nie będzie podobać to jej to powiem i odmówię przymierzenia i już

BLOG

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości