|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Marie - na pewno dam znać, mam kilka upatrzonych do mierzenia na pierwszy ogień, ale jeśli Pani w Madonnie będzie miała coś do zaproponowania na pewno nie odmówię.
![]() Co do menu to rzeczywiście trzeba to dobrze przemyśleć. Racja z tymi owocami, można coś urozmaicić nawet mniejszą ale ciekawszą ilością i bardziej pomysłowym podaniem. Co do zimnych dań na stole to nawet nic o tym nie myślałam jeszcze Ale ta galareta nawet nie brzmi apetycznie :P
Edytowane przez Beti0506 Czas edycji: 2013-09-02 o 18:59 |
|
|
|
#542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podoba mi się pomysł z koreczkami, czy też szaszłyczkami z owoców, myślę, że sama wykorzystam na swoim weselu
|
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Nareszcie bo o ponad roku wrzucam, moje, zdjęcia ślubne https://www.facebook.com/aleksandra....8341382&type=1
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2013-09-02 o 19:52 |
|
|
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Cytat:
Napisane przez kamaKamilaaa PS. Kawko, piękne makijaże tak mam nadzieję, ze ja tez bede w 100 % zadowolona ;D[/QUOTE]hej a kiedy sie widzimy ?? 5 pazdziernika sie widzimy ;D czarna_kawa80 masz moze wolne miejsce na 14 wrzesnia na makijaz i jak tak to jaka godzina??? ps. cudne zdjecia slubne!!! babeczki,wasy,lizaki dla gosci , wystroj retro - mistrzoswo! |
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
O 11 mam czas ale jeśli to miałby być próbny makijaż to nie bardzo bo potrzebuje więcej czasu niż godzinę
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#546 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#547 |
|
Raczkowanie
|
Kawko!!!!
wszystko dopięte i dopieszczone na ostatni guzik. Mogę zapytać ile miałaś gości na weselu/przyjęciu??Ja tych gości już nie ogarniam... na pewno zaprosimy więcej niż się spodziewam bo już wstępnie zrobiłam listę swoich gości, a goście TŻa to jest czeski film nie do ogarnięcia ... Marie - mam taki zamiar, chociaż przerażają mnie sukienki bez ramiączek wydaje mi się, że to spadnie z moich małych walorów Nataliaz - mam kilka, chcesz zobaczyć?
Edytowane przez Beti0506 Czas edycji: 2013-09-03 o 00:04 |
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo Wam dziewczyny dziękuję., razem z nami i dj było 54 osoby. Impreza trwała do 6 rano
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 05:47 ---------- Poprzedni post napisano o 05:44 ---------- Chciałam powiedzieć ze wszystko robiliśmy sami z małżem. Wszystkie zaproszenia dekoracje etc. butelki z piwem tzn ich ozdoba wyszly spontanicznie w czwartek przed slubem jakby któraś potrzebowala pomocy to się polecam. Lubię takie gadżety Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cudowne wesele, piękne zdjęcia i w ogóle cud, miód i orzeszki !!!
|
|
|
|
|
#550 |
|
Raczkowanie
|
Beti0506 - Oczywiście że chcę zobaczyć
![]() czarna_kawa80 - Twój ślub jest najlepszym przykładem jak można z pomysłem zorganizować całą oprawę. Pięknie i gratuluje pomysłu
|
|
|
|
#551 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
super wyszła całość. Każdy szczegół dopracowany.. bajkowy ślub
|
|
|
|
|
#552 |
|
Raczkowanie
|
czarna_kawka80 ja też sie oczywiście przyłączam. Super przemyślane wesele. z pazurkiem, charakterem i w ogole.....
Gratuluję,bo po tych zdjęciach naprawde wygląda wszystko świetnie
|
|
|
|
#553 |
|
Raczkowanie
|
<O 11 mam czas ale jeśli to miałby być próbny makijaż to nie bardzo bo potrzebuje więcej czasu niż godzinę>
szkoda,myslalam o probnym ale w sumie wieczorowy makijaz tez moge zrobic bo sie wybieram na wesele. DZIEWCZYNY! gdzi bizuterie w ck kupic typowo slubna??? Edytowane przez kamaKamilaaa Czas edycji: 2013-09-03 o 13:30 |
|
|
|
#554 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
ale ślicznie to wszystko wyglądało, ja się z kolei muszę rozejrzeć za motywami retro do takich dodatków jak winietki itp.
|
|
#555 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=czarna_kawa80;42601 915]Bardzo Wam dziewczyny dziękuję., razem z nami i dj było 54 osoby. Impreza trwała do 6 rano
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 05:47 ---------- Poprzedni post napisano o 05:44 ---------- Chciałam powiedzieć ze wszystko robiliśmy sami z małżem. Wszystkie zaproszenia dekoracje etc. butelki z piwem tzn ich ozdoba wyszly spontanicznie w czwartek przed slubem jakby któraś potrzebowala pomocy to się polecam. Lubię takie gadżety/QUOTE] Pomoc brzmi fajnie tylko ja sama nie wiem w jakim konkretnie stylu miała by być impreza no i będzie kolo 200 osób to już wydaje mi się nie byłoby tak łatwo z przygotowaniem dla każdego takich zdobionych atrakcji...wiem że salę chciałabym przystroic sama tylko jak szukam dodatków to koszty mni walą na ziemię
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Coś, się wymyśli. Daj znać chętnie pomogę
|
|
|
#557 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
Strasznie długo mnie nie było, ale na początku urlop z moim TŻ potem zawirowanie z szukaniem mieszkania, pewne sprawy rodzinne się jeszcze pojawiły i dopiero teraz przy barszczyku i krokieciku piszę Gratuluję wszystkim nowym Żonom Zdjęcia, które wrzucacie są rewelacyjne Ja w końcu muszę się wybrać do kościoła bo jakoś zupełnie nie miałam czasu. I w końcu czas zacząć coś robić bo ślub już za niecały rok Pytanie do Was mam- macie może jakiś pomysł odnośnie atrakcji ślubnej - odpadają u mnie fajerwerki bo jest tam, też stadnina koni, odpadają lampiony bo wokoło są drzewa i już nie mam więcej pomysłów:\ Doradźcie mi
|
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#559 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
|
|
|
|
#560 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Cytat:
Napisane przez MarysiaB90 Hej Dziewczyny! Strasznie długo mnie nie było, ale na początku urlop z moim TŻ potem zawirowanie z szukaniem mieszkania, pewne sprawy rodzinne się jeszcze pojawiły i dopiero teraz przy barszczyku i krokieciku piszę Gratuluję wszystkim nowym Żonom Zdjęcia, które wrzucacie są rewelacyjne Ja w końcu muszę się wybrać do kościoła bo jakoś zupełnie nie miałam czasu. I w końcu czas zacząć coś robić bo ślub już za niecały rok Pytanie do Was mam- macie może jakiś pomysł odnośnie atrakcji ślubnej - odpadają u mnie fajerwerki bo jest tam, też stadnina koni, odpadają lampiony bo wokoło są drzewa i już nie mam więcej pomysłów:\ Doradźcie mi ![]() ......................... ......................... ........................ moje wesele dokladnie za miesiac!!! a poki co jedyna atrakcja oprocz doskonalego zespolu ktory zapewni mnostwo rozrywek to Mega banki mydlane i balony giganty;p musze cos wymyslec bo w tej chwili ogarnelam fontanne stol srodziemnomorski i barmana zalatwilam ![]() Edytowane przez kamaKamilaaa Czas edycji: 2013-09-05 o 16:51 |
|
|
|
#561 |
|
Raczkowanie
|
Coś nam forum usnęło
więc ruszam. Dziewczyny w starszych wątkach znalazłam że któraś (zdaje się że Łowczyni - ale nie jestem pewna) zaproponowały czarną listę miejsc w których dziewczyny miały problemy i ciężko było ze współpracą lub ktoś nie dotrzymał warunków umowy. Co o tym myślicie? Może byśmy coś takiego zrobiły?? tylko trzeba by jakoś te informacje zebrać i pogrupować ![]() Co o tym sądzicie?? A ja wstawiam Kilka moich typów chociaż już dzwoniłam do Madonny i ich nie mają, spróbuję zmierzyć coś podobnego. suknia 1.jpg suknia 4.jpg Pronovias_2013_Davis-B.jpg No i muszę te nieszczęsne suknie bez ramiączek pomierzyć
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama miałam suknię w podobnym, prostym i skromnym stylu i mimo, że nadal takie suknie podobają mi się najbardziej to z perspektywy czasu myślę, że teraz wybrałabym nieco bardziej zdobioną |
|
|
|
|
#563 | |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#565 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to co ogladalm na zdjeciach kompletnie na mnie nie lezalo.musisz mierzyc mierzyc i jeszcze raz mierzyc dopoki nie bedziesz miec efektu ''wow,to jest to!'' ![]() |
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Po waszych wpisach ztwierdzam ze byłam hardcorem. Kiecke mialam szyta wg wlasnego projektu więc nie wiedziałam jak będę wyglądać.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja chyba też jestem harcorem, bo kupiłam sukienkę na odległość, nigdy nie widziałam jej na żywo, nie mierzyłam i jestem mega zadowolona, sukienka leży idealnie!
Edytowane przez kropka2904 Czas edycji: 2013-09-06 o 09:41 |
|
|
|
|
#568 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mają też proste piękne z koronkami ( jak wejdziesz w kolekcje: quartz i amethyst ) |
||
|
|
|
#569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki. No dziewczyny to gratulacje strzału w 10 z sukniami a wcześniej coś mierzyłyście czy od razu wzięlyście się za szycie/zamawianie??
|
|
|
#570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

26.07.2014 

mam nadzieję, ze ja tez bede w 100 % zadowolona ;D[/QUOTE]
...