|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: ósma część naszego wątku będzie miała nazwę : | |||
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. VIII |
|
0 | 0% |
| Prasuj szybciej małe body, wnet odchodzić zaczną wody! |
|
13 | 21,31% |
| smoczek butla cycek mleka i urodzi sie pociecha . |
|
1 | 1,64% |
| Stresy nam się zaczynają, bo niektóre odliczają! |
|
1 | 1,64% |
| Często kopię i mam czkawkę, mama kończy mi wyprawkę! |
|
15 | 24,59% |
| Muszę torbę już kupować i niedługo ją pakować! |
|
0 | 0% |
| Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy |
|
0 | 0% |
| lekarz tętno osłuchuje, maluch w brzuchach nam buszuje! |
|
1 | 1,64% |
| Morfologię, mocz, żelazo- każda z nas dziś robi żwawo! |
|
0 | 0% |
| Chód już kaczy, wdzięk pingwina, brzuch do przodu nam wypina! |
|
28 | 45,90% |
| W trzeci trymestr już wbiegamy, stresy niezłe zaczynamy! |
|
2 | 3,28% |
| Kupa stresu no i czasu- się zaroi od bobasów |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4202 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Proszę bardzo!!! Smaczne pyszne jabłuszko wprost do Twojego brzuszka hihihi
|
|
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do tego jabłko gruszkę i śliwkę jak można ciągle chce mi sie pić,.. ale pije i pije, nawet 5l wody mi sie skończyło, do tego sok, i chyba z 8 herbat i dalej mi sie chce pic... a o owocach nie mogę przestać myśleć- naprawdę. Jakb mi ktoś pwiedział ze da mi owoce zamiast obiadów przez tydzień to wzięłabym owoce... ale z tym piciem to cos nie halo, bo ostatnio zmniejszyłam zapotrzebowanie, a teraz wróciło takie pragnienie ... a na dworzu piździawica jak nic...
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Łooo rany a co Wy dzisiaj takie marudy pogodowe
u mnie dzisiaj nawet słoneczko było.Jeszcze ma być ładnie od środy chyba, a w weekend 28 stopni.Nie narzekać ![]() Cytat:
Latamy ciągle Jutro notariusz Ciekawe czy wszystkie papiery okażą się dobre. Paulina z teściową to dobry pomysł żeby przyjechała,jak normalna z niej kobita to czemu nie skorzystać z pomocy Babku Jednak się zdecydowaliście na sesję ![]() Pepper Co za babsztyle okropne Chamstwo po prostu!Nie wytrzymałabym Nasturcja Poniosło Cię z tytułami ![]() Co wkleiła Agutka bo nie widziałam Przypuszczam że Tens?Nie mogę się dzisiaj wbić ![]() Nie lubię odpisywać bo tu pominę tam zapomnę ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
W sumie i bez seksiku wycieka i trzeba z wkładką zapylać ![]() Twój mąż pokrzywdzony Mogę ci na priv napisać co to znaczy pokrzywdzony mąż ![]() Dla mnie teraz seks mógłby nie istnieć Aaby Ja już dawno w stringach nie chodzę,przestały być wygodne ![]() Zresztą rzadko kiedy przed ciąża pomykałam. Chyba się starzeję bo polubiłam antygwałty anka Nam położna mówiła żeby wstrzymać się do 6 tyg po porodzie i też jestem tego zdania.Jednak natura najlepiej wie co robi.Nie odważyłabym się wcześniej |
||
|
|
|
#4206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale nie wiem jak w takiej sytuacji jak Ty masz, gdy młody się powoli chce pchać na świat Cytat:
wróciłam z basenu. jak się okazało moja córa zrobiła histerię, że matka poszła skakać w wodzie... aż padła... siedzę własnie z miętą, mąż poszedł biegać |
||
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzidzia Jak tam? |
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle nie wiem na jaki tytuł się zdecydować
|
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie miałabym odwagi, oj nie nie. wątpliwe jest to że przy karmieniu małeg będę miała ochote na seks przez hormony, szczerze w to wątpie...
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę co by tu zjeść słodkiego albo tłustego .. I zrobie sobie faworki )
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wycieczkę by miał
|
|
|
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam jej dużo póki co
|
|
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby, wcięlo mi Twój post zacytowany.
mialam takie dni jak Ty, mnóstwo, przejdzie na pewno, to tylko chwilowe
|
#4214 | |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny..macie jakas dobra drukarke?
nadrukowalabym sobie troche pieniazkow tyle rzeczy jeszcze bym chciala kupic!!! co grzebie w necie to wymyslam, zakochuje sie, nie mowie juz o ubraniach,ze bez konca moglabym kupowac i zamawiac ( z jasnych powodow oczywiscie te moje zakupy maja koniec :/)znalazlam tez naklejke do pokoju (cos jednak ozdobnego musi byc na scianach,bo jakos tak pusto) http://www.decobazaar.com/produkt-t-rex-3538325.html no,ale to stuwa kolejna,plus przesyla,a wyprawka jeszcze nie skonczona,lista maleje,ale co i rusz cos sobie wymysle czy przypomne i tak w kolko... stad troszke bym nadrukowala...bo lotto nie bardzo mnie lubi ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
duzo slodyczy ostatnio za mna chodzi (tak to jest,akurat jak czegos nie mozna),ogladam reklamy i slinotoku dostaje na widok zwykledo twixa...ale tym to mnie powalilas.zapomnialam,ze istnieja,a tak lubie, mama u mnie w domu robila pyyyyszne... ech.babo jedna :P nie zasne teraz sniac o faworkach ![]() gratuluje jednak umiejetnosci,bo ja nie robilam jeszcze nigdy. no i smacznego przede wszystkim
|
|
|
|
|
#4215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak masz typ? A w sobotę nie możecie się wybrać?Oglądałam dzisiaj Tutki ,niby fajne ale to nie jest to ![]() Teraz jeszcze Mura plus na tapecie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a moje typy to: http://allegro.pl/wozek-coneco-elmo-...515236674.html albo http://allegro.pl/baby-design-sprint...491245727.html |
|
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie co znalazłam http://allegro.pl/sliczna-pamiatka-p...493627638.html kusi mnie to
|
|
|
|
#4219 |
|
Zadomowienie
|
Proszę bardzo już się dzielę kaszą z potrawką, jabłkiem, śliwką i gruszką a jak potrzebujesz kompotu to też mogę poczęstować, bo Babcia mojego męża zrobiła mi takie buteleczki z sokiem zagęszczanym a ja tylko je rozrabiam z wodą i od razu do picia gotowe a soki Babci są pyszne...teraz właśnie wypijam śliwkowy i chyba aroniowy lub z borówek amerykańskich. Bajeczne są te Babci soczki.
|
|
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba zależy jak będzie wyglądać nasze krocze po porodzie ![]() Ciekawe kiedy odważę się tam zajrzeć
|
|
|
|
|
#4222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu nie ma co gratulować , to będą moje pierwsze w życiu :P Cytat:
|
|
#4223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Trele Podziwiam żechce Ci sie faworki robić.Ja jem tylko raz w roku w tłusty czwartek
![]() Cytat:
Ja ostatnio trójkę wygrałam,poszło na następne zakłady ![]() Kurcze przegapiłam " Na wspólnej " ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
U mnie to się nazywa teściowe soczki ![]() Domi Fajne to! |
||
|
|
|
#4224 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Wyszłam od doktora mały waży 1800g i jest długi jak to lekarz stwierdził
mówi żebym do 15 października wytrzymala u mogę rodzić.on leci do stanów na staż od 21 października więc pewnie urodze wtedy hak go bie bbędzie:-D
|
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Tarnowie na pewno ich nie oglądniesz |
|
|
|
|
#4226 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dasz sobie radę z dietą cukrzycową, jakoś to trzeba przetrwać.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wszystko rozumiem Cytat:
Widzę, że o chipsach było pisane, ja dzisiaj kurczaka w przyprawach Lays wsunęłam... mrrr....
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
|
|
|
|
|
#4228 |
|
Zadomowienie
|
Na Wspólnej można obejrzeć w internecie, na tvnplayer.
|
|
|
|
#4229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem na jaki tytuł się zdecydować
|
||
|
|
|
#4230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba wzór 33, ale już nie pamiętam Cytat:
Cytat:
![]() ja tu głodna jestem... |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

a do tego jabłko gruszkę i śliwkę jak można
Jestem w stanie wiercić dziurę w brzuchu TŻtowi żeby teraz gdzieś do sklepu po jabłko pojechał
u mnie dzisiaj nawet słoneczko było.

Jutro notariusz
Chamstwo po prostu!
Przypuszczam że Tens?

KCIUKI DLA ANI 

wszystko rozumiem
będę obserwować ..