|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XII.
|
|
|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.a w temacie siedzę dziś w domku i pachnę sobie Narciso edp
Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-05-02 o 17:02 Powód: tradycyjnie nawias w cytacie! |
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
To prawda Ago, strasznie to męczące ale z drugiej strony jest o czym marzyć
Nie znalazłam próbki Mahory Zlałam się Gaiac'iem
|
|
|
|
#2404 |
|
Zadomowienie
|
Testowo Aqua Allegoria Grosselina - porzeczkowo mi, ale jeszcze nie wiem, czy fajna ;-).
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Oczy na zapałki i nawet dzisiejsze pachnienie Douce Amere mnie drażni
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Zmarzłam w domu i zachciało mi się słodkości, no więc mam! Chocolovers czyli mój czekoladowo-owocowo-orzechowy ocieplacz (czy ja już dziękowałam Ci Doroto, że mnie z nim poznałaś?).
|
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie niczym, jestem przeziębiona i słaba, a tu w poniedziałek operacja kolana. Jak na złośc to przeziębienie teraz sie musiało trafic.
|
|
|
|
#2408 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj OMNIA, bo zauważyłam, że pachnąc nią, pozytywnie działam na otoczenie. A dzisiaj po południu muszę być własnie tak odbierana.
Pozdrawiam wszystkie pachnace kobiety
|
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
O oui Lancome
|
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis Annayake Miyako, a wiec slodkosci ciag dalszy
|
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś na rozgrzewkę Shalimar edt.
Kiedy wychoodziłam rano do pracy był mróz, a grzejniki znowu grzały, kiedy wracałam, musiałam się rozebrać z kurtki - czy ktoś wie, kiedy sytuacja się unormuje, bo zaczyna trafiać mnie szlag |
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Shalimar, hmm.
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
Shalimar edp i JPG Classique
- na dwóch przeciwległych łapkach
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Cudna pogoda... Poszłam pobuszować po sklepach, ale zakupy coś marniutkie... Jeden mizerny pędzel do różu
![]() SunMoonStars.
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
niczym, sprawdzam wpływ zapachów na ból głowy - dzisiaj nie boli...
a na nadgarstku próbowałam pachnieć Un Bois Vanille, bo przyszła dzisiaj przesyłka od Mimbli, niestety fiolka cała potrzaskana wytarłam lekko nadgarstkiem folię, żeby mi się okruszki szkła nie wbiły... Niewiele z tego wyszło, coś czuję, ale niewiele... ![]() buu, czemu akurat na fiolkę z Lutkiem trafiło? |
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko
W takich chwilach zastanawiam się, CO oni do ciężkiej cholery wyczyniają z tymi przesyłkami, że nawet takie małe fiolki tłuką?
|
#2417 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnio nadawałam paczkę z perfumami na poczcie, pani urzędniczka po ostemplowaniu z wysokości około metra rzuciła ją na podłogę... nie muszę mówić, że mi serce stanęło?...
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja właśnie nie wiem co oni robią, że fiolka owinięta w bąble się tłucze... skaczą po nich? ![]() generalnie coś tam czuć, nie jest to chyba mój zapach, nie rozwija się ładnie - do mocnej wanilii dołącza lekko gorzkawa nuta, coś jakby kawa, ale nie do końca, gdzieś w tle majaczy kokos. Ładna, ciepła kompozycja, ale moja skóra jakoś z Lutkami chyba nie współpracuje najlepiej... tata wyrzucił mnie z pokoju, bo powiedział, że śmierdzę (tata - nadwrażliwy węch, nienawiść do wanilii, kadzideł i większości moich zapachów )idę dalej pomagać w malowaniu pokoju
|
|
|
|
|
#2419 |
|
Wtajemniczenie
|
Tulipanko -
Wielka szkoda, bo Un Bois Vanille to przepiękny zapach. Esh...Po wtłoczeniu w siebie wielkiego kebaba, wygrzewam się na balkonie w popołudniowym słoneczku i podziwiam jaki świat jest piękny wiosną. Nawet okoliczne wielkopłytowce mi nie straszne, bo drzewa kwitną tak pięknie... Przede mną perspektywa czterech dni weekendowych spędzonych na zupełnym nicnierobieniu i życiu tak jak lubię, czyli - powoli, bez pośpiechu, delektując się każdą chwilą jak kubkiem pachnącej kawy rano. Czego i Wam życzę W temacie - Black K. Cole`a, który pięknie mi się zgrał z chłodem poranka, ale od tego czasu już prawie całkowicie uleciał. |
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eiri miałam to samo jak wysyłałam perfumy. bałam się czy w całości flakonik dotrze do kupującego. Tulipanko robiąc porządki w szufladach-psiknęłam się Mustem ...
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś jeszcze niczym. Totalnie rozleniwiłam sie przez te kilka dni i myslec mi sie nie chciało co wybierac.
Jakos tak pachniałam sobie od piatrku: Ceruti Image, Anais Anais, Poivree YR ale co gdzie i kiedy to nie powiem (mam amnezję).
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jak zwykle ostatnio Green Tea EA. Mam jakiś taki nastrój na lekką, orzeźwiająca wodę toaletową. Choć jak ostatnio temperatura skakała tak, że wychodząc z domu do pracy nakładałam dodatkowy sweter, a dojeżdżając do pracy to już i sweter, i kurtkę niosłam pod pachą, to wtedy dla ocieplenia przed wyjściem pryskałam się Słonecznikami (no i wiadomo, kto kupuje w Rossmanie).
|
|
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu- i jak Classique? Ja powaznie zastanawiam sie nad 50ml EdT, (do kompletu ), tak bardzo mnie kusi...W temacie: Globalnie wciaz zaborcza Mahora ; nadgarstkowo testuje Cristobala i Le Parfum Po poczatkowym, chwilowym podobienstwie, teraz kazdy zyje na mojej skorze wlasnym, bogatym zyciem
|
|
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edt nie znam, muszę koniecznie niuchnąć |
|
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Klinik mały.
Ta czekolada z wanilią mnie wykańcza, postanowiłam więc zająć czymś swój nos. Przegrzebałam kosmetyczkę w poszukiwaniu próbek, znalazłam zapomniane Eau du Fier. No i pachnę... Wędzonymi śliwkami, herbatą i... czyżby to była uwędzona makrela? ![]() P.S. Ale mam zaległości na KW, tyle kosmetyków czeka do ocenienia, ufff
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Ultraviolet
|
|
|
|
#2427 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj Diesel++, dzisiaj Cerruti Image mój kochany a na łapkach Nil Hermesowy (też mój kochany) i nowe Burrbery London (w beczułkowatej flaszce) Summer. I nie mogę dojść co mi przypomina..........toż ja to znam!
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, ze jego ryba byla mocno nieswieza, (ze posluze sie eufemizmem )
|
|
|
|
|
#2429 |
|
Zadomowienie
|
E ja Ciebie również pozdrawiam
Tiistanie .Wczoraj, po wizycie w Sephora, pachniałam zabójczą mieszanką . W zasadzie tak na pierwszy węch spodobało mi się niewiele zapachów. Dość fajne wydały mi się: OUI! (przyjemny, leciutki, owocowo-kwiatowy zapaszek na lato), Gucci edp II (dla mnie zapachowy pierwszy raz), oczywiście jak zawsze obydwa Ogródki (ale na nie choruję już od jakiegoś czasu . Więcej grzechów nie pamiętam...A w temacie: w dalszym ciągu magluję próbkę Ch. Jourdana The Parfum, chociaż od wczoraj jestem szczęśliwą właścicielką 30ml, które przylecą do mnie za kilka dni |
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Caltea witaj na Wizazu! Uwazaj, bo faktycznie uzaleznia
Przestrogi nie sa bezpodstawne ------------------------------------------------ A w temacie robie test calosciowy Etro Etra I jestem zachwycona! Wreszcie znalazlam odpowiednik mojego ukochanego Le Feu! A szczerze mowiac (tutaj mocno bije sie w piersi) nie chcialam wierzyc, gdy czytalam na Wizazu, ze Etra jest podobna do Le Feu. Mocno to odkrycie poprawilo mi humor. Az sie jutro zleje do pracy Le Feu i nie bede sie martwic, ze moj zapasik sie skonczy kiedys!------------------------------------------------- A rachela trzaska recenzjami fajnie- mam co czytac! Juz czekam na dalsze!
Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2007-05-02 o 21:05 Powód: uzupelnienie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

.

wytarłam lekko nadgarstkiem folię, żeby mi się okruszki szkła nie wbiły... Niewiele z tego wyszło, coś czuję, ale niewiele...
(tata - nadwrażliwy węch, nienawiść do wanilii, kadzideł i większości moich zapachów
. W zasadzie tak na pierwszy węch spodobało mi się niewiele zapachów. Dość fajne wydały mi się: OUI! (przyjemny, leciutki, owocowo-kwiatowy zapaszek na lato), Gucci edp II (dla mnie zapachowy pierwszy raz), oczywiście jak zawsze obydwa Ogródki (ale na nie choruję już od jakiegoś czasu
. Więcej grzechów nie pamiętam...