Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-02, 22:21   #3511
Pacynka
Rozeznanie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Dziękuję Mogę się pocieszać, że było za wcześnie bo w pierwszej ciąży mi taka kreska jak u Ciebie wyszła dopiero tydzień po @. Ale to tylko pocieszanie. Ehh. Ovuf mi na dziś wyznacza @. Zobaczymy, czy przyjdzie...

Uciekam do szkoły z córcią, będę później
O widzisz Vioris, nic jeszcze nie jest przesądzone. Poczekaj trochę, szczególnie że masz już wcześniejsze doświadczenia na ten temat. Ja trzymam kciuki

Zastanawiam się, dlaczego nie mam Cię w przyjaciółkach na ovuf?...

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
Fantastka gratulacje:ju pi:!!!

moja kolezanka z pracy tez sie domyslila. podobno byłam jakaś inna, inaczej wygladalam i sie zachowywałam. nie przypominam sobie

gratulacje

ŻURAWINA i dużo wody!
czytalam kiedys ze mieta może działać poronnie.ja bym sie bała. odkąd jem żurawinę nie mam infekcji a kiedyś non stop i żadne leki nie działały
Jeśli chodzi o jogurty czy miętę, to mi mój gin polecił w takich sytuacjach zaparzać zwykłą herbatę i wystudzoną wstrzykiwać strzykawką (bez igły oczywiście) do pochwy. Jak tylko coś mi się dzieje to tak robię i przechodzi.
Pacynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 22:27   #3512
vioris
Zakorzenienie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Vioris nie ma szans, że to plamienia w dzień @ tylko?
Chyba nie Zresztą nie wiem, bo miałam plamienie i wsadziłam tampona Ale bolało tak mocno, że raczej ciężko pomylić z czymś innym. Zaraz idę do wc, to zobaczę jak to tam wygląda

Cytat:
Napisane przez Pacynka Pokaż wiadomość
O widzisz Vioris, nic jeszcze nie jest przesądzone. Poczekaj trochę, szczególnie że masz już wcześniejsze doświadczenia na ten temat. Ja trzymam kciuki

Zastanawiam się, dlaczego nie mam Cię w przyjaciółkach na ovuf?...
Poczytaj kilka postów wyżej Już @ przyszła. Niestety to nie był mój cykl
Stary 2013-09-02, 22:29   #3513
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie Zresztą nie wiem, bo miałam plamienie i wsadziłam tampona Ale bolało tak mocno, że raczej ciężko pomylić z czymś innym. Zaraz idę do wc, to zobaczę jak to tam wygląda
Leć i zdaj relacje! bo ej.. bolały nas tak samo brzuchy, więc wiesz.. nie ma że okres

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 22:42   #3514
kw14tuszek
Raczkowanie

Vioris, jeśli dziś masz 1dc to bierz od dziś, choc już wieczor pozny wiec ja bym od jutra zaczela. No i do owulacji
Stary 2013-09-02, 22:46   #3515
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Leć i zdaj relacje! bo ej.. bolały nas tak samo brzuchy, więc wiesz.. nie ma że okres
No cóż. 1/5 tampona w różowym plamieniu, trochę brązowego
Zawsze mi się zaczynała @ silnym krwawieniem. Ten cykl jest cały inny. Cycuchy mnie tak nigdy nie bolały i tego nie da się wymyślić Tak samo bóle brzucha.......
Ale ja już w nic nie wierzę, pewnie jutro się rozkręci
Stary 2013-09-02, 22:54   #3516
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:

Poczytaj kilka postów wyżej Już @ przyszła. Niestety to nie był mój cykl
Kurcze, nie nadążam z czytaniem...

Vioris, przykro mi że przyszła @ Ale głowa do góry. Będzie następne rozdanie (jak to któraś z dziewczyn na ovuf napisała) i uda się zobaczysz

Ja mam dopiero porządnie prowadzony ten cykl dzięki Wam i ovuf, ale jakoś nie wierzę w to żeby mi się teraz udało. To pewnie tak na rozruszanie na razie te zapiski moje.
Stary 2013-09-02, 22:58   #3517
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, nie nadążam z czytaniem...

Vioris, przykro mi że przyszła @ Ale głowa do góry. Będzie następne rozdanie (jak to któraś z dziewczyn na ovuf napisała) i uda się zobaczysz

Ja mam dopiero porządnie prowadzony ten cykl dzięki Wam i ovuf, ale jakoś nie wierzę w to żeby mi się teraz udało. To pewnie tak na rozruszanie na razie te zapiski moje.
Dzięki
Ja w sumie też dopiero pierwszy cykl prowadziłam zapiski. Teoretycznie u mnie teraz powinien być 1 cs a teraz zaczęłam 2. Ale że w poprzednim coś tam było, bez zabezpieczenia to zaznaczyłam go jako pierwszy

Cytat:
Napisane przez kw14tuszek Pokaż wiadomość
Vioris, jeśli dziś masz 1dc to bierz od dziś, choc już wieczor pozny wiec ja bym od jutra zaczela. No i do owulacji
Wzięłam już A tempkę kiedy mierzyć? Bo wiem, że niektóre mierzą w trakcie @ też. Ma to jakiś sens?
Stary 2013-09-02, 23:06   #3518
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki
Ja w sumie też dopiero pierwszy cykl prowadziłam zapiski. Teoretycznie u mnie teraz powinien być 1 cs a teraz zaczęłam 2. Ale że w poprzednim coś tam było, bez zabezpieczenia to zaznaczyłam go jako pierwszy

Wzięłam już A tempkę kiedy mierzyć? Bo wiem, że niektóre mierzą w trakcie @ też. Ma to jakiś sens?
My bez żadnego zabezpieczenia to od pół roku i teraz te 2 cykle (poprzedni nie w pełni wypełniony). To w sumie mamy podobnie.

Ja mierzę tempkę nawet w trakcie @, ale nie wiem czy ma sens niestety.
Stary 2013-09-02, 23:08   #3519
kw14tuszek
Raczkowanie

W temacie mierzenia tempki to za duzo nie powiem, bo ja nawet o stalej porze nie mogę mierzyc bo na zmiany pracuje, ale mimo to probuje mierzyc ale podczas @ nie mierze, jakoś tak dziwnie.. Ale jutro bedzie 5dc to już zaczne. Pisalam o dziewczynie ktora miala owu 4 lub 5dc(podczas okresu) i wtedy zaszla w ciaze wiec moze warto wtedy też mierzyc?
Stary 2013-09-02, 23:18   #3520
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
W temacie mierzenia tempki to za duzo nie powiem, bo ja nawet o stalej porze nie mogę mierzyc bo na zmiany pracuje, ale mimo to probuje mierzyc ale podczas @ nie mierze, jakoś tak dziwnie.. Ale jutro bedzie 5dc to już zaczne. Pisalam o dziewczynie ktora miala owu 4 lub 5dc(podczas okresu) i wtedy zaszla w ciaze wiec moze warto wtedy też mierzyc?
A jak z tempki wyczytać owulację? Są skoki jakieś?
Mi ovuf wyznaczył owulację i testy owulacyjne się jak na razie w pełni z tym pokrywają, a tempka różna jest.
Stary 2013-09-02, 23:36   #3521
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
A jak z tempki wyczytać owulację? Są skoki jakieś?
Mi ovuf wyznaczył owulację i testy owulacyjne się jak na razie w pełni z tym pokrywają, a tempka różna jest.
Z tego co wiem, to jest skok po 6 niższych temperaturach. Ale na razie się w to nie wczytywałam nigdy Dopiero poczytam

Brydzia na ovuf napisała, że to może być dziś plamienie implantacyjne. Ale tak późno? Chyba za późno jednak
Ja już nic nie wiem. Na nic się nie nastawiam. Myślę, że @ się jutro rozkręci.

Uciekam już spać

Dobrej nocki kochane!
Stary 2013-09-02, 23:38   #3522
kw14tuszek
Raczkowanie

słabo się znam na interpretacji wykresów, ale musisz mieć 3 wyższe temperatury i wtedy dzień przed pierwszą wyższą to dzień owulacji, często tego dnia jest spadek ale nie zawsze. Chyba z tego co wiem to musi być 6 niższych i później 3 wyższe o przynajmniej 0.4*, i wyznacza Ci dzień owulacji na dzień przed skokiem. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę. a ogólnie w pierwsze i drugiej fazie to tempka może się trochę wahać, ale jeśli skoki są duże to chyba też nie dobrze. Trzeba się obserwować kilka cykli żeby zobaczyć jak to działa, u każdego inaczej. Jeśli będziesz miała spadek przed owu to w następnym cyklu będziesz widziała, że jeśli jest spadek to możesz spodziewać się owu, bo jeśli nie masz spadku to dowiesz się dopiero jak się zacznie II faza(ta gdzie są wyższe temperatury), czyli już po ptokach ;-)

Edytowane przez kw14tuszek
Czas edycji: 2013-09-02 o 23:41
kw14tuszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 00:11   #3523
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Byłam dziś na kontroli.

Mój pęcherzyk ma 17,7 mm. Niestety, serduszko ani zarodek się jeszcze nie ukazał.

Z usg wychodzi - 5t 6d. Martwię się choć lekarz zapewnia, że wszystko jest okej, skoro wiem, że owulację miałam tak późno.
Teraz czekają mnie 2 tygodnie i znów do lekarza.
Założył mi kartę ciąży.
Boję się, że coś nie gra
proszę mi się tu uspokoić ale juuuż tak jak dziewczyny gadały, późna owulacja, młodsze dzieciątko, więc czekamy do następnej wizyty nie nakręcaj się i nie stresuj, bo nic nie da a tylko zaszkodzi

Cytat:

Przestań!
To właśnie tak jest jak się wszystko robi szybko
Jest wszystko dobrze i dbaj o siebie i dzidzię
Ja też zrobiłam szybko test i potem się stresowałam. Mnie w 1 ciąży ominęły stresy serduszkowe, bo nie miałam usg tak wcześnie. Miałam dopiero połówkowe w 20 tygodniu.

Tż już wie, że nic z tego. Jakoś z entuzjazmem powiedział, że przecież jest następny cykl i będziemy dalej się starać. Ale mnie to nie pocieszyło, bo chciałam być majową mamusią Moje marzenie ehhh Mam mega doła
Tak czuję, że nie będzie mi dane mieć dzidziusia na lato Zapewne będę rodzić na jesień/zimę jeśli w ogóle mi się uda

Siedzę teraz i ryczę, a tż mnie opieprzył, że czytam forum i się dołuję
Dlaczego kobieta jak pragnie mieć dziecko to tak przeżywa niepowodzenia?
Po pierwsze jeszcze raz mi przykro, że się nie udało, ale jak to zawsze tu mówiono- mamy kolejny cykl też nie będę majową mamusią, tak jak ty mogę być jeszcze w ostateczności czerwcową, więc nasza ostatnia szansa by uchronić się przed upałami . Tak jak ty nie chcę chodzić w lato bo to samo przechodziłam przy pierwszej ciąży, i tak jak ty nie chcę dużej różnicy wieku, tyle, że mój syn jest młodszy o twojej córci

i głowa do góry

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Cześć

Fan !!!!

A ja dziś jak nic mam owu, bo mnie tak jajcor nawala, że coś zaraz małża w obroty biorę, tylko coś zjem i krewetę opłukam
dajesz maleńka dajesz czekam na tą Twoją owu i czekam

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Cytat:
słabo się znam na interpretacji wykresów, ale musisz mieć 3 wyższe temperatury i wtedy dzień przed pierwszą wyższą to dzień owulacji, często tego dnia jest spadek ale nie zawsze. Chyba z tego co wiem to musi być 6 niższych i później 3 wyższe o przynajmniej 0.4*, i wyznacza Ci dzień owulacji na dzień przed skokiem. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę. a ogólnie w pierwsze i drugiej fazie to tempka może się trochę wahać, ale jeśli skoki są duże to chyba też nie dobrze. Trzeba się obserwować kilka cykli żeby zobaczyć jak to działa, u każdego inaczej. Jeśli będziesz miała spadek przed owu to w następnym cyklu będziesz widziała, że jeśli jest spadek to możesz spodziewać się owu, bo jeśli nie masz spadku to dowiesz się dopiero jak się zacznie II faza(ta gdzie są wyższe temperatury), czyli już po ptokach ;-)
ja też się nie znam, ale u mnie wyszło, że jak są 3najwyższe z rzędu to pierwsza z najwyższych to uwu

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 06:17   #3524
Luzia
Zakorzenienie

mam dola z temperatura. mialam nadzieje ze bedzie rosla a ta sobie spadla... no nic, wazne ze dalej jest ponad linia. ale mam mniejsze nadzieje

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 07:22   #3525
maciejka1987
Zakorzenienie

co tu tak pusto?

Fan daj znać czy małż już wie

ja wstałam, ale chyba jeszcze się położę na godzinkę, do pracy mam na popołudnie, także mam czas

parę dni balsamuję się regularnie i już mam zupełnie inną skórę, mam nadzieję, że wejdzie mi to w krew.

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 07:32   #3526
brydziajones
Zadomowienie

Bry!

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 07:35   #3527
Juliette25
Zakorzenienie

Heloł

---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Cytat:
mam dola z temperatura. mialam nadzieje ze bedzie rosla a ta sobie spadla... no nic, wazne ze dalej jest ponad linia. ale mam mniejsze nadzieje
Najważniejsze, że jest ponad linią
Stary 2013-09-03, 07:41   #3528
Elfka86
Zakorzenienie

Czołgiem

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
dajesz maleńka dajesz czekam na tą Twoją owu i czekam
Też czekam

Kurczaki, bolał mnie wczoraj podczas fikania prawy jajcor, i to nieziemsko nie wiem co jest jeszcze tak nie miałam normalnie mnie przez dzień bolał, ale podczas fikania to jakby mi małż go normalnie bił :/ przyjemność średnia

Edytowane przez Elfka86
Czas edycji: 2013-09-03 o 07:46
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 07:59   #3529
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka
Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Siemandero Ja już w drodze do arbeitu. Zimno!!!! Założyłam sweterek, dżinsową kurtkę i apaszkę Ja nie chcę jesieni!!!!!

P.S. Gdzie jest fan???!!!
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 08:03   #3530
Elfka86
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz

Fan może z małżem świętuje
Stary 2013-09-03, 08:09   #3531
debraM
Wtajemniczenie

EEEeee nie, Fan juz chyba w pracy siedzi
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 08:10   #3532
Juliette25
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Siemandero Ja już w drodze do arbeitu. Zimno!!!! Założyłam sweterek, dżinsową kurtkę i apaszkę Ja nie chcę jesieni!!!!!

P.S. Gdzie jest fan???!!!
A u nas dziś leje... mży, wieje... bleh... nieładnie.
Jesień się zbliża... :P
Stary 2013-09-03, 08:11   #3533
Karoloo
<3 <3 <3

aloha

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 08:12   #3534
debraM
Wtajemniczenie

Fan! Widac Cie
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 08:17   #3535
vioris
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz

Witajcie kochane

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
Po pierwsze jeszcze raz mi przykro, że się nie udało, ale jak to zawsze tu mówiono- mamy kolejny cykl też nie będę majową mamusią, tak jak ty mogę być jeszcze w ostateczności czerwcową, więc nasza ostatnia szansa by uchronić się przed upałami . Tak jak ty nie chcę chodzić w lato bo to samo przechodziłam przy pierwszej ciąży, i tak jak ty nie chcę dużej różnicy wieku, tyle, że mój syn jest młodszy o twojej córci

i głowa do góry
Dziękuję Ci bardzo za pocieszenie
Jakoś muszę się oswoić z myślą, że nie będę majową mamusią
Fajnie że tutaj jestem i zawsze znajdzie się ktoś kto pocieszy

@ się rozkręciła na dobre, jest mi od rana niedobrze, brzuch mnie boli okrutnie i jeszcze zaczyna ząb
Pogoda zrobiła się beznadziejna i się czuję strasznie. Córkę idę zaprowadzić na 9.45 do szkoły a potem przyjdę i chyba zrobię sobie dzień lenistwa. Nie mam dziś siły na sprzątanie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-03, 08:26   #3536
kindziulindzia
Zakorzenienie

Ovu przesunęło mi owulkę na stare miejsce czyli 8dc już nic z tego nie rozumiem czas najwyższy znów się zgłosić do endo i wywołać @
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 08:32   #3537
fantastka
Zakorzenienie

Jestem! Nie poszłam do pracy Moje przeziębienie przeradza się niestety w grypsko, a ja nie wiem, co mogę, a czego nie mogę na to wziąć... zaraz się zabieram za poszukiwanie sposobów w internecie...

Podglądałam was wczoraj z komórki, w ukryciu przed mężem z gościny u moich rodziców więc wiecie Nie odzywałam się

Dziękuję wszystkim za gratulacje Jesteście absolutnie niesamowite i kochane Uwielbiam was!!

A teraz do rzeczy Wczoraj po skończeniu pracy coś było nie tak z moim mężem, widziałam to. Albo coś się stało w pracy, albo coś go bolało. Jechały z nami jeszcze dwie osoby i nie chciałam pytać, ale widać było na pierwszy rzut oka. Przestraszyłam się, bo on raczej taki twardziel, że właściwie nigdy nie mówi, że go coś boli... I kazał mi prowadzić samochód. Dojechaliśmy do miasta, wysadziliśmy pasażerów i on mi mówi, że jest głupi, bo dzisiaj prawie bym musiała go na pogotowie zawieźć. Jechał za szybko busem służbowym, który nie ma ABS i prawie nie wyhamował, już go znosiło na barierki... A ja zawał. Podjechaliśmy pod szpital i w pełnym deszczu wyleciałam do środka. No scena jak z romantycznego filmu Podbiegłam do okienka, spojrzałam na wynik. 62,4 (z emocji mi się pomieszały liczby ) - mało dużo? Dobrze źle? Powyżej 25 miała być pewna ciąża, więc chyba ok. Nie napisali żadnych norm. Nic a nic. Nieważne, biegnę z powrotem, deszcz jeszcze większy niż przed chwilą. Wsiadam do samochodu i nie odpalam. Mąż akurat czekał na połączenie, więc mu rzuciłam tę kartkę i mówię "gratulacje". A on nic, pogadał, skończył i patrzy. Co to jest? Mówię, że powyżej 25 jest pewna ciąża. Chyba nie zrozumiał, więc mówię wyraźnie "w ciąży jestem" i on teraz musi na siebie uważać. Takie wrażenie zrobiły na mnie te słowa, że się popłakałam. Mąż chwycił mnie za rękę. Dał buzi. I powiedział, że bardzo się cieszy i czy to pewne Cały on. Nie chciał mi uwierzyć. Pewnie dlatego, że kiedyś jak jeszcze się nie staraliśmy o dziecko to przyszłam do niego z testem i próbowałam wcisnąć, że kreska przy C to znaczy Ciąża

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Aaaa i zapisałam się na podyplomowe

Mam nadzieję, że nie przeszkodzą mi w magisterce, bo mąż to by mnie chyba
Gratulacje I powodzenia!

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Byłam dziś na kontroli.

Mój pęcherzyk ma 17,7 mm. Niestety, serduszko ani zarodek się jeszcze nie ukazał.

Z usg wychodzi - 5t 6d. Martwię się choć lekarz zapewnia, że wszystko jest okej, skoro wiem, że owulację miałam tak późno.
Teraz czekają mnie 2 tygodnie i znów do lekarza.
Założył mi kartę ciąży.
Boję się, że coś nie gra
Na pewno wszystko jest dobrze, doczekasz się

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Fan halo halo widze Cieeeeee

Cytat:
Ja dziś pocierpiałam Tak mnie mocno brzuch bolał jak dostałam @. Wzięlam 2 tabletki i jest troszkę lepiej, ale płakać mi się chciało z bólu

Siedzę teraz i ryczę, a tż mnie opieprzył, że czytam forum i się dołuję
Dlaczego kobieta jak pragnie mieć dziecko to tak przeżywa niepowodzenia?
Biedna W następnym cyklu się uda Będzie dobrze, nafluiduję cię

Ja mojemu staram się nie pokazywać w ogóle forum, bo on tego nigdy nie zrozumie A

Cytat:
Kto mi powie czy ja mam od dziś brać Wiesołek?
Od 1 dc

Połowy rzeczy mi nie zacytowało

Cowie ja się za bardzo nie wzruszałam przy samych wynikach, ale powiedzenie mężowi "jestem w ciąży" było dziwnym dość mocnym wyzwaniem. Tak jakby przyznanie się do tego wprost głośno mogło coś popsuć, zapeszyć...

No i on chce powiedzieć wszystkim na moich urodzinach w pierwszy weekend października, a to oznacza, że muszę zrobić imprezę i żarcie...

---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ----------

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Ovu przesunęło mi owulkę na stare miejsce czyli 8dc już nic z tego nie rozumiem czas najwyższy znów się zgłosić do endo i wywołać @
Widziałam Ale dalej trzymam kciuki, jak nie za ten cykl to za następny

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 08:39   #3538
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Jestem! Nie poszłam do pracy Moje przeziębienie przeradza się niestety w grypsko, a ja nie wiem, co mogę, a czego nie mogę na to wziąć... zaraz się zabieram za poszukiwanie sposobów w internecie...

Podglądałam was wczoraj z komórki, w ukryciu przed mężem z gościny u moich rodziców więc wiecie Nie odzywałam się

Dziękuję wszystkim za gratulacje Jesteście absolutnie niesamowite i kochane Uwielbiam was!!

A teraz do rzeczy Wczoraj po skończeniu pracy coś było nie tak z moim mężem, widziałam to. Albo coś się stało w pracy, albo coś go bolało. Jechały z nami jeszcze dwie osoby i nie chciałam pytać, ale widać było na pierwszy rzut oka. Przestraszyłam się, bo on raczej taki twardziel, że właściwie nigdy nie mówi, że go coś boli... I kazał mi prowadzić samochód. Dojechaliśmy do miasta, wysadziliśmy pasażerów i on mi mówi, że jest głupi, bo dzisiaj prawie bym musiała go na pogotowie zawieźć. Jechał za szybko busem służbowym, który nie ma ABS i prawie nie wyhamował, już go znosiło na barierki... A ja zawał. Podjechaliśmy pod szpital i w pełnym deszczu wyleciałam do środka. No scena jak z romantycznego filmu Podbiegłam do okienka, spojrzałam na wynik. 62,4 (z emocji mi się pomieszały liczby ) - mało dużo? Dobrze źle? Powyżej 25 miała być pewna ciąża, więc chyba ok. Nie napisali żadnych norm. Nic a nic. Nieważne, biegnę z powrotem, deszcz jeszcze większy niż przed chwilą. Wsiadam do samochodu i nie odpalam. Mąż akurat czekał na połączenie, więc mu rzuciłam tę kartkę i mówię "gratulacje". A on nic, pogadał, skończył i patrzy. Co to jest? Mówię, że powyżej 25 jest pewna ciąża. Chyba nie zrozumiał, więc mówię wyraźnie "w ciąży jestem" i on teraz musi na siebie uważać. Takie wrażenie zrobiły na mnie te słowa, że się popłakałam. Mąż chwycił mnie za rękę. Dał buzi. I powiedział, że bardzo się cieszy i czy to pewne Cały on. Nie chciał mi uwierzyć. Pewnie dlatego, że kiedyś jak jeszcze się nie staraliśmy o dziecko to przyszłam do niego z testem i próbowałam wcisnąć, że kreska przy C to znaczy Ciąża
Jak pięknie i wzruszająco I niech małżon na siebie uważa!!!
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 08:39   #3539
vioris
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość

Gratulacje I powodzenia!

Na pewno wszystko jest dobrze, doczekasz się

Biedna W następnym cyklu się uda Będzie dobrze, nafluiduję cię

Ja mojemu staram się nie pokazywać w ogóle forum, bo on tego nigdy nie zrozumie A

Od 1 dc

Połowy rzeczy mi nie zacytowało

Cowie ja się za bardzo nie wzruszałam przy samych wynikach, ale powiedzenie mężowi "jestem w ciąży" było dziwnym dość mocnym wyzwaniem. Tak jakby przyznanie się do tego wprost głośno mogło coś popsuć, zapeszyć...

No i on chce powiedzieć wszystkim na moich urodzinach w pierwszy weekend października, a to oznacza, że muszę zrobić imprezę i żarcie...
Poryczalam się Takie słowa są bardzo wzruszające. Dobrze że mężowi się nic nie stało!
Dbaj o siebie kochana i pogłaskaj brzusio od ciotki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-03, 08:40   #3540
kindziulindzia
Zakorzenienie

Fan spokojnych 8 miesięcy i niech małżon uważa na siebie
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości